|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
31.3.2007 12:28:18   
Anonimen
Jaz mam tudi Orbitrek, pa se samo prah nabira, ker ga nisem uporabljala pred user posted image  in ga zdaj nisem upala začet uporabljat. Razmišljam da bi ga prodala, ker mi samo gužvo dela pa zdaj ga imam v bodoči otroški sobi, potem pa ga nebi ravno tam imela......

Kakšno vreme...dež..bljak...

Pa v trgovini sem bila, gužva za pop.... dve blagajni odprti nas pa 15 v vrsti. Sem že šla kupit barvo za jajčka, pa se ene tako drage, kot da bi zlato not moralo biti. Sem kupla kar klasične navadne barve in je.
Pa zmrznjene sestavine za francosko sem kupila, ker jih lani nisem dobila več, ker sem bila prepozna. Pa hren, dokler je še izbira, na koncu ostane samo še najdražjiuser posted image .
Pol grem pa malo taščo povprašat če bomo skupaj naredili praznovanje, da si malo stroške razdelimouser posted image . Pa butasto je, da imata onedva sama zgoraj velikonočni zajtrk in midva sama spodaj.......

Pa učit se bi bilo treba, pa se mi v tem trenutku živet ne dauser posted image

Srček

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2126
31.3.2007 13:47:08   
sevenka
Evo guppy, ko boš urejala seznam, še meni popravi starost. Starejša sem za eno leto user posted image Joj kako je hitro minilo.
Sem pa dobila lepa darila za otročka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
31.3.2007 14:27:37   
CUKRČEK
vse naj naj , sevenkauser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu sevenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
31.3.2007 14:32:13   
nora
duskamb, jaz sem vprasala Pusenjaka ce lahko na orbitreku vrtim, pa je rekel, da ne vidi razloga da ne bi, ce se nosecnica pocuti v redu. Pa se tukaj na ringaraji sem brala, da so ene nosecke  skozi celo nosecnost vrtele na orbitreku. Jaz sem glih telovadila in se pocutim super. Dokler bom lahko, ga bom uporabljala.Do psrčekred tremi tedni, tudi če bi hotla nisem mogla telovadit.
srček a se vi ze pripravljate za veliko noč?user posted image Pozabila sem nanjo, se mi zdi se daleč...francosko pa sva danes naredila,predčasno, za veliko noč ne vem če bi jo spet jedla, ampak bomo ze nekaj drugega pripravili, samo da je dobro za jestuser posted image

(odgovor članu sevenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
31.3.2007 14:46:24   
sevenka
O hvala Cukrček!

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
31.3.2007 14:56:55   
Anonimen
Sevenka, vse naj naj za rojstni danuser posted image .

Malo se že pripravljam na Veliko noč, da ne bom potem zadnji dan se gužvala v trgovini, čist živčna in po možnosti jim še sfali tisto kar iščem, se mi je že parkrat tako zgodilo pred prazniki in se ne grem večuser posted image .

Srček

(odgovor članu sevenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2131
31.3.2007 18:22:22   
nora
sevenka vse najboljse user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
31.3.2007 18:43:16   
guppy
Vse najboljše, sevenka!!!

user posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
31.3.2007 19:12:01   
sevenka
Iiiiiiiiiiiiiii kok lepo! Iskrena hvala vsem!!!
Zdaj pa šibam k svojemu, da spijeva kakšen kozarček in nazdraviva na sinovo/hčerkino zdravje! user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
31.3.2007 23:02:06   
guppy
Ojla lumpike!
Toliko, kolikor pa zdaj uživam na bolniški, pa še nisem nikoli. Narisala sem cel kup ribic, mehurčkov, hobotnico, želvico... morsko travo...

Ampak zaljubila sem se pa v tegale falota:
user posted image

(odgovor članu sevenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
1.4.2007 8:30:52   
Anonimen
Jutro!

Super izgleda Guppy: mislim, da ti vse malo zavidamo, ker ustvarjaš take lepe reči user posted image

Jaz pa sem včeraj izvedela, da bom morala kupit tisti taprvi voziček sama. Sestra ga je imela izposojenega od kolegice, ona pa ga je prodala user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa najlepši mi je bil. Peg perego, čisto simpl, temno moder,......user posted image user posted image user posted image
Športni voziček imam lahko od nje, tudi Peg perego pliko P3 kompleto, lupinico pa imam chicotovo. Ampak se mi zdi, da ni ravno primerna za v avto. Ima malo zaobljeno dno, kot zibelka. Ni ravno toliko varna, da bi si upala user posted image sama peljati v avtu.
In sem razmišljala, da je bolje, da sestra svojega poda, jaz pa si nabavim komplet vseh treh reči. Kolikor sem gledala malo po netu sem prišla do tegale:
http://soncek.si/si/peg-perego-p3-on-track-modularni-sistem-2007-light-blu-i7144.shtml
Barvi sta pa samo modra in rdeča user posted image
Če pa bi kupila samo tisti voziček (taprvi, ne vem, kako se reče.....košaro) pa bi dala 80 jurjev.
Kaj pravite....mislim pa, da je ena že prej pisala nekaj o tem kompletu.

Pa sem mislila, da se mi ne bo treba s tem ukvarjat......user posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2136
1.4.2007 8:36:25   
Anonimen
Še ena reč: razlika med tem:
http://soncek.si/si/peg-perego-p3-on-track-modularni-sistem-2007-light-blu-i7144.shtml

in tem:
http://soncek.si/si/peg-perego-p3-base-modularni-sistem-2007-crystal-i7139.shtml

Je v tem, da ima pri spodnjem avtosedež (lupinica) nastavljivo podnožje in zadrgo pri strehici. Razlika pa je 40 jurjev.
Kaj pravite o tem.....je vredno nastavljivo podnožje 40. jurjev?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2137
1.4.2007 9:21:17   
lumpa6
ojla

jaz bom imela voziček kar tisti katerega sem imela za svojega prejšnega otroka saj je skoraj nov, ker smo ga kupili ko je biu star že skoraj 3 leta in ga je uporabljal zelo malo, sicer je modr chhico pa se vsaj vsa umazanija ne bo takoj poznalauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
1.4.2007 15:14:10   
lumpa6
 user posted image

ali ima še katera sindrom gnezdenja ali samo mene predčasno preganja user posted image   user posted image   user posted image , ma čist se mi meša sam pucamo peremo likamo

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
1.4.2007 16:40:25   
Anonimen
Danes pa ni nobene razen naju lumpa.......ampak mene nič ne daje gnezdenje......to ima moj mož čez.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2140
1.4.2007 17:02:16   
guppy
Ojla,
jaz malo berem, kaj počneta, nisem bila pa v stanju pisat. Danes sva z možkom skupaj skuhala kosilo, zamenjala posteljnino... to pa je približno vse gnezdenje, ki sva se ga lotila, hahaha. Sva ravno v fazi čakanja na selitev (ki bo predvidoma maja), tako da se sploh ne obremenjujem več s tem, kako se imava tukaj, ampak predvsem razmišljam o tem, kaj vse bom pometala v kontejner preden greva na svoje. Takrat bom pa po moje samo gnezdila in gnezdila user posted image

Lepo preživite ostanek vikenda in pocrkljajte malčke s kakim Mozartom user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
1.4.2007 17:16:12   
guppy
SEPTEMBRKE 2007
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
28.8. surya, 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna

1.9. CUKRČEK (27), 2n (dvojčki), okolica Vrhnike --> Ljubljana user posted image
1.9. guppy (26), 1n (dvojčki), Ljubljana --> Ljubljana user posted image user posted image
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image  
1.9. Lili17
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana
3.9. nena80
3.9. Pikica pokica, 2n, Celje --> Celje
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
4.9. bodoča (24), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n user posted image
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna
user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
8.9. Ninica, 2n
8.9. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana
9.9. nestrpnica, 2n, Ptuj
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna
9.9. Emm, Velenje
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image
10.9. _mala_, Ptuj user posted image

11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola
11.9. sandra85 (21), 1n, Portorož
12.9. jst86, Škofja Loka --> Kranj
12.9. srček (27), 1n, Strunjan --> Postojna user posted image
13.9. PBJ , 2n 
14.9. duskamb (34), 3n, Maribor
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško

15.9. ribica23, 1n, --> Ljubljana user posted image
15.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Maribor
16.9. cuma, 2n, Koper --> Izola
16.9. TheAngel, 1n, Kranj
16.9. helenav, 1n, Izola --> Izola

17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Postojna/Lj user posted image
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Ljubljana
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj
21.9. *ribica*, 2n, Murska Sobota --> Avstrija?

22.9. nora (26), 1n, Ljubljana --> Ljubljana
23.9. dorotea (26), 1n, Severna Primorska --> Šempeter
23.9. naja07

24.9. nova169, 1n, Velenje

24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna
user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Ljubljana user posted image
28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Ljubljana 
30.9. taja83 (23), 1n, --> Trbovlje
user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, --> Ljubljana
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

Trenutne težave (večine) septembrk: slabost, boleče prsi, smrdi, mozoljčki, glavoboli, beli/rumeni/rjavi izcedki, nekaterim se že pozna trebušček, knjige še posebej smrdijo, če se je treba učit user posted image , obsedenost s CocaColo, čudne sanje user posted image

Če katera želi, da jo odstranim s seznama, pa se ne bi rada izpostavljala, mi lahko pošlje ZS. 

TELOVADBA
Ljubljana - lemavrica išče družbo za Moj Fit
Primorska - helenav išče družbo za torek 18.20 (Ogrlica; pon/čet 17.20, tor/pet 18.20)

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
1.4.2007 21:28:17   
cuma
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Še ena reč: razlika med tem:

in tem:
http://soncek.si/si/peg-perego-p3-base-modularni-sistem-2007-crystal-i7139.shtml

Je v tem, da ima pri spodnjem avtosedež (lupinica) nastavljivo podnožje in zadrgo pri strehici. Razlika pa je 40 jurjev.
Kaj pravite o tem.....je vredno nastavljivo podnožje 40. jurjev?

Lupinico smo mi uporabljali v avtu - torej za njen prvotni namen - in tam ne potrebuješ strehice. Prav nam je prišla za prenašanje otroka iz avta v hišo - na obisk ... kjer spet nismo potrebovali strehice. Zelo uporabna je bila tudi za prenašanje dojenčka po stanovanju med kuhanjem, pospravljanjem ... sicer pa: ni priporočljivo, da bi dojenček bil predolgo v lupinici ... recimo na sprehodu - kjer bi pa strehica prišla v poštev.Toliko o tem, koliko smo mi potrebovali strehico lupinice ... kaj šele njeno morebitno zadrgo user posted image . Jaz bi tistih 40eurov za kej drugega porabla user posted image !

Gnezdenje?
Sem tako prehlajena in švoh, ker ne spim, da ne bi gnezdila niti, če bi me plačali user posted image .

Lp Cuma

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
2.4.2007 7:38:12   
nestrpnica
Dobro jutro!

Res, da se bolj redko oglasim, a berem vas pa redno. Za seznam: starost 27 let.
Zanima pa me nekaj: ali mogoče katera ve, kakšna je cena za testiranje na trojni hormonski test?

Drugače se pa počutim dobro, in vidim, da ve tudi.

LP

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
2.4.2007 8:26:08   
Pikica pokica
Dobro jutro!
Da vas še jaz malo pozdravim.
Nefretiti, ta voziček sem gledala tudi sama. čeprav imam še od tastarejšega lumpa zelo dobro ohranjen voziček. Problem je le v tem, da se ne zloži ravno na najmanjše (kot peg peregov, ki se zloži v marelo) in glede na to, da potrebujemo vedno zraven še kolo in ostale reči za tastarejšega, težim možu, da rabim novega - manjšega. In ker je seveda ženina beseda glavna  user posted image , bova kupila novega.
Všeč mi je tudi Jane - tro kolesnik ( veliko bolj kot Peg peregov), ampak je na žalost spet problem, da se ne zloži tako na malo..

No, saj še imam čas razmišljati, sploh pa moram prvo počakati na izvide AC.

Lep dan želim vsem.

ČAO

(odgovor članu nestrpnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
2.4.2007 9:54:43   
LINA31
Živjo,
se nisem javila že kar nekaj časa, vendar vas redno berem.user posted image  Pri nas je bolj kot ne vse po starem, le da mi teli kg kar letijo navzgor. Upam, da se bo vse skupaj umirilo oz. da se jaz umirim z lakoto.
V soboto sem imela full krče v spodnjem delu trebuha, sem mislila, da me bo razgnalo. Po dveh urah je minilo, ampak je tolk boleluser posted image user posted image .
Mislim, da je kriva slabaprebava in širjenje maternice.

Danes dobim nov avto, uf sem vesela. user posted image  
Ali je mogoče že šla ogledat nov H/M na Čopovi, me zanima, če imamo zdaj tudi v LJ za nosečke?

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
2.4.2007 10:56:38   
jonči
Ojla punce,

tudi jaz vas bolj berem kot pišem pa mam časa dovolj ker sem na bolniški.
A vas je veliko na bolniški, a katero kaj skrbi zaradi komisije (no ker jaz imam napisano mirovanje na domu) sam v trgovino pa moram it drugače bi od lakote pomrli, pa na sprehod tud grem ker mi ful paše. No jaz se prav zelo sicer ne obremenjujem s to komisijo. Samo zanima me vaše mnenje.
Zadnjič sem naročilo napravico AngelSonud - za poslušanje otročka skozi trebuh. Joj sem komaj čakala da ga dobim in sem ga res v petek. A veste kako je to zanimivo ti kar solze v oči pridejo user posted image Sicer ko spi ni kaj dost oz. razen srčka nič slišat. Drugače pa ko se premetava pa brca je prav zanimivo. Sicer je dost drago ampak priporočam res je zanimivo. No vsaj meni in mislim da vsaki ki je v prvo noseča ko komaj čaka vsak dan posebi.
Drugače pa čas kar hitro mine še 5 mesecev pa smo tam.
Ravno včeraj zjutraj sva z možekom prav dolgo ležala sem se spomnila da dolgo ne bo več tako.
Priprave na veliko noč pa tudi pri nas že potekajo. Imam že vse pospravljenouser posted image , danes še pisarno zrihtam pa zlikam potem pa so na vrsti že potica, prata, pirhi, šunka, no v petek imam še posvetovalnico potem je pa že to to.

Lep dan vam želimuser posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
2.4.2007 11:41:10   
CUKRČEK
Ojlauser posted image

Berem, da vas je kar nekaj kupilo napravo za poslušanje srčka.  Pa saj srček lahko možeki poslušajo, če naslonijo uho na trebuh. Tako je moj v 1. nosečnosti poslušal srček in tudi sedaj že sliši naša mala srčka. Jaz ga pa itak čutim...če se uležem na hrbet imam napet trebuh in srčka čisto čutim. Zato se mi zdi skoraj škoda denarja za napravo, če imam možnost tudi tako čutit in slišat.

Pa hči je ful posečena, ko tudi ona kao posluša srčke dvojčkovuser posted image Ko vidi očka, kako to dela, mora potem še ona. luštkano!!!user posted image

Drugače se pa super počutim še vedno. Mala dva sta tudi vse bolj " v gibanju" in ju lepo čutim.

lp user posted image user posted image

(odgovor članu jonči)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
2.4.2007 12:44:59   
guppy
Ojla,

končno sem se naročila na morfologijo in imam jo v 21. tednu. Z možem sva se pogovarjala, da obiščeva šolo za starše že v maju, tako da se potem ne ukvarjam več s tem ali lahko sedim pri miru ali ne.

CUKRČEK, Tudi pri nama možek kar čez trebuh posluša srčke in prav uživa. Lumpija pa sta že tako nemirna, da jih cel dan čutim in se hihitam. Kdaj imaš kak pregled?

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
2.4.2007 13:22:34   
CUKRČEK
19.4. imam redni pregled in potem 23.4. morfologijo. Bo pa tudi mož šel z menoj, da vidi kaj je narediluser posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.