Rožica*
|
Živj punce! Čestitke vsem novim ! Ja, Guppy jutri je dan D!!! Upam da bo vse dobro z . Sem si nekako na tiho rekla, da ne bom nič prej, kot po prvem pregledu kupovala (revij in podobnih nosečniških stvari..... ) Sem se tudi odločila, da bom domačim povedala po pregledu, če bo vse vredu, ostali pa bodo že izvedeli, ko bo beseda nanesla... Oziroma ko se bo poznalo... Čeprav sem bila tako vesela, da sem komaj zadrževala to skrivnost zase, me je zdaj ta želja da povem celemu "svetu" nekako minila. Drugače pa se počutim dobro, slabosti ni, le občasni glavoboli in nenehna lakota, vsake dve uri mi kruli po želodcu in opažam, da mi postane slabo, če imam prazen želodec, oziroma, če nekaj malega ne pojem ko mi začne krulit. Se me pa loteva verjetno vnetje, bomo videli, kaj bo jutri rekel ginekolog. Kot izgleda nekaj razsaja na obali. Srček in Cuma čimprej okrevajta. Sama imam nasproten problem in se že 2 dni nalivam z Donatom, tako da lahko pričakujem podoben "naliv". Upam da pride čimprej. Nevem kaj naj bi še pojedla, da bo šlo naprej, vase sem spravila,že vse od lana, kefirja, ...., suhe slive, zelje,... Pa bo že, upam da čimprej. Kot pravijo če gre not mora nekje tudi ven! Anonimna ti pa čimprej k zdravniku, ne odlašaj več !!!! Že res, da ima veliko nosečk krvavi izcedek, vendar misim da bi bilo dobro, da te pregleda zdravnik in pove kakšno je stanje. In za kakšno krvevitev gre, oz. je šlo. Imejte se kar se da lepo, pustite se razvajat in z ljubeznijo božajte svoje bušije! Lp. Ržica.
|