Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27 Tanja Lina, ja lahko spijo tako malo. Ponavadi pa naslednji dan več spijo, ker hočejo noter prinest. Jupi Mogoče je pa vreme krivo. Maja se je danes zbudila ob pol devetih. Zaspala ob 12h in spala do pol dveh in nato ob 18ih spet zaspala in še zdajle spi. Ves dan jo je tudi nekaj črvičilo. Nana 27: najlepša hvala za odgovore in spodbudo. Sem bila danes spet malo obupana. Od 4.30 ure do 11.ure je bilo prav obupno. Ne vem, če je vsega skupaj spal 3 ure. Vmes pa obilica histeričnega joka, gledanja, hranjenja (še dodatek sem dodala, ga je 50 g pojedel, pa nič). Skratka sploh ne vem, kaj mu je v dopoldanskem času. Mislim, da ga tale dodatek malo zmede, ker nama obema ritem pokvari. Takrat ko mu ga dam, ga ne dam več na dojko, ker potem nimam mleka pa še vleči noče iz flaške potem, ko mu jo ponudim. Ali imaš kakšen predlog, kaj mi je storiti? Zdaj si zapisujem Lukov urnik v Excel (ne smejte se prosim, imam poklicno deformacijo in zato tak znanstveni pristop) in poskušam ugotoviti, kaj in kdaj delam narobe. Sem pa že opazila v teh treh dneh, kar ga spremljam, da ima določena obdobja že stalen ritem. Vsem novopečenim mamicam iskrene čestitke . Dojenje v javnosti: jaz bom dojila v javnosti, a diskretno. Me prav nič ne zanima. Kaj pa, ko deci ven flečejo svojega za cesto tik ob avtu, pa ga vsi vidimo. To je pa v redu. Ali pa napol razgaljene mladenke po mestu, ki kar kličejo po posilstvu. Samo proba naj mi kdor koli siknit, bo že slišal. Duskamb: jaz sem se isto bala. Samo pri meni vseeno ne poje toliko dodatka. Se mi zdi, da nimam dovolj mleka, pa kaj, ko potem tudi dodatka ne poje. Največ mi ga je pojedel 50 g, pa še takrat je bil to samostojni obrok. Bomo videli v torek, kako smo se in če smo se dovolj zredili, takrat naju namreč patronažka potehta. Joj, kako se jaz lovim s tem dojenjem in če je dovolj popil in kaj z dodatkom, če joka, zato ker je lačen,... Se prav sprašujem, kako so novorojenčki včasih preživeli. Jaz sem čist bosa in kot nebogljena se počutim. Sandra85: jaz se to tudi stalno sprašujem. Pa moram rečt, da v bistvu so zaenkrat (moram hitro potrkat) problem dopoldnevi. Takrat res ne morem nič narediti, vedno nekaj želi in ni zadovoljen. Ne vem, kaj naredim narobe. Mislim, da pač imava taka otroka. Sta že sedaj mala razvajenka in zahtevneža, kar pa ni navsezadnje nič narobe. Le da je zdrav, pa če tudi bom morala več hoditi in ga nositi.
|