|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke
27.2.2007 9:33:18   
lemavrica
No dones imam pa še jaz NS in zvečer o vsem poročam. Jo imam pozno popoldna. Malo me je strah in upam da bo vse vredu. No sej mojga je pa še bolj strah. Pa dones bo prvič vidu pikico. Upava tudi na to da se bo videl spol.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
27.2.2007 9:58:40   
Zoya27
lemavrica, ves čas sem te že hotla vprašat. kaj vidva gresta kam na poročno potovanje? takrat bomo menda že precej okrogleuser posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
27.2.2007 10:43:23   
tikca
Ja zgleda, da je kar pogosto tole lulanje ponoči. Tudi jaz potem ne morem zaspati po moje kar kako urico. Pa tudi sanjam toliko kot še nikoli. Ampak....če bo samo to, bomo preživeliuser posted image user posted image

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
27.2.2007 11:02:56   
Pikica pokica
Pozdravček!

Jaz sem danes po par dnevih dobro spača, le da sem se že naveličala hoditi kar  naprej na wc ponoči. Vsaj 3x moram vsako noč :(

Sicer sem se pa že malo pomirila po NS, kjer mi je bilo ugotovljeno povečano tveganje. Tako sem naročena na amniocentezo 23.3., še prej pa imam genetsko posvetovalnico, kjer vse lepo razložijo.

Naj vam povem ( ampak nikogar  ne strašim), da sem šla še drugam na merjenje NS ( tudi z licenco in zelo znana, ki je ne bom omenjala) in mi je izmerila zelo nizko tveganje oz. me je uvrstila v skupino z nizkim tveganjem. Čisto nakoncu sem ji povedala, da je to moja druga NS, pa je bila čisto onemela in mi želela ponovno izmeriti, ampak nisem dovolila, saj je očitno, da ni bila dovolj natančna in tako bi lahko bila v upanju, da je z mojo pikico vse ok, pa se bi morda izkazalo obratno.

Tako sem vesela, da sem šla najprej k dr. Strahovi, ki mi je ugotovila povečano tveganje, saj bom zdaj po AC 100% glede pikice.  Sem pa optimist in vem, da bo vse ok. Tudi zato, ker se je zelo dobro videla nosna kost in ker pač vem :))

Slabo mi je še vedno, zredila sem se že za 3,5 kg, čeprav pravijo, da se mi nikjer ne pozna, tudi trebušček se mi že vidi, saj je to moja druga nosečnost.

Pozdravček vsem nosečkam in upam, da ostanem z vami vse do septembra :))

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
27.2.2007 11:17:11   
Pikica pokica
Pa še  nekaj!

Kaj mi lahko katera pove, kako se nastavi trakec nad profilom, kjer pokaže, koliko tednov si noseč.

Hvala

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
27.2.2007 11:24:25   
Zoya27
čao.
pikica pokica, za trakec moraš na eno teh strani in si ga tam nastaviš, npr. http://pregnancyandbaby.com/pregnancy/baby/Make-a-free-pregnancy-ticker-4486.htm 

tudi jaz sem naročena pri dr. Strah. je vredu pri njej, te ne odpravi na hitro? upam, da bo s tabo in pikico vse vredu.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1281
27.2.2007 11:30:43   
LINA31
Kar nekaj časa se že nisem javila, no jaz sem včeraj povedala v službi. So bili vsi veseli in hkrati presenečni. Šef je bil par sekund brez besed.user posted image user posted image

Vidim, da že pridno hodite na NS, jaz jo imam 12.3.. Ali morda katera ve koliko pridejo slikice in 3d CD v Dravljah?

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
27.2.2007 11:32:50   
guppy
iiiiiiii, res bom morala počasi popraviti naš seznamček! Kok je fajn, ko takole poročate z nuhalne, res super!

Pikica pokica, jaz te RES ne bi rada kaj strašila, ampak moji kolegici je Strahova namesrila 1:80 tveganje in jo poslala na amniocentezo, pa se je prijateljica pobunila in rekla, da hoče najprej na hormonski test. Na koncu se je izkazalo, da je bil izvid 1:80 napačen in da je že pri NS imela full manjše tveganje, skupaj z DHT pa še toliko manjše, da sploh ni bilo nikakršne panike in potrebe po amniocentezi. user posted image

Meni ni problem lulanje ponoči. Danes sem šla 3x. Ponavadi v minutki nazaj zaspim, ampak tole noč... res katastrofa. Spala sem od 2 do 5 zjutraj, potem pa premetavanje. Sem kar ustala jest, se potolažit s svojo ljubo Argeto user posted image . Ob 8h me je uspavala in uspela sem zadremati za dve urici.

Sem pa happy, da sem v 4. mesecu in še vedno na -3 kg. Teža se sploh ne premakne nikamor, sem pa že drugače precej pretežka in me je malce skrbelo, kam bo vse skupaj šlo. user posted image

cuma, takoj bi prišla na morje (!!!!!!!!!!!!!), samo če bi smela ven iz hiše, pa mam tako bolniško... user posted image

LINA31, oboje skupaj pride 60€, CD dobiš pri njih.

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
27.2.2007 11:46:50   
guppy
SEPTEMBRKE 2007

28.8. surya, Posavje
29.8. Nikki24

29.8. Anonimna D, 2n, okolica Doba
?.9. tikca
?.9. _mala_
1.9. CUKRČEK, 2n (dvojčki), okolica Vrhnike
1.9. guppy, 1n (dvojčki), Ljubljana
1.9. Marelica, 2n
1.9. Lili17
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana 

3.9. nena80
3.9. Pikica pokica, 2n
4.9. bodoča, 1n
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. Žabonka, Ljubljana

5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n

6.9. škorpion, 1n, Celje
7.9. Carmy, 2n, Domžale
7.9. lemavrica, 1n, Ljubljana 
8.9. Anonimna user posted image  user posted image , 2n
8.9. misska, 2n, Ljubljana 
9.9. nestrpnica, 2n, Ptuj
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI
9.9. Emm, Velenje
10.9. nefretiti, Celje
11.9. Zoya27, 1n, Izola
11.9. sandra85, Portorož
12.9. jst86, Škofja Loka
12.9. srček, 1n, Strunjan 
13.9. Anonimna user posted image user posted image , 2n 
14.9. duskamb, 3n, Maribor
14.9. Eva*, 1n
15.9. nora, 1n, Ljubljana
15.9. Taja339, 2n, Laško
16.9. cuma, 2n, Koper
16.9. nova169, 1n
16.9. TheAngel, 1n, Kranj
16.9. helenav, 1n, Izola
19.9. *ribica*, 2n, Murska Sobota
20.9. buškica, 1n, Medvode
21.9. žarnica, 2n
23.9. dorotea (UZ 28.2.), 1n, Severna Primorska
23.9. naja07

24.9. tianna, 1n, Postojna
24.9. nejca79, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31
27.9. taček
27.9. sevenka, 1n, Domžale
27.9. tanja981, 2n, Mežica 
27.9. katjuša79 (PP 28.2.), 2n, Celje
28.9. jacklyn, 4n, Logatec
28.9. andreja32 (PP 5.3.), 4n, okolica Kamnika
30.9. Tanja Lina, 1n
30.9. taja83, 1n
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

user posted image  user posted image  user posted image  nove nosečke: tikca, Tadeja 1976 (user posted image user posted image ),  !!!

Trenutne težave (večine) septembrk: slabost, boleče prsi, smrdi, mozoljčki, glavoboli, beli/rumeni/rjavi izcedki, nekaterim se že pozna trebušček, knjige še posebej smrdijo, če se je treba učit user posted image , obsedenost s CocaColo, čudne sanje user posted image

Če katera želi, da jo odstranim s seznama, pa se ne bi rada izpostavljala, mi lahko pošlje ZS.

Anonimne, ko pišete sporočila, se podpisujte enako kot ste navedene na seznamu, da vas lahko po tem spoznamo.

Lili17, *Marty*, *ribica*, _mala_, kje ste???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
27.2.2007 11:51:34   
guppy
OK.. zdaj pa najprej nekaj o seznamčku:

- Punce, a vas še prsi bolijo, vam hrana še smrdi?? Kakšni drugi problemi septembrk??
- Tadeja 1976, mi lahko prosim sporočiš okvirni datum poroda, katera tvoja nosečnost je to in odkod si (samo podatke, ki jih sama želiš objaviti na seznamčku)
- tikca, mi lahko prosim sporočiš okvirni datum poroda, katera tvoja nosečnost je to in odkod si (samo podatke, ki jih sama želiš objaviti na seznamčku)

lemavrica, ko takole "v enem šusu" prebiram poste, se vedno nekako zadržm pri tebi. Zdi se mi, da si pogosto žalostna in da ti je zelo hudo zaradi teh slabosti in vsega "čudnega", kar prinese nosečnost. Upam, da se zdaj že počutiš bolje in naj te ne bo nič strah NS. Boš videla kako je lepo videti to malo bitjece, kako maha z rokicami in nogicami in pozdravlja mamico in atija! Malo nam poročaj, kako potekajo priprave na poroko in še vedno bi se veselila slikice tvoje obleke. Se bomo skupaj smejale, ker je težje, če se poskušamo vsaka sama zase.

Pozdravček od user posted image in user posted image user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
27.2.2007 12:00:49   
Pikica pokica
Zoja, dr. Strahova je vredu. Več mojim kolegicam je pravilno napovedala spol, ki pa se pri meni ni najbolje videl. Vse lepo razloži, res pa je, da je vse skupaj trajalo dobrih 10 min. V prejšnji user posted image sem bila drugje in sem si lahko pikeca ogledovala celih 45 min. Ja, tako dolgo je merila NS.

Vprašala bi te še nekaj glede trakca - napisala si stran, kjer ga dobim, ampak me zanima, kam moram potem iti, saj tega ne najdem, da bi si ga lahko nastavila.

Hvala in LP

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
27.2.2007 12:01:57   
Pikica pokica
Joj, sem smotana. Hvala Zoja, sem že našla :))

Neposredna povezava do sporočila: 1287
27.2.2007 12:02:14   
CUKRČEK
Mene prsa še kar bolijo...sicer ni prevelike krize ampak vseeno niso take, da bi lahko človek vse z njimi  počeluser posted image

Me pa zanima, če ima katera na CD-ju posneto oddajo o dvojčkih, ki je bila na National Geographic??? Nič mi ne potegne dol z neta ...pa bi zelo rada videla to oddajo.

a še glede nuhalne....sem prepričana, da bi ti, pikica pokica, če bi ti tvoja G še enkrat naredila , da bi ti tudi drugače pokazalo. Ker to so bolj testi tako-tako. JAz ne verjameme vanje in tudi zato nisem šla na NS. To je zame samo polnenje blagajn. Brez zamere..moje mnenje pač. Sicer ti pa elim dobre rezultate v drugouser posted image

< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 27.2.2007 12:08:21 >

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
27.2.2007 12:05:48   
Zoya27
na onem naslovu (zgoraj), samo pojdi malo dol po strani, vpiši PDP in stisni make my ticker in tam potem izbereš trakec in kazalo, potem moraš pa prekopirat v svoj profil celotni naslov, ki se ti izpiše v okvirčku HTML (ista stan, pod trakci). upam, da sem ti logično opisala, če ne, se javiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1289
27.2.2007 12:07:19   
tikca
V četrtek verjetno izvem najbolj točen datum, predvideno pa je v prvih dneh septembra. Lj., I. nosečnost.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
27.2.2007 12:28:48   
katjuša79
Hoj! Tudi jaz zelo slabo spim. spolh pa imam ponoči karnaprej mravlince v rokah, zoprna reč. pa še to najin malček zvečer zaspi v svoji postelji sredi noči  pa pricaplja knama, pol se pa stiska en cajt atijo pa mamici in bolj se odmikaš bolj gre zatabo, je prava gužva že v posteljiuser posted image . Kaj še le bo?

Vidim da je večina že vidlo svoje pikice. komaj čakam jutrišnji pregled, da vidim še svojo. Me je kar malo strah, da ne bi bilo kaj narobeuser posted image .

CUKRČEK odaja o dvojčkih je ponovno na NGC v petek ob 9:00 in ponovitev ob 14:00(za slednje nisem zares prepričana).

nefretiti iskrene čestitkeuser posted image user posted image , sem vesela da je vse ok. V službi jim pa ni treba prav nič razlagat(mislim učence), si bo jo že sami gor prišli.

Lepo se imejte in uživajte

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
27.2.2007 12:29:11   
jst86
Živjo!
Ste pa zgovorneuser posted image ! tudi jaz bolj slabo spim, pa še zbolela sem in imam gnojno angino, tko da sem na antibiotikihuser posted image .
Imam eno vprašanje - a k dr.Strahovi moraš sam prinesti CD za posnetek, a ga pri njej dobiš?
Slabosti so se pri mani verjetno končale- mam že cel teden miruser posted image . Vidim pa da ste nekatere še vedno boge-eno user posted image za vas. A ste se že kaj zredile?Joj jst sm skoz lačna...kekec pašeta je zakonuser posted image .

lepo se imejte,

pa pa

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
27.2.2007 12:33:02   
Pikica pokica
Zoja, saj vem, da sem tečna - kam pa potem prekopiram ta html - napisala si, da v svoj profil, kar sem tudi naredila, ampak mi ga ne prikaže.

hvala! Upam, da zadnjič :)

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
27.2.2007 12:35:12   
Zoya27
greš na moj profil, v polje dodaten opis.user posted image  upam, da ti bo uspelouser posted image user posted image

za cd pri dr. Strah sem vprašala. so mi rekli, naj kar prinesem zraven

Neposredna povezava do sporočila: 1294
27.2.2007 12:35:44   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: katjuša79

CUKRČEK odaja o dvojčkih je ponovno na NGC v petek ob 9:00 in ponovitev ob 14:00(za slednje nisem zares prepričana).

samo kaj ko sem jaz takrat v službiuser posted image Edino, če dopust vzamem......me šefe v rit brcneuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu katjuša79)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
27.2.2007 12:44:49   
Pikica pokica
Zoya hvala.
Uspelo user posted image

Se počutim kot neka nevednica, ker tolk sprašujem, ampak ob tem delam še nekaj drugega in namesto da bi vse lepo prebrala, hočem kar na hitro, pa seveda narobe user posted image

Kar se pa CD ja tiče, ga pa jaz potem nisem želela, saj mi je izračunala povečano tveganje in  takrat ga niti videti nisem želela.
Če bo vse ok, ima tako moja gin. tudi možnost, da mi UZ posname in mi ga bo pač na morfologiji, tako kot v prvi nosečnosti. ( le da imam videokaseto). Zelo lepo se vse vidi, tako da mi je gor posnela Uz v 21. tednu in kasneje v 36.tednu.

Čao

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
27.2.2007 12:56:10   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: cuma

helenav: 4D ali 3D?Najbrž misliš 3D. Jaz ne vem, da bi kdo na obali delal 3D UZ, v Ljubljani sigurno, pa v Postojni se mi zdi, da ga pa imajo!

Cuma, jaz sem mislila prav na 4d. Vem da to na oblai ne dela nobeden,ja sem se sicer že naročila na 3d pri dr. Merlo v Postojni. Sem pa na interentu zasledila tudi 4d ultrazvok, pa me zanima, če katera ve, ali je to že v Sloveniji aktualno.

Drugače, pa je meni spet super, zjutraj sem še vedno malo po luni in mi dela malček slabo, drugače pa se kar držim.
Grozno ful mi paše še vedno rdeča pesa in pojedla bi na tone kislega zelja na vse naćine.-)))) njami.

Bradavice pa so še vedno ful otečene in trebušek se vsak dan bolj vidi:-)))

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
27.2.2007 13:06:22   
Anonimen
Ja te naše prsi, najbolj priljubljene pri malčkih in pri atijihuser posted image user posted image user posted image .
Ma mene že zdaj bolijo, ne samo to tudi večajo se, tako da sem že mogla iskat eno košarico večje nederček. se je moj kar mal poheco je rekel da naj gre kar tako naprejuser posted image . Ja njemu je lahko rečit ko ga nič ne boli in zaradi tega lahko spi.

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 1298
27.2.2007 13:06:27   
lemavrica
Ojla,
sem ravnokar iz razgovora. Še hvala bogu da je tak lep sonček danes da ni kako zamorjeno vreme.
Guppy jah mal sem žalostna zaradi brezposelnosti, ker pač nisem navajena in me je malo zdelalo plus očitno povečano delovanje hormonov. In te težave v nosečnosti me res ful zdelujejo, si nisem mislila da bo tako hudo.
Kar se priprav tiče moram priznati da sva kar malo zaspala. Slikico pa prilepim takoj ko najdeva kabel za fotoaparat, sem hotla že zjutraj jo dati pa ni kabla.user posted image
Drugač pa mene prsi nič ne bolijo, malo večje so kot ponavadi, trebuščka še ni skor nič, še vedno sem na -4 kg. Mogoče sem bolj po moji mami ki se ji sploh ni videlo da je noseča.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
27.2.2007 13:32:52   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  za vse, ki ste bile na NS in ste videle svoje pikice!!!

Pikica pokica, v katerem tednu pa boš, ko boš šla na AC?

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

dobri možje
Lelly28 RR

Kdo pri vas doma nosi darila v decembru?

miklavž (19%)

božiček (34%)

dedek mraz (0%)

vsi 3je (16%)

2 dobra moža (31%)

Število vseh glasov: 32

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!