|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  509 510 [511] 512 513   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
19.9.2007 10:14:07   
ašun
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Ta naš seznamček je že prava čreva!!user posted image user posted image user posted image

Mogoče bi bilo dobro, da ga malo skrajšamo, ker ko hoček katero najti traja kar nekaj časa....
Je pa zelo lepuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12751
19.9.2007 10:22:03   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: ašun

NaILA zakaj si se sprijaznila, da ne bo nič? Lahko se že čez eno uro začne user posted image .

Pri meni pa upanje umre zadnje. Sem kar malo naivnauser posted image

Ašun ko bi vsaj blo tko, da se bi že začelo. Kako je pri tebi?

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 12752
19.9.2007 10:25:44   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Ta naš seznamček je že prava čreva!!user posted image user posted image user posted image

Mogoče bi bilo dobro, da ga malo skrajšamo, ker ko hoček katero najti traja kar nekaj časa....
Je pa zelo lepuser posted image

SE STRINJAM, RES JE ZELO LEP!
Škoda, da naši malčki ne morejo videt teh slikic. Moja večja otroka jih zelo rada gledata. Še bolj pa so jima simpatični nekateri naši nicki.

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 12753
19.9.2007 10:26:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Tianna, torej še nič? Ma kaj moraš, jest sem se že sprijaznila, da ta teden ne bo nič. Škoda, ker nisva bližje, bi šle lahko na eno kavo.

Nič. Meni se tudi zdi, da ta teden ne bo nič. No, upam pa vseeno. Se še vedno tolažim se v par urah lahko vse spremeni.
Škoda ja, ker nisva bližje. Čaki, ma ti si iz Ljubljane, kajne?

Aja, kaj pa sta delala z user posted image  na novi vodni postelji, da je že prišel serviser? user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 12754
19.9.2007 10:28:00   
Anonimen

Jest vedno najdem kaj, da se živciram. A je še katera taka?

Jaz tudi. Pa ni to prav, ampak res si ne morem pomagati. Vedno (ampak res vedno) najdem kaj, da se živciram. user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 12755
19.9.2007 10:30:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja Lina

Ali katera že ve, kaj se dogaja pri Srčku?

Mislim, da je Žabonka zadolžena, da nam javi, ko bo Žan prišel na svet. Čeprav sem prej poslušala Radio94 (iz Postojne) in vsak dan povejo, če je kaj novih dojenčkov. Pa so rekli, da sta se ponoči rodila samo dva, eden gre v Pivko, eden v Ljubljano. Torej nič Strunjana.
Mogoče pa je zdaj zjutraj rodila. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12756
19.9.2007 10:31:50   
ašun
Ašun ko bi vsaj blo tko, da se bi že začelo. Kako je pri tebi?

Nič. Ampak upam, da mi bo kar naenkrat voda odtekla in bomo šliuser posted image user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 12757
19.9.2007 10:31:55   
Anonimen
Nora, user posted image  user posted image  user posted image  g.Čep je šel!!! user posted image  
A je bilo full sluzi? Nič krvi?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12758
19.9.2007 10:32:23   
Anonimen
Punce, na RTL-u kažejo porod!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12759
19.9.2007 10:35:27   
ašun
Celo nosečnost sem si želela, da bi rodila kakšen teden prej. Zdej bom pa kasnejeuser posted image . No če se mala res tako dobro počuti v trebuhu pa naj še malo počaka. Ampak samo kak danuser posted image

Se pa skoz sprašujem, kako se bo začelo pri meni. Bom krvavela, mi bo voda odtekla, bom dobila popadke......

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 12760
19.9.2007 10:36:16   
nana 27
Duska, te oddaje "Mein Baby" so super...jaz jih vsak dan gledam. Tudi zdaj, ko je že za mano user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12761
19.9.2007 10:36:43   
Anonimen

Celo nosečnost sem si želela, da bi rodila kakšen teden prej. Zdej bom pa kasnejeuser posted image . No če se mala res tako dobro počuti v trebuhu pa naj še malo počaka. Ampak samo kak danuser posted image

Se pa skoz sprašujem, kako se bo začelo pri meni. Bom krvavela, mi bo voda odtekla, bom dobila popadke......

Se lahko kar podpišem pod tvoj post, ker je pri meni enako.

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 12762
19.9.2007 10:36:44   
LINA31
Danes zjutraj pa ste bile pridne...ste že full napisale. Res je full lepo vreme, ampak se je precej ohladilo.
Tudi pri meni ni nič novega. V pon sem spet imela popadke, pa včeraj zvečer malo, ampak itak potem izginejo oziroma niso v intervalih. Močno upam, da to pomeni, da me spodaj odpirajo in da bom potem hitreje rodila.

Sem ravno danes vidla v reklami od Mercatorja, da za vsa rojstva v času 1.10. do 7.10. (teden otroka), podarijo Nivea nahrbtnik z kozmetiko. Mogoče pa bo katera potegnila v oktober user posted image user posted image .

_mala_ lepo, da si se javila. O krčkih je bilo že kar nekaj napisanega, zlasti o kapljicah, ki pomagajo. Ko boš imela čas poglej par listov nazaj pa boš našla. Največ so o tem pisale nana, guppy in sandra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12763
19.9.2007 10:36:56   
Anonimen
Srček mi ni še nič sporočila - jaz je pa tudi noče kar naprej gnjavituser posted image

Takoj, ko dobim njen SMS, sporočim!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12764
19.9.2007 10:39:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Sem ravno danes vidla v reklami od Mercatorja, da za vsa rojstva v času 1.10. do 7.10. (teden otroka), podarijo Nivea nahrbtnik z kozmetiko. Mogoče pa bo katera potegnila v oktober user posted image user posted image .

Od 1.10. do 7.10. ?! user posted image  user posted image  user posted image
Ne, hvala lepa - nočem nahrbtnika. Ne smemo klicati user posted image , da ne bomo na koncu res skorajda vse šle domov z Nivea nahrbtnikom. user posted image

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 12765
19.9.2007 10:39:55   
ašun
Go Srček, go user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12766
19.9.2007 10:40:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Duska, te oddaje "Mein Baby" so super...jaz jih vsak dan gledam. Tudi zdaj, ko je že za mano user posted image

Jaz pa sem jo zdaj prvič našla, pa tolikokrat sem se jezila, da so dopoldan povsod same "limonade".user posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 12767
19.9.2007 10:40:27   
ašun
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Ne, hvala lepa - nočem nahrbtnika. Ne smemo klicati user posted image , da ne bomo na koncu res skorajda vse šle domov z Nivea nahrbtnikom. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12768
19.9.2007 10:47:12   
Anonimen

TUDI JAZ GA NOČEM!!!!
user posted image

Sploh pa ga že imam!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12769
19.9.2007 10:48:53   
nora

Nora, user posted image  user posted image  user posted image  g.Čep je šel!!! user posted image  

ja, prozorna sluz, brez krvi...tak cudno, nisem prej se nikoli vidla kaj takegauser posted image sem malo na medover iskala, sem mislila, da mora bit krvava sluz, pa je Pušenjak pisal, da je lahko brez barve in brez krvi...in da cep še nič ne pomeni, lahko, da se dolgo trajauser posted image tako, da se ne veselimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12770
19.9.2007 10:49:41   
NalLa

Tianna, torej še nič? Ma kaj moraš, jest sem se že sprijaznila, da ta teden ne bo nič. Škoda, ker nisva bližje, bi šle lahko na eno kavo.

Nič. Meni se tudi zdi, da ta teden ne bo nič. No, upam pa vseeno. Se še vedno tolažim se v par urah lahko vse spremeni.
Škoda ja, ker nisva bližje. Čaki, ma ti si iz Ljubljane, kajne?

Aja, kaj pa sta delala z user posted image  na novi vodni postelji, da je že prišel serviser? user posted image

Ja jest sem iz okolice Ljubljane (20 minut stran).

Serviser je pa mogu pridt zrak ven spustit, kar je normalno po parih dneh. Če bova skoz tolk aktivna na tej pojstli, kot sva zdej, se ji bo življenska doba podaljšala še za 10 let user posted image . Jo bom lahko čez 20 let prodala, kot praktično nerabljeno user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12771
19.9.2007 10:53:37   
guppy
KRČKI

Splošno o krčkih
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=645261

Kako lahko pomagaš (1001 nasvet by nana27)
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1814685

Masaža novorojenčka ob krčkih (by nana27)
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1783638

Kapljice:
- koroške kapljice (lahko naročiš po tel. 02/875 07 02) by ašun
- Gas Bimbi (lahko kupiš v zeliščni lekarni v City Parku)
- Sab Simplex (lahko kupiš v vsaki lekarni brez recepta)
- Sab Simplex + zelišča (lekarna Vir - vprašaj nano27)
- Lefaxin, Antiflat (nabavijo se v Avstriji, Italiji ...)

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 12772
19.9.2007 10:56:39   
guppy
Tanja Lina,
a lahko pod seznam MAMIC prosim prilimaš tole povezavo o krčkih - mislim, da bo koristila več mamicam:
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1875600

To isto bom še poslala _mali_ na ZS.

P.S: Bom potrkala, ampak M&M že tretjo noč zaporedoma spita po 5 ur user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 12773
19.9.2007 11:01:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nora

ja, prozorna sluz, brez krvi...tak cudno, nisem prej se nikoli vidla kaj takegauser posted image sem malo na medover iskala, sem mislila, da mora bit krvava sluz, pa je Pušenjak pisal, da je lahko brez barve in brez krvi...in da cep še nič ne pomeni, lahko, da se dolgo trajauser posted image tako, da se ne veselimuser posted image

Jaz pa sem imela rjavkasto sluz in zelo gosto (skoraj kot žele) in tega sploh ni bilo tako malo. Sem bila kar presenečena.

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 12774
19.9.2007 11:03:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nora

...in da cep še nič ne pomeni, lahko, da se dolgo trajauser posted image tako, da se ne veselimuser posted image

Vem, ampak vsaj nekaj. Optimizem!!! user posted image
Pri meni niti čep ni še šel. user posted image

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 12775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  509 510 [511] 512 513   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  509 510 [511] 512 513   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?