|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  502 503 [504] 505 506   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
17.9.2007 13:19:00   
sandra85
kaj je možno, da sem po treh tednih že dobila M???????????user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 12576
17.9.2007 13:33:06   
guppy
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28
Kako je z uhančkom v popku?

Ko mi je kolegica pokazala, kaj se je zgodilo z njeno "luknjico" od uhančka... ki je postala krater, se razpotegnila in premaknila navzgor... sem se odločila, da hčerkico, če bo kdaj hotela met uhanček v popku, pošljem k njej na posvet user posted image

mony, BRAVO!!!

Dorotea, super zgodba, bravo!!

nefretiti, to kriljenje je refleks ob nenadnem gibu, zvoku, včasi tudi med spanjem. Ni nič hudega, malo se pobožajte in potolažite, pa bo.

sandra... a čišča ti je vmes nehala popolnoma? Gre mogoče za kakšno drugo krvavitev... da se greš raje pokazat?

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 12577
17.9.2007 13:33:57   
lumpa6
kaj je možno, da sem po treh tednih že dobila M???????????

mislim da ne sploh če dojiš, raje več počivaj pol boš pa vidla kaj je

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 12578
17.9.2007 13:35:29   
nora
Ojla!

Pri meni nič ne kaže, ctg ravna črtauser posted image najbrz bom čez rok rodila. v lj porodnišnici čakajo okrog 7-8 dni po pdp in šele potem sprožijo. Tako da, če se ne bo nič dogajalo, naslednji teden imam spet redni pregled, čeprav bo po pdp...bo treba čakat, jaz bom pa poskusila čim več spat in počivat, ker potem ne bom moglauser posted image

dorotea, super si napisalauser posted image hvala, da si delila z nami svojo porodno zgodbouser posted image
srček, nič slabe volje...saj še samo 1 dan. user posted image Počivaj in uzivaj, da boš za jutri pripravljenauser posted image
Jaz sem se spet zredila, ker sem nasvet od Nane27 dobesedno vzela, cel vikend sem čokolade jedla, ker potem ne bom moglauser posted image Torej, 39t 2dni + 14,5 kg, 104cm.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 12579
17.9.2007 13:42:16   
guppy
nora, srček...  držita se kljub slabim novicam!!!

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 12580
17.9.2007 13:43:10   
dorotea
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Dorotea, hvala za porodno zgodbo. Lepo, res! Torej imaš full visok prag bolečine?

no, ne bi rekla, da imam visok prag, sam moji popadki so bili bolj švoh, dokler mi niso dodali umetnih in počili mehurja...potem je bilo kar auč! Sam na srečo ni trajalo tako dolgo kot pri nekaterih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12581
17.9.2007 13:44:17   
lumpa6

No, zdaj pa me res res zanima če mi katera iz lastnih izkušenj pove kako je če ti dajo svečko, kaj ta povzroči, kako dolgo je trajalo do popadkov, kako dolgo je trajalo do poroda......In ker hočem rodit z EA me zanima kdaj ti v primeru sprožutve le-to dajo? Pa vse kaže do bo res 4 kilski . Jao bože......Zdaj me je pa še strah

naj te ne bo strah, svečko ti morjo pravilno vstavt, to je v maternični vrat ne pa pred njega nato moraš pol ure počivat da se raztopi in začne delovat, lahko da se vse začne že s prvo da dobiš popatke, moraš oziroma zaželjeno je da pol hodiš da bolje prime najprej čutiš kot menstrualne krče nato pa dobiš popatke, je pa močnejša kot umetni popadki, ko se bo začelo pa prosi za masko in se boš hitreje odpirala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12582
17.9.2007 13:44:42   
Anonimen
Nisem si tega tako predstavljala, skoz sem mislila da bom lepo kot po knjigi dobila svoje popadke ali da odteče voda in grem rodit. Da mi bodo nekaj na silo sprožali si še v sanjah nisem mislila, potem tisto na silo odpiranje, pa umetni popadki itd. Pa še ta blesav G danes me je čisto iz tira vrgel. Kakšna nesramnost od človeka. A gori v porodnih pa je bil Merlo, pa še rekel mi je naj počakam da se mu pokažem, pa sem bila taku butasta, da sem rekla da grem raje dol v ordinacijo, saj je res vseeno kdo me pregleda. Pa ni res! Upam da tega bedaka v naslednjih dnevih ne bom videla več kot bi bilo nujno potrebnouser posted image .
Ne vem zakaj, ampak še kar ne dojamem da bom najverjetneje jutri rodila, še vedno se mi vse zdi tako zelo oddaljeno, kot da se to vse dogaja nekomu drugemu.
Pa resno razmišljam da bi poklicala svojo mamo da pride raje ona namesto moža, ker se mi zdi da je on že čisto odpovedal.

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 12583
17.9.2007 13:47:54   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

sandra... a čišča ti je vmes nehala popolnoma? Gre mogoče za kakšno drugo krvavitev... da se greš raje pokazat?

čišča še ni povsem nehala,ampak mi že 1 teden teče zelo malo-par kapljic roza izcedka...danes pa je krvavouser posted image
kaj je možno da je krivo,ker ne počivamuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 12584
17.9.2007 13:50:58   
lumpa6
Ali ni Lumpa dobivala teh svečk? Mogoče ti ona lahko kaj pove..

lih zarad teh bednih svečk se izogibam povedat mojo porodno zgodbo da se nebo katera vstrašla, sam potegnila najslabši scenarij ampak nič se bat vsaki delujejo drugače, jaz pa če nebi imela svojega super g bi imela cruser posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 12585
17.9.2007 13:51:41   
lumpa6
.danes pa je krvavo
kaj je možno da je krivo,ker ne počivam

ja je

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 12586
17.9.2007 13:53:33   
helenav
VSE KI STE ŽE RODILE IN STE DOSTI KIL PRIDOBILE.

A vam grejo kar dol???? Jaz sem danes po enem tednu takooooo razočarana, sem rekla, da sem bom vagala enkrat tedensko in nisem šla dol niti pol kile...pa celik 15 imam za dat dol???
Kakoje to možno.Jem trikrat na dan in zdravo..ničmastno..pač mižerno, kot je potrebno....dojim vsako uro/do dve..ogromno pijem in grem dvakrta na dan na sprehode.
Daj vem, da vse takoj ne bo šlo..ampak niti nič v celem tednu???? Kdaj bo pol šlo..Pa vsi so rekli, ko boš dojila boš šlo kar samo od sebe.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 12587
17.9.2007 13:56:22   
nadja00
O srček. Sem že mislila, da te nekaj časa ne bomo brali. Tvoja današnja izkušnja je bila pa res zoprna. Tudi sama nameravam v Postojno. Sem pa iz okolice LJ. Me sedaj prav skrbi kaj bodo meni rekli, saj se bila v Postojni samo na predavanju za EA-to je pa tudi vse. Me bodo v LJ poslali :(
Želim ti veliko sreče jutri, pa da bo vse čimprej minilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12588
17.9.2007 13:59:04   
lumpa6

A vam grejo kar dol???? Jaz sem danes po enem tednu takooooo razočarana, sem rekla, da sem bom vagala enkrat tedensko in nisem šla dol niti pol kile...pa celik 15 imam za dat dol???
Kakoje to možno.Jem trikrat na dan in zdravo..ničmastno..pač mižerno, kot je potrebno....dojim vsako uro/do dve..ogromno pijem in grem dvakrta na dan na sprehode.
Daj vem, da vse takoj ne bo šlo..ampak niti nič v celem tednu???? Kdaj bo pol šlo..Pa vsi so rekli, ko boš dojila boš šlo kar samo od sebe.

jaz jih imam manj kot pred nosečnostjo

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 12589
17.9.2007 14:09:43   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

jaz jih imam manj kot pred nosečnostjo

a ma verjetno jih nisi pridelala dosti? jaz sem jih okrog 20

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 12590
17.9.2007 14:10:09   
PBJ
SRČEK, ne se preveč sekirat, čeprav si predstavljam, kako se počutiš ... sedaj pa si res zaslužiš, da te Žan preseneti in rodiš, še danes ali ponočiuser posted image ...

Kilogrami po 11 dneh imam še 3 viška (1 se pa sigurno skriva v polnih prsihuser posted image user posted image ). Helena, koliko pa si pridobila med nosečnostjo? Mogoče si še kaj otečena in je še voda kriva za nekaj kg???

Sandra otroci polivajo mleko tudi ko se preveč najejo. Moja kar čez cel dan poliva. Sem že rekla, da si bom nekja malega mleka izčrpala pred dojenjem (par stiskov), ker imam nabite prsi in potem jo mleko kar zaliva, da komaj požira.
Pa če ga greš previjati po dojenju bo več polival.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 12591
17.9.2007 14:13:51   
lumpa6
ja okrog14 kg po porodu sem imela še dve viška sedaj imam pol kg manj kot pred nosečnostjo s tem da bašem hrano kot da mi je zadnjič

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 12592
17.9.2007 14:14:12   
Anonimen
Ja srček, škoda no. Sem že upala, da so te kar danes zadržali noter. No ja, pa jutri!!! Ne vem kako je s to svečko, ampak imej v mislih le to, da boš kmalu spoznala svojo štručko.
Ta ginekolog pa pojma nimam kdo je. Kako izgleda? Tak visok, temen? Povej, da se ga bom izognila v velikem loku. 

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 12593
17.9.2007 14:19:34   
Anonimen

user posted image  Meni je tako žal, da sem si ga dala in če bi lahko čas obrnila nazaj, potem moj popek uhančka sploh ne bi nikoli videl. Katastrofa!!! Raztegnjeno, grdo... Kot da imam dva popka. user posted image  Pa sem si ga takoj, ko je test pokazal + dala ven. Očitno je bila škoda že narejena. Nikoli več!

(odgovor članu Majček28)
  Neposredna povezava do sporočila: 12594
17.9.2007 15:35:57   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

user posted image  Meni je tako žal, da sem si ga dala in če bi lahko čas obrnila nazaj, potem moj popek uhančka sploh ne bi nikoli videl. Katastrofa!!! Raztegnjeno, grdo... Kot da imam dva popka. user posted image  Pa sem si ga takoj, ko je test pokazal + dala ven. Očitno je bila škoda že narejena. Nikoli več!

ISTO PRAVIM JS!!!
ko sem imelaun lep okrogel nosečniški trebuh-je una brazgotina od uhančka vse pokvarilauser posted image prav grdo! ma kdo je pri 15 letih razmišljal na to, kako bo izgledal trebuh ko bom nosečauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12595
17.9.2007 15:43:28   
Anonimen
Meni je mama ves čas težila s tem kakšen bo pol trebuh ko bom enkrat noseča, pa naj mi nekdo pove koliko je razmišljal o nosečnosti pri 19 letihuser posted image . Važno da je blo lepo in moderno. Zdaj pa imam tako grozen trebuh, kot da bi imela tri popke, luknjice od pearsinga so temno rjave barve in ogromne, bljak fuj in fej.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 12596
17.9.2007 16:00:09   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

kaj je možno, da sem po treh tednih že dobila M???????????user posted image

Seveda je možno...jaz sem po prvem porodu imela čiščo 14 dni, pol je bilo en teden mir, čez teden(se pravi tri tedne po porodu) sem pa M dobila. In od takrat naprej sem imela čist skoz redno M. PA sem tudi dojila redno do 6. meseca.
Zdaj je pa še nisem dobila....pa tudi čišča je trajala ful dlje, več kot mesec.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 12597
17.9.2007 16:00:49   
NalLa
Srček si se že kaj pomirila? Srečno jutri!!!!!! Držim pesti, da bo vse skupaj kratko in ne boleče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12598
17.9.2007 16:16:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Srček si se že kaj pomirila? Srečno jutri!!!!!! Držim pesti, da bo vse skupaj kratko in ne boleče.

Ne, nisem se pomirila. Švicam kot da bi bilo 35 stopinj, vsa sem nervozna, ne vem kaj bi sama s sabo. Zdaj sem z mamo govorila po telefonu, no, ona me ponavadi zna potolažit......Madona, moram vse pozitivne misli skupaj zbrat, da je to samo en dan v življenju in tudi ta mine, trenutno pa se ne morem skoncentrat na to da bom Žana videla, sedaj razmišljam samo o poti do tja.
Ampak vse so to preživele, tudi jaz bom in tudi ve ki še niste na vrsti bosteuser posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 12599
17.9.2007 16:24:13   
sonce78
srček  tudi jaz držim pesti močno, močno user posted image user posted image user posted image , bo vse ok, boš videla.
Če želiš, ti lahko posredujem gsm številko od dr.Merlo, če želiš, da te on pregleda, da si mirnejša. Je zelo ustrežljiv človek in mislim, če mu izraziš željo, da te on pregleda, bo prišel. Mislim, da je ni mamice, ki bi ji kaj odklonil. Ne si mislit, da ga boš motila, mene je enkrat skoraj napuser posted image zakaj ga nisem poklicala na gsm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  502 503 [504] 505 506   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  502 503 [504] 505 506   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?