|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  487 488 [489] 490 491   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke
13.9.2007 22:34:22   
nana 27
Sandra, sem šla ravno včeraj brat knjigo od Pantleyeve Otroško spanje brez joka v sanje, kjer so finte glede spanja tudi za dojenčke do 4 mesecev. Šteje se, da otrok prespi noč, ko v kosu prespi 5 ur. Bom napisala povzetek, ko bom vse prebrala. Iz moje prve izkušnje z Mihom se je spanje uredilo nekje pri mesecu in pol do dveh. Kar naenkrat je začel spati od recimo 23. ure do 5. ure zjutraj. Ta ritem se ves čas spreminja. Do meseca in pol pa sva bila oba zombija. Prav živo se spomnim, kako sva gledala kriminalke in grozljivke do dveh zjutraj in ga nosila okrog. Lahko, da ima Enej nov zagon rasti in potrebuje več mleka in s tem, ko te zahteva, sam povečuje količino mleka. saj veš ponudba in povpraševanje. Včasih se mi zdi, da tile naši dojenčki prav čutijo, da je mamica nemirna (jo skrbi, kdaj bo skuhala itd.) in takrat so še bolj zahtevni. Ni nujno, da ves čas hoče jesti...lahko, da pač druge težavice (nam nepoznane) tolaži z dojenjem. Si poskusila z dudo? Pa še nekaj...koliko je Enej buden čez dan? Drugače se pa tudi sama tri dneve ubadam s podobnimi težavami..pa se zgodi popoldne, ko lepo spi in nato ves večer dojenje na eno uro in tudi jaz jo veselo pristavljam, ker jo to pomiri. Včeraj mi je patronažna rekla, da naj jo podojim in nato punci dam dudo, če bo še zahtevala dojenje. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12201
13.9.2007 22:38:10   
zvezda71
Evo Nana pojedla kornflekse pa ful cimeta sem si zraven dala mmmmmmmmmmje blo dobro, kaj nisi prej povedala, zdaj se pa še v vroči vodi skopam, ker imam teh krčev pa zategovanj čist dovolj in HOČEM it rodit. Samo ne vem če se bebica strinja z mano po moje se ji nikamor ne mudi ker se veselo muva po meni. Jest pa že sita neprespanih noči, pa prebavnih bojnih plinov, pa krčev pa zategovanja mogoče bom pa prva, ki je brez popadkov rodilauser posted image . No bobo videli kaj prinese noč, ki ima svojo moč.user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 12202
13.9.2007 22:51:30   
Rožica*
Sandra tudi jaz sm bila od začetka kot zombi.
Ko zdaj pogledam nazaj nevem kaj, kako je prišlo do tega da je prespal več ur skupaj.
Jaz se zvečer potrudim da se res dodobra nahrani. Patronažna je rekla, da naj vstrajam tudi eno uro če bo treba. Prav tako ponoči ko se zbudi, če želim da bo prespal večji del noči.

Kaj pa če ga mučijo krči ali pa je ugotovil, da se je fajn cartljati v maminem naročju. Mislim da boš to najlaže ugotovila sama, ker slišiš kako se joče, če je lačen, se doji ko ga pristaviš ali kar zaspi in mu je tvoja joška namesto dude.
Tudi sma sem bila na robu, ko nisem vedela več kaj storiti. Najraje bi bil priklopljen kar cel dan.
Ko sem opazila da se samo carlja in nič ne je smo uvedli dudo.  

Sčrpaj si mleko in ga skušaj nahraniti po flaški, pa boš najboje vedela, da je pojedel dovolj in videla kako bo spal.
Če še vedno ne bo vsaj uro ali dve spal imaš mogoče premalo hranljivo mleko.
Ti pa skušaj, čim bolje jesti, da bo mleko bogato in hranljivo.
Prijateljica ki je rodila malo pred mano je imela problem ravno zaradi tega, ker je pričela jesti manj in lažjo hrano. Res da je po mesecu dni na svoji teži, njen fant pa ni bil dovolj sit. Zdaj se spet trudi jesti bolj polno hrano.

Veliko uspehov in prespanih noči ti želim.

LP.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 12203
14.9.2007 7:19:04   
Anonimen
Dobro jutro!

Da se javim pred pregledom - noč je bila mirna in me res zanima kaj bo pokazal CTG.
Sem pa dobila prvo polovično porodniškouser posted image user posted image user posted image .

Sonce dobrodošla med nami!user posted image

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 12204
14.9.2007 7:28:00   
NalLa
Dobro jutro punce

Tud jest imam pregled danes. Upam, da me bo končno dal na ctg. Duškamb srečno!!!

Se tipkamo kasneje

Kje je naša tianna. Da nam ni pobegnila rodit?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12205
14.9.2007 8:05:54   
*tajda*
Dobro jutro sonosečke in mamiceuser posted image   Jst letim k frizerju da se ne bo mali ustrašil ko me bo videluser posted image
sonce 78 dobrodošlauser posted image

nala in duskamb srečno na pregledu

Vsem mamicam pa želim čimveč spanca in čimanj težav z otročkiuser posted image Upam da se vam ritem hranjena in spanja čimpreje urediuser posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 12206
14.9.2007 8:16:13   
PBJ
Sandra, mojo nazadnje previjem ob 11h ponoči in potem res fino nahranim - vmes z možem pogosto podirata kupčke, da ji ni težko v trebuščku. Tako mi izprazni eno dojko, pa še druge polovico. Nato mi  spi od pol enih zjutraj pa do 5h. Potem jo kar v temi vzamem iz postelje - popije celo dojko (kupček obvezno podereva) in potem takoj zaspi in spi do 8.30 ali 9.00 - evo sedaj še spi. Jo pa ne previjam  (ob petih) - razen če bi bila pokakana.
Zvečer ob 11h-pa jo iemm kar nekaj časa razvito, jo masiram okoli popka z WINDE oljem ob BUBCHENA, ritko in nogice dvigujava, migava in potem se mi pokaka da je joj. Potem je več nič ne tišči. Sedaj je že nekaj dni tako fino, ker se res naspim zraven. Upam, da tako tudi ostane.
Čez dan se zbuja na 3-4 ure. ENkrat dnevno pa hoče biti 2 uri pokonci.

Poskusi, da ponoči ne prižigaš luči, da se otrok navadi, da se ponoči spiuser posted image ...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 12207
14.9.2007 8:21:36   
LINA31
Dobro jutro user posted image  in mamice,

kako luštno je brati zgodbice, ki tudi nas čakajo v rou meseca dni oziroma še preje. Jaz se samo na hitro javim, da počasi odhajam na pregled.

Se tipkamo kasneje.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 12208
14.9.2007 8:35:11   
zvezda71
O punce ki ste že rodile super da ste gor, meni se je danes zjutraj okrog 6.30 odluščil čep zdaj pa imam "krče" a so tzo popadki na cca 30 min ampak je bolj kot pred menstruacijo takrat ko zelo boli. Pojma nimam kaj naj naredim? Pa ravnolar sem nekaj čutila kot da bi mali prdnuuser posted image al nekaj podobnega. Svetujte prosim!!!!!!!! Hvala

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 12209
14.9.2007 8:42:18   
helenav
Sandra tudi mi bi bili non stop na joški. S tem da pri meni je drugače, ker je ona zahiranček in se prej utrudi, vmes zaspi in potem spet jest. Jaz jo vagam, tako da točno vem ali je pojedla dovolj. Ker pa pojem iz ene joške le 30 ml in včasih že spi za naslednjih 30, ji zvečer poleg joške ponudim umetno mleko, ki ga spije tik tak...vidi se da je lačna ampak  ne zmore toliko privlečt iz joške z njenimi 2400g.

ne vem če delam prav to z umetnim,  počakala bom še malo, da pride čez 2500 blizu 3000 potem jo bom pa mantrala na joški. Ker se bojim, da mi joške ne bi proizvajale dovolj mleka za njene potrebe. ampak to bom vedla, ko bo ona dovolj močna s kilami in bom vedela da ni več utrujenost kriva, ampak to da ni dovolj mleka. Provaj Eneju ponudit enkrat umetno, pa boš videla koliko dolgo bo spal.

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 12210
14.9.2007 9:07:05   
nana 27
Zvezda, ali te "krče" kaj štopaš? Sem prebrala na 30 minut..hmm..na tvojem mestu bi lepo čakala in štopala. Iz 30 zna hitro pasti na 20 minut in nato na manj. Ko se bo začelo ponavljati na 5 do 8 minut, pa v P - odvisno koliko časa imaš do P. Prej na tvojem mestu ne bi hodila v P. Bi se pa dobro najedla, se zrihtala in lepo hodila po stanovanju ali po stopnicah, da bi jih malo pospešila user posted image  Dokler ne odteče voda se je najbolje gibati in hoditi.

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 12211
14.9.2007 9:45:05   
ašun
Dobro jutro.
Punce kako ste? Kje je srček? Še v enem kosu?

Jaz sem že čist naveličana od čakanja. Vsak dan imam ene 5 popadkov kar konkretnih. Trebuh mi rata trd kot kamen, konča se pa kot bolečina v križu (vsaj mislim, da je to popadek). Da ne govorim, da me med nogam tiste vezi bolijo kot user posted image ....... AMPAK TO JE TO! Nič več. Jaz bom do novega leta nosečauser posted image , pa tok rada bi že imela svojo štručno pri sebi. Čist sem v kuruser posted image , verjetno imam predporodno depresijouser posted image

Upam, da vas nisem zamorila, ampak sem se mogla malo spucati.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 12212
14.9.2007 9:47:27   
nora
dobro jutro!!
danes je pa zelo lepo jutrouser posted image ravnokar sem spila kavico na balkonu, sem se malo sončalauser posted image
vse, ki imate preglede danes, srečnouser posted image user posted image user posted image
Pri meni nič novega...dogaja se samo tolk, da si ne upam več nikamor it samauser posted image vsak tolk časa me lepo zvije spodaj in me fejst boli v krizu, da mi skoraj sape zmanjka, pa moram takoj začet dihat, da se mišice sprostijo. Zdaj bi zelo rada sla na dooolg sprehod, pa na kavico, ker vceraj sem cel dan prespala -prehladila sem se in skoz cajcek pa siesta, cajcek siesta kot babauser posted image najbrz bom iskoristila dan na soncu...če me bo kaj prejelo pa bom takrat mislila kaj in kakouser posted image
lep dan vsem!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 12213
14.9.2007 10:04:57   
Anonimen
Dobro jutro souser posted image  in mamice! user posted image
Kako ste kaj? Berem, da vas vse nekaj zateguje, pa krči... user posted image  Jaz bi tudi. Ampak pri meni se ne dogaja popolnoma nič. Ponoči sem zelo slabo spala, kar na bruhanje mi je šlo, pa res slabo mi je delalo... user posted image  Ampak kakšnih krčov, bolečin al pa kaj podobnega - NIČ. user posted image  Zanimivo, kako komaj čakamo te popadke (beri: bolečino); ampak jaz bi res rada že spoznala svojega fantka.

Duskamb, Lina31 in NaILa, srečno na pregledu! user posted image  user posted image  user posted image  Duskamb, zate je že čas, da te zadržijo. Držim pesti, da naslednjič, ko se nam javiš, ne boš več v enem kosu. user posted image  Lina31 in NaILa, vidve bi tudi že a? Tako kot jaz. Upam, da je CTG pokazal kaj konkretnega. NaILa, si danes končno imela CTG?

Zvezda71, držim pesti, da boš kmalu mamica! user posted image  user posted image  user posted image  Nekaj pa se je vendarle premaknilo, kajne? Če greš v Rim, SREČNO! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 12214
14.9.2007 10:07:42   
PBJ
Zvezda, kar štopaj. Pri meni so bili popadki najprej neredni na 8, na 10 na 12 minute, potem pa naenkrat na 5 in 4 minute....

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 12215
14.9.2007 10:14:24   
Anonimen
PBJ, v podpisu imaš zelo lepo misel. user posted image

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 12216
   RE: Septembrke
14.9.2007 10:45:32   
Anonimen

nick        tedni     pridobljeni kg     pridobljeni cm    obseg

Duskamb           41t           +16kg                         (113cm)

Srček                40t2d       +15kg        +19cm      (137cm)

--------------------------------------------------------------

Taja339            39t6d         +7,5kg                    (113,5cm)

Cuma                 39t5d          +13kg                      (111cm)

Zoja27              39t3d           +15kg                      (102cm)

mony79           39t1d     +12-13kg     +30cm       (105cm)

Lina31             38t6d     +12.5kg       +31cm       (105cm)

nora               38t6d       +13,5kg                          (103cm)

tianna              38t5d         +16kg                          (101cm)

nalLa                38t6d       +12kg                           (108cm)

Aldina               38t4d         +13kg                        (119cm)

sevenka           38t4d            +9kg        +14cm       (99cm)

Andreja32        38t1d        +7kg                             (123cm)

Tanja Lina       38t0d       +6kg                                (97cm)

tajda                37t5d          +13kg                          (131cm)

Taja83            37t5d         +14,5kg    +31cm        (105cm)

Dajmo punce z merami na planouser posted image . Saj ne morete trdit da se sedaj v zadnjem krogu nič ne rediteuser posted image . A vas je tehtnice in metra strah?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12217
14.9.2007 10:46:29   
Anonimen
Zvezda71, očitno je pri tebi pomagal Nanin recept - CIMET. user posted image
Včeraj zvečer si ga jedla, danes zjutraj že čep, popadki... user posted image

Nana, imaš še kakšen recept?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12218
14.9.2007 10:52:42   
Anonimen
Ja, jaz se še kar motovilim tukaj naokoli. Ponoči me je dvakrat bolelo spodaj v trebuhu, sem čakala če bo kaj iz tega in zaspala. Očitno lažni alarmi. Tečna pa sem kot 100 user posted image , res je beda to čakanje čez pdp, ko si ves čas na preži če me bo ja kje kaj zabolelo. Neverjetno, da se človek lahko začne veseliti bolečineuser posted image . Sem pa povečala dozo malinovega čaja in kar v njega si vsujem malo cimeta in moram rečt, da je prav fin čajček ratal. Kasneje si bom še mleko skuhala in spet cimet not dala. Mogoče pa bo kaj pomagalo......

Sonce78
dobrodošla, če želiš napiši mere za "moj" seznamček in te uvrstim na njega (tedni, cm,kg....)

Zvezda, če je to to, potem ti želim veliko sreče, čeprav sem ti faušuser posted image user posted image user posted image

Duskamb, Lina31, NalLa, veliko sreče na pregledu, tebi duskamb pa naj te zadržijo in sprožijo zadeve, da se že počasi vsega rešiš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12219
14.9.2007 10:54:21   
Anonimen
Nana, nisi pa nam povedala pri čemu naj bi pomagal cimet? Popadki, odpiranje, mehčanje vratu.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12220
14.9.2007 11:00:03   
Rožica*
helenav če delaš prav ne vem.
Je pa bila moja tehnika popolnoma enaka.
Pred in po vsakim podojem sva se stehtala, da sem videla koliko je pojedel, nato pa vedno dodatek, dodajala sem svoje mleko, ki sem si ga črpala, tako sem si zagotovila večjo "proizvodnjo" in zdaj po mesecu dni zagotovo vem, da imam dovolj mleka.
Verjemi da sta na dobri poti, če pojesta že 30ml, ko sve midava dosegla 30-40ml sem pokala od veselja. Pričela sva z 5ml, čeprav sva se včasih trudila tudi 30min ali več.
Pridobila pa sva tudi 1 kg in postal je dovolj močen da se zdaj še samo dojiva.
ti si še črpaj mleko in zagotovo ga boš imela dovolj, ko bo tvoja pikica dovolj močna da bo se hranila izključno z dojenjem.

lp.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12221
14.9.2007 11:02:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Nana, nisi pa nam povedala pri čemu naj bi pomagal cimet? Popadki, odpiranje, mehčanje vratu.....user posted image

Pa saj je vseeno. user posted image  Zvezdi71 je očitno pomagal, tako da... Jaz se bom danes lotila speči štrudelj. user posted image  Z extra dodanim cimetom.
Srček, kakšen pa je malinov čaj s cimetom??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12222
14.9.2007 11:06:57   
NalLa
Tianna jest sm pa že mislila, da si rodila, ker se nisi nič javila.

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

NaILa, si danes končno imela CTG?

Ne, tud dons nism imela ctg-ja. V bistvu ginekologa sploh ni bilo. Pregledala me je kar sestra. Poslušala je srček in vprašala če gibi so in to je bilo vse. Ko sem jo vprašala kdaj bo ctg je rekla, da ko bom kakšen teden po roku če se bo kaj dogajalo, če ne pa nič. No, men to ni nič jasno. Upam pa, da mi ne bo tako dolgo še treba čakat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12223
14.9.2007 11:08:02   
Anonimen
user posted image
ŠE NESTRPNO ČAKAMO:user posted image

(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol,imeuser posted image )  

7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (35), 3n, Maribor user posted image Matija

8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj user posted image
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, 2n, Velenje, user posted image

11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan 

15.9. Taja339 (30), 2n, Laško --> Celje user posted image Hana Brina 
16.9. cuma, 2n, Izola --> Izola user posted image Tinkara  
16.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
17.9. Miša...(23), Štajerska, user posted image Nik
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image Žana
19.9. kija

20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj
20.9. mony79 (28), 1n, Primorska --> Šemp. pri Gorici user posted image Vid
21.9. *ribica*, 2n, M. Sobota --> M. Sobota user posted image Tiara/Alina
22.9. nora (27), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image Lucija
22.9. sonce78 --> user posted image

23.9. tianna (23), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. aldina, (25), 2n, Deskle user posted image
25.9. matejad user posted image
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image Žan

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image  
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
30.9. taja83 (24), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, Kamnik --> Kranj user posted image David
30.9. 123a --> user posted image  Zoja

V pričakovanju: 14 user posted image , 11user posted image  in  6 user posted image

------------------------------------------------------------

DRUGE INFORMACIJE

SEZNAM
za novorojenčka
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1587468

NUJNA GINEKOLOŠKA POMOČ
 v Lj. porodnišnici
01 522 61 11 

----------------------------------------------------------------------- 

SEPTEMBRČKE in SEPTEMBRČKI

user posted image                  

user posted image
25.7. CUKRČEK (PDP 1.9.)
KLARA
rojstvo: 2710g, 47cm
ALJAŽ
rojstvo:2830g, 49cm

user posted image
4.8. Rožica* (PDP 5.9.)
...
rojstvo: 2890g,  48,5cm

user posted image
10.8. Guppy (PDP 1.9.)
MAJA
rojstvo: 2620g, 47cm
MARKO
rojstvo: 2640g, 47cm

user posted image

16.8. anab (PDP 20.9.)
MATIC
rojstvo: 2830g, 50cm

user posted image  
16.8. ursy (PDP 5.9.)
LARA
rojstvo: 3000g, 49cm

user posted image
17.8. lasekP (PDP 5.9.)
LARA

rojstvo: ...

user posted image
21.8. misska (PDP 2.9.)
LEONID
rojstvo: 3240g, 51cm

user posted image
23.8. Eva* (PDP 14.9)
TINKARA
rojstvo: 3110g, 52cm

user posted image
24.8. nefretiti (PDP 10.9.)
NEŽA
rojstvo: 2030g, 44cm

user posted image
24.8. buškica (PDP 19.9.)
GAJA LEA
rojstvo: 2250g, 45cm 

user posted image  
27.8. Sandra85 (PDP 9.9.)
ENEJ
rojstvo: 3260 g, 51 cm

user posted image
27.8. Bodoča (PDP 4.9.)
MATJAŽ
rojstvo: 3190 g, 50 cm 

user posted image
28.8. Helenav (PDP 15.9.)
KLARA
rojstvo: 2100 g, 47 cm

user posted image
30.8. nena80 (PDP 3.9.)
LOVRO
rojstvo: 3580 g, 53 cm 

user posted image
31.8. Lumpa6 (PDP 2.9.)
ŽIGA
rojstvo: 3460 g, 51 cm

user posted image
31.8. Nana 27 (PDP 5.9.) 
MAJA
rojstvo: 3260 g, 52 cm 

user posted image
1.9. Carmy (PDP 7.9.)
TINEJ
rojstvo: 3430 g, 51 cm

user posted image
1.9. ribica23 (PDP 9.9.)
ENEJ
rojstvo: 3150 g, 50 cm

user posted image
2.9. aljab (PDP 3.9.)
JANINA
rojstvo: 3400 g, 51 cm

user posted image
3.9. jonči (PDP 3.9.)
TEJA
rojstvo: 3830 g, 54 cm 

user posted image
6.9. Pikica pokica (PDP 3.9.)
ZOJA
rojstvo: 3240 g, 50 cm

user posted image
6.9. PBJ (PDP 13.9.)
ANA
rojstvo: 3720 g, 52 cm

user posted image
6.9. jst86 (PDP 12.9.)
LEON
rojstvo: 3950 g, 52 cm

user posted image
6.9. Mokka1 (PDP 3.9.)
GAL
rojstvo: 3680 g, 51 cm 

user posted image
8.9. _mala_ (PDP 10.9.)
EVA
rojstvo: 3200 g, 50 cm

user posted image
8.9. Dorotea (PDP 23.9.)
PATRICIJA
rojstvo: 3030 g, 52 cm

user posted image
8.9. Mateja82 (PDP 5.9.)
FILIP
rojstvo: ... 

user posted image
9.9. Žarnica (PDP 21.9.)
HANA
rojstvo: 3400 g, 51 cm
user posted image
10.9. Žabonka (PDP 7.9.)
BRINA
rojstvo: 3600 g, 51 cm

user posted image
12.9. Lemavrica (PDP 3.9.)
JAKA
rojstvo: 3140 g, 50 cm

NOVE MAMICE:  čakamo naslednjo                          

V TOPLEM NAROČJU STARŠEV:  17 user posted image  in 15 user posted image   pupice še vodijo

DRUGE INFORMACIJE:

-PREHRANA MED DOJENJEM
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1783638

(odgovor članu sonce78)
  Neposredna povezava do sporočila: 12224
14.9.2007 11:09:20   
ašun
Cimet pomaga?! Zdej si grem gret mleko in bom notri vsula cimetuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  487 488 [489] 490 491   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  487 488 [489] 490 491   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?