|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  430 431 [432] 433 434   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
4.9.2007 18:00:40   
Anonimen
No, katera bo naslednja??
Jst86 torej še ni v Rimu, se je oglasila. Kaj pa aljab in Ribica23?? Ve katera kaj? Zdaj pa je Pikica Pokica na vrsti. Mogoče je že v Rimu. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10776
4.9.2007 18:06:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: žarnica

ZDaj pa že res komaj čakam,da dobim to detece v roke.user posted image

Nisi edina. user posted image
A ti torej nič ne povejo, če si se še kaj odprla??

(odgovor članu žarnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10777
4.9.2007 18:38:43   
Miša...
Pozdravlene...
Kako ste kaj v tem mrzlem deževnem vremenu ???
No js ne preveč dobro, me je moj user posted image , peljal prejle k držurnemu, pa ne da bi se dogajalo kaj čudnega ampak me je vrat zagrabu-eksenšus...in je reku un medicinc ko je mene vidu, aha se gre za gospo ja..user posted image
sem mu pa rekla da še ne mislim rodituser posted image , da me sam vrat fulll boliuser posted image user posted image
in pol pridem do zdravnika, in je reku da mi ne more nič pomagat, ker mi nič ne sme dat,ker sem noseča.in že spet trpim bolečine domauser posted image ...
upam da čimprej mineuser posted image user posted image .....

Bistvo je očem nevidno!!

15.9. 2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10778
4.9.2007 18:39:35   
Anonimen
Zakaj se tolikokrat zbrišejo sporočila, ko jih potrdim? Kaj se to dogaja samo meni?
Zdaj sem kar lep čas pisala, pa je izginilo - že drugič danes!!!user posted image

Sandra in Nefretiti - kako lepi dojenčki user posted image user posted image user posted image , kako nam bodo šele naši lepi - mislim, da bomo čisto nori nanje.
In Sandra, tvoj trebušček sploh ni za komentirat. Moj izgleda kot, da sem pojedla medicinko (veliko). Kje so vse tiste sladkarije, sladoledi, palačinke,...., ki si jih pojedla?

Zdaj grem v spalnico gledat dnevnik, tam se lahko fino zleknem na mojo blazino za dojenje, lahko pa tudi zaspim......, tudi naš malček je danes nekam zaspan, ko je takšno vreme, zelo malo se premika.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10779
4.9.2007 18:42:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Miša...

Kako ste kaj v tem mrzlem deževnem vremenu ???

Meni to mzlo vreme kar paše. Edino nimam se kaj obleči in obuti. user posted image  Vse široko imam s kratkimi rokavi, v japonkih ne morem hoditi, tako da... Kriza!

Pač zdravil ti ne sme dati, kaj pa kakšen obkladek? Kakšno domače zdravilo?
Upam, da kmalu mine. user posted image
Verjetno se te je ta medicinec full ustrašil, ko te je videl user posted image  verjetno je mislil, da ti bo moral pomagati roditi. user posted image

(odgovor članu Miša...)
  Neposredna povezava do sporočila: 10780
4.9.2007 18:47:27   
Anonimen
Pa daj, res ej.....kaj je s tem vremenomuser posted image . Jaz sem bila danes na pregledu, sploh nisem vedla kaj oblečt in obut. A bom pa zdaj 1 teden pred pdp še v shoping šla za nosečniškimi dolgimi rokaviuser posted image . Da ne govorim o proceduri obuvanja čevljev z vezalkami. Sem se morala it vsest na wc, da sem si nekako nogo gor zvlekla in se obula in pri G molila da mi ne bo treba se sezut, ker ne vem več kdo bi me obuluser posted image .

Miša, upam da ti bolečina čim prej mine. Kaj pa vsaj Lekadol, tega pa lahko vzmeš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10781
4.9.2007 18:50:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Pa daj, res ej.....kaj je s tem vremenomuser posted image . Jaz sem bila danes na pregledu, sploh nisem vedla kaj oblečt in obut. A bom pa zdaj 1 teden pred pdp še v shoping šla za nosečniškimi dolgimi rokaviuser posted image . Da ne govorim o proceduri obuvanja čevljev z vezalkami. Sem se morala it vsest na wc, da sem si nekako nogo gor zvlekla in se obula in pri G molila da mi ne bo treba se sezut, ker ne vem več kdo bi me obuluser posted image .

Hvala enako. user posted image
Meni je morala babica pomagati se obut superge, ko sem zlezla z une mize, ker sama... Ni teorije ne prakse, da bi zmogla. Z ene strani me je držal dragi, z druge ona. user posted image
Ma ne mislim pred PDP-jem hoditi v shopping. Hlače že že, kakšno majco pa mi bo moral dragi posoditi. Malo smešna bom, ma briga me. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10782
4.9.2007 18:55:52   
Anonimen
Za user posted image bom morala prav pogledat kaj sem pripravila za odhod domov in pripravit en komplet za vročino in enega za mraz.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10783
4.9.2007 18:58:57   
Taja339
Hej punceeeeeeeeeeeee user posted image ,

mojega dragega sem končno pripravila, da "razturiva" sobo in jo malo obrneva - tako, da bo posteljica bližje najine postelje, danes so nama z Alplesa pripeljali tudi poličnico za oblekice za našo prinčipeso, tako, da z veseljem sodelujem.

JUHU!!!!!!!!!!

pa še po trebuhu me nekaj špika, mogoče pa bo ...

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10784
4.9.2007 19:00:57   
Taja339
joooooooooj, hitro moram popraviti zgornje obvestilo - user posted image  pravi, da moram PRIZNATI, da je to njegova ideja.
A mu katera verjame hahahaha ???user posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 10785
4.9.2007 19:03:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taja339

joooooooooj, hitro moram popraviti zgornje obvestilo - user posted image  pravi, da moram PRIZNATI, da je to njegova ideja.
A mu katera verjame hahahaha ???user posted image

jaz mu verjamem, naj ima veselje, me že vemo na čemu smouser posted image

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 10786
4.9.2007 19:06:22   
žarnica
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

IZVIRNO SPOROČILO: žarnica
ZDaj pa že res komaj čakam,da dobim to detece v roke.user posted image

Nisi edina. user posted image
A ti torej nič ne povejo, če si se še kaj odprla??

ne.nič nevem.
sem pa danes vprašala G kaj pomeni,da se mi je izcedek tako povečal in da je bil pred tednom dvema z rdečimi nitkami,pa je rekel,da sem se verjetno še bolj odprla. POgledal me pa ni.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10787
4.9.2007 19:09:45   
Anonimen
Mene pa ni niti 1x spodaj pogledala, naslednjič pa grem že v P na pregled če bo preko pdp. Tako da se mi še sanja ne na čemu smo.....

(odgovor članu žarnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10788
4.9.2007 19:12:58   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Ne vem, če je ravno v porodnišnici, po moje ne, ampak nekaj sem slišala, da je ful ljudi zbolelo, ampak kje.....pa nisem zasledila.

No pa sem tudi jaz prilimala nekaj fotk v album.

Jaz sploh ne slednim kdo vse že carta.....tako da kar eno splošno voščilo: čestitke in obilo užitkov ob cartanju!user posted image user posted image

epidemija salmonele je v Zavodu hrastovec pri Lenartu (zavod za duševno bolne) - tako, da punce NIČ BAT!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10789
4.9.2007 19:15:04   
Anonimen
Ja no, nekaj že mora bit da je dovoljen obisk samo ZDRAVIM očetom, še bratci in sestrice ne smejo prit.....

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 10790
4.9.2007 19:17:41   
Miša...
ja vsaj Lekadol sem dobila. pa reku je naj si okrog vrata toplo brisačo ovijem...
in to je to...
drugače se pa pri meni še nič posebnega ne dogaja, se user posted image  nikamor ne mudi - naj uživa še zadnje tedne in kasneje dni v meni....itak ga čaka najtežja preizkušnja - porod...

Bistvo je očem nevidno!!

15.9. 2007

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 10791
4.9.2007 19:17:46   
Anonimen

Mene pa ni niti 1x spodaj pogledala, naslednjič pa grem že v P na pregled če bo preko pdp. Tako da se mi še sanja ne na čemu smo.....

Mene pa s prsti čisto vsakič potipa tam dol. user posted image
Ampak kaj, ko me zdaj ni več naročil, tako da tudi jaz ne bom vedela na čem sem. Srček, kot sem že prej napisala - bomo na licu mesta izvedele kaj in kako - torej v porodni sobi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10792
4.9.2007 19:20:19   
Anonimen

Ja no, nekaj že mora bit da je dovoljen obisk samo ZDRAVIM očetom, še bratci in sestrice ne smejo prit.....

PTIČJA GRIPA!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10793
4.9.2007 19:28:59   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

PTIČJA GRIPA!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(p)user posted image tičja gripa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10794
4.9.2007 19:31:07   
Anonimen
Mislite, da ima Pikica Pokica prvega Septembrčke?
A je kateri poslala SMS, ali bomo morale počakat nekaj dni, da pride iz P.?

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 10795
4.9.2007 19:33:26   
Anonimen

Mislite, da ima Pikica Pokica prvega Septembrčke?
A je kateri poslala SMS, ali bomo morale počakat nekaj dni, da pride iz P.?

Upam, da ga ima. user posted image
Jaz čakam njen sms, ampak je telefon tih in nem. user posted image
Zaenkrat. Mogoče pa bo kmalu zapiskal sms z veselo novičko. user posted image
Sporočim takoj, ko bo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10796
4.9.2007 19:34:28   
jst86
joj nefretiti kok je luškana vajina nežika!!! pravi cukerčekuser posted image

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 10797
4.9.2007 19:34:51   
Anonimen
Izgleda, da vse čveke gledajo dnevnik.
Grem se tuširat in prat glavo. Mogoče bo pa katera potem za čvek.
Ali pa so vsem zaškodli današnji makaroni in špageti?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10798
4.9.2007 19:36:45   
Anonimen

Izgleda, da vse čveke gledajo dnevnik.

Z enim očesom dnevnik, z drugim RR. user posted image
Še plenice naj se podražijo, pa bo... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10799
4.9.2007 19:38:33   
Anonimen
Jaz se nekaj čudno počutim, kot da bi me nekaj fino zdelalo in bi me kaka gripa lovila.....zgleda da mi to vreme ne odgovarja, pa še hladno mi je, da bi skoraj gretje vklopilauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  430 431 [432] 433 434   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  430 431 [432] 433 434   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?