|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  343 344 [345] 346 347   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
20.8.2007 18:36:27   
Anonimen
Koliko stanejo v lekarni?? Če se ne motim, so v Sanolabor-ju cenejše; al se motim?

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 8601
20.8.2007 18:37:42   
zvezda71
Guppy res imate pri vas lepa otroka kar foušuser posted image sem ti jaaaaaaaaz bi tudi že svojga v rokah rada držala bi vsaj vedela zakaj ne spim ponoči ne pa zdaj ko se celo noč prekladam iz pojstle v fotel pa nazaj v pojstlo pa noge tuširat pa...kaj čem radosti nosečnosti. Ampak ko sem tvoja pa od cukrčka tamala vidla sem se zavedla da ni zaman! Lepo se imejte s svojimi bebicami tako tiste, ki jih imate že v naročju kot me ki jih imamo še "varno"spravljene.
Še eno vpr. ker ne beren natančno ga mogoče že 100 ponavljam sorry. A rabimo mrežaste hlačke za v porodnišnico (LJ) al pol za doma?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8602
20.8.2007 18:41:00   
jst86
tianna jst sm ene v lekarni plačala 1,41 €, sam mi je rekla da jih lahko tud operem parkrat.so pa cenejše v sanolaborju sam jst nism vedla.
zvezda jst jih mam tud že ta v P pripravljene,če bi slučajno škrtarli.

< Sporočilo je popravil jst86 -- 20.8.2007 18:42:33 >

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 8603
20.8.2007 18:42:46   
Anonimen
Hvala. user posted image

Torej v Sanolabor. Tudi jaz si bom naredila majhno zalogico s temi hlačkami. Če ne bodo v porodnišnici prišle prav, pa bodo zagotovo doma.

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 8604
20.8.2007 18:51:06   
jst86
prov sexy bomo s temi gatkamiuser posted image ,me je moj kr mal postrani gledal ko sem mu jih pokazalauser posted image

midva greva pa jutri po novo lupinico-jupiii,sem vesela ker me je kar v želodcu tiščal ker v sedajšno mam res prevelke dvome.

user posted image tiste ki mate pp lupinice-a so samo s podstavkom al jih lahko tud brez njega namontiraš v avto?
sva rekla da bova kupla tako ki bo pasala še na voziček pa je mal smotan zarad tega podstavka.in morm zdej mal to preštudirat kaj se bolj splača.ker verjetno se bo mali vozil v dveh avtih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8605
20.8.2007 19:05:21   
Anonimen

Nick,  pridobljeni kg, pridobljeni cm, trenutni obseg

Lumpa6,            user posted image 37t1d,    +7kg,                    (140cm)
Carmy,               user posted image 36t5d,    +9kg,                    (97cm)
Pikica pokica,   user posted image 37t1d,   +14kg, +35cm      (100cm)
Misska,             user posted image 34t4d,    +11kg,
Lemavrica         user posted image 36t1d,    +7kg,                    (102cm)
Jst86,                user posted image  36t,      +16kg,                  (120cm)
tianna,               user posted image 36t0d,     +14kg,                  (98cm)
Duskamb,         user posted image 36t3d,     +15kg,                  (106cm)
Žabonka,          user posted image 36t,        +11kg,   +32cm    (104cm)

Nana27,            user posted image 36t,       +15kg,                   (110cm)
aljab                 user posted image 37t1d,    +13kg,  +25cm     (101cm)
_mala_ ,           user posted image 37t2d,   +13,5kg,                (102cm)
Andreja32,       user posted image 34t,         +6kg,                      (121cm)
Bodoča ,            user posted image  34t6d,  + 7kg,    +30cm      (128cm)
PBJ                    user posted image 35t5d,   +10,5kg,                (104cm)
Mateja82,         user posted image 33t,    ,   +12kg,                   (101cm)  
Sandra85,         user posted image 36t0d,    +10kg,  +29cm     (99 cm)
Nefretiti,           user posted image 36t,         +13kg,                  (105cm)
Srček,               user posted image  36t5d,   +12.5kg,  +16cm    (134cm)
Cuma,               user posted image 35t5d,     +13kg,                   (111cm)

Buškica,            user posted image  34t4d,    +15kg,                   (106cm)
Helenav            user posted image 32t,         +15kg,                  (100cm)
dorotea,            user posted image 35t5d,    +10 kg,     +28cm     (98cm)

mony79,           user posted image  35t1d,    +10.5kg,  +30cm     (105cm)
Taja83,             user posted image 32t,2d,    +12kg,    +27cm
sevenka,           user posted image  31t2d,    +7kg,      +13cm    (103cm)
nalLa                 user posted image 33t,         +11.5kg,                  (103cm)
Lina31,             user posted image 33t1d,     +10kg,    +28cm     (102cm)
Tanja Lina        user posted image 33t2d,     +6kg,                        (97cm)

Poskušajte približno 1x tedensko javljat nove mere, da lahko posodabljam seznamčekuser posted image . In da vidimo kako se redimo.

Ali se bo še katera pridružila z merami na seznamčku? Nekatere se kar redno javljate, pa ne upate svojih mer povedatuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8606
20.8.2007 19:11:56   
Anonimen
Živjo souser posted image  in mamice Septemberke.

Guppy: kolk sta lepa, pravcata angelčka. Jaz bi tudi že svojega pestovala, komej čakam. Zdaj bom še težje čakala dan D user posted image .

Sicer pa se je malo ohladilo in se lažje diha, sam mene pa tko glava boli user posted image . Moram malo poležat, upam da bo minilo. Vas pozdravljam,

T. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8607
20.8.2007 19:28:35   
Anonimen
Kako leeeeepo da ste me pogrešaleuser posted image . Zdaj pa me imate spet nazaj in se me ne rešite več tako zlahkauser posted image .

Mož me je v sredo presenetil in me poklical naj spakiram in da greva na počitnice. Šla sva v Bohinj, kjer ima en prijatelj apartma in ker on ni mogel iti, je rekel mojemu da lahko greva. In sva šla, kaj pa češ drugegauser posted image . Imela sva se super, celo malo sem plavala po jezeru, drugače sem ba bolj šetala ob robu.
Pa še brat me je v sredo presenetil in mi pripeljal voziček, čeprav mi je pred tem 1 teden delal skrbi, da bo šele sredi septembra itd....jaz pa lase pokonci. Pol sva ga pa še predčasno domov poslala, da sva šla na počitnice. Za kazen, ker mi nagajauser posted image user posted image user posted image .

Moje počutje.....hja, kot vas vse ostale (ali vsaj večino) me boli medenica, zelo me boli sramna kost, v križu me grabi in sedaj mi je v zadnjem tednu prvič v user posted image začel trebuh otrtdevat in lahko rečem, da je kako od teh otrdevanj kar neprijetno in mogoče malenkost boleče. Naslednja stvar je to, da sem v soboto malo krvavela, na spodnjih hlačkah je bilo kar nekaj svetlo rdečih madežev. Pa še sedaj nisem sigurna kaj je to bilo, ali čep ali posledica tega, da sem se par ur pred tem brilauser posted image . Pa sem z ogledalom preiskala celo okolico, da bi našla če sem se kje vrezala, pa se nisem. Preoblekla sem si hlačke in čakala če bo še kaj ni ni bilo nobenega madeža večuser posted image . Kaj naj si mislim pa ne vem........Drugače pa še vedno brca na veliko in dela res velike bunke po trebuhu, včasih ko ležim na hrbtu zna ti biti tudi par cm v višinouser posted image .

Guppy, sem pogledala slikice od M&M. Kako lepa otroka, res, upam da bo moj tudi takšenuser posted image .

Jst86, jaz imam PP Primo Viagio SIP in jo lahko uporabljaš tudi brez nastavka, vendar v navodilih piše, da to ni preveč priporočljivo in da naj se tako uporablja samo v izrednih primerih, ker ni tako stabilna kot bi morala biti.

Mala, vem da je pozno, ampak vse naj naj za rojstni dan. Sem se spomnila 15. nate ampak kot vidiš sem imela polno zaseden danuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8608
20.8.2007 19:30:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jst86

user posted image tiste ki mate pp lupinice-a so samo s podstavkom al jih lahko tud brez njega namontiraš v avto?
sva rekla da bova kupla tako ki bo pasala še na voziček pa je mal smotan zarad tega podstavka.in morm zdej mal to preštudirat kaj se bolj splača.ker verjetno se bo mali vozil v dveh avtih.

Jaz sem zdaj gledala na stran od PP in malo preštudirala vse skupaj. Upam, da prav. V glavnem PP ponuja dve vrsti lupinic Primo Viaggio SIP in Primo Viaggio MT. Prva stane 177€, druga pa 140€. Obe kupiš s podstavki in obe imata un sistem za na voziček, tako da... Razlika je le v tem, da prvo lahko voziš v avtu tudi brez podstavka, drugo pa ne. Seveda pa priporočajo vožnjo s podstavkom. Je pa SIP sigurno bolj varen avtosedež.

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 8609
20.8.2007 19:31:26   
Anonimen
Srček, user posted image  welcome back!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8610
20.8.2007 19:32:42   
Anonimen
Aja srček, ti že težim. user posted image  Prosim, popravi mi na seznamčku. Tiste mere so 34t0d, ne pa 36t. Hvala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8611
20.8.2007 19:35:39   
jst86
srček in tianna hvala!!!!user posted image
sem tud zdej to študirala in bo tale sip kar v redu. hvala punce še enkrat!pa še za dalj časa bo.

sicer pa srček pozdravljena nazaj-jst sm bla 100% da si šla že po Žana in nas je sandra samo nahecala da te je možek presenetiluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8612
20.8.2007 19:37:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jst86

srček in tianna hvala!!!!user posted image
sem tud zdej to študirala in bo tale sip kar v redu. hvala punce še enkrat!pa še za dalj časa bo.

Kakšno barvo pa boš kupila? Sem firbčna. user posted image

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 8613
   [Brisano sporočilo]
20.8.2007 19:39:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8614
20.8.2007 19:43:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Carmy

Sem dobila za 1teden vaginalete in zvečer vstavim, sedaj pa ne vem če je to normalno, da imam tako moker vložek, zjutraj se mi kar ulije ven user posted image . Je pa brez barve in brez vonja -prej diši kot kaj drugega. Me kar malo skrbi da ni to plodovnica.user posted image  Čez dan imam ravno tako dnevni vložek, ampak ni moker samo tisti rumenkasto-bel izcedek je, ponoči pa sama tekočina. Prav čudno mi je.

Kakšne vaginalete si dobila??
Jaz sem si to noč dala Borax in sem zjutaj prav tako imela moker vložek, to je normalno. Zdaj čez dan pa nič, hlačke normalne.
Po moje, če bi ti odtekala plodovnica, bi ti ves čas, ti ne bi samo ponoči.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 8615
20.8.2007 19:46:16   
Anonimen

Nick,  pridobljeni kg, pridobljeni cm, trenutni obseg

Lumpa6,            user posted image 37t1d,    +7kg,                    (140cm)
Carmy,               user posted image 37t4d,    +9,5kg,                 (98cm)
Pikica pokica,   user posted image 37t1d,   +14kg, +35cm      (100cm)
Misska,             user posted image 34t4d,    +11kg,
Lemavrica         user posted image 36t1d,    +7kg,                    (102cm)
Jst86,                user posted image  36t,      +16kg,                  (120cm)
tianna,               user posted image 34t0d,     +14kg,                  (98cm)
Duskamb,         user posted image 36t3d,     +15kg,                  (106cm)
Žabonka,          user posted image 36t,        +11kg,   +32cm    (104cm)

Nana27,            user posted image 36t,       +15kg,                   (110cm)
aljab                 user posted image 37t1d,    +13kg,  +25cm     (101cm)
_mala_ ,           user posted image 37t2d,   +13,5kg,                (102cm)
Andreja32,       user posted image 34t,         +6kg,                      (121cm)
Bodoča ,            user posted image  34t6d,  + 7kg,    +30cm      (128cm)
PBJ                    user posted image 35t5d,   +10,5kg,                (104cm)
Mateja82,         user posted image 33t,    ,   +12kg,                   (101cm)  
Sandra85,         user posted image 36t0d,    +10kg,  +29cm     (99 cm)
Nefretiti,           user posted image 36t,         +13kg,                  (105cm)
Srček,               user posted image  36t5d,   +12.5kg,  +16cm    (134cm)
Cuma,               user posted image 35t5d,     +13kg,                   (111cm)

Buškica,            user posted image  34t4d,    +15kg,                   (106cm)
Helenav            user posted image 32t,         +15kg,                  (100cm)
dorotea,            user posted image 35t5d,    +10 kg,     +28cm     (98cm)

mony79,           user posted image  35t1d,    +10.5kg,  +30cm     (105cm)
Taja83,             user posted image 32t,2d,    +12kg,    +27cm
sevenka,           user posted image  31t2d,    +7kg,      +13cm    (103cm)
nalLa                 user posted image 33t,         +11.5kg,                  (103cm)
Lina31,             user posted image 33t1d,     +10kg,    +28cm     (102cm)
Tanja Lina        user posted image 33t2d,     +6kg,                        (97cm)

Poskušajte približno 1x tedensko javljat nove mere, da lahko posodabljam seznamčekuser posted image . In da vidimo kako se redimo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8616
20.8.2007 19:48:14   
nora
Carmy, mislim, da je normalno da se zjutraj zlije, če ponoči imas vaginaleto. Ko mi je G prepisala gyno-gactarin svečke mi je rekla, da zjutraj ko se zbudim in imam mokre hlačke, da se ne bom ustrašila, ker je to od svečk.
Srček, welcome backuser posted image lepo od moža, da te je tako lepo presenetiluser posted image
guppy, kaj so to vatiranciuser posted image iskala sem v slovarju, pa ne najdemuser posted image prvič srečam to besedo. kje se to kupi?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8617
20.8.2007 19:48:21   
Anonimen
Jst86, uh, ko bi le že šla po Žanauser posted image . Ampak počitnice so tudi kar okuser posted image .
Čeprav glede na tisto krvavitev v sobot me nebi čudlo, če bi vsak trenutek s torbo šla še v Postojno.
Ko sva šla na počitnice sem jo namreč doma pozabilauser posted image .

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 8618
20.8.2007 19:57:46   
Anonimen
Srček, mogoče pa si se res urezala, ko si se brila? Uf, kako pa ti sploh uspe, da se sama obriješ? user posted image
No ja, če praviš, da si potem z ogledalom vse pregledala... Ne vem. Ma po moje ni nič hudega, če praviš, da se ni več ponovilo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8619
20.8.2007 20:02:22   
jst86
evo tianna tole http://www.mami.si/si/avtosedez-primo-viaggio-sip-soleo-i6799.shtml barvo,samo upam da jo bom dubla jutri v kranju.mava tud voziček to barvo.

končno se je iz popoldanskega spanca zbudil še mali,sva bla zgleda oba zmatranauser posted image .še čokolada ga ni zbudila pa ponavadi ful razgraja po njejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8620
20.8.2007 20:03:47   
Anonimen
Midva imava tudi to barvo! user posted image  

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 8621
20.8.2007 20:06:38   
jst86
sam je verjetno mal bol živa kot na sliki ane?ker voziček je v resnici bol živ kot na slikcah.je pa ista barva-soleo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8622
20.8.2007 20:19:19   
Anonimen
Ja, ne skrbi. Barva je taka lepa, živa. Kot voziček, vse je v stilu. user posted image

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 8623
20.8.2007 20:24:40   
Pikica pokica
guppy, saj so ti že tako ostale vse povedale... Ful sta lepa tvoja m&m. Lahko si ponosna, da imaš kar dva lepotca user posted image  user posted image  user posted image .

Srček, pozdravljena nazaj. Super, če te dragi tako  lepo preseneti. Samo da sta uživala!
Moje nove mere (sicer sem jih že sporočila, pa teni bilo...) 38t, +14 kg, + 38 cm (103)
V enem tednu se mi je obseg povečal za 3cm user posted image .

Drugače sem se pa prej opekla... 3 prste na desni roki- mali je bil nekaj tečen že celo popoldne, jaz pa zato malo raztresena,ker sva se kregala (ja, troletniki znajo biti pravi pogajalci) in sem ravno devala nekaj ven iz pečice. V navalu jeze in besa sem pekač zagrabila z roko brez vsega... Joj, kako je letelo vse po tleh!!! Na moji roki pa mehurji!!!  Zdaj je pa priden kot miška in se čisto sam lepo igra...  Jaz pa tipkam počasi z levo roko...

Lep večer vsem!

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 8624
20.8.2007 20:33:12   
Anonimen
Pikica Pokica, samo še to ti je manjkalo. Namaži se z bepanten plus (ali ognjičevo) - pomaga. Aja, upam, da si dala led.

GUPPY - ko vidiš takšne malčke pozabiš na vse težave za katerimi zdaj tarnamo. user posted image user posted image user posted image  ČUDOVITA STA!!!

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  343 344 [345] 346 347   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  343 344 [345] 346 347   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?