|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  342 343 [344] 345 346   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
20.8.2007 15:13:52   
sandra85
mala hvala-zlata si user posted image
mislim, da mi bo to zadostovalo-bom že kej skupi ven sestavilauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8576
20.8.2007 15:22:10   
sandra85
no to sem uredila...zaj pa grem likat pa mal pospravit...ker pride dragi kmalu domov,pa bova kam šla...user posted image
pridno čvekajte

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8577
20.8.2007 15:23:12   
ašun
Guppy zelo lepa otročička imata. Me veseli, da imaš tako pridnega moža, da ti tok pomaga. Upam, da se ti hitro povrneta zdravje in moč.

Glede krvi in železa pa pravijo, da ga imata full veliko rdeča pesa in brokoli. Poskusiuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8578
20.8.2007 15:27:19   
CUKRČEK
Guppy, tvoja malčka sta fuuuul luškanauser posted image  

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 8579
20.8.2007 15:48:57   
Anonimen
Punce,
sem pol ure brala vse za nazaj. Ja, včeraj zvečer me ni bilo... Sem gledala tv, potem pa sem kar zaspala na kavču - takšni čudni pozi, da me je potem vse bolelo. user posted image
Ko sem brala, sem si govorila kaj vse moram pokomentirati, sedaj pa sem pozabila. user posted image  Grem nazaj brati.

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 8580
20.8.2007 15:51:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ
A ni ANGELCARE za nadzor otrokovega dihanja?

Ja, obstajata dva modela Angelcare, vendar se kaj dosti ne razlikujeta v funkcijah. Najin ima funkcijo za nadzor dihanja, premikanja in zvoka. Pa lahko te funkcije vklapljaš po želji; lahko samo zvok, brez premikanja itd. Torej je to to.

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 8581
20.8.2007 15:53:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Joj, komaj čakam, da me malo postriže in pobarva, sem že taka....

Jaz tudi komaj čakam! Grem v začetku septembra, ker je res skrajni čas. Joj, kakšna sem. Blond s 3cm narastkom. user posted image

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 8582
20.8.2007 15:56:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

pa za mano huda noč..tri ure nerednih popadkov pa boleli so user posted image  Takole se zaveš, da je srečanje z  user posted image  zelo blizu.

user posted image

Verjetno se takole človek res zave, da je srečanje blizu. user posted image  Saj bo, kamalu imaš pregled, pa boš videla kaj in kako. Jaz si sploh ne predstavljam kako ti popadki izgledajo. user posted image  Tisti v začetku mislim... Jih ženska res začuti, res ve kdaj je to to?

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 8583
20.8.2007 15:58:56   
Anonimen
Guppy, Marko & Maja sta res prava cukrčka! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8584
20.8.2007 16:32:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: misska

danes me pa neki čudno šraufa, vam povem...že od včeraj popoldne

Še vedno??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8585
20.8.2007 16:36:20   
ašun
Misska mene tudi šravfa. Mala se premakne in potem mi sp. del trebuha trd rata in potem moram na wcuser posted image , to se dogaja na 1 uro, uro in pol.
Kako pa tebe šravfa?

Naj mi katera opiše popadek?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8586
20.8.2007 16:38:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ašun

Naj mi katera opiše popadek?

To tudi mene zanima, ma ni nobene mamice online, da bi nam pomagala. Povsod berem in poslušam, da naj bi nosečka že vedela kdaj je popadek, kdaj je začetek oz. kdaj je to to.

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 8587
20.8.2007 16:56:00   
Anonimen
Poglejta si pod nosečniški koledar.....38 teden. Tam super piše, kako izgleda popadek.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8588
20.8.2007 17:06:38   
LINA31
Guppy....Res sta luškana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8589
20.8.2007 17:13:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Poglejta si pod nosečniški koledar.....38 teden. Tam super piše, kako izgleda popadek.

Ja, to sem že prebrala, ampak je boljše, če ti kakšna mamica razloži tako s svojimi besedami. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8590
20.8.2007 17:14:18   
Anonimen
ja še vedno. in tako nekako zgledajo začetni popadki. bolečina topa v križu, "tišči kakat".

bomo videli.

če so na 1, 1 pa pol samo spremljaj če se čas zmanjšuje. ker se mora. potem pa....

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 8591
20.8.2007 17:20:51   
Anonimen
jaz sem sicer pri 1. porodu imela popolnoma drugačno izkušnjo, zato ne morem pomagat...

meni je, brez napovedi, odtekla voda. V P so ugotovili, da sem že 9 cm odprta in da očitno, malo zaradi visokega praga bolečine, malo zaradi šibkih popadkov, NIČ NE ČUTIM. So me sprejeli, popedenali, v porodni sobi še 1x ugotovili, da so moji popadki švoh, mi šibnli umetne v žilo in v slabih 2 urah sem hčero že dojila.

Ampak mislim da popadek (tazaresen ali šibek) je neka topa bolečina v križu in tiščanje navzdol, kot da te kakat, ampak nimaš nič za kakat.  treba je spremljat interval med temi "kakanji"

oprostite za tolikokrat uporabljeno besedo kakanje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8592
20.8.2007 17:22:54   
Anonimen
Ma misska, zakaj oprosti za to besedo?! Pa saj je prav, da nam tako po domače razložiš, da bomo ja razumele. user posted image  user posted image  user posted image

A tako visok prag bolečine imaš?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8593
20.8.2007 17:24:00   
Anonimen
kot da te kakat, ampak nimaš nič za kakat.  treba je

Kot da te dobesedno kakat, al pač na wc?! Lulat npr.?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8594
20.8.2007 17:39:08   
Anonimen

Saj se moramo navadit, da se nam bo življenje kmalu vrtelo samo še okoli mleka, lulanja in kakanjauser posted image user posted image user posted image

Si pa fino opisala, tako da si lažje predstavljam vse skupaj. Jaz kar čakam, da se mi bo ob otrdevanju trebuha pojavila bolečina zgoraj, na vrhu trebuha in ne samo spodaj... Pa v križu me tudi že zbada - ampak tako "sramežljivo"... Brina je pa še vedno tako živahna, da mi trebuh kar plapola, rebra pa že milo prosijo, da naj neha, da imajo dovoljuser posted image

Mene je danes kolegica prepričala, da naj namesto še dvojih vložkov kupim vatirance. Da so boljši za prve dni v porodnišnici... Sem se pa skoraj polulala od smeha, ko sem kupila mrežastne spodnje hlače... To pa je erotikauser posted image user posted image user posted image  In to bodo "naši najboljši prijatelji" po porodu... Eh, saj ne vem, ali naj se smejem, ali jočem (od smeha)...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8595
20.8.2007 17:48:50   
ašun

Ampak mislim da popadek (tazaresen ali šibek) je neka topa bolečina v križu in tiščanje navzdol, kot da te kakat, ampak nimaš nič za kakat.  treba je spremljat interval med temi "kakanji"

Super si to opisala. Če te kakat, te pač kakat. Se tako tudi napiše.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8596
20.8.2007 18:05:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

ko sem kupila mrežastne spodnje hlače...

Kje pa si jih kupila?? Ma to so za enkratno uporabo, kajne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8597
20.8.2007 18:20:30   
guppy
Cukrček, jaz bi tvoja dva skor pojedla, ko sem ju videla v porodnišnici. Zdaj ste trije cukrčki, oziroma štirje, če so tudi na atija!

Še nekaj mojih izkušenj:

VATIRANCI & MREŽASTE HLAČKE: oboje se da kupit v Sanolaborju. Jaz sem se tako navadila na vložke iz porodnišnice, ki so bili približno 30 cm dolgi, da sem poslala mamo po nekaj podobnega in prinesla mi je dolge vatirance. Vam povem, da je to tako hvaleža zadeva, če precej krvaviš, ker ustavi kri tudi "pri riti", če ponoči odteka v vse smeri, ko ležiš na hrbtu. Zdaj uporabljam ta dolgi vatiranec in čez vložek Vir Nature, ki ga s krilci zalimam čez vatiranec. Odlična kombinacija.
No, zaradi močnih krvavitev sem nabavila tudi mrežaste hlačke, ki so super fajn zadeva. Če pride kri na njih, jih vržeš v smeti, poleg tega pa so super priročne po CR, ker se rana lahko fino suši, če je na zraku. Toplo priporočam!!

KREMICE: zelo nezadovoljna sem s kremico za ritko od Nivee (Wunderschutz ali nekaj podobnega...), ker je tako gosta in lepljiva in ... ne vem kaj, ampak kakec se potem zalima na to kremo in tok je težko sprati z nogic in ritke potem to rumenilo... Najboljše do zdaj je bilo navadno hladilno mazilo iz porodnišnice.

POPADKI: mene so "naročili" rodit v petek, pa sem že prej imela svoje popadke, tako da se je porod začel popolnoma spontano. Vsi so mi razlagali, da jih čutiš kot bolečino v križu, mene pa je bolelo samo v področju mehurja, potem pa ta čuden občutek "da te kakat". Križa niti malo nisem čutila in bolečina sploh ni bila tako huda, zato sem mislila, da to še niso pravi popadki... pa sem v porodno sobo prišla 4 cm odprta. Torej: različno od osebe do osebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8598
20.8.2007 18:20:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

ko sem kupila mrežastne spodnje hlače...

Kje pa si jih kupila?? Ma to so za enkratno uporabo, kajne?

Ja, te za enkratno uporabo... Kupila sem jih v Sanolaborju.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8599
20.8.2007 18:35:26   
jst86
guppy kok lepa otročka-me je prijel da bi šla rodituser posted image .no sej mislim da bo prov kmal.
jst mam tud mrežaste hlačke,dobiš jih pa tud v lekarni.

jst sm pa spala dons popoldne-od pol treh pa do šestih.čist sm brez energije.krivo je pa itak vreme,ker se mi to ni dogajalo nikol do zdaj da bi mogla it popoldne spat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  342 343 [344] 345 346   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  342 343 [344] 345 346   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?