|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  340 341 [342] 343 344   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
20.8.2007 8:01:59   
lemavrica
Jutro,

spet sem bolj švoh spala, vsaj ene 3x sem šla na wc, drugače mi je blo pa vroče al me je pa zeblouser posted image , tko da nisem mogla bit ne odkrita ne pokrita.

Midva zaenkrat ne bova kupovala elektronske varuške, ker nimava tako velikega stanovanja da se ga nebi slišalo. Če pa bova videla potrebo da jo kupiva, jo pa bova kasneje.

Dones bom pa znorela zarad hrupa, na sosednjem bloku menjajo streho in sedaj so ravno na tej strani kjer imava dnevno sobo in kuhinjo, tko da jih bom risiljena skor cel dan poslušatuser posted image . Sej bi šla k babici, pa imamo tam psa ki bi zdej med nosečnostjo non stop po meni plezal ( žal je to 40kg bokser ) in se enostavno izogibam obiskov tam.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 8526
20.8.2007 8:12:29   
Anonimen
Jutro!

Sploh se mi ne da brati vsega za nazaj, ko toliko naklofate v enem dnevu.

Jaz pa sem dane spala kot ubita. user posted image
Včeraj smo prevozili skoraj celo savinjsko dolino, nekaj malega prehodili, ogledali smo si eno izmed prečudovitih graščin in preizkusili eno gostilno, ki bi lahko prišla v poštev pri krstu malčice.

Potepali smo se po Braslovčah. Verjetno ste v poročilih gledale, kako je toča uničila hmeljišča.....no mi smo to videli v živo. Punce ne moram verjet, da je možno kaj takega. user posted image

Popolnoma zradiralo je betonske žičnice. Drogovi so prelomljeni na pol, leseni so preklani. Jaz kaj takega še v življenju nisem videla, pa stalno gledam, kako lepo raste hmelj. Pri nas v savinjski se ravnamo kar po hmelju: ko jo hmelj do vrha gremo na morje....itd.

Dajte mi povedat: ali je vam v nosečnosti tudi tako presneto vroče?

Pri meni bo vsak čas prišlo do samovžiga. Še danes mi je vroče, da komaj zdržim, pa je 22 stopinj.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8527
20.8.2007 8:16:00   
Pikica pokica
Prej sem pozabila napisati, da se mi je v enem tednu obseg trebuščka povečal za cele 3 cm user posted image .

Tako so zdaj moje nove mere za seznamček:

38t0d,    + 14 kg,    + 38 cm ( 103cm)

Neposredna povezava do sporočila: 8528
20.8.2007 8:16:01   
lemavrica
Meni je non stop vroče za znoret, sicer zdajle je še vredu, samo vem pa da kom bom šla pol po potrdilo za moža bom pa spet pregorevala v avtu. Zame idelana temp. bi bila tm okoli 18-20 stopinj pa nič sonca in to dokler ne rodim, ker drugače imam tud jaz občutek da bom pregorela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8529
20.8.2007 8:18:45   
Pikica pokica
Nefretiti, glede na to, da se ti ne da za nazaj brati...
Aljab sprašuje, če se bomo pred porodom dobile še na kakšni kavici?! Jaz sem za to, ampak moramo čim prej, da katera prej ne pobegne user posted image .

Seveda velja to tudi za ostale Celjanke, če je še katera tukaj.

Neposredna povezava do sporočila: 8530
20.8.2007 8:26:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

IZVIRNO SPOROČILO: aljab

Pikica Pokica, Nefretiti in ostale Celjanke.... ste za še kako kavico preden rodimouser posted image ?

Seveda! Ampak bomo morale pa res pohiteti, saj sva midve že skoraj pri koncu user posted image .  Jaz imam čas tako vsak dan - najraje bi dopoldne, ko je sin v vrtcu. Dan in uro pa naj katera druga določi user posted image .

Oja....tegale pa ne smem spregledat! user posted image

PikcaPokica: do septembra MORAŠ zdržat noooooo. Ostane nam torej še kakšen dober teden.
Pri meni je zadnje čase malo težava prevoz, ker sva prodala tadrugi avto, mož pa hodi v službo s tem.

Ampak vedno se najde rešitev! user posted image

V petek grem jaz zjutraj v Celje, ker moram potem v službo zaradi popravnih izpitov. Ampak zjutraj ne bom imela časa, ker moram biti ob 8h že v Velenju.
Potem pa grem nazaj v Celje po možeka. On konča ob 14.30. Pa bi lahko prišla malo prej.
Kako se vama dopade?

Neposredna povezava do sporočila: 8531
20.8.2007 8:27:45   
Anonimen
Dobro jutro!

Danes pa nisem imela veliko za brat (od včeraj zvečer mislim) user posted image

Jaz sem pa danes super spala, samo enkrat sem šla lulat! Ne vem kako mi je to uspelo. Je pa res, da se pripravlja k dežju in noč je bila fina sveža....
Drugače pa - Nefretiti - sem jaz večno skuhana. In ko potem pride takšen dan kot danes in se odpravim ven v kratkih hlačah in kratkih rokavih, si mislim samo - juhu, kakšne temperature!!!!

Spet čakam, da se mi opere stroj, potem pa grem malo v Europark. Naši (iz službe) imajo tam tiskovno konferenco, jaz pa grem malo po trgovinah. Ne vem če bom kaj zapravila, ker imam že vse, ampak mogoče kaj vidim,....

Neposredna povezava do sporočila: 8532
20.8.2007 8:27:57   
Anonimen
Dobro jutro še od mene!

Vidim, da ste pa danes tudi zgodnje. Jaz sem se ob sedmih vstala pa malo spucala do zdaj stanovanje, ostalo bom pa še čez dan, tak mam cajta kolko ga čem. Pa še včeraj mi je en prneso tolko jajc, da moram danes nekaj z njimi narest, verjetno bom spekla kakšno pecivo.
A Celjanke se boste pa dobile..ful fajn, jaz še očitno hitro ne bom Celjanka, ko si je oma (od mojega) čist premislila, da bi si tam nardila ven stanovanje. Je rekla, da je še vse njeno pohištvo "novo" (staro od 30-60 letuser posted image ) in je celo hotela, da bi spala v njeni 60 oz. še več stari spalnici..se ji je čist film utrgaluser posted image . Pa vedno, ko prideva tja nama to staro spalnico ponuja..je izjavla, da je mislila, da bomo mi trije..torej, ko bo user posted image  spali v njeni "novi" spalnici, da jaz ne morem bit tu v Mb sama in brez pomoči. Sem bla tak user posted image user posted image user posted image , da so mi lasi kar gor stali.

A pri vas se tudi že kaj na dež pripravlja--tukaj že grmi pa je komaj pol devet ura. Jaz pa mam cote vuni..to se bo danes slabo sušilo, če jih dam not.

Sicer pa..kdaj naša srčica pride s svojim dragim domov...moram priznat, da jo že pogrešamuser posted image .

Jutri pa mam g. in komaj čakam, da grem..no ne to, da se moram tam slačit pa bit na tisti miziuser posted image  ampak, da vidim najino malo user posted image . Po moje ma že čez 3 kile, glede na to, da sem se jaz tudi v treh tednih zredila za skoraj 3 user posted image . Pol pa mi vsi pravijo, da se nikamor drugam nisem zredila kot v trebuh..kaj pa vem nouser posted image .

No lepo se imejte!!!

Neposredna povezava do sporočila: 8533
20.8.2007 8:41:51   
Anonimen
Pri nas je začelo deževat. In šele sedaj sem pomislila, da mogoče ne bi bilo tako slabo, da dokupim za voziček ono prevleko (pelerinico za voziček) za primer dežja.  Saj veste, nič nas ne sme presenetiti.

Skuhala sem si user posted image . Vsaj pred računalnikom jo lahko skupaj spijemo.

Mala si pobrala perilo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8534
20.8.2007 8:45:29   
LINA31
Dobro jutro,

jaz pa sem zdajle spila 2dcl donata za prebava, se oblečem in grem k frizerju. Joj, komaj čakam, da me malo postriže in pobarva, sem že taka....
Drugače pa je vse po starem, počasi odptevam dneve, čeprav se mi nikamor ne mudi. Mi pa vsi govorijo kako zelo se mi je spustil trebuh...user posted image  Kaj pa vem, jaz tega sploh ne opazim.
V petek imam pregled, me prav zanima kako napredujemo. Če mi ne bo naredila UZ bo zelo težko vedla kolko ima kg mali, kajne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8535
20.8.2007 8:52:03   
Anonimen
Meni je moja G pred tremi tedni na UZ izračunala, da ima 2,5 kg. In jaz sedaj predvidevam (redili bi se naj cca 250 g/na teden), da ima vrjetno že 3,250g. Pač si vsak teden dodam 250g. Kako pa je v praksi, pa bomo videli, ko pride ven.
Ampak 3,250 sploh ni tako švoh!

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 8536
20.8.2007 8:54:35   
nana 27
Dobro jutro! Tudi jaz sem že po  user posted image  Je pa za mano huda noč..tri ure nerednih popadkov pa boleli so user posted image  Takole se zaveš, da je srečanje z  user posted image  zelo blizu. Komaj čakam na pregled v sredo. Upam, da G ne bo rekel, da naj notri ostanem, ker bi bila rada čim dalj časa doma, ne pa tam na umetnih popadkih. Zjutraj sem se zbudila ob 4h in šla na RR, pa sem videla, da se ni nič dogajalo, naredila sem si pa pol litra kakava in nato šla spat do 7h, ko se je z jokom zbudil Miha (petke gredo ven). PBJ, bogi Jure. Kaj se je pa zgodilo, da je na žogo stopil? Pa še tebe vse tako boli. user posted image   

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8537
20.8.2007 8:54:57   
lemavrica
Meni G v petek naredil UZ in povedal da ima 3146g.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8538
20.8.2007 8:56:07   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

IZVIRNO SPOROČILO: aljab

Pikica Pokica, Nefretiti in ostale Celjanke.... ste za še kako kavico preden rodimouser posted image ?

Seveda! Ampak bomo morale pa res pohiteti, saj sva midve že skoraj pri koncu user posted image .  Jaz imam čas tako vsak dan - najraje bi dopoldne, ko je sin v vrtcu. Dan in uro pa naj katera druga določi user posted image .

Oja....tegale pa ne smem spregledat! user posted image

PikcaPokica: do septembra MORAŠ zdržat noooooo. Ostane nam torej še kakšen dober teden.
Pri meni je zadnje čase malo težava prevoz, ker sva prodala tadrugi avto, mož pa hodi v službo s tem.

Ampak vedno se najde rešitev! user posted image

V petek grem jaz zjutraj v Celje, ker moram potem v službo zaradi popravnih izpitov. Ampak zjutraj ne bom imela časa, ker moram biti ob 8h že v Velenju.
Potem pa grem nazaj v Celje po možeka. On konča ob 14.30. Pa bi lahko prišla malo prej.
Kako se vama dopade?

Meni sicer odgovarja, ampak moram okoli 14. 30 po sina v vrtec, tako kot ti po moža. Če se lahko dobimo malo pred tem, pa ni problema.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8539
20.8.2007 8:58:00   
Anonimen
Dobro jutro user posted image !

Tudi jaz prebiram RR ob jutranji user posted image . Danes bom pripravila torbo za v porodnišnico - predvsem bom vse dokumente spravila v eno mapo, da ne bi slučajno kaj pozabilauser posted image .
Potem pa še v H&M po eno dekico za voziček. Jutri grem v ŠS na predavanje o dojenju - sem ga prešpricalauser posted image .
Pri nas še sije sonceuser posted image . Vroče mi je pa itak za znoret. Zvečer imam občutek, da se mi noge talijo. Lahko bi jih imela v ledenomrzli vodi...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8540
20.8.2007 8:58:08   
Anonimen
Mala si pobrala perilo?

duskamb - pri nas v Miklavžu pa še ne dežuje..ampak..saj to je samo malo stran od Mb-ja. Tak, da vem kaj me čaka..sem že na preži, no saj samo sušilo iz balkona dam not pa je to to.
Se pa ful neko slabo počutim..sem že spet lačna, pa je ura komaj devetuser posted image . Pa sem že mela fajni zajtrk. Moram nekaj pogruntati kaj delati do štirih, čeprav mi nič kaj pametnega ne pade na pamet.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8541
20.8.2007 8:58:44   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Pri nas je začelo deževat. In šele sedaj sem pomislila, da mogoče ne bi bilo tako slabo, da dokupim za voziček ono prevleko (pelerinico za voziček) za primer dežja.  Saj veste, nič nas ne sme presenetiti.

Ta dežna prevleka je res praktična. Meni je pri prvemu dostikrat prav prišla, saj sem se res veliko sprehajala in posledično me je kar  nekajkrat dobil dež. Jaz sem jo pri novem vozičku dobila poleg, pri starem pa sem jo morala dokupiti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8542
20.8.2007 9:02:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: _mala_

Mala si pobrala perilo?

Moram nekaj pogruntati kaj delati do štirih, čeprav mi nič kaj pametnega ne pade na pamet.

EUROPARK, EUROPARK,....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8543
20.8.2007 9:03:52   
Anonimen
PikicaPokica: potem morava samo še AljoB zbezati iz gnezdeca.....če ne bo imela čisto preveč spucano vse.

Nana: joj kaj se je pri tebi že začelo.....sicer nimaš več dolgo do PDP ne........
No upam, da bo vse OK, če pa že misliš it v Rim, pa bomo stiskale s tabo.....me zaenkrat samo še pesti.

Vreme: pri nas je kislo in temno......bo dež....verjetno vsak čas.

Meni pa zadnje 3 dni ful teče iz prsi. user posted image

DuskaMB: ti mas pa vedno dobre ideje....... jaz grem v četrtek na pregled in seveda obvezni obhod Europarka.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nefretiti -- 20.8.2007 9:06:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 8544
20.8.2007 9:06:13   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Dobro jutro! Tudi jaz sem že po  user posted image  Je pa za mano huda noč..tri ure nerednih popadkov pa boleli so user posted image  Takole se zaveš, da je srečanje z  user posted image  zelo blizu. Komaj čakam na pregled v sredo. Upam, da G ne bo rekel, da naj notri ostanem, ker bi bila rada čim dalj časa doma, ne pa tam na umetnih popadkih.    

Joj, boga.. Res se šele v takih nočeh ( ali dnevih) zavemo, da bomo vsak čas spoznale naše podnajemnike user posted image . Mene je tudi parkrat že tako zelo matralo, pa nisem šla do porodnišnice samo zato, da me ne bi slučajno tam obdržali... Že trije oz. štirje dnevi brez sina bodo večnost in tako bi rada ostala čim dlje z njim.
Na srečo imam zdaj preglede vsak teden ( izjemoma, ker je rekla, da zna biti prej) in bom tako tam videla, kako napreduje user posted image . Ampak UZ pa nisem imela že od 30. tedna in ga tudi ne bom več user posted image user posted image user posted image . Sploh ne vem, koliko je mala težka user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 8545
20.8.2007 9:09:02   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

PikicaPokica: potem morava samo še AljoB zbezati iz gnezdeca.....če ne bo imela čisto preveč spucano vse.

user posted image

Pri nas se je že ulilo in celo že nehalo. No, ampak je vseeno vse temno, pa še grmi, tako da zna priti še kakšna runda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8546
20.8.2007 9:14:32   
nora
Dobro jutro!
Evo jaz sem končno nesla papirje na csd. Gospa je bila zelo prijazna, mi je dala bonbončke pa mi je se stolček dala, da se usedemuser posted image denar pa bo nakazan 15 septembra.
Danes imam pregled in sem se mogla tehtatuser posted image v enem tednu +2 kg in + 3cm, me je skoraj kap. zdaj imam + 13,5 kg in 102 cm.katastrofa! Ne vem kolk km na dan naredim in kg samo v +. Tudi meni se je trebuh spustil dol. Zjutraj je tudi moj mož opazil. A to kaj pomeniuser posted image
nefretiti, jaz skoz odpiram vrata, okna, ali klimo stimam, ker mi je skoz vroče. V časih pa me je skoz zeblo.
Zdaj pa se grem zrihtat pa grem na pregled.

papa

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 8547
20.8.2007 9:33:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

IZVIRNO SPOROČILO: _mala_

Mala si pobrala perilo?

Moram nekaj pogruntati kaj delati do štirih, čeprav mi nič kaj pametnega ne pade na pamet.

EUROPARK, EUROPARK,....user posted image user posted image user posted image

Če pa nimam avtauser posted image . Z avtobusom pa se mi ne da..pa še pol bi mogla čez most tam lezit..je vseeno še bolje doma..pa še na dež se pripravla.

Sem si glih zašila oni podaljšek za modrček, sem ga naročla v neckermannu pa ga nimajo na zalogi pa sem malo bolj podrobno pogledala slikico kak to zgleda in šla en stari modrček razrezat pa iz tistega to zašit pa je blo 1,2,3 gotovo pa še stalo me ni nič.

Aja še to..ko sem bla oni dan na krstu sem vidla kak ma kolegica lepi baldehin. Prinešen iz Madžarske in ne boste verjele..vse skupaj, baldehin, ono za okoli pojstlice-obroba, odejica in še stojalo jih je tam v butiku stalo samo 30 eur. Pa še vse skup ful lepo s tisto mašnico gor na baldehinu. Mi je bilo tako žal, da nisem šla prej na Madžarsko pa tega kupla, ker zaj 20 dni pred rokom pa res ne grem tak daleč, bomo pač brez baldehina. Pa kupla je tamali tako lepo oblekico za krst in ni dala niti 10 eur--tudi v butiku.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8548
20.8.2007 9:34:45   
Pikica pokica
Pri nas TAKOOOOOOOO GRMI, da se vse trese!!!  user posted image user posted image
Pa ful dežuje!!!

user posted image se je pa tako umirila, da je skoraj ne občutim več... No, bom pozorna, kako bo čez dan in upam, da zdaj samo daljša obdobja spi user posted image .

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 8549
20.8.2007 9:58:30   
nana 27
Pikica Pokica, tudi pri meni je čez dan user posted image  bolj miren..

Neposredna povezava do sporočila: 8550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  340 341 [342] 343 344   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  340 341 [342] 343 344   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?