Anonimen
|
Dobro jutro še od mene! Vidim, da ste pa danes tudi zgodnje. Jaz sem se ob sedmih vstala pa malo spucala do zdaj stanovanje, ostalo bom pa še čez dan, tak mam cajta kolko ga čem. Pa še včeraj mi je en prneso tolko jajc, da moram danes nekaj z njimi narest, verjetno bom spekla kakšno pecivo. A Celjanke se boste pa dobile..ful fajn, jaz še očitno hitro ne bom Celjanka, ko si je oma (od mojega) čist premislila, da bi si tam nardila ven stanovanje. Je rekla, da je še vse njeno pohištvo "novo" (staro od 30-60 let ) in je celo hotela, da bi spala v njeni 60 oz. še več stari spalnici..se ji je čist film utrgal . Pa vedno, ko prideva tja nama to staro spalnico ponuja..je izjavla, da je mislila, da bomo mi trije..torej, ko bo spali v njeni "novi" spalnici, da jaz ne morem bit tu v Mb sama in brez pomoči. Sem bla tak , da so mi lasi kar gor stali. A pri vas se tudi že kaj na dež pripravlja--tukaj že grmi pa je komaj pol devet ura. Jaz pa mam cote vuni..to se bo danes slabo sušilo, če jih dam not. Sicer pa..kdaj naša srčica pride s svojim dragim domov...moram priznat, da jo že pogrešam . Jutri pa mam g. in komaj čakam, da grem..no ne to, da se moram tam slačit pa bit na tisti mizi ampak, da vidim najino malo . Po moje ma že čez 3 kile, glede na to, da sem se jaz tudi v treh tednih zredila za skoraj 3 . Pol pa mi vsi pravijo, da se nikamor drugam nisem zredila kot v trebuh..kaj pa vem no . No lepo se imejte!!!
|