|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  339 340 [341] 342 343   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
19.8.2007 18:41:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

tianna-sem videla, da si me na forumu kaj potrebujemo za novorojenčka pod temo  termometer spraševala, če imam kako sliko od te dude...

Ja sem te ja, že mesec nazaj user posted image . Pa mi nisi želela tam odgovoriti. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 8501
19.8.2007 18:43:35   
*tajda*
Midva imamva angelcare.iste plošče daš tako da je modra stran obrnjena navzgor,pa da so žice naravnost.smo jo prejšnji teden uporabljali pri babici-pod avadnim jogjem ker je nehala dihat in super deluje,zazna še tako majhno spremembo.Sem bila ful resenečenauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8502
19.8.2007 18:45:07   
*tajda*
Uf koliko slovničnih napak sem naredilauser posted image

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 8503
19.8.2007 18:47:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *tajda*

Midva imamva angelcare.iste plošče daš tako da je modra stran obrnjena navzgor,pa da so žice naravnost.

To, da mora biti modra stran zgoraj sem že naredila. Kako misliš žice narazen?! Koliko pa morajo biti plošče narazen?
Saj gledam une slikce v navodilih, ma meni se zdi isto narisano na obeh user posted image  (na uni, ki piše pravilno in na uni, ki je napravilnouser posted image ).

Sem blond. user posted image

(odgovor članu *tajda*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8504
19.8.2007 18:57:27   
*tajda*
Sej tudi meni ni bilo jasno na začetku.Glavno je da žice ki držijo obe plošči skupaj niso kje "precvikane" .Plošče pa tako daš da pridejo pod glavico in prsni koš..vglavne kaj je pa pomen tiste slike številka 2 na navodilih pa tud jst ne razumem.jst sem jih dala tako kot je na prvi sliki narisano na škatli in je prvilno delovalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8505
19.8.2007 18:59:47   
*tajda*
Vglavnem jst vas sploh ne dohajam več ker ste take čveke.Vidim da jih je že kar neka rodilo.Vsem novopečenim mamicam čestitekeuser posted image user posted image user posted image  in pridne user posted image .

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 8506
19.8.2007 18:59:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *tajda*
Plošče pa tako daš da pridejo pod glavico in prsni koš..

Ja, ampak te plošče so tako velike, da... Ena plošča je za user posted image  glavico in prsni koš! Velike se mi zdijo no. Skupaj pa ne smejo biti, al kako? Tista žica vmes mora biti nategnjena?

(odgovor članu *tajda*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8507
19.8.2007 19:02:10   
*tajda*
Ni treba da je nategnjena.Tiste plošče so pa res velike,moram še jst sprobat kako bo to šlo v zibkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8508
19.8.2007 19:03:52   
Anonimen
Nisem jaz za takšno tehnologijo. user posted image
Bom prepustila dragemu. user posted image

Hvala vseeno, Tajda. user posted image

(odgovor članu *tajda*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8509
19.8.2007 19:05:28   
*tajda*
jst nisem dobila slovenskih navodil zraven,ampak samo angleškauser posted image naročila sem pa prek Sončka ker je bila ravno akcija.Kaj pa ti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8510
19.8.2007 19:07:20   
Anonimen
Jaz sem kupila v BC in so priložena slovenska navodila; ampak so vseeno kr neki! user posted image  Ampak ti bi MORALA dobiti navodila v slovenščini.

(odgovor članu *tajda*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8511
19.8.2007 19:36:11   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Kakšno pa, če smem vedeti? Al je skrivnost, ker si tako kratko odgovorila. user posted image  
No, midva sva kupila ANGELCARE, pa zdaj ne vem kako se da tiste plošče pod jogi. user posted image

Ne. ni skrivnostuser posted image . Je od FisherPrice, kupila sva ga v kompletu z vrtiljakom nad posteljo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8512
19.8.2007 19:53:54   
cuma
Čau čvekice!

Nedelja gre h koncu in moje baterije tudi. Danes sem imela res dosti prehodila ... sem mislila, da bom popoldansko rundo (sprehod in igrišče z Emo) preskočila in ostala doma, potem pa sem se premislila in šla še enkrat v mesto z mojima dvema. Zdaj pa sem fuč. Mojega možeka ni doma, ker ima vaje z bendom, jaz pa čakam, da bo osem,da Emi pripravim večerjo, jo skopam in dam spat. Potem pa malo na kavč in kmalu spat, ker današnja noč ni bila ravno uspešna.

elektronska varuška: mi nimamo tega, niti pri Emi nismo uporabljali, tako da ti ne znam svetovati user posted image

termometer: mi imamo braunovega ušesnega in smo zelo zadovoljni. Fajn je, ker ni treba otroka slačiti, da bi mu izmeril temperaturo.

Jaz pa razmišljam o nakupu tehtnice ... da bom vsaj vedela pri čem sem, ko bom dojila. Nastavke sem si tudi že kupila (imam ploske bradavice) in močno upam, da mi tokrat uspe polno dojiti čimdlje!user posted image

Razmišljam, kaj bi jedla za večerjo ... mogoče pa bom jogurt in corn flakes... kaj pa vi? 

se še kaj tipkamo kasneje, ko bo dete spalo!

Cuma 

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 8513
19.8.2007 21:35:42   
nana 27
Kje sta Sandra in Tianna, da se malo nasmejemo ob smiley-jih? user posted image   user posted image  Se je še pri kateri user posted image  umiril? Pri meni se samo še preteguje. Nič več akcije in skakanja. Mogoče ima pa samo tak dan..  Elektronske varuške. Nikoli rabili in tudi sedaj ne bomo. Ko se je Miha začel jokat, je itak vse štuke zbudil in to že od rojstva dalje. Se tolažim, da bo zmeraj takoj povedal, ko mu kaj ne bo prav user posted image  Prve pol leta se je itak zbujal z jokom (podnevi, ponoči, v lupinici, v vozičku..) - kje, da bi se kaj s seboj pogovarjal in grulil. So pa otroci različni in bodo vam elektronske varuške prišle prav. Ko grem zdaj na kavo k staršem, vključim kar prenosni telefon, ki ima funkcijo Baby varuške in ko Miha zajoka ali začne govorit, me telefon pokliče na moj GSM. Pa zdaj tudi ni več panike, ker je večji in od leta dalje spi dve ali več ur v kosu.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 8514
19.8.2007 21:39:36   
nana 27
Cuma, nam je tehtnico za 14 dni dala na posodo pediatrinja in sva ga tehtala prej in po obroku. Moj se je tega lotil kot znanstvenik user posted image  in sva imela narejene tabele, da sva v njih vnašala podatke, da smo res videli, da od mene dobi zelo malo user posted image  Mogoče tehtnico posojajo tudi pri vas ali pa ti jo pusti patronažna. Vem, da nekatere to delajo ali pa pridejo večkrat s tehtnico, da ti ni treba skrbet.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 8515
19.8.2007 21:58:11   
PBJ
OJLA!

Najprej URSY - čestitke za novorojenko in vse lepo celi družiniuser posted image ...

Mi pa smo danes bili na urgenci, ker je Jure včeraj stopil na žogo in padel: potem ni hotel hoditi po desni nogi. Še zjutraj je pripuzal iz sobe. Čez dan je sicer hodil, ampak šepal. Tako, da smo se raje šli pokazat. Tam pa sem opazila, da je vroč in sem prosila za termometer. Nameril je 37,2 ko smo prišli domov pa je imel že čez 38. Nimam pojma, zakaj naenkrat vročinauser posted image

Za nogo pa so rekli, da ga zna bolet še kak teden, ker je hrustanec bolj prekrvavljen in bolj občutljiv. Ima pa minimalno zatečeno, tako da upam, da ne bo slabše.
Torej, zdaj še ne morem rodit, ker je moj mišek bolan. Saj ga ati vse porihta, samo meni bi bilo grozno, da me ne bi bilo ob njem. Joj, sem včasih norauser posted image .

Tehtnice posoja patronažna služba, če je potrebno.

Jaz sem se vedno držala enega pravila: Ko otroka previješ (nekje na 3 ure), mora biti plenička mokra. Potem veš, da je otrok dobil dovolj mleka.

A ni ANGELCARE za nadzor otrokovega dihanja? To je nekaj drugega kot el, varuška. Mi jo imamo od TOMMY-ja, pa dobro dela. Sicer je zdaj za Jureta več ne uporabljamo: Za dojenčka pa bomo, ko bo čez dan spal v svoji sobici.

< Sporočilo je popravil PBJ -- 19.8.2007 21:59:32 >

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 8516
19.8.2007 22:02:30   
Anonimen
ČESTITAM NOVA MAMICA URSY!!!!  user posted image

Res se nam mudi septemberkam. Sicer avgusta tudi ni več ostalo kaj dosti samo še 11 dni. Jaz sem spet pozno prišla domov - kot vedno!
Danes pa res čutim, da sem utrujena, ampak ne morem si pomagat, če so pa tako lepi dnevi. In toliko se dogaja!
Mogoče bom šla kar hitro spat, samo perilo še moram obesit. Ne vem pa še kdaj bom likala - spet se mi je nabral kup.

Sem pa vsaj pospravila stanovanje - mogoče bom počasi morala oblečt otroško posteljico ampak, če pride malček prej, bodo tudi posteljico znali preoblečt.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 8517
19.8.2007 22:22:58   
Anonimen
KAJ DANES VSE ŽE SPITE ali prehitevate in ste šle rodit. Ne morem verjet, da ni Sandre in Tianne!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8518
19.8.2007 22:30:16   
PBJ
Ne morem verjet, da ni Sandre in Tianne!

Jaz tudi neuser posted image user posted image .

Sicer pa jaz odhajam k počitku. Je bil naporen dan, noge pa nič manj zatečene...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8519
19.8.2007 22:40:15   
lemavrica
Čer,

midva sva danes še polepla sobico, zdaj jo moram pa samo še posesat in oblečt posteljnino.
Me v naslednjih dneh čaka še kar nekaj dela.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 8520
19.8.2007 22:44:18   
dorotea
Guppy, ti se pocajtaj lepo doma pri možeku in malčkih in bo takoj bolje. Komaj čakam, da nam kakšno slikco pokažeš!user posted image
Lumpa, bomo mislile nate jutri! Srečno!
Aljab ti se pa ne sekiraj, vse bo super!!!!Sanje znajo bit grozne, ampak čimprej pozabi nanje. Te pa razumem , da je že mal napeto, ko je tako blizu dan D, pa ne veš kako bo potem...pa malo panike...saj bomo vse prvič mamice tik prad zdajci tko mal paf. Drži se, pa skihaj se tu nam, pa bo bolje.
Jaz grem ninat!Pa, pa.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 8521
19.8.2007 23:42:00   
sandra85

user posted image
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol,imeuser posted image )

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
28.8. surya (28), 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna 
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image    
1.9. Lili17

1.9. Sarah + zmaj (25 + 27), 1n, Lj. --> Lj. user posted image Tim
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
2.9. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab (27), 1n, Celje --> Celje user posted image

3.9. Mokka1 (27), 1n, Ruše --> LJ user posted image
4.9. bodoča (25), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna user posted image

5.9. Mateja82 (25), 2n, Celje --> Celje user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image  
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Lj. --> Lj. user posted image Brina
7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (35), 3n, Maribor user posted image Matija

7.9. ajsika83 (24), 1n, okolica Lj --> Lj user posted image Pia
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj user posted image
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, Velenje

9.9. kaja__ (20), 1n, Ljubljana user posted image
9.9. ribica23 (24), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
9.9. sandra85 (22), 1n, Portorož user posted image Enej
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image Neža
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image Kaja
11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
12.9. jst86 (21), Škofja Loka --> Kranj user posted image Leon
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan 

13.9. PBJ , 2n 
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško
15.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola user posted image Klara
16.9. cuma, 2n, Izola --> Izola user posted image Tinkara
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. Miša...(23), Štajerska, user posted image Nik
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image Žana
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Po/Lj user posted image Lara
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj

20.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
20.9. mony79 (28), 1n, Primorska --> Šemp. pri Gorici user posted image Vid
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, M. Sobota --> M. Sobota user posted image Tiara/Alina
21.9. nadja00 (29), 1n, Ljubljana--> Postojna, user posted image Janina
22.9. nora (27), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image Lucija
23.9. dorotea (27), 1n, Primorska --> Šempeter user posted image Patricija
23.9. naja07
23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nova169, 1n, Velenje
24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
25.9. matejad user posted image
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image Žan

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slo. Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
30.9. taja83 (24), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, Kamnik --> Kranj user posted image David
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

V pričakovanju: 25user posted image , 20user posted image  in 14user posted image
------------------------------------------------------------

"SEPTEMBRSKE" MAMICE
(DP, nick, PDP, spol, ime, teža/dolžina)

user posted image

22.5. karin. (PDP 3.9.), user posted image Hope (610/32) + user posted image Elyse (750/35)
6.6. duc.20 + Maja (PDP 14.9.), user posted image Nike (810/36)
25.7. CUKRČEK (PDP 1.9.), user posted image Klara + user posted image Aljaž
4.8. Rožica* (PDP 5.9.), user posted image  (2890/48.5)
10.8. Guppy (PDP 1.9.), user posted image  Maja (2620/47) + user posted image  Marko (2640/47)
16.8. anab (PDP 20.9.), user posted image Matic (2830/50)
16.8. ursy (PDP 5.9.), user posted image Lara (3000/49) 

V toplem naročju staršev: 6 user posted image in 4 user posted image

NOVE MAMICE: ursy user posted image ČESTITKE!!!
------------------------------------------------------------

DRUGE INFORMACIJE

SEZNAM za novorojenčka
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1587468

NUJNA GINEKOLOŠKA POMOČ v Lj. porodnišnici
01 522 61 11

PREHRANA MED DOJENJEM

http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1783638

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8522
19.8.2007 23:48:05   
Anonimen
guppy hej, dobrodošla nazaj!

ursy iskrene čestitke in Lara dobrodošla!

lumpa objem za srečo in naj gre vse kot mora!

jaz sem se vedno tu

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 8523
19.8.2007 23:54:15   
sandra85
no EVO ME user posted image ...kje je tianna,pa nebi vedela...

sva bila pri očetu na kosilu,pol sva se zleknila na kavč pri njemu...ostala na palačinkah-večerja in do zdaj smo igrali karte-remiuser posted image

noge imam res grozno otečene-tako pa še ne...sploh nevem več,kaj nej z njimiuser posted image

cukrček pardon za datum-sicer pa se nisem jaz zmotilauser posted image -je že popravljeno

midva tudi razmišljava,če bi kupila tehtnico...sam ki se bojim da jo bom uporabljala sam 1. mesec,pol pa...
user posted image do katerega meseca se lahko sploh ta tehtnica uporablja???

no, grem js spat-noge v luft!!!
danes sem pa res malo pisala tle goruser posted image
bom jutri nadoknadila...
lahko noč user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8524
20.8.2007 7:29:38   
Pikica pokica
Dobro jutro.
Za čudo danes zjutraj nisem imela veliko za prebrati user posted image .
Glede tehtnice mislim, da se je ne splača kupovati, saj jo uporabljaš tako malo časa. Jaz sem pri prvemu prosila patronažno,če mi jo lahko pusti, ko jo je prvič prinesla poleg in ni bilo nobenega problema. Vzela jo je, ko je zadnjič prišla na "obisk". Tako sem lahko sineka tehtala pred in po dojenju, da sem videla, koliko poje. ( je bil pravi požerušček, saj se mu je vedno tako mudilo, da je kar hlastal za mlekom in sva bila konec z dojenjem v 10-15 min). Upam, da bo tudi zdaj tako, saj si sploh ne morem zamisliti, da imajo ene priklopljene gor tudi po uro user posted image . boge.. No, v tem primeru bi jaz poleg svojega mleka še dodajala. Ampak pri sinu ni bilo potrebe.

Elektronske varuške pa nimamo in je tudi nismo imeli. Se mi zdi, da pride prav, če imaš hišo, saj lahko greš recimo ven, ko otrok spi... V stanovanju pa se vse še preveč sliši.

Danes sem sicer spala odlično, ampak se drugače komaj prestavljam, saj me tako bolijo medenične kosti in čisto spodaj v nožnici. V prvi user posted image tega še občutila nisem, zdaj me pa  že nekaj časa matra in vsak dan bolj!!! Na srečo imam spet v čet. pregled ( naročila me je čez 1 teden), pa bomo videli, če bo zdaj že kaj drugega rekla.

ČAO

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  339 340 [341] 342 343   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  339 340 [341] 342 343   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?