|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  307 308 [309] 310 311   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
15.8.2007 16:34:10   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: jst86

sam mi pa napovedujejo bajseka-okrog 4 kg.user posted image  

meni tudi user posted image
pa sem kupla plenice pampers newborn 2-5kg

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 7701
15.8.2007 16:35:48   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Men pa zadnje čase tolk sladkarije pašejo. A vam tud? Mogoče je to od tega, ker se učim in mi med učenjem vedno sladkarije pašejo.

meni že celo nosečnost-sam sladko bi jedla...glih zaj jem 2.puding (enga za drugim)user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 7702
15.8.2007 16:39:44   
sandra85
js sem se zaj zbudila iz popoldanskega počitkauser posted image je tak pasalo...sam kaj ki je vroče kouser posted image

zaj se grem stuširat,pol pa počasi k očetu na piknik (je povabil starše pa strica in teto od mojga dragega na ribiceuser posted image )

mojmu sončku se pa spet koucauser posted image ...bogi-to kar 3x,4x na dan

cuma-če je tako, pol pa izkoristi kopanjeuser posted image
js si ne upam večuser posted image

načvekajte  par strani, da bom imela dosti za brat ko pridem čez par urc nazajuser posted image
pridne smouser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 7703
15.8.2007 16:42:50   
NalLa
Sandra jest sm tud glihkar puding pojedla. Mojmu se tud kar naprej kolca, se mi kar smili, ker pol tolk skače.

No, lepo se imej na pikniku, jest se grem pa nazaj učituser posted image .

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 7704
15.8.2007 16:48:40   
lemavrica
_mala_ vse najboljše user posted image user posted image

Danes je spet vroče za znort. Midva mal pospravljava po stanovanju, pa moj še previjalno sestavlja. Samo sva mogla it vmes kar malo ven iz stanovanja ker je bilo prevroče.
Jest bi šla z veseljem na morje, sam si zdele več ne upam kam dlje kot do LJ al pa do staršev od mojga ki so malo ven iz LJ.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 7705
15.8.2007 17:01:50   
nana 27
Sandra, uživaj na pikniku!  Dorotea in Naila, dobri sta, da se lahko učita v tej vročini user posted image  Saj bo šlo..še malo pa bo vse za vama!  Pikica Pokica, jih ni videti user posted image user posted image user posted image   Cuma, ne ti tukaj luštov delat...jaz bi tudi plavalauser posted image  Kako ti gre likanje?   

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 7706
15.8.2007 17:18:36   
Anonimen
Dober dan user posted image !

Hvala za čestitke vsem, ki ste mi čestitale za r.dan!! Sem samo to stran pogledala, ker sem vidla, da ste spet pridno čvekale in od zadnjič, ko sem bla tu gor do zdaj je že deset novih strani, bom jih jutri prebrala, ker mam tu na laptopu že čist prazno baterijo. Sem pa prijetno presenečena, da ste se tukaj gor celo spomnile na moj r.dan, ko so moji tukajšnji "prijatelji" na to čisto pozabili, tudi tisti, ki so mi običajno poslali vsaj sms. Ena kolegica mi je včeraj že čestitala bolj v verziji--dala kuverto z bonom za 10 eur za drogerijo pa vse najboljše, brez kake roke al pa lubčkov..no ne vem al se meni to zdi samo čudno, ampak jaz, če komu čestitam to vsaj konkretno nardim kot se spodobi. Pa še bona za samo 10 eur raje ne bi kupla..če sama npr. nimam dnarja raje kupim neko darilo, da vsaj zgleda malo več, ker dandanes je 10 eur skoraj tak kot bi nekomu dal prej, ko so bli sit-i jurja. Al pa sem jaz čudnauser posted image . Pa ne, da bi pričakovala ne vem kaj ampak jaz osebno npr.če nimam dnarja raje kupim izvirno darilo, ki je lahko tudi poceni..ker bon s tako malo vrednostjo malo butasto zgleda.
Drgač pa sva se midva malo prej vrnila iz toplic v Topolščici. Sem se kopala v olimpijskem bazenu, ko je glih fajna voda, ona v ostalih je bla tak prevroča in nisem bla not več kot 2.min. Je pa tak pasalo, da ne morem opisat. Na soncu se mi pa tak nebi dalo bit, ko mi je vse kaj je nad 25 stopinj prevroče.
Lepo se imejte še naprej pa se javim pa še vsem zahvalim, ko vse preberem.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 7707
15.8.2007 17:27:36   
Anonimen
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Mala, vse naj naj za rojstni dan. Želim ti lahek porod in zdravega user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7708
15.8.2007 17:29:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

tianna-pa sm mislila,da bomo načvekale do 310. strani user posted image

user posted image  Kje pa si ti danes??

Aja, piknik... Lepo.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 7709
15.8.2007 17:31:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: _mala_

Ena kolegica mi je včeraj že čestitala bolj v verziji--dala kuverto z bonom za 10 eur za drogerijo pa vse najboljše, brez kake roke al pa lubčkov..no ne vem al se meni to zdi samo čudno, ampak jaz, če komu čestitam to vsaj konkretno nardim kot se spodobi.

To pa ni lepo. user posted image  Vsaj roko bi ti lahko dala, tako se spodobi.

Mogoče pa je mislila, da se bo nalezla nosečnosti od tebe. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7710
15.8.2007 18:07:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Mogoče pa je mislila, da se bo nalezla nosečnosti od tebe. user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7711
15.8.2007 19:29:35   
LINA31
user posted image Danes sem dopolnila polnih 34 t.
user posted image Ali je že vsem ven popek stopil? Meni še vedno ni, pa sploh nevem, ali se to zgodi vsem nosečnicam oziroma zakaj splh pride do tega pojava - upam, da ne sprašujem kakšnih neumnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7712
15.8.2007 19:48:55   
nana 27
Lina, meni v prvo sploh ni šel ven. Zdaj pa je že kakšen mesec izbočen user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 7713
15.8.2007 19:51:19   
jst86
meni se je popek obrnil na ven kakšen mesec in pol nazaj

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 7714
15.8.2007 19:52:25   
Pikica pokica
Tudi moj popek je že nekaj časa izbočen kot antena. Sin vedno pravi, da je to oko in da tako dojenček gleda user posted image  user posted image  user posted image .

Zakaj pride do tega??  user posted image Jaz imam tako napet trebuh, da verjetno ni več čisto nič prostora notri in tako je popek porinilo ven user posted image . Kaj pa vem..

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 7715
15.8.2007 20:05:37   
lemavrica
Meni se popek še ni izbočil in glede na to da sem v 37t se mi pomoje tud ne bo.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 7716
15.8.2007 20:06:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

Tudi moj popek je že nekaj časa izbočen kot antena. Sin vedno pravi, da je to oko in da tako dojenček gleda user posted image  user posted image  user posted image .

Ta pa je dobra! user posted image
Moj popek pa ni izbočen. Je kot ena rožca. user posted image

Nana, a ti imaš pediatra v Postojni??

Neposredna povezava do sporočila: 7717
15.8.2007 20:10:19   
PBJ
Mala, prejmi še moje čestitke za rojstni dan. user posted image  Kamlu pa dobiš najlepše darilo...

Mi smo se vrnili domov in Jure je užival 100 na uro. Jaz pa sem takoooo utrujena, noge so tako otečene, da je joj.
Danes sem opazila, da se mi je trebuh še bolj spustil, čeprav je že dolgo bolj nizko. Že zadnjič je G rekla, da je glavica že čisto, čisto spodaj. Saj tudi tako čutim.

Mogoče se kasneje še kaj oglasim, če bom pri volji.

Cuma, jaz bi tudi noge namakala v morju. To je super za otečene noge. Ti kaj otekaš? (se mi ne da nazaj brat)

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7718
15.8.2007 20:20:01   
Anonimen
user posted image , ki ste že mamice user posted image  - eno vprašanje za vas:

Zdaj sem se pogovarjala s sosedo in me je vprašala, če bova user posted image  cepila proti otroški paralizi, oslovskemu kašlju, ošpicam itd. (Sem že pozabila kaj vse je naštela). No, in jaz sem jo čudno pogledala, kako ČE BOVA, saj sem mislila, da je to obvezno cepljenje. In me je gospodična razsvetlila, da ne več, da se lahko starši odločijo, če bodo cepili ali ne. To sem prej prvič slišala. Baje, da se ogromno staršev odloči za NE cepljenje, ker naj bi imela ta cepiva ogromno stranskih učinkov.
Je to kaj res??

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 7719
15.8.2007 20:23:17   
aljab
Mala vse najboljše še od mene!

Danes je bil pa res lep dan....sam upam, da se vročina ne bo spet nadaljevala.....
Dorotea bravo, res... jaz ne bi imela volje. Ampak boš pa imela potem res super občutek, tako da se splača!!!!!!

Vsem se bebice neki spuščajo... jaz sm že napol 38 tedna, pa mam občutek, da tamala sploh ne bo šla ven...user posted image Nobenih lažnih popadkov, lulanje je tud kar v mejah normale, tišči dol malo... edino kar je ogromno izcedka in nespečnost....

Popek...meni se tudi ni obrnil. No imejte se lepo še naprej.....

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 7720
15.8.2007 20:25:12   
lumpa6
Zdaj sem se pogovarjala s sosedo in me je vprašala, če bova  cepila proti otroški paralizi, oslovskemu kašlju, ošpicam itd. (Sem že pozabila kaj vse je naštela). No, in jaz sem jo čudno pogledala, kako ČE BOVA, saj sem mislila, da je to obvezno cepljenje. In me je gospodična razsvetlila, da ne več, da se lahko starši odločijo, če bodo cepili ali ne. To sem prej prvič slišala. Baje, da se ogromno staršev odloči za NE cepljenje, ker naj bi imela ta cepiva ogromno stranskih učinkov.
Je to kaj res??

ja je res, imamo sosedo ki ima sina z posledicami ceplenja, nekemu znancu je pa sin umruuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7721
15.8.2007 20:28:53   
lumpa6
Tudi moj popek je že nekaj časa izbočen kot antena.

imajo vašiuser posted image periskopuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7722
15.8.2007 20:29:08   
Anonimen
Ma ne vem, mene je to o cepljenju zdaj prav zamorilo. user posted image  
In sem prav v dvomih.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 7723
15.8.2007 20:29:51   
Anonimen
Če slučajno katero zanima o tej temi:

http://www.kid-pina.si/~svod/tszgodbe.htm

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7724
15.8.2007 20:30:03   
Anonimen
kot vem je cepljenje še vedno po zakonu obvezno....

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 7725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  307 308 [309] 310 311   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  307 308 [309] 310 311   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?