|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  227 228 [229] 230 231   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
20.7.2007 18:18:16   
Anonimen
Ojla punce!   user posted image

Čisto na kratko se javljamm, da malo pojamram.
Včeraj sem prispela z morja, malo predčasno, namreč nisem več zdržala vročine, alergije na sonce, zatekanja,...user posted image  v glavnem grozno je.
V enem tednu sem dobila +5 kg, pa nisem nič kaj drugače jedla kot običajno, teža pa mi je porasta samo zaradi vode. Totalno sem otekla, da sploh pesti na rokah ne morem stisniti.
user posted image user posted image user posted image

Danes sem klicala G in mi je odredla strogo mirovanje, čaj (preslico) in pa sadno+zelenjavno prehrano. Celo rekla je, da če ne bo nič bolje, da me bo za nekaj dni vzela v bolnico......joj grozauser posted image user posted image user posted image . Prav obljubit sem ji morala, da bom počivala. Dojenčico sicer normalno čutim, krvnega tlaka nimam previsokega, le otekla sem do skrajnih mej. Mama me skoraj ni spoznala, takšna sem. Kot bi me kdo napihnil.user posted image user posted image user posted image

Kaj če bo šlo za HELLP.....tako me je strah....user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 5701
20.7.2007 18:26:15   
dorotea
Joj Nefretiti, drži se! Pa res počivaj!!! To je dobro da imaš normalen pritisk, pri HELLP bi tud ta iztiril. Ne te bit strah...počivaj...mi smo s tabo...boš videla da bo vse v redu!!!!
Daj kakšen peteršilj pojej...menda odvaja vodo...pa jabolka. Drži se v hladu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5702
20.7.2007 18:28:13   
Anonimen
Nefretit, dobrodošla nazaj. Samo ne ravno na tak načinuser posted image .
Saj smo nekatere tukaj tudi začele zatekat, smo že jamrale zadnji teden o temu, samo nobeni ni tako hudo kot pri tebi.
Jaz sem imela noge dva dni grozljive, 3 cm visoke bule okoli gležnja, pa mi je počivanje, izmenično tiširanje z mrzlo in vročo vodo pomagalo. Samo pa ni bilo še zdaleč tako hudo kot pri tebi.
Mogoče pa te je res samo vročina zdelala in bo po sadno-zelenjavni terapiji boljše.
Držim pesti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5703
20.7.2007 18:36:50   
Tatty
Guppy,

lahko me kar napišeš na seznam za srečanje v City parku.

Nefretiti, želim ti, da boš kmalu spet v redu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5704
20.7.2007 18:50:19   
lumpa6
ojlauser posted image user posted image user posted image

jaz sem danes dobila odločbe za denar in porodniško, izplačano naj bi dobila 15.8

vendar takrat pri meni to ne pride preveč upošteu saj je moja g dejala da me s cukrom gremo prej rodit saj se ne čaka do konca, lahko tudi do 2 tednauser posted image user posted image

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 5705
20.7.2007 19:33:39   
dorotea
no, punce, pa vas bo res nekaj že avgusta rodilo, kajne? Torej ta prve naslednje bodo naše dvojne nosečke Guppy, Cukrček in pa Lumpa6. Katere ste že pravle, da boste tud kar avgusta? Sem mal pozabljiva.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 5706
20.7.2007 19:42:23   
guppy
cukrček in lumpika, dajmo se kar zmenit za en datum, pa gremo skupaj user posted image . Jaz počasi sumim, da bom celo julijka...

----------

SREČANJE - ponedeljek, 13h, Pod vodo (City Park)
Prijavljene: misska, Pikica Pokica, lumpa6, nora, guppy, nana 27 (sporoči v petek), Tanja Lina, Tatty, Žabonka (sporoči v nedeljo)
user posted image user posted image  

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5707
20.7.2007 20:00:07   
lumpa6
ja jaz sem za , moj sin pa tudi saj k je dans prišeu iz vrtca je reku da hoče dojenčka da ga bo v novem vozičku voziuuser posted image user posted image , no ja jaz pa se tudi nebi prav preveč branlauser posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5708
20.7.2007 20:01:51   
lumpa6
al pa hoče samo darilo ki mu ga bouser posted image prinesel v porodnišnico ko se rodiuser posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 5709
20.7.2007 20:11:39   
LINA31
Ene z svojimi obsegi trebuha res že hitite in je možno, da boste rodile v avgust. No, jaz kar upam, da zdržim do roka - 26.9.. Mi je prav fajn biti noseča. Sem pa na 100 cm obsega trebuha (pred nosečnostjo sem imela cc. 74 cm obseg trebuha), zredila pa sem se +9 kg.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5710
20.7.2007 20:17:03   
Anonimen
Jaz se opravičujem - ampak spomin imam kot zlata ribica user posted image
user posted image  Katere so tiste fajn plenice za novorojenčke, ki jih prodajajo v DM? Mislim, da jih je Guppy kupila - če nisem spet kaj zamešala...

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 5711
20.7.2007 20:18:01   
ašun
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Jaz počasi sumim, da bom celo julijka...

Guppy jaz upam da zdržiš do 37 tedna. Po tem tednu je dojenček donošen. Sicer pa vsaka čast, glede na to, da si dvojna nosečka si že veliko zdržala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5712
20.7.2007 21:19:09   
guppy
ašun, hvala!! Jutri vstopam v 35. teden. Veš kaj sem te hotela vprašat - zakaj se s kolegicami z "x" foruma kar sem ne preselite? Tu nas je že veliko septembrk, pa bo vsaj še bolj veselo.

žabonka, mislim da se jim reče Babylove. Do pred par meseci niso imeli takih za novorojenčke, potem so pa prenovili "kolekcijo", tako da zdaj lahko dobiš tudi te, čisto začetne.

LINA, seveda, da boš zdržala, še posebej, če tako uživaš :))

lumpa, meni je všeč 26.7. ali pa 8.8.
Kaj praviš? user posted image

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 5713
20.7.2007 21:22:18   
lumpa6
sm za 8.8 mož ima r.d.77 tako da bi biu 8.8 zakonuser posted image user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5714
20.7.2007 21:26:19   
ašun
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

ašun, hvala!! Jutri vstopam v 35. teden. Veš kaj sem te hotela vprašat - zakaj se s kolegicami z "x" foruma kar sem ne preselite? Tu nas je že veliko septembrk, pa bo vsaj še bolj veselo.

Na x forumu smo naklofale že 600 strani in imamo čist ene svoje interne fore. Mislim, da bi vam tukaj smetileuser posted image .

Je pa zelo hudo ker stran ne dela. Je skoraj tako kot če bi bila brez domauser posted image . Pa glih zdaj, ko smo vse že na dopustih ali na bolniškah. Nekaj sem nas zbrala, malo po telefonu, malo po registraciji tukaj na RR.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5715
20.7.2007 22:02:58   
Anonimen
tam ali tukaj, važno da čvekamo, ne?

nefretiti, pismo, dej meni res pomaga tuširanje z mrzlo vodo.... ravnokar izpod tuša... Drži se!

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 5716
20.7.2007 23:24:23   
nana 27
Ojla! V ponedeljek bom verjetno prišla na srečanje. Malo je odvisno od prevoza, ampak mislim, da bo šlo. Nefretiti, hudo tole glede zatekanja in to na morju. Upam, da bo čez vikend prišla k sebi in da ne bo hujšega. Sploh, če je pritisk v redu. Te kaj boli?  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5717
20.7.2007 23:25:01   
dorotea
a vse že spite?
jaz sem sama doma, možek je šel na nogometni turnir...ta res ne more brez fuzbala, nimam kaj. Ma saj mu privoščim , da uživa in se zlaufa. Jaz sem pogledala en filmčk, jao kaki trilerčk...zdej pridno zračim stanovanje da bo lepo hladno jutri...sam se skrivam pred komarji in luč od monitorja jih kliče...aaaaaaaaaa!
Glih kar je dragi klical, da so zmagali in igrajo naprej tekme še jutri...saj bi bla vesela, če ne bi to pomenilo, da moram jutri sama na rojstni dan od tete.user posted image ..on bo pač igraluser posted image
Ah, tko je, kaj čem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5718
20.7.2007 23:28:39   
dorotea
Kako kaj vaši buštiji? Se že umirjajo kaj? Moja mala še pridno brca, pa bi blo včasih fajn , da bi spančkala.user posted image No, drgač bom v ponedeljek šele v 32 teden, ene ste že 35. tko da je najbrž kar razlika.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 5719
21.7.2007 8:56:23   
Anonimen
Dobro jutro user posted image !

Nefretiti: uboga reva user posted image   Jaz bi poskusila odvečno vodo spravit iz sebe s kakšnim blagim odvajalnim čajem in tako kot je napisala Srček - meni že tuširanje z mrzlo vodo večkrat na dan ZELO pomaga. Po čaj bi šla pa v lekarno oz. bi prej poklicala v porodnišnico, če lahko pijem tak čaj... Drugače so pa lubenice in melone tudi fin diuretik.

Guppy: hvala user posted image

Dorotea: moja user posted image  se nič ne umirja. Brce so še vedno zelo intenzivne in skoraj ves dan. Zjutraj pa začne okoli 5h rogovilit. Pa sem danes nastopila 34 teden. Najbolj fino mi je, ko se moj user posted image  stisne k meni in poboža bušija, kako takoj odreagira - mora vsaj malo pobrcat očija. Neverjetno se mi zdi, kako se odziva na zunanje dražljaje.

Kile in cm: danes, na prvi dan 34 tedna - 10 kg plusa, 101 cm obsega. V zadnjih 3 tednih sem šla 1 kg gor.

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 5720
21.7.2007 10:05:57   
dorotea
Punce, še eno vprašanje ki me že fajn nervira...če ima katera podobne težave, mi bo znala svetovati: Jst se že kak mesec ubadam spet s kandido...vsaj mislim...imam večji izcedek(kar je izgleda loh tud normalno v nosečnosti), zunaj me običajno ne srbi, sam vsake nekaj dni se mi zdi da me tko mal ščemi...ginekologinji sem rekla in mi je dala Canesten, ma sem si rekla , če ne bo huje ga ne bom vzela. V bistvu sploh nisem prepričana, če je to sploh kandida, ker ni tko tipično, obilen izcedek in srbečica... No, če bi blo sam to, ne bi blo problema bi že zdržala...SAM...problem je v tem da ne morem seksati...vsakič me začne pečt in pol drug dan srbi...tko da zdaj sploh ne poskušam več...ma bom znorela!!!user posted image Kaj naj naredim? Naj vzamem Canesten? A je normalno, da je sluznica tako suha(ker je sluz gosta) in občutljiva v nosečnosti? Kaj naj čakam še 4 mesece do naslednje user posted image ? Saj bom padla ven...ne bom več vedla, kakose to dela!user posted image
No, mal povejte kako je pri vas s tem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5721
21.7.2007 12:07:06   
Anonimen
Ojla!

Dorotea: kupi si borax v lekarni. Jaz odkar sem ga odkrila nimam pol toliko tečnob, kot sem jih imela prej. Včasih je bilo skoraj vsak mesec....za popiiii.....smenit.user posted image Kanesten meni že davno ne pomaga več. Drugače pa sem pred nosečnostjo imela kuro z Duflucanom: zaman......meni to ni nič palilo.
Borax je zakon. Pa mogoče še tisto kremo, ki si jo s pumpicami v nožnico nabrizgaš....se mi zdi da je klimicin V. Te reči delujejo lokalno in nimajo vpliva na dojenčka.
Želim ti, da se ti čim prej zrihta.

Najprej, ko sem prišla z morja sem pregledala, če so naše dvojčkarce še tu.....super se držite!

Danes si kuham zeljno in zelenino juho, če me pa to ne bo odplavilo pa nič......no po včerajšnjem intenzivnem počivanju sem danes že bolje. Tudi 2 kg-ja manj že imam.......lubenice in melone pa frezam kot za šalo.

Pri nas pa avto prodajamo.....kliota 2002. Bomo verjetno kar z enim avtom to leto prebrodili, potem pa nabavili večjega za vse vozičke in....sej veste kako gre.user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 5722
21.7.2007 12:16:45   
Anonimen
Doroteja, jaz priznam da nisem user posted image že dva meseca. Ker me zelo boli, kot bi me s čim ostrim nabadal, samo želim si zraven da bi nehal. In itak da to ni ničemur podobno. Poskušava se kako drugače znajti, pač brez penetracije, ker orgazem mi pa nič ne škodi, no, s tem hočem povedat da mi od njega nič ne trdi trebuh ali kaj takega. In se mi tudi že meša zraven, skoz nekaj seks sanjam in si želim, pol ko pa se spraviva zravenuser posted image . Sem omenila G, je pogledala spodaj, rekla da je vse v redu, da pa je vagina sedaj zelo občutljiva in zatečena in prekrvavljena in zgleda da sem zelo občutljiva. Tudi jaz imam več izcedka, pa je rekla dokler ni sirast ali srbi je to čisto normalno.

Štetje brcik. Tudi ti sem jo vprašala in mi je rekla da mora biti vsaj 10 SERIJ gibov skozi dan in ne samo 10 gibov znotraj ene serije. Ker meni recimo kar pogosto brca in znotraj enega brcanja zna biti že 10 gibov. Pa je rekla da to ni to, da mora 10x na dan brcnit. Se pa šteje tudi kolcanje, samo en gibek ko recimo spi in se premakne in je to že eno štetje. No, jaz se zaenkrat še ne sekiram, ker se vsake toliko oglasi da je še z manouser posted image , zjutraj me zbudi iz zvečer me uspava. Me pa zna že res zelo grdo kam sunit, tako da ga kar nazaj noter popravljam, ker res grdo zaboli, da me kar zvije zraven.

Guppy, jaz sem te pa ponoči sanjala, pa večkrat se spomnim nate in pojma nimam zakaj se mi zdi vsakič, da boš šla ti z namo do konca in rodila septembrauser posted image . Pa zanimivo se mi zdi, da se mi za eno od vas ves čas zdi da bo imela user posted image  in ne user posted image  in da so se na UZ zmotili. Me ful zanima še se bo to res zgodilouser posted image .

Žabonka, jaz sem tudi kupila en paket teh Babylove plenic, pa da vidimo kako se obnesejo. Kupila sem še en paket Pampers in en paket Fixies, pa da malo primerjam kaj bo naši ritki najboj odgovarjalouser posted image .

Imam en predlog:
Kaj ko bi napisale za koliko cm se nam je obseg povečal od začetka user posted image  in ne koliko cm imamo. Pa da malo en seznamček ustvarimo na katerem so napisano tedni, kilogrami v plusu in razlika v centimetrih od začetka nosečnosti do danes. Da bo malo tekmovanja katera ima največjegauser posted image . Ker pisanje koliko cm imate ne pove prav ničesar, če ne vemo koliko ste jih imele pred user posted image  ali takoj na začetku. Lina31 naprimer piše da ima 100 cm obsega. Meni se to zdi prav malo (glede na mene, da ne bo pomoteuser posted image ) potem pa pripiše da je imela pred user posted image  74 cm, kar pomeni 26 cm narasta. To pa je že zavidanja vrednouser posted image . Ker imam naprimer jaz 130 cm obsega, ampak začela pa sem z 119 cm, kar pomeni "samo" 11 cm narasta. No, malo nakladam, hotela sem dat samo malo predloga da spet začnemo malo nove podatke lovit na da se malo primerjamouser posted image  da nam ne bo postalo dolgčas. Seznamček pa bo verjetno tako naredila spet Guppy heroj, ona obvladauser posted image ......

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 5723
21.7.2007 12:18:41   
Anonimen
Pa da začnem kar jaz.

Srček, user posted image 32t3d, +9kg, +11cm obsega (130 cm)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5724
21.7.2007 12:42:53   
guppy
Nefretiti, mi pošlješ prosim ceno in kakšne podatke o Cliu na ZS?

srček, hehehehe, jaz tudi včasih sanjam o RR, predvsem kako jemo sladoled. Zgleda bodo otroci sladokusni in bajsasti na mamico user posted image . A ti kar prepustim tale seznamček s centimetri, ker mi bo drugače preveč birokracije user posted image ? Žal pa niti ne vem, koliko cm sem imela v pasu pred nosečnostjo... bom kakšne hlače pomerila, pa sporočim.

Meni je malo sumljivo, da je cukrček izginila s horizonta.... ??

-------------------------
SREČANJE - ponedeljek, 13h, Pod vodo (City Park)
Prijavljene: misska, Pikica Pokica, lumpa6, nora, guppy, nana 27, Tanja Lina, Tatty, Žabonka (sporoči v nedeljo)
user posted image user posted image

Punce, kje se bomo dobile? Najslabša varianta je, da se vsaka usede za svojo mizo, potem pa kakšna ko pride, sumljivo gleda okrog, a kje kakšna nosečka sedi... A se zmenimo za kakšen znak ali lokacijo... ali karkoli?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  227 228 [229] 230 231   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  227 228 [229] 230 231   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Sedem razlik med nosečnostjo in PMS
Simptome, kot so povečan apetit, občutljive dojke in razdražljivost pogosto povezujemo s PMS, a zelo podobni simptomi se...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?