Anonimen
|
Doroteja, jaz priznam da nisem že dva meseca. Ker me zelo boli, kot bi me s čim ostrim nabadal, samo želim si zraven da bi nehal. In itak da to ni ničemur podobno. Poskušava se kako drugače znajti, pač brez penetracije, ker orgazem mi pa nič ne škodi, no, s tem hočem povedat da mi od njega nič ne trdi trebuh ali kaj takega. In se mi tudi že meša zraven, skoz nekaj seks sanjam in si želim, pol ko pa se spraviva zraven . Sem omenila G, je pogledala spodaj, rekla da je vse v redu, da pa je vagina sedaj zelo občutljiva in zatečena in prekrvavljena in zgleda da sem zelo občutljiva. Tudi jaz imam več izcedka, pa je rekla dokler ni sirast ali srbi je to čisto normalno. Štetje brcik. Tudi ti sem jo vprašala in mi je rekla da mora biti vsaj 10 SERIJ gibov skozi dan in ne samo 10 gibov znotraj ene serije. Ker meni recimo kar pogosto brca in znotraj enega brcanja zna biti že 10 gibov. Pa je rekla da to ni to, da mora 10x na dan brcnit. Se pa šteje tudi kolcanje, samo en gibek ko recimo spi in se premakne in je to že eno štetje. No, jaz se zaenkrat še ne sekiram, ker se vsake toliko oglasi da je še z mano , zjutraj me zbudi iz zvečer me uspava. Me pa zna že res zelo grdo kam sunit, tako da ga kar nazaj noter popravljam, ker res grdo zaboli, da me kar zvije zraven. Guppy, jaz sem te pa ponoči sanjala, pa večkrat se spomnim nate in pojma nimam zakaj se mi zdi vsakič, da boš šla ti z namo do konca in rodila septembra . Pa zanimivo se mi zdi, da se mi za eno od vas ves čas zdi da bo imela in ne in da so se na UZ zmotili. Me ful zanima še se bo to res zgodilo . Žabonka, jaz sem tudi kupila en paket teh Babylove plenic, pa da vidimo kako se obnesejo. Kupila sem še en paket Pampers in en paket Fixies, pa da malo primerjam kaj bo naši ritki najboj odgovarjalo . Imam en predlog: Kaj ko bi napisale za koliko cm se nam je obseg povečal od začetka in ne koliko cm imamo. Pa da malo en seznamček ustvarimo na katerem so napisano tedni, kilogrami v plusu in razlika v centimetrih od začetka nosečnosti do danes. Da bo malo tekmovanja katera ima največjega . Ker pisanje koliko cm imate ne pove prav ničesar, če ne vemo koliko ste jih imele pred ali takoj na začetku. Lina31 naprimer piše da ima 100 cm obsega. Meni se to zdi prav malo (glede na mene, da ne bo pomote ) potem pa pripiše da je imela pred 74 cm, kar pomeni 26 cm narasta. To pa je že zavidanja vredno . Ker imam naprimer jaz 130 cm obsega, ampak začela pa sem z 119 cm, kar pomeni "samo" 11 cm narasta. No, malo nakladam, hotela sem dat samo malo predloga da spet začnemo malo nove podatke lovit na da se malo primerjamo da nam ne bo postalo dolgčas. Seznamček pa bo verjetno tako naredila spet Guppy heroj, ona obvlada ......
|