Pikica pokica
|
Mateja, katero g. pa imaš? Jaz hodim k Gašperlinovi ( privat v zdr. domu) in ker sem na začetku doplačala, da mi je morfologijo posnela na video kaseto ( cd ja še nima), mi zdaj vedno naredi UZ in mi ga posname zraven. Plačala pa sem mislim da nekaj čez 30 eur. Vem pa, da drugače sriktno naredi le 2 UZ, saj sta le dva krita od zavarovalnice. Na žalost je res tako, ampak saj jih ne bi pobralo, če bi vsaj še enega naredili... Včeraj sva se z malim prav fino hladila na bazenu. Voda mi sicer ful paše, čeprav sem le posedala ob otroškem bazenu in namakala noge ter se malo polivala po ostalih delih telesa, ampak imam že kar velik trebuh in potem sem glavna atrakcija na bazenu, saj me vsi tako gledajo, kot da sem z lune prišla. Na morju me ni prav nič motilo, včeraj sem se pa malo čudno počutila. Bom morala zdaj zamenjati uro in dopoldne hoditi na bazen, saj takrat ni gužve. Mala, upam, da se boš lahko kaj dogovorila glede elektrike. Naj ti dokaže,da sta/ste toliko porabili... Glede zdravstvenega pregleda žal ne vem, kje ga opravljajo najceneje, ampak po mojem ga niti ne potrebuješ, saj tega tako ne preverjajo. Sploh, če se boš zaposlila le za nekaj časa. Jaz ga sploh nisem opravljala, pa sem zaposlena za nedoločen čas; niti v prejšnji službi ga nisem ?! Mogoče se pa jutri spet kje v mestu srečamo, če prideta sem, saj imamo mi v navadi, da gremo vedno v soboto zjutraj oz. dopoldne ( če smo doma) na kakšno kavico v mesto, pa na sprehod. Bom bolj pozorno gledala nosečke, da te spet ne spregledam :))) O ene ste z merami že pri metru ali čez. Jaz sem komaj na 96 cm, saj sem drugače zelo ozka okoli pasu. Joj, si sploh ne predstavljam, da bi jih imela 120 cm. Ker imate že skoraj vse po večini pripravljeno za , bom tudi jaz danes šla še malo po nakupih. Vsaj po nekaj stvari, da bom bolj pomirjena, če me kaj prehiti. Je pa ravno mož zjutraj rekel, da tako ni panike, saj bo že on opral in zlikal stvari, če bo potrebno . Pa še eno vprašanje, da malo razjezim našega Duca. Kaj boste danes kaj kuhale? Rabim kakšen predlog. PA PA
|