|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
14.6.2007 20:16:13   
kaja__
Svetujte mi kaj bi naredile če bi bile v takšnem položaju kot sem jaz, ne zdržim več. Starši mi ne dovolijo da sem skupaj s fantom, živim doma, starša me finančno podpirata, doma sem lahko dokler ne bom skupaj s fantom, zato se tudi ne upam videvati z njim, sama nimam prihodkov. Službe zdaj ko sem noseča ne morem dobiti. Fant ne sme nikoli priti k meni, rada bi bila skupaj pa ne moreva, ker nimava kam iti. Ima katera kakšen predlog kaj naj storim? Jaz ne vidim rešitveuser posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
14.6.2007 20:19:12   
Anonimen
dorotea, pojma o tem nimam tko da več od mene že vešuser posted image

(odgovor članu kaja__)
  Neposredna povezava do sporočila: 4502
14.6.2007 20:38:53   
jst86
ne smeš se dobivat z njim?!user posted image pa sej bo očka otroka...jst tuki staršev verjetno nebi upoštevala,razen če bi imeli za to dober razlog. a ma mogoče tvoj redne dohodke?bi lahko živela pri njem?

kaja res ne vem kaj naj ti pametnega svetujem...želim ti pa da se lepo pogovorite. ti bo verjetno kera znala svetovat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
14.6.2007 20:48:34   
kaja__
Ne bi ju rada upoštevala ampak ne morem drugač, ker mi grozita da me bosta iz hiše vrglauser posted image  Nima rednih dohodkov, dela preko študenta, živi pa pri teti v majhni garsonjeri, ne morem biti pri njemu.

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
14.6.2007 20:59:34   
nora
srček, cestitke za 10user posted image user posted image
kaja, zelo žalostnouser posted image user posted image moras se pogovoriti s tvojimi, sigurno se bodo premislili. Sigurno nočejo, da otrok raste brez očeta.user posted image user posted image Če pa ne, pojdi k fantu. Potem pa bodo tvoji žalostni in vas bodo sprejeli vsi 3 je nazajuser posted image Mora se vse lepo končat. Upam, da bo vse v redu.

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
14.6.2007 21:04:36   
Anonimen
Kaja, koliko sta pa stara vidva? Malce hecno sta zastavila vse skupaj - oba brez dohodkov, oba živita pri starših oziroma sorodnikih pa otroka pričakujeta... Ne vem kako vama bo zneslo... Res ne. Še mi, ki imamo vse urejeno, tenko piskamo s financami, ko se pripravljamo na prihod naših user posted image ...
Želim vama, da se vse izteče tako, kot si želitauser posted image

(odgovor članu kaja__)
  Neposredna povezava do sporočila: 4506
14.6.2007 21:32:32   
Anonimen
punca vam tle piše k je obupana, pomojm ne rab novga obtoževanja.
je že napisala da je stara 20, če se ne motm. kaja, js te pa čist razumem in vem kako je če maš take starše. probaj kontaktirat karin. ona ma v Ljubljani stanovanje pa se mi zdi da je prazno, če mislita bit s fantom na svojem pa da on zasluži dost da čez mesec preživita vama bo odstopila stanovanje sam reč ji.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4507
14.6.2007 21:38:21   
Anonimen
kje je zdj ta dorotea user posted image  rabm te

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4508
14.6.2007 22:18:12   
Anonimen
Kaja....vsekakor nisi v zavidljivi situaciji user posted image user posted image user posted image

Pa vendar se v nečem strinjam z žabonko. In sicer v tem, da sta zastavila hecno vse skupaj....oziroma jaz bi rekla, da ste vsi....s starši vred zastavili čudno tole.
Najbolj me čudi, da starši ne dovolijo imeti stike tebe in očeta tvojega otroka. In sedaj se postavi vprašanje.... zakaj.
Vsak starš za svojega otroka želi najbolje, verjetno tudi tvoji starši zate. Potem takem že ni vse vredu med vama, če so starši ravnali tako restriktivno, da so ti prepovedali vsak stik. Če je že tako, pa me čudi, da ti niso predlagali, da splaviš. Pa dobro, nekateri ne odobravajo splava.
Jaz bi najprej pomislila, da mora bit tale tvoj fant ali zdrogiranec ali pa te ljubi na bolj grob in trd način......to sklepam iz reakcije staršev....

Mogoče samo komentar naši punci Ducu: moj pogled na to, kdaj imeti otroke je takšen: ko si to lahko privoščiš in, ko si zrel za to. Sej veš, kako gre: najprej štalca, pol pa kravca.
Ne želim zdej tu moralizirat, ampak vseeno: iz ljubezni do ubogega bitjeca, ki ga spraviš na svet......takrat, ko mu lahko privoščiš topel obrok in toplo posteljo, to si konec koncev zasluži vsak sodoben človek.

Kaja.....upam, da se bo na nek način uredilo tole.....vedno se najde neka rešitev. Mogoče je na prvi pogled ni ravno videti, ampak potrebno je dobro gledati, da jo uzreš.
Meni smajliji (ekstra ones) še vedno ne delajo.....ampak eno pikopoko za srečo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4509
14.6.2007 22:21:20   
guppy
Čeer...

_mala_, ooo, lep avatarček!

buškica, res čudovita 3D slikica. To je pa res morala biti prekrasna izkušnja!

Rožica, midva sva tudi nabavila Aventove. Če a ne bo šlo, bomo pa druge... ne bom se v naprej obremenjevala s hear-say. Za kremo za bradavice pa so nam v šoli svetovali, da kupimo tisto z lanolinom, ker je ni treba spirat. Meni je mami nabavila Bepanthen, tako da bom kar njega uporabljala. ...pa ne preveč noret po stanovanju.

surya, greva v soboto na morje? user posted image user posted image  Hecam se,... sploh nisem pri močeh, želja je pa neizmerna.

srček, goooooo, piflarka!!!! Kakšne zavese si naročila?

aljab, a ni bedno... brat in pisat. Danes popoldan sem bila čisto zakomirana, pa še vsaka druga beseda mi je najprej v angleščini padla na pamet user posted image . Nimam pa težav z nemirnimi nogami, me pa bolijo kolki ponoči. Zbudim se, obrnem in nadaljujem spanje.

nefretiti, ti pa res nimaš sreče. Ta lulček mal je, mal ni. Kaj zdaj? Tud moje tkivo je slabo prepustno (beri: zalogica maščob), tako da se prav sprašujem, a bo ob porodu kaj drugega pokukalo na svet user posted image . Ti zdaj lepo počivaj, da se tvoj lumpi-ka poredi, če pa bo malo manjša pa nič za to, boš pa morda lažje rodila. Počiiiiiiivaaaaat!

dorotea, nama je tudi ful všeč, pa še tako na majhno se zloži. Nosiš ga kot en "kovček", pa samo 8 kg ima. Bom pa poročala, kako se obnese v praksi.

kaja__, žal ti res ne znam svetovati. Veliko je teh "zakaj", na katere samo ti poznaš odgovor. Npr. zakaj ga nočejo sprejeti, zakaj ti postavljajo take pogoje če si noseča z njim, ... držim pesti, da vama bo zneslo in želim vse najboljše!! kaj pa, če se obrneš na kako svetovalnico?

duc, mislim, da žabonka ni "obtoževala" kaje, ampak se je samo spraševala, kako je zašla v tako situacijo. Res je, da zna otroček biti finančen zalogaj, ampak mislim, da tudi ljudje v stiski najdejo izhod, ker so praviloma bolj skromni. Se mi zdi pa lepo, da si ponudil izhod v stiski - morda jim pa pride prav, dokler se ne postavita na noge.

Pozdravček od zaspanke,
moram počivat, jutri imam pregled.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
14.6.2007 22:23:25   
guppy
SREČANJE SEPTEMBRK v Ljubljani
Kraj: Gostilna ŠTORKLJA  (http://storklja.amadej.si/)
Čas: 15. junij ob 17h

Okvirno prijavljeni (9user posted image , 11user posted image ):
CUKRČEK, Pikica pokica, lemavrica, nana 27, Tanja Lina, guppy, Tatty, nora, misska(?) 

user posted image  

Miza bo rezervirana za "nosečnice".
Se vidimo!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
14.6.2007 23:04:39   
Anonimen
sam tko bom reku da se mi to zdi ful nefer. kako bi se vi počutle, raj ne napisat k poznam odgovore.

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4512
14.6.2007 23:06:38   
dorotea
Kaja, dejstvo je da ti težko svetujemo, ker ne poznamo dobro situacije...Sigurna sem , da ti starši hočejo dobro in full lepo da ti bojo pomagali. Oče tega otroka bo pa vedno njegov oče, zato bi bilo fajn, da ga tudi tvoji starši sprejmejo, ne glede ali ostaneta skupaj ali ne...Skušaj se pogovoriti z obemi stranmi in pridite si naproti...Razloži jim kaj čutiš...Seveda pa ni tako enostavno, ampak če sta vidva ok, bodo razumeli...samo vztrajna moraš bit. A se s starši drugače razumete? Probaj razumeti tudi njih...glede tega, da ste se odločli za otročka, pa sem jaz drugačnega mnenja kot Nefretiti...ni vedno tako, najprej štalca, pole kravca...in se mi zdi res izkaz ljubezni, da daš otroku možnost življenja, kljub temu da veš , da bo težko zate.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
15.6.2007 0:04:16   
kaja__
Hvala duc.20.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
15.6.2007 0:05:30   
Anonimen
eni pomagamo če loh, drugi pa moralizirajo, tko jeuser posted image

(odgovor članu kaja__)
  Neposredna povezava do sporočila: 4515
15.6.2007 5:57:31   
Anonimen
Ufff ste eni dolgo pokonci..jaz pa kot vedno zgodnja, tako, da dobro jutro vsem, ker sem prva!

Ja Kaja..kot so že druge povedale je vprašanje zakaj starši nočejo, da s fantom skup, je že nekaj moglo bit, da mata takšno mišljenje. A ti pa res nimaš nobenih dohodkov, nekaj že moraš met? Če pa ne pa ti bo pač država pomagala, nekak bo že šlo, samo pogovorite se pa da boš vedla pri čem si. Samo malo pozno si začela mislit res na to, če si septembrka. Maš se samo par mescov na razpolago, da si poiščeš primeren dom al pa še manj. Res nebi rada bla v tvoji koži.
Drgač pa sem jaz že izpod tuša, namazana s kremicami proti strijam in celulitu, v glavnem porihtana od nog do glave. Čakam na mojega, ko se zbudi čez par min, da še postlo pospravim pa da se še oblečem pol pa gasa v Celje zraven njega.

Lep dan vsem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4516
15.6.2007 8:00:17   
lumpa6
kaja glede denarja se na csd obrni kjer ti bodo svetovali , in boš imela nato svoje lastne dohotke

glede stanovanja se pa lahko tudi obrneš nanje ali pa na stanovanjski sklad, ker mora imeti vsaka občina stanovanja za nujne primere, pa tudi csd ti lahko pomaga pri tem

lahko greš pa v materinski dom in nato zaprosiš za neprofitno stanovanje

če ti še kako lahko pomagamo kar vpraši lahko tudi na zs pa ti bomo svetovali vsaj jaz

iz kje pa si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
15.6.2007 8:27:42   
Anonimen
Duc: napisala sem samo svoje mnenje. Punca nas je prosila za mnenje in ga je dobila. In nisem moralizirala in nikogar obtoževala. Očitno pa ti iščeš samo prepir - polno te je po RR in povsod se nekaj pritožuješ in kregaš... Si mogoče pomislil, da si s takim načinom že malce nadležen? Verjetno ne... Sicer pa - vsak po svoje.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 4518
15.6.2007 8:33:20   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

Kaja, koliko sta pa stara vidva? Malce hecno sta zastavila vse skupaj - oba brez dohodkov, oba živita pri starših oziroma sorodnikih pa otroka pričakujeta... Ne vem kako vama bo zneslo... Res ne. Še mi, ki imamo vse urejeno, tenko piskamo s financami, ko se pripravljamo na prihod naših user posted image ...
Želim vama, da se vse izteče tako, kot si želitauser posted image

Se moram strinjat z Žabonko. Pa tudi z ostalimi ki pravijo da starši en razlog morajo imeti, da ti ne pustijo stikov z otrokovim očetom. Predsem bi bilo pa fino če nam lahko poveš kaj več da ti potem lažje svetujemo.
Pa mislim da prov nobena tukaj ne moralizira. Probaj isto vprašat še drugje na forumu pa boš vidla kaj je moraliziranje.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
15.6.2007 9:02:25   
cuma
Dobro jutro!

Samo na hitro... ker imam res gužvo zadnje čase:

dorotea: iskrene čestitke za Anikouser posted image user posted image user posted image !!!!Zdaj boš pa lahko trenirala!!!user posted image

nestrpnica: vso srečo na izpitu danes!!!!user posted image user posted image user posted image

srček: bravooo za 10!!!user posted image  A si pokončala višnjevo pecivo?user posted image

Glede materinske šole v Izoli: Ko sem jaz hodila, je tudi predavala Mojca user posted image ... na predavanjih smo bile večinoma 3 nosečke ... včasih pa tudi 7, samo enkrat smo imele partnerje zraven (na predavanju o porodu, ki ga posebej napovejo), takrat so možeki dobili tudi potrdilo. Slaba plat te "šole" je bila ura (vedno nekje med 11 in 13h ...jaz sem morala iz službe, da sem lahko hodila, mož pa tudi.

Kaja: neprijetna situacija, vsekakor pa mi je poznanih premalo dejstev, da bi lahko karkoli komentirala.
Glede komentarjev ostalih: Ljudje smo zelo različni, nekateri si še psa ne upajo kupiti, dokler nimajo stanovanja in dohodkov .... drugi spet živijo skoraj na robu preživetja z več otroki.... Vsak si pa konec koncev želi samo eno: biti srečen. Potem pa so tu še možnosti, zmožnosti, prizadevanja, naklonjenost ali nenaklonjenost okolice in naključja, ki lahko zelo pomagajo ali pa zelo ovirajo.
Upam, da se bo zate in tvojega otročka vse uredilo. Vso srečo ti želim! user posted image

Pikica pokica: Se še ni začelo ... bo pa zelo pestro, ko bo!

Guppy: Ni problema, bom kar jaz prevzela... hvala!

Srečanje v LJ: UŽIVAJTE DANES IN TAKO ČVEKAJTE, DA SE BO KADILO user posted image user posted image user posted image !!!!

Lep dan vsem!

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
15.6.2007 10:04:19   
LINA31
HOJLA,
po dolgem času se spet javljam. Berem vas redno, ampak sem čist izmučena od službe in materinske šole, da nimam volje pisati.
Klicala sem v Postojno za 3D UZ in imajo vse zasedeno. groza. Ali ima katera številko za 3D UZ v dravljah?

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
15.6.2007 10:16:35   
lemavrica
051 321 224 za Dr.Pušenjak-a, sam men je rekla da Dr.Pušenjak ne dela več 3D UZ po 25t.
Če bodo teb kej drugač povedali mi prosim sporoči.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
15.6.2007 10:57:29   
Anonimen
lemavrica pa žabonka, povem kar mislim in mam pravico sej sem na javnem forumu. vem pa da če bi ble vi v taki situaciji bi kšne optimistične besede vm bl prov pršle k pa to. kaja je mogoče misla da ji bo kera mal vole vlila ne pa to dj kok so starši pametni pa da očitno ni tok narobe če ni s fantom-kao starši majo že prov. ne iščejo vsi tastari neki da enga ne sprejmejo, za ene je že dost da oseba obstaja pa je ne prenesejo. ne morte posploševat. noben vama ne brani da me blokirata. sam ne bom pa zdj tle v celofan zaviju besed da vama bo všeč kar pišem, zakaj bi bil neki kr nism. bolš da povem kr hočm k pa da za hrbtom o kom kej govorim tle se pa lepga delam. sem pa js reku da moralizirate, ne ona.

< Sporočilo je popravil duc.20 -- 15.6.2007 10:58:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 4523
15.6.2007 11:05:20   
aljab
Pozdravljene punce!
no jaz sm pa vceraj koncno oddala seminar in sla iz samega dolgcasa brat za nazaj kaj se je z vami dogajalo preden sm se vam pridruzila nekje v 20t.... No pa moram rect da ste ble res pridne in da mi je kar mal zal, da se tud jaz nisem takrat tle gor mal zjamralauser posted image user posted image . Seveda so me okrog 23.30 ze hudo pekle ucke in zaspala sm ko ubita (brez da bime nogice kaj matrale)user posted image user posted image .

In vedno bolj mi je jasno kake neverjetne srecke smo, k je slo vse vredu. Midva sva se tud namrec kar matrala in zanosila po HSG. A nam ni fajn zdaj??? Mislm, da se bom kar nehala pritozevat nad bolecim hrbtom in nerodnostjouser posted image .

No mal sm se razpisala....
Dans greva z lubijem koncno v ikeo....potem se pa tud jaz pridruzim tistim, ki pleskate in gnezdite.
Kaja  res ti mora bit hudo, ampak starsi te imajo radi in sem prepricana, da te ne bodo vrgli ven, tudi ce jih postavis pred dejstvo, da tvoj otrok BO imel oceta!!! Res pa je, da je hudo odvisno od tega kak je ta tvoj fant...v tem se pa moram strinjat s puncami....
Sicer se zna zgodit tud to, da bo tvoja mamica postala mamica otroku in se ti vtikovala vsepovsod...poznam primere, ko pridejo mamice na pregled z babicami, ki stalno govorijo..."sem ga nahranila, sem mu merila vrocino..." mamica pa kar zraven stoji in je tiho. Take "super babice" jaz ven posljem al pa prav grdo vprasam katera je mamica.....Ne vem, mislm, da nism sam jaz tako obcutljiva na to...user posted image Premisli...otrok bo vajin, kljub vsemu....

No uzivajte na srecanju...pa kak fotkic s seboj, da bomo se ostalelohk vidle vse trebuscke na kupuuser posted image user posted image !! LP

Neposredna povezava do sporočila: 4524
15.6.2007 11:07:40   
Anonimen
Punce, user posted image  če ima kakšna podatke o tem, ali je možno v ljubljanski porodnišnici dobit TENS za lajšanje bolečin pri porodu, se priporočam.  Bom pa še v Šoli za starše povprašala in sporočila, če še katero zanima. Jaz sem se namreč odločila za to možnost, ker vem, da zelo pomaga (preizkušeno na moji hrbtenici).

Mi pa dude, flaške in podobno "ropotijo" izbiramo in kupujemo... Joj, kako je vse cortkanouser posted image  Sva se kar za NUK odločila - cenovno je ugodnejše, kvaliteta pa ni nič slabša kot Avent. No, kako se bo pa naša user posted image  odločila, bomo pa videliuser posted image

Punce: popoldan fino čvekajte, da boste dež priklicaleuser posted image  Bi prav pasalo, da se malce ohladi. Lepo se imejteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?