guppy
|
Čeer... _mala_, ooo, lep avatarček! buškica, res čudovita 3D slikica. To je pa res morala biti prekrasna izkušnja! Rožica, midva sva tudi nabavila Aventove. Če a ne bo šlo, bomo pa druge... ne bom se v naprej obremenjevala s hear-say. Za kremo za bradavice pa so nam v šoli svetovali, da kupimo tisto z lanolinom, ker je ni treba spirat. Meni je mami nabavila Bepanthen, tako da bom kar njega uporabljala. ...pa ne preveč noret po stanovanju. surya, greva v soboto na morje? Hecam se,... sploh nisem pri močeh, želja je pa neizmerna. srček, goooooo, piflarka!!!! Kakšne zavese si naročila? aljab, a ni bedno... brat in pisat. Danes popoldan sem bila čisto zakomirana, pa še vsaka druga beseda mi je najprej v angleščini padla na pamet . Nimam pa težav z nemirnimi nogami, me pa bolijo kolki ponoči. Zbudim se, obrnem in nadaljujem spanje. nefretiti, ti pa res nimaš sreče. Ta lulček mal je, mal ni. Kaj zdaj? Tud moje tkivo je slabo prepustno (beri: zalogica maščob), tako da se prav sprašujem, a bo ob porodu kaj drugega pokukalo na svet . Ti zdaj lepo počivaj, da se tvoj lumpi-ka poredi, če pa bo malo manjša pa nič za to, boš pa morda lažje rodila. Počiiiiiiivaaaaat! dorotea, nama je tudi ful všeč, pa še tako na majhno se zloži. Nosiš ga kot en "kovček", pa samo 8 kg ima. Bom pa poročala, kako se obnese v praksi. kaja__, žal ti res ne znam svetovati. Veliko je teh "zakaj", na katere samo ti poznaš odgovor. Npr. zakaj ga nočejo sprejeti, zakaj ti postavljajo take pogoje če si noseča z njim, ... držim pesti, da vama bo zneslo in želim vse najboljše!! kaj pa, če se obrneš na kako svetovalnico? duc, mislim, da žabonka ni "obtoževala" kaje, ampak se je samo spraševala, kako je zašla v tako situacijo. Res je, da zna otroček biti finančen zalogaj, ampak mislim, da tudi ljudje v stiski najdejo izhod, ker so praviloma bolj skromni. Se mi zdi pa lepo, da si ponudil izhod v stiski - morda jim pa pride prav, dokler se ne postavita na noge. Pozdravček od zaspanke, moram počivat, jutri imam pregled.
|