Rožica*
|
Živjo vse internetne prijateljice! Seveda Duc. ti tudi, pozdravljen! SEm zdanjič razmišljala, kako ti potekajo vse priprave na dojenčico. ko vidim kako težko se sama odločim, kaj naj kupim. POvej nam malo za katere "modele" opreme si se odločil. Vidva s Karin nam lahko zdaj najlažje svetujeta, kaj naj vzamemo. Jaz sem kupila Aventove flaške in dudi, pa me zdaj vse prijateljice strašijo, da te flaške sploh niso tako fajn, da kar teče iz njih, pa da jih ta in oni sploh ni hotel imeti Meni pa so bile tako všeč, sploh pa dudike, ker imajo tisti pokrovček, da se ne umažejo, ko je otrok ne potrebuje, pa še predstavljene so najbolje, sicer pa pravijo da papir vse prenese. Zdaj pa mi pravijo prijateljice, da so Nukove najboljše. Da te Aventove nimajo vintilčka za zrak,.... Kaj menite, katere ste izbrale? Katero kremo za bradavice boste kupile? Ve katera, katera je tista, ki je ni potrebno spirati pred dojenjem? Kaja jaz "živim" še pri starših! Uradno!! Drugač pa je tudi pri nas (meni) iz dneva v dan drugačno razpoloženje, počutje. Ravnokar sem skoraj vse zlikala in ne boste verjeli pri zadnjih hlačah mi je trebuh tako otrdel, da sem se morala usesti zdaj pa klomfam, tle na forum in se mi ne da več likat. Opažam pa da nič ne spravim več skupaj, sem se morala zorganizirati in vsak dan nekaj postorim, predvčerajšnem kopalnica, včeraj pranje perila, tla, danes kuhinja in likanje,.... Se moram lotiti kar zjutraj, ker popoldan še težje delam in okoli 15:00 postanem tako utrujena da ne zmorem nič več, le ležati. No, grem zlikat še te hlače, potem pa skuhat kosilo do konca in počakat da pride , da bova jedla. Imejte se lepo. Rožica.
|