|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mnenje za darilo
25.12.2006 12:47:39   
ronja
IZVIRNO SPOROČILO: Mič

Podarjam tistim, ki so mi dragi in ki jim želim nekaj podariti.

Ne podarjam zato, ker bi morala in zato, ker se nekomu spodobi nekaj podariti, ampak zato, ker sama tako želim in čutim.

Se podpišem. Ne maram, da mi nekdo reče, da nekaj moram naredit, ker se spodobi... Saj sama vedno rada naredim komu veselje, ampak zato, ker se sama tako odločim, ne ker se je tako odločil bonton...
Če jo maš vsaj malo rada, ji naredi obesek za ključe, recimouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
25.12.2006 13:19:01   
Anonimen
Že tako jo imajo pri tašči vsi v časti,ker je crkvena pa študirana,pa lepa,...Odkar je s svakom,so mojega moža čisto odrezali,nič ne naredi prav,potem parcelo,ki je bila obljubljena možu za hišo zidat ,so nemudoma dali bratu in ves čas nekaj šušljajo.Drugače so pa itak že namignili,če se mislimo mogoče mi spokat iz hiše,kjer je noj kompletno iz gole podstrehe naredil krasno stanovanje.Pa vedno smo bili za božič skupaj,zdajle pa ravnokar uni štirje sami jedo kosilo.Pa nikdar,ko smo bolni(tamala ima že od včeraj okoli 41 vročine)nihče ne vpraša ,če kaj rabimo,kako smo,...Jaz koza pa zmeraj,če je bolezen letim in se ponujam ,kuham čaje in jih nosim v posteljo.Pa taka hvala lepa.

Pa brez zamere.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
25.12.2006 13:20:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Že tako jo imajo pri tašči vsi v časti,ker je crkvena pa študirana,pa lepa,...Odkar je s svakom,so mojega moža čisto odrezali,nič ne naredi prav,potem parcelo,ki je bila obljubljena možu za hišo zidat ,so nemudoma dali bratu in ves čas nekaj šušljajo.Drugače so pa itak že namignili,če se mislimo mogoče mi spokat iz hiše,kjer je moj kompletno iz gole podstrehe naredil krasno stanovanje.Pa vedno smo bili za božič skupaj,zdajle pa ravnokar uni štirje sami jedo kosilo.Pa nikdar,ko smo bolni(tamala ima že od včeraj okoli 41 vročine)nihče ne vpraša ,če kaj rabimo,kako smo,...Jaz koza pa zmeraj,če je bolezen letim in se ponujam ,kuham čaje in jih nosim v posteljo.Pa taka hvala lepa.

Pa brez zamere.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
25.12.2006 14:05:03   
Anonimen
Anonimna, zamerit ti nima kdo kaj... Sama sebi s takim razmišljanjem delaš največjo škodo... Žal mi je, da v teh prazničnih dneh tako črnogledo razmišljaš.

Jaz bi ji kupila darilo. In to zato, ker rada obdarim ljudi okoli sebe. Nikoli ne obdarim nikogar z mislijo kaj bom dobila nazaj... S tem, ko nekoga razveselim z darilom, v bistvu sebe obdarim...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
25.12.2006 14:38:53   
fuzzy
Popolnoma te razumem, da je ne maraš preveč, ampak mislim, da ji delaš hudo krivico. V vsej zgodbi namreč ona ni glavni krivec (če ne bi bilo nje, bi bila pa katera druga). Krivi so samo in izključno starši, ker delajo tako razliko med sinovoma in njunima partnerkama.
Tako da bi jaz njej v vsakem primeru dala darilo (npr. bonboniero).
Glede tega, da ti vedno pomagaš drugim, sama pa pomoči ne dobiš - nehaj pomagati. Jaz se že par let držim tega, da dajem tja, kjer dobim (tudi v smislu časa, podpore itd). Preprosto nimam dovolj časa, da bi se ukvarjala s tistimi, ki si zame niso nikoli pripravljeni vzeti čas. Raje se potrudim za tiste, ki so mi in mi še vedno stojijo ob strani. Pred leti sem namreč ugotovila, da sem precej časa porabila za 'pijavke', ki so znali samo jemati, hkrati pa mi je zmanjkovalo časa za ostale in sem v bistvu bila na najboljši poti, da v odnosu do teh ostalih tudi jaz postanem 'pijavka'. In takrat sem začela delati drugače.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
25.12.2006 15:07:33   
Anonimen
fuzzy,najlepša ti hvala

pa lepe praznike vsem skupaj

(odgovor članu fuzzy)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
25.12.2006 21:31:51   
Magi*
ja, se mi je zdelo, da je kaj hujšega narobe. v prvotnem postu govoriš samo o obdarovanju neke bejbe, ki je niti ne poznaš...

kot ti je napisala fuzzy, ni ona kriva, da je pri vas tako. mogoče niti ni tako črno, kot trenutno vidiš ti, ki imaš za povrh vsega še bolnega otroka.

podari ji nekaj skromnega ali pa obema skupaj podarite steklenico vina in bo volk sit in koza cela.

sicer pa imej sebe rada in se ne obremenjuj s kvalitetami drugih. nikogar ne moremo prisiliti, da bi nas imel rad, razen samih sebeuser posted image  in če se boš imela rada in boste srečni v ožjem krogu tvoje družine, bodo slej ko prej tudi drugi želeli deliti srečo z vami. vse najlepše tebi in tvoji družinici, predvsem pa se čim prej pozdraviteuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
26.12.2006 15:25:18   
domci
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

ja, se mi je zdelo, da je kaj hujšega narobe. v prvotnem postu govoriš samo o obdarovanju neke bejbe, ki je niti ne poznaš...

kot ti je napisala fuzzy, ni ona kriva, da je pri vas tako. mogoče niti ni tako črno, kot trenutno vidiš ti, ki imaš za povrh vsega še bolnega otroka.

podari ji nekaj skromnega ali pa obema skupaj podarite steklenico vina in bo volk sit in koza cela.

sicer pa imej sebe rada in se ne obremenjuj s kvalitetami drugih. nikogar ne moremo prisiliti, da bi nas imel rad, razen samih sebeuser posted image  in če se boš imela rada in boste srečni v ožjem krogu tvoje družine, bodo slej ko prej tudi drugi želeli deliti srečo z vami. vse najlepše tebi in tvoji družinici, predvsem pa se čim prej pozdraviteuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 33
26.12.2006 15:49:09   
mika
Pa vedno smo bili za božič skupaj,zdajle pa ravnokar uni štirje sami jedo kosilo.Pa nikdar,ko smo bolni(tamala ima že od včeraj okoli 41 vročine)nihče ne vpraša ,če kaj rabimo,kako smo,...Jaz koza pa zmeraj,če je bolezen letim in se ponujam ,kuham čaje in jih nosim v posteljo.Pa taka hvala lepa.

sploh ne vem kako naj tole komentiram-zgrožena sem. upam, da ne bo današnja generacija staršev delala takšnih razlik med svojimi otroki. ne razumem tega kako enemu vtaknejo vse v rit, drugega pa niti ne povohajo.

kako se pa punca vede do tebe?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
26.12.2006 17:28:53   
Anonimen
Punca je pa itak najlepša,najboljša in oh in ah vse naj naj.Pomislite,če vsi sosedje povedo,da je ful vzvišena,da nobenega ,ki ima manj kot faks niti ne pogleda ali pa gleda z viška.

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
26.12.2006 17:29:46   
Anonimen
Kaj pa je ,dons tacerkven faks itak nč ne šteje

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
27.12.2006 5:28:05   
ronja
Pol ji pa podari eno razpelo, hihiuser posted image

Pa nehaj pomagat tam, kjer nič ne dobiš nazaj in rajši daj na drug kup! Ne moreš ljudi prepričat, da bi te meli radi... Te majo ali pa ne. Lahko si dobra do njih, če pa nočejo bit dobri nazaj, bodi samo korektna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
28.12.2006 8:35:46   
srki
Jaz bom tako rekla: Če se obdarujete, obdaruj vse, ne pa nekih izjem delat. Sploh ni važno, koliko časa sta skupaj, kolikokrat ste se videli.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 38
28.12.2006 10:01:03   
Anonimen
Saj pa to revše ni nič krivo. Krivi so vaši odnosi z moževimi starši - jezo pa projiciraš na "pritepenko".

Sama moraš najprej pri sebi razčistiti, na koga si besna.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?