|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mnenje za darilo
23.12.2006 21:02:32   
Anonimen
Jaz sem pa prišla v dilemo.In sicer ali je treba kupiti oz. dati darilo tudi svakovi punci(ne živita skupaj)ali ne?Ali se to daje šele potem,ko živita skupaj?
hvala lepa za odgovore
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mnenje za darilo
23.12.2006 21:07:26   
Anonimen
Ja odvisno kako dolgo jo poznaš, kako dolgo sta skupaj in kako se razumete. Če živita skupaj ali ne nima take veze, po mojem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.12.2006 21:10:37   
Anonimen
skupaj sta dobro leto in bolj poredko pride

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.12.2006 21:18:02   
max23
Ja mislim, da se ena malenkost spodobi, če boš njemu dala darilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.12.2006 21:28:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

skupaj sta dobro leto in bolj poredko pride

To je že kr neki, odvisno pa kok se vi z njo razumete. Če si jo v tem času vidla 2x, potem ne, v nasprotnem primeru pa vsaj malenkost.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.12.2006 21:54:56   
mika
To je že kr neki, odvisno pa kok se vi z njo razumete. Če si jo v tem času vidla 2x, potem ne,

ojoj, jaz tega ne bi naredila. če boš dala svaku darilo, potem daj tudi njej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.12.2006 22:41:12   
lojzika
Eno malenkost bi se spodobilo

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.12.2006 22:42:46   
Marogica
Jaz bi ji v vsakem primeru nekaj podarila, ša če bi jo že kdaj videla ali pa še nikoli. Saj je še otrok in ne more razumeti, zakaj nekdo dobi darilo, ona pa ne.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.12.2006 23:16:07   
til
Marogica jst mislem da to ni več otrok user posted image . Najbrž nisi dobr prebrala.

No kakšno malenkost pa lahko podariš. vsaj jst bi.

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.12.2006 23:18:45   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: til

Marogica jst mislem da to ni več otrok user posted image . Najbrž nisi dobr prebrala.

Hvalauser posted image , sem prebrala punčki.

No pa vseeno, bi ji nekaj majhnega podarila-pozornost pač. Saj bo (upam vsaj) enkrat spadala k družini.

R. Tagore

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.12.2006 6:30:53   
mmijau
Mislim, da jo s kakšno pozornostjo lahko presenetiš. Mogoče bo potem prišla večkrat.user posted image user posted image user posted image

ŽIVLJENJE JE LEPO, ČE GA ŽIVIŠ,.....

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.12.2006 11:10:44   
fuzzy
Iz svoje izkušnje ti lahko povem, da se vam bo maščevalo, če partnerjev od sorodnikov ne boste lepo sprejeli. Mene namreč moževi niso. Pa moram priznati, da se niso grdo obnašali do mene, samo tako - počakajmo ali se bo zveza obdržala. Posledica tega pa je, da se še vedno (po 7 letih) ne čutim del te družine in sem prepričana, da se to tudi pozna na mojem obnašanju, ne glede na to, koliko se potrudim zanje.
Ravno zaradi tega sama lepo sprejmem vsako bratovo punco, ne glede na to ali mi je simpatična ali ne. Nikoli namreč ne veš, s kom si bo kdo ustvaril družino.

(odgovor članu mmijau)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.12.2006 14:13:35   
tulip
Fuzzy ima prav, njegova punca je, tudi če bi bila od včeraj skupaj. In to čakanje, ali se bo veza obdržala, je prav brezveze in žaljivo do človeka - čeprav mislim da tvoje vprašanje ni bilo mišljeno v tem kontekstu.
Vsak se počuti lepo, če nekdo pomisli tudi nanj, pa čeprav si niste prav blizu...
Lahko pa jima podariš skupno darilo!user posted image

< Sporočilo je popravil tulip -- 24.12.2006 14:15:19 >

(odgovor članu fuzzy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.12.2006 14:28:40   
Anonimen
Podarjam tistim, ki so mi dragi in ki jim želim nekaj podariti.

Ne podarjam zato, ker bi morala in zato, ker se nekomu spodobi nekaj podariti, ampak zato, ker sama tako želim in čutim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
24.12.2006 15:08:02   
Anonimen
Svakovi punci? A ni svak partner od brala ali sestre?

akorkoli, če boste okoli praznikov skupaj in če se boste obdarovali, se vsekakor spodobi tudi njej, če bo prisotna, podariti kaj.

Ne vem, meni ni fino, če so ljudje zaradi mene prizadeti, zato se mi tu ne zdi logično obdarovanje po sistemu, kaj do nekoga čutim. A zdaj bo pa zbrana druščina, jaz bom pa darilo dala izbranim, ki do njih nekaj "čutim", do tistih, do katerih malo manj, pa ne? Ne, to ni lepo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
24.12.2006 15:13:35   
Anonimen
A zdaj bo pa zbrana druščina, jaz bom pa darilo dala izbranim, ki do njih nekaj "čutim", do tistih, do katerih malo manj, pa ne? Ne, to ni lepo.

A ne preživljamo praznike s tistimi, s katerimi nam je lepo?

In pravzaprav je vseeno, ali jim darilo namenimo ali ne. Če smo bili celo leto dobri drug do drugega, se bomo tudi sedaj imeli lepo. Z darili ali brez.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
24.12.2006 15:32:15   
Anonimen
Jaz si to predstavljam tako, da greš pač na obisk, voščit novo leti k neki majši družbi, v kateri so ljudje, s katerimi se večkrat družiš, vmes pa kakšen tak, ki je še bolj "svež".Poikloniš jim majhna darilca, pač pozornost (iz srca). In meni se zdi logično, da tiste "svežega" ne morem kar ignorirat. Vsaj meni bi bilo ful nerodno, ne vem, ali se potem človek opraviči, da pač nima darila zanj, ker je ne vem kaj že, ali pa se dela, kot da tistega enostavno ni ... Ne, to se res ne spodobi in pika.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
24.12.2006 15:41:12   
Anonimen
Saj če si večkrat skupaj, potem so ti ljudje verjetno dragi; razen če ne igraš spodobnosti druženja.

V navedenem primeru punca le poredko pride; jaz darila ne bi pripravljala. Nimam občutka, da je punca zaželen obiskovalec; lahko se pa tudi motim, glede na skopost besed anonimne. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
24.12.2006 16:01:14   
Pupica
počakajmo ali se bo zveza obdržala.

al pa pomožnosti počakajmo da še ta gre user posted image user posted image user posted image

Ja definitvno ni lepo!Jaz bi podarila malenkost, ampak za to, ker nikoli ne veš, kako in kaj!Ne za to ker se spodobi itd.....

(odgovor članu fuzzy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.12.2006 10:26:35   
domci
Seveda da ji nekaj podari. Predstavljaj si, da si v njeni koži kako bi se počutila. Najbrž ne ravno dobro, če bi te takole odj.....  Vsaj kako malenkost pa makar kavo ali bombonjero samo, da nekaj jeuser posted image

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.12.2006 10:31:38   
Anonimen
Če bo prišla,če ne a naj jo na kolenih prosim?Tudi od nje ne gre kaj dosti.Je dobila lani darilo za rojstni dan,pa še kozarca vode nismo dobili.

(odgovor članu domci)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
25.12.2006 11:23:23   
Magi*
jaz rada obdarujem. kako malenkost. ne glede na to ali bom dobila darilo nazaj ali ne, ne glede na to ali sem dobila kozarec vode ali ne. rada razveselim soljudi. a mora res vse imeti cost-benefituser posted image  prav zares se vprašam, kam se je izgubil pravi krščanski duh, da smo do drugih dobri in ne pričakujemo nič v zameno???

mogoče bo pa bratova punca, ali kodrkoli že, zaradi tega postal bolj pozoren do drugih.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.12.2006 11:42:09   
mika
Če bo prišla,če ne a naj jo na kolenih prosim?

saj ti nobena ni napisala, da jo moraš prosit.
imam občutek, da pri vas ni ravno zaželjena. potem ji pa to še pokaži, tako da da ji ne boste dali ničesaruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
25.12.2006 11:50:31   
Marogica
Anonimna, pri vas pa že smrdi po nesoglasjih v družini. Se mi ta "pritepenka" že sedaj smili, v kakšni levji brlog je prišla. Dajte pokažite malo več človečnosti in razumevanja do soljudi. Najbrž ji ni lahko. Kakšen pogovr z njo pri doprinesel več k "družinski" slogi in razumevanja te osebe.

p.s. Pa mogoče ji čisto ničesar ne kupi, saj konec koncev ne prihaja od srca. Bodi poštena vsaj do sebe.

R. Tagore

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 24
25.12.2006 12:10:26   
Anonimen
Pa vprašaj svaka, ali bo prišla ali ne. Saj to pa menda ni težko.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?