|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ko je jezen, stresa žaljivke kot iz topa
30.12.2006 9:00:16   
Anonimen
Ful sem vesela za toliko odgovorov user posted image

Ma lejte, fora je v tem, da žaljivke niso ok. Sej se vsi kdaj skregamo, pa to še ne pomeni, da se je treba žalit. vsak ima pa svoj način reagiranja in težko ga je zamenjat verjetno.

Aja, da na začetku razjasnim, moj je škorpjon user posted image

midva sva skupaj že kar nekaj let in se dobro poznava. Preden sva začela zvezo, sva bila tudi zelo dobra prijatelja. In večino najine zveze se odlično razumeva, vse se zmeniva in oba sva prepričana, da paševa skupaj. Ampak, ko je sprovociran, pa začne tolčt svoje. Najlonke so zadnja faza, ker ne morem več. Probala sem mirit, se pogovorit vmes, mu nazaj očitat stvari, jokat, it, ko ga prime (pa me je zaklenil ven, tok je bil jezen, ker sem šla!!!), it v drugo sobo (in potem vleče surlo in slej ko prej jaz pristopim do njega in ga objamem)... in itak grejo prepiri v isto smer vsakič in se mi zdi totalno neumno dve uri nekaj drkat drug drugega, ker itak vem, kam vodi... NIKAMOR. In zato zdaj on začne in jaz utihnem in ko bi se še kar kregal, mu rečem " ja poglej dragi, kako mam lepe najlonke" ali kaj podobno butastega, da mal presekam situacijo. In ga vidim, da je na meji tega, da bi se režal, ampak ne, se premaga in trmari naprej.

dejstvo pa je, da imam tudi jaz službo in da sem eno leto bla skoraj vedno sama z otrokom in da mu vsakič ne morem povedat z nasmehom, ker še pač nisem tok daleč v osebni rasti. Me prov zanima, kaj bi nekateri napisali, če bi napisala, da mi on zateži, jaz pa začnem z žaljivkami. Verjetno bi bila spet jaz tista, ki se mora skulirat. Itak. Ampak ne samo jaz.

Ena je pisala, da pišem zmedeno in da ne ve, kdo pije kdo plača. Itak da pišem zmedeno, če sem bila ful prizadeta! Kdo pije kdo plača je pa tako, da sva itak dva tuki in da vsak s svojim odnosom prispeva k vsem situacijam v najinem življenju, jaz bi samo rada, da se krega normalno, to zame pomeni, da me ne žali.

Kakorkoli, tri dni sploh nisem pristopila k njemu, kar je bilo prvič v vseh letih, ker sem bila res razočarana in po treh dneh je prišel iz službe in stopil do mene in me objel in se mi opravičil. Da sem včasih res sitna (ne vem, kako nekateri pričakujete, da se to kdaj ne zgodiuser posted image ), da naj probam takrat povedat lepo (bom probala, res!) in da se on potem kar ne zna ustavit, da kar lije iz njega, da ne misli tega, ampak je tako jezen, da kar nekaj govori, samo da bi me prizadel, ker sem mu stopila na živc. Da naj grem v drugo sobo pa se bo ohladil v nekaj dneh user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem mu pa obljubila,da mu bom še naprej metala najlonke pod nos, da bo videl, kaj je nespoštovanje.

Ma sej vem, da je težko opisat celo situacijo, itak mava pri tem oba enak delež, ampak pač ene stvari se da rešit drugače. Še kdaj v življenju bom zatežila, itak, sej nisem Supermami in Superžena in takrat bi, da se obnaša doraslo prepirom, samo to. Itak je pa moj najboljši mož in super očka in ok človek. Ampak če hočem stopat iz tega najinega kroga, moram jaz to naredit, in to mi ni preveč všeč, posebej, ker on tega niti ne opazi, ampak vse vidi kot provokacijo. Če rečem: "ti spiš do desetih med vikendom, jaz bi tudi kdaj" z užaljenim tonom, on to sliši kot "len si, neodgovoren, nič ne narediš"... pa tega tud slučajno ne mislim.

pač zveza je živa stvar in je treba jo negovat in to oba počneva in je super, mene samo tele žaljivke motijo. Koga drugega moti pitje partnerja med vikendom ipd. mene pač to. ker se da drugače kregat.

Mah... hvala za vaše poglede, bom razmislila o njih user posted image

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
30.12.2006 9:08:41   
Anonimen
Aja, pa nisem se vam oglasla zato, ker hočem od vas slišati, kar prasec je moj mož, ampak zato, da mi svetujete, kako stopit iz tega kroga. Ker je še veliko let pred nama in nočem, da se vsako leto nalaga vedno več žaljivk in ostalih neumnosti!

hvala skratka, res

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
7.1.2007 17:15:56   
Rosada
Znam ja kako ti je Anonimna!I moj Šubeir je bio takav.Ajme kako me žalio!Jednom sam bila tako tužna da sam rekla obesit ču se.I visjela sam kad me Šubeir nađio.Rekao je šta ti je ženo šta visiš?A ja sam rekla zato jer si takav!A on je reko pa šta si se obesila za ruku?A ja sam rekla pa htela sam se za vrat ali nisam mogla da dišem!Zato visim za ruku!
Ali shvatio je on tada i postao bolji!Tako i tebi savjetujem Anonimna!Daj mu do znanja da ne može on tako!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
7.1.2007 17:38:28   
Meggi
user posted image Sicer priznam nisem vsega brala.

A pri nas je vedno halo, kaj je vzrok in kaj posledica. Oz. kaj je prej Kura ali Jajce! user posted image user posted image

(odgovor članu didi1)
Neposredna povezava do sporočila: 54
9.1.2007 4:14:57   
Anonimen
Ti idealiziraš partnerja..."ful bi rada da bi mi bil všeč", sprejmi ga takega kot je, on pa razvija podzavestno agresijo do tebe, ker ti nisi zadovoljna z njim. čiao

(odgovor članu didi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
11.1.2007 14:49:52   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: Rosada

Znam ja kako ti je Anonimna!I moj Šubeir je bio takav.Ajme kako me žalio!Jednom sam bila tako tužna da sam rekla obesit ču se.I visjela sam kad me Šubeir nađio.Rekao je šta ti je ženo šta visiš?A ja sam rekla zato jer si takav!A on je reko pa šta si se obesila za ruku?A ja sam rekla pa htela sam se za vrat ali nisam mogla da dišem!Zato visim za ruku!
Ali shvatio je on tada i postao bolji!Tako i tebi savjetujem Anonimna!Daj mu do znanja da ne može on tako!

user posted image user posted image user posted image user posted image  Crkneš od smeha!
Dej pa ti to resno?

(odgovor članu Rosada)
Neposredna povezava do sporočila: 56
13.1.2007 16:21:03   
Anonimen
MOj bivši je bil istiuser posted image  No, vsaj otrok še nisva imela. Vseje blo vedno reakcija nameuser posted image  Dans si rečem, hvala bogu, da je bivši.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
8.6.2007 11:12:10   
Gorjača d.o.o.
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Taula, pol praviš, da se vidva sploh ne kregata...nikoli?

Seveda se prepirava...zveza kjer tega ni ni zdrava. Samo ko to delava delava brez žaljivk, nekega obtoževanja, in pogrevanja preteklosti.

Draga moja, tole pa ne bo čisto držalo..... lep pozdrav vsem skupaj tu gor.... Midva že veva kako in kaj, ampak naj to ostane med nama...

Gorjača has spoken...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 58
8.6.2007 11:16:29   
tanikaa
U, Taulin avatar se je spremenil v nik njenega dragega. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Gorjača d.o.o.)
Neposredna povezava do sporočila: 59
8.6.2007 12:14:29   
srki
No, pa je to res njen dragi?

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 60
8.6.2007 12:19:41   
tanikaa
Ja. user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 61
8.6.2007 12:50:49   
Taula
No, pa je to res njen dragi?

Jap.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 62
8.6.2007 16:39:33   
Anonimen
Rosada svaka ti čast,da si ji dala dober nasvetuser posted image user posted image user posted image user posted image Jojjjjjjj za roko si se obesilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
8.6.2007 18:26:45   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Rosada

Vsekakor bom probala, ko mu ne bo prav, ker sem si kupila preveč cunj. Mogoče mi bo takrat še dal ojre, samo da se ne obesim user posted image

(odgovor članu Rosada)
Neposredna povezava do sporočila: 64
8.6.2007 21:27:02   
jade1
Upam, da takrat, ko on uporablja ves ta svoj silni besedni zaklad ni zraven otroka, da to sliši.
Se mi pa zdi, da tudi, če ona govori v "zateženem" tonu on nima pravice jo tako grdo žalit. Če bi moj tako znorel vsakič, ko bi mu rekla kaj brez nasmeška na ustnicah bi mu verjetno kosilo zlila na glavo. Saj ne rečem, vsak se skrega ampak tako žalit pa res ni treba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
8.6.2007 22:00:54   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jade1)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?