crci06
|
punce, ne me več provocirat, da pišem, kako nejc spi... Včeraj sem ga pohvalila in spet je šlo vse narobe. 3/4 noči je bil v spalnici, ker so mene po aerobiki malce bolele noge in se mi ni dalo sklanjat v gajtrček... rezultat noči: 2 ZOBKA in polomljena mamica Še par odgovorov: Shorty, veš, da beremo in sočustvujemo, včasih le pozabimo kaj komentirat. S komentarji ali brez, ti kar napiši, kar te teži, tako, kot ostale. Saj tu je že pol narejenega, da zlijemo na ekran... Bubacka: zdaj si me pa našla: za zajtrk in večerjo pri nas še vedno jemo mlečne kašice 4m+ od Hippa. Voče, babana z breskvijo, breskev - marelica ipd. Ati pa še vedno čokolino, pa je že velik No, šala. Nejc pa res je kašice. Zvečer celo tako, da mu jo najprej dobrih 200 ml pofutramo po žlici, potem pa še ornk redkejšo v flaško. Doji se ne več, adaptirano mleko pije le ponoči, če je kriza z lakoto. Načeloma le takrat, kadar zvečer zamudimo uro spanja in podobno, da je že preveč zaspan, da bi jedel. L_P: držim pesti za službo! Sem edino jaz tolk neodgovorna, da SPLOH še nisem začela iskat službe? Moram si začet CV sestavljat. K je tolk za napisat Ema, ti imaš pač ornk par! Na cunjah pa ne bi prišparala, ker bomo vsi pej ali slej imeli vse številke pokupljene in bogve kje se bo konfekcija ustavila - tam nekje v SŠ, ko je pa moda najbolj na udaru... V vsakem primeru bomo kupili vse cifre. Mogoče imamo še to srečo, da so se fantje tolk potegnili čez poletje, da ni treba treh različnih cifer bund kupovat. No, bomo videli, kaj bo. našemu se je trenutno precej ustavil skokovit porast. PIKA30 - dobro opravite!!!!! Držim pesti! Kaj še? Mah, vse sproti pozabim. Sej je dost. Pozdravček vsem! pa še enga našim nosečkam se moram spet malo na ZS spravit, ampak kaj, ko je danes SPET dan za pospravljanje. Jutri pa baje sneg do 1000 ?!? Dan za ostati pod kovtrom
|