|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  203 204 [205] 206 207   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
2.10.2007 9:36:52   
Barbk
Jej me ti R1ta vedno v  user posted image spraviš. Tale tvoje kiklca in mošt...user posted image  Uh Ženkica kam si pa ti še shujšala-si bla že polet taka šlank bejba. No privoščim pa res vsem, čeprav men še zmer nagajajo tele kilce. Eh kilce gore, dole...TanjaS tako kot ti je rekla Naja-pejt kavč peglat. Punce jaz bi pa mal vaše pomoči. Razmišljam, da bi dala oz. kar bom zaprosila za enoizmensko delo, se prav bi rada delala samoi dopoldne. Kot mrbitše pomnite user posted image  delam v trgovinici in mi zdej ob moji lumpiki res ni do tega, da jo vsak drug teden sploh ne bi vidla, pa še moj user posted image  dela tako smotan v glavnem samo popoldne al pa nočne, pa saj veste vrtec in blablabla-tako nekak morm napisat v prošnjo.No v glavnem nimam pojma kako se čist točn lotit tega (pa tolj enih dopisov na šiht in na faksu sem spesnila zdej pa tema . Mrbit je katera od vas bolj "pesniško" nadarjena pa bi mi mal namignila, al pozna kako stran s takimi "muštri". Zdej pa šibam ker me Mančk že glasno kliče.Morm kako slikco gor prpopat.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 5101
2.10.2007 10:49:28   
Naja30
Barbk, sem ravno gledala ponovitev! Dobre ste bile!user posted image
A to misliš prošnjo dat za enoizmensko delo? Misliš, da ti bodo odobrili?

Spet sem bila pridna in sem že dala prat, sušit, juhco kuham... Pa mal preveč se hvalim user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 5102
2.10.2007 12:31:22   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: TanjaS

Ženkica, kje si pa zapravljala? Baje je H&M v Lj v centru precej boljši kot v BTC, samo še nisem uspela do tja priti.

Kavbojke sem si kupila v Tally Vely (tejli vejli po domače user posted image ), hlače pa v Zari. Kar se H&M-a tiče; men je ful slabši kot v CP-ju, zato ker je v štukih in ker je ful nepregleden; pa vse majo nametano (dobesedno nč pospravljen in zložen), kt da kej zastonj talajo. Če si pa z vozičkom je pa itak štorast. Skratka nč ne zamujaš.

Sicer pa en user posted image  zate, da se čim prej pocajtaš.

Barbk: nehaj, ker mi bo še nerodno user posted image

Nas pa ful zobki dajejo; pa še temperaturo je spet imela ponoči, spale sva spet bolj zanič, pa ful je utrujena in razdražljiva. Dons je za povrh že dvakrat padla in se udarla v glavo user posted image . Kriza.

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 5103
2.10.2007 13:22:44   
r1ta
Dan!

Že cel dan bolj ali manj visim na RR, vmes pa cartam Aniko. Danes se je že ob dveh (2.00!!!!) zbudila in rokenrolala do štirih zjutraj. Joooj to pa ni fajn...user posted image  Potem je zaspala, jaz pa do petih ne, no ob osmih je bila pa spet auf. Opoldanski spanec je bil zelo kratek, veliko rabi crkljanja in 2x je že kakala. Vsak čas bova šli šopingirat, da dedek mraz napolni vrečo. user posted image

L_p en user posted image  zate!

In še eden za Tanjo user posted image !

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5104
2.10.2007 14:19:41   
Barbk
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Barbk, sem ravno gledala ponovitev! Dobre ste bile!user posted image
A to misliš prošnjo dat za enoizmensko delo? Misliš, da ti bodo odobrili?

Uh hvala...Dobre mrbit že, odlične pa ne, da smo tak "pušnile".So nas ene smrklice nabile...bemtiš...
Ja prosila bom za enoizmensko delo, ja, če bodo pa odobrili pa ne vem. Močno upam, da se me bodo mal usmilil, sicer pa, če ne probaš ne veš, a ne.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5105
2.10.2007 14:20:45   
Barbk
No tole citiranje mi pa ni glih najbolj ratal. user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 5106
2.10.2007 16:47:47   
Strawberrie Cherrie
Kako jaz sovražim pisat prošnje za delo. Jaooooo

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 5107
2.10.2007 16:53:33   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Dan!

Že cel dan bolj ali manj visim na RR, vmes pa cartam Aniko. Danes se je že ob dveh (2.00!!!!) zbudila in rokenrolala do štirih zjutraj. Joooj to pa ni fajn...user posted image  Potem je zaspala, jaz pa do petih ne, no ob osmih je bila pa spet auf. Opoldanski spanec je bil zelo kratek, veliko rabi crkljanja in 2x je že kakala. Vsak čas bova šli šopingirat, da dedek mraz napolni vrečo. user posted image

L_p en user posted image  zate!

In še eden za Tanjo user posted image !

r1ta, hvala...joj kako je lepo, ko te nekdo objame user posted image ; takrat ko to potrebuješ! Drugače mi gre pa že pri eni uhi not, pri drugi venuser posted image , ok pri eni tipki not, pri drugi ven. Pač namen je bil dober, pa so ga raztrgaleuser posted image user posted image Nevermind.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 5108
2.10.2007 18:47:52   
Naja30
l_p sem brala.Ne se sekirat za trop babnc, ki jih sploh ne poznaš! Na forumu se vsaka lahko šopiri, ko je treba pa kaj resno povedat, so pa tih ko miši! Še od mene en user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5109
2.10.2007 20:40:23   
TanjaS
Hvala za lepe želje, danes sem skoraj ves dan preležala, je moj dragi prišel prej domov in imel malega čez. Pa je bil priden, je celo 2x spal po uro in pol.

Barbk, meni se zdi, da ti celo pripada do otrokovega 3 leta pravica do enoizmenskega dela (mislim, odvisno pa je od kolektivne pogodbe). Ali delaš pri katerem od večjih trgovcev?

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5110
2.10.2007 21:29:34   
r1ta
Na hitrco se še javim za lahko noč. Ana spi že od osme ure, čez dan je pa spala samo pol ureuser posted image . Nekaj novega... In bogatejša je za ene šuhece, tako da javno priznam in je bilo pravkar potrjeno tudi z moževe strani, da sem odvisna od novih malih šuhecov. Priznam in mi ni žal...user posted image  
Do zdaj sem peglo malo po rokah metala, zdaj pa se mi zdi da bom šla v deželo sanj. Tale nočna dežurstva kar zdelajo človeka. Nisem več navajena...

Lepo spančkajte!

(A. Einstein)

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 5111
2.10.2007 23:07:45   
vampirka
Da nas malo višje sparkiram...lahko nočko (sem sedaj več kot eno uro po RR bluzila - user posted image  zame)!

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 5112
3.10.2007 8:25:52   
r1ta
Dobro jutro!

Končno sem se malo bolj človešlo naspala, čeprav je bila japkica pokonci že ob 6.45. Danes pa malo čiščenja, rahlo pakiranje (uuu me že rajzefiber daje), ena Slovenkica s 6 mesečnim sinkom pride na obisk pa bova morda šli malo skupaj v šoping, če bo pa slabo vreme bova pa pri meni. Zvečer k tašči na obisk, pa bo dan naokoli.

Lep dan vam želim!

(A. Einstein)

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 5113
3.10.2007 8:28:26   
Naja30
Dobro jutro od zaspane mene in bobnarke Tije!user posted image  Tule zraven mi na uho pribija z dvema pokrovkama user posted image  Jah, igrače niso več zanimive. Zdaj se spoznava s kuhinjskimi pripomočki.

Zadnje čase ponoči imamo tako, da kar potegne nekaj ur, tudi do 5,6, potem pa zbujanje na 1 uro user posted image  Ravno zjutraj, ko je tak fajn spat!

Ai vaši tudi tako užaljeno jokajo? Tija je začela na vsa usta in kot da je cel svet proti  njej user posted image  

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 5114
3.10.2007 8:29:29   
Naja30

(uuu me že rajzefiber daje

Lahko prevod? user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 5115
3.10.2007 8:30:10   
Strawberrie Cherrie
Jutro.

R1ta - kdaj pa odpotujete? A greste z avtomobilom?
Naja3 - ja, poznam tale užaljen jok. Sploh če kaj ne sme. Tko tuli, ampak brez solzicuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5116
3.10.2007 8:35:10   
lidijat
Jutro!

A danes sem pa jaz prva, ko nisem glih pisačica na tem forumu. No, sem se hotela samo pohvalit, kaj je naša punca včeraj naredila, moram nujno povedat. Eva zadnje časa vstane kot za šalo, včeraj je pa naredila že en korakecuser posted image , pri drugem pa padla na rito. Mami in oči pa ponosna ko ne vem kajuser posted image .
Sem pa že spackala Nutela torto za našega 7-letnika, Eh, kako čas beži.

Lep dan vsem!

Rok - 03.10.2000 (ob 03.07)
Eva - 30.12.2006 (ob 11.39)
http://eva-rok.moj-album.com

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 5117
3.10.2007 8:37:26   
lidijat
O marička, kakšen naval, nč nisem prva user posted image . Pa drugič. 

Rok - 03.10.2000 (ob 03.07)
Eva - 30.12.2006 (ob 11.39)
http://eva-rok.moj-album.com

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 5118
3.10.2007 8:38:59   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

(uuu me že rajzefiber daje

Lahko prevod? user posted image

Potovalna vročica bi temu lahko rekliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5119
3.10.2007 9:02:54   
emaa
No moj sin pa užaljeno tuli v postelji, zaspan pa tako. DRugače pa Dvaid začne cmizdrit kako je lačen, ko hrano pripravljam in tudi solze tečejo, ker on bi zdaj ne čez dve minut, 10 minut oz. toliko kot mora počakat. 

Neposredna povezava do sporočila: 5120
3.10.2007 11:15:25   
r1ta
Reisefieber (po domače rajzefiber) se lahko prevede kot potovalna vročica, ja. L_p ima prav! Gre pa za to, da imaš metuljčke v trebuhu in komaj čakaš! Gremo z avtekom, odrinemo v petek popoldan, prespimo v Frankfurtu in v soboto zjutraj nadaljujemo. Domov prispemo predvidoma okoli šeste ure zvečer. Komaj čakam. To so eni takšni posebni občutki, ko zavijem iz glavne ceste na stransko cesto ki vodi do moje vasice. Meni srce tako poje, res! Kar poletela bi do domače hiše! In ko vidim vso to zelenje in hribe... Uf...

Takole, kuhinja je tipi top, posesla sem že, prah je pobrisan, zdaj še malo polikam pa bo. V petek pa še enkrat malo posesam preden gremo, pa kopalnico še moram v red spravit. Mi pa vreme nagaja. Kot za stavo dežuje že cel dan, pa bi morala še malo v šoping in v trgovino po fasngo pa ne morem v tem nalivu nikamor. No ja, saj vsega pa tudi ne morem, čeprav hitim in hitim...Enkrat bom samo sebe nekje srečala... O Renata, kako si kaj danes? Jojjj ne me motit, se mi mudi... U saj to sem pa jaz!
Hmmm, boljše da grem likat...

(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5121
3.10.2007 11:22:02   
r1ta
Ja, jokamo pa mi tudi. Trma po atiju in vztrajnost po mami. In potem imamo vztrajno trmasto jokanje!
Nisem vam še povedala da se je prejšnji teden sama postavila na noge v posteljici (ali pa sem vam to že povedala), v ponedeljek se je sama postavila na noge ob nočni omarici, 23.9. je prvič rekla mama in od takrat me vedno kliče ko je kriza in to je potem mama, mama, mama v nedogled (sem le dočakala), pa danes sta pokukala ven še druga dva zobka zgoraj. Zdaj jih imamo šest! Sem vesela, ko vidim da lepo napreduje.

Bravo Eva za prvi korak!user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 5122
3.10.2007 13:20:10   
Strawberrie Cherrie

NEJC & Moj_moj čestitke za 9mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdajle pa še na hitro nekaj napišem, potem se pa spravim na porovo juhico. Trenutno sem oddala še eno prošnjo za job. Mali je totalna sitnoba - šment pa tile zobki! Pri nas ni nič novega zunaj! r1ta - čestitke Ani za lastnonožnouser posted image postavljanje na noge in pa za nove zobkeuser posted image user posted image user posted image
Prav tako vsem čestitke za prve korake. Nam kar gre, ob sedežni ali posteljici, šiba gor in dol. Ampak se mora držat. Je pa res, da se že spusti in samostojno stoji kakšne 30sekund, potem pa pade na ritkouser posted image user posted image user posted image

Moj_moj - KAJ ZDAJ? Prideš ali neuser posted image user posted image user posted image
Naja3, si si že mogoče premislila?
R1ta, btw, zdaj ko si glih 'v likanju' , ma imam kakšne 4pralne za zlikat. Nič večjegauser posted image user posted image user posted image Se javiš?user posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 5123
3.10.2007 17:03:33   
ally1
Tudi iz moje strani čestitke NEJC & Moj_moj za 9mesecev.

London_paris veliko sreče, pri oddajanju prošenj, in še večjo srečo pri iskanju službe, upam da boš našla kakšno, ki ti bo všeč in da boš normalno hodila domov k tvojemu sončkui Ožbeju. Pa še en user posted image zate.

http://soncekmatic.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 5124
3.10.2007 17:36:20   
r1ta
Nejko vse najboljšeeee!  user posted image user posted image  Pa mamici prišepni da jo pogrešamo!

L_p ni problema. Zelo rada likam in komaj čakam na novo žehto! To je moj hobi bi se lahko reklo... Ja, saj vem da sem malo br brrrrrr... user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 5125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  203 204 [205] 206 207   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  203 204 [205] 206 207   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?