|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
12.9.2007 16:04:12   
TanjaS
R1ta, mislim, da bo tvoja pupika zagotovo nora na čevlje user posted image user posted image user posted image user posted image  Morate kako dodatno omaro za obutev naštimati.

Naš nosek je še kar nabit, ko kihne se mu kar ulije ven, vlivanje foziološke je vedno bolj mission imposibile, že ko vidi Sterimar se začne dretje, pumpico sem pa kar pozabila, ker se dere, kot bi ga iz kože dajali.

Zdaj je spet malo zaspančkal, potem pa gremo z mojimi na pico. Mnjami.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
12.9.2007 16:21:41   
pika30

no moja pupa ma tud paške čevljeuser posted image user posted image   

Pa moja tudi user posted image
očitno so decebrčkom tile paški čevlji zelo priljubljeni.user posted image
R1ta te z ropotuljo si v H&M nabavila?

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
12.9.2007 16:59:27   
r1ta
Ne Pika30, sem jih iskala v H&M-u pa imajo samo fantovske. No mogoče jih imajo za punčke tudi ampak sem te za Ano kupila malo prej v eni drugi trgovini (HEMA). V H&M-u sem pa hotela kupiti navadne bodije (bele ali barvne) pa je tukaj ponudba, da te na rit vrže. Pa jaknica mi je tudi všeč (tista bela s krzneno obrobo) ampak jih je takoj sfalilo. Prejšnji teden so jih pravkar dobili, ampak sem rekla, da bova šla z J. skupaj da on da zeleno luč, evo zdaj jih pa že ni več...

Me je Julsi pa spet uspel razkurit. Ta njegov presneti mobitel. Gre k stranki, potem pa ga kličem, ker vem da je že konec s sestankom, pa se mi vrabec jasni ne oglasi. Pa kličem spet in spet in spet, samo zato, ker ne najdem doma cedeja, ki mi ga je dala frufru in sem si zaželela malo otroških pesmic. Cede je bil v starem avtu, zdaj bi pa naj bil v stanovanju. Samo pri mojem dedu lahko vse premečem pa ne bom nič našla. To je tako neurejeno bitje, da me sproti posipa urtikarija... No in potem se mi nacrta doma in pravi, da je imel telefon na silent... Ah, piš me v uho!

Pomila sem posodo, posesala, pobrisala tla in počistila kopalnico, zdaj bo pa dovolj... Madonca odkar Ana lušči jabolka, kekse in pomaranče je pri nas po tleh vse zapacano. Potem pa še tu in tam malo bruhne in s prstom razmaže pa imam prave umetnije po tlehuser posted image . Danes sem jo že 3x preoblekla. 1X pobruhana, 1x mokra od slinjenja in jabolka, 1x posračkana... Joooj, prejle je jabolko in se ji je mali košček zataknil v grlu. Začne spuščat čudne zvoke, jo pogledam (pa samo za 15 sekund sem pogledala drugam) in njej kar pena na usta. Madona, so se mi takoj pred očmi zavrteli vsi postopki reševanja... Ampak ni bilo potrebe, je pogoltnila in je bilo vse okidoki... Mogoče je bilo dovolj že to, ko sem skočila k njej kot zmešana in se je mogoče malo prestrašila. Skratka dovolj, da je šlo naprej... Uffff... user posted image

Madona čvekam sto na uro... Imam čas ker J. čuva na Aniko... Pa daj no moj_moj, pridi že nazaj, pje strela!user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
12.9.2007 17:28:10   
Naja30
Če vse tako hvalite te praške, jih bom pa tudi jaz vzela. Čeprav naša je doma kar bosa, no v nogavičkah. Pa še te ves čas sezuva user posted image  V h&m sem tud jaz vidla sam take rjave, bolj fantovske. Že tako jo večina zamenuje za user posted image  Ja pač nima las, bodo že zrasli. Midva oba jih nisma imela do 2.leta. Pleša je v familiji!user posted image

Mene je tud strah, da se tamali ne bi kaj zataknilo. Ravno danes se ji kruh, samo ni bilo nič hudega. Sem pa brala take o tem, da se kar tresem, če pomislim. Saj večinoma se vse dobro konča, le ustrašiš se ko sto user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
12.9.2007 19:20:21   
Strawberrie Cherrie
Naja3 in ostale, ki iščete rozaste 'paške' -> sem jih videla v kiku v; rozane kombinaciji s svetlo zeleno!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
12.9.2007 20:59:17   
TanjaS
Večer,

mi smo bili cel popoldan zunaj user posted image user posted image user posted image . je bilo kar luštno, pa nobenega pretiranega mraza.

Maks je lepo zaspal (je bil čist fertik) in srčno upam in mislim, da si zaslužim, eno malo bolj mirno noč

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.

Neposredna povezava do sporočila: 4606
12.9.2007 21:44:35   
r1ta
No tole si poglejte... Danes veselo sesam, Ana hodi za mano in me opazuje, nakar končam, hočem sesalec ugasniti in kaj vidim? http://www.youtube.com/watch?v=v2LPPw9deW0  user posted image
Glavo si je pa podpolcala s šprico za rože špricat... Jo je na vsak način hotela imeti. Je že vedela kje ji bo prav prišlauser posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
12.9.2007 21:45:58   
frufru
Smo bili danes na sistematskem. 10330g in 73 cm user posted image Kri je dal brez pripomb, samo vse epruvete bi jim kmalu na tla potegnil. Urina pa nismo uspeli dat. Je tako divjal, da se mu je vrečka odlepila, pol je šlo pa vse mimo v plenico. So mu drugo naštimal samo mi je na rokah zaspal in tudi po 45 minutah ni bilo nič. Sem dobila vrečko za domov. P je rekla, da lahko od 8 mesecea je že vse razen beljaka, medu in jagod. Je dala zeleno luč za mleko, samo ne sme bit mlečnih stvari več kot pol litra na dan. Je pa rekla, da mi najbrž veliko energije pobere ko je tako živahen.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
12.9.2007 22:26:48   
Naja30
r1ta, kak sem se zdaj smejala! user posted image  Bravo za tvojo pupiko! Samo to me zanima, al si jo pol pustila tako, al si jo prestavila v posteljo? user posted image  Kok le luškana!

Tija je zdravstveno v redu, le nos ima še poln. Aja, danes je padla direkt na rob od omare in si prebila dlesen user posted image user posted image user posted image  Sem ji dala hladen obkladek in ga je žvečila. Potem sem pogledala, je bilo malo otečeno, modre barve. A mislite, da je lahko kaj narobe, ker tukaj mora še zob zrasti? user posted image user posted image  Sem bila tako žalostna, ker jaz sem pa zraven sedela in po tel. čvekala user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
12.9.2007 22:35:21   
r1ta
Naja3 sesalec sem kar pustila prižgan in sem jo odnesla v posteljico, kjer je nadaljevala spanje pravičnega še eno uro in pol!user posted image  Seveda sem sesalec potem ugasnila, da ne bo pomoteuser posted image
O joooj, ta padec je pa verjetno bolel. Ne si preveč k srcu jemat. Se je že moralo zgoditi... Glede dlesni in zobka pa ti ne vem povedati nič drugega kot da opazuj kaj bo. Če pa misliš, da bi lahko bilo kaj narobe pa pojdi k pediatru ali pa k zobarju... Malo čudno bi bilo s tako malo pupo k zobarju, ampak ko sem jaz bila zadnjič in je Ana bila z menoj je še njej pogledala ta dva zobka. Tako iz radovednosti in še zgornjo dlesen, kjer zdaj prihajajo ven... Kaj vem, pediater bi se na to moral spoznati...user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
12.9.2007 22:38:04   
TanjaS
R1ta, mala je tak cukr, da bi jo šlovek kar pojedel. Sem se prav nasmejala. Našega Maksa nikoli tko ne zmanjka, je preveč firbčen in se upira do zadnjega.

Imam eno vprašanje - a ve dosti prakticirate hojico? Mi jo namreč imamo, ampak Maksa še nismo nič dali notri - saj veste, RA, FTH in podobno user posted image user posted image

Naja, zagotovo ni nič hujšega. Še veliko bušk, prebitih ustnic in vsega bo. Tudi če ne bi govorila po tel se bi lahko to zgodilo, tako da si nikar ne očitaj user posted image user posted image user posted image

Frufru, Lovro je pa res korenjak. Ga je pa Maks že skoraj dohitel user posted image user posted image  Kdaj greste spet kaj na Gorenjsko user posted image user posted image user posted image user posted image  Čeprav bi se verjetno spodobilo, da tudi mi kaj v vaše konce pridemo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
12.9.2007 22:45:17   
pika30
user posted image Ana se nič ne pusti motit,pa naj še kako ropota zravenuser posted image ropotuljo za žvečenje od Mam ima naša isto.pa tile paški copatki z ropotuljo,kak so lušni.

Ko jaz sesam je ponavadi naša frčafela na tleh in za mano kontrolira user posted image  pa s prstom kaže,če najde še kje kakšno smetko,češ mami tu pa nisi vredu posesalauser posted image si jo ogleduje in jo roma v usta ,plazi se po kablu in ga vleče,pol pa se še reži na veliko,ko ji rečem BOŠ PUSTILAAA.user posted image  

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
12.9.2007 22:53:56   
r1ta
TanjaS Anika je v hojici zjutraj po obroku za kakšne pol urce, potem hoče sama ven in ponavadi ga nadeva v plenico tako, da jo itak moram dat ven. Pa morda je čez dan še enkrat za kakšne pol urce notri. Se ji je pa definitivno s hojico odprl svet ker ga lahko šiba po celem stanovanju. Neprestano mi je za petami in še na wc ne grem več sama. Če pa zaprem vrata, pa od jeze buta notri tako dolgo da jih odprem...

Pika30 a ti imaš pa nadzornega pri sesanju?user posted image No ja, to mi še manjka. Že tako je nora na smetke in pikice. Ja tile paški so tisti o katerih sem govorila. So luštni in zelo topli. 6 evrotov.

Ajdi punce zdaj bom pa počasi mrknila... Se moram naspat, da bom lepa dočakala 31. letouser posted image user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
12.9.2007 22:57:47   
pika30
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Potem sem pogledala, je bilo malo otečeno, modre barve. A mislite, da je lahko kaj narobe, ker tukaj mora še zob zrasti? user posted image user posted image   

Ti šment!!user posted image
Ni nič hudega,zobki ji bodo vseeno zrasli.lahko ji jutri še daš na dlesni hladen obkladek,če še bo imela malo zatečeno.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
12.9.2007 23:11:56   
pika30
Ooooooo ti bom že kar zdajle voščila
VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
13.9.2007 7:35:12   
TanjaS
user posted image

Vse najboljše R1ta.

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
13.9.2007 8:00:28   
Vilma
Dobro jutro user posted image
Prvo da čestitam R1ti. Vse najboljše ti želim in da bi bila čim večkrat nasmejana in srečna. In da bi bila ti in tvoja familija zdravi. user posted image  A danes imaš rojstni dan? Torej si devica po horoskopu? Zdaj mi je jasno, zakaj toliko sesaš user posted image  Moj dragi je tudi devica in je zelooo pedanten user posted image  No zdaj ga je malo minilo, odkar imava Dominika.
Drugače pa je Ana še lepša kot na fotkah, res R1ta. Ima tako lepe obrvi, pa ful mi je všeč, ker ima tako temne lase, obrazek pa bel - kraljeve krvi pač user posted image Saj sem ti enkrat že rekla, prava mala princeska.
Tudi mi smo od pediatra. Imamo manekenske mere user posted image  73 cm in 9120g user posted image  Drugače je vse super truper, je zdravnica rekla, da je motorično izredno napreden, da pa morava pazit pri hoji, ker uporablja samo prstke. Je rekla, da naj hojice ne uporabljava, ampak raje trenirava, da stopi s celo nogo na tla. Tudi za čevlje je rekla, naj ne hitimo, da so dovolj mehki copati. user posted image
Glede mleka smo tudi mi dobili zeleno luč. Zdaj se moram samo še jaz namontirat, da je to to. user posted image

Naš pa se sesalca ful boji.  user posted image  Kriči in se krega nanj in točno ve, kje stoji v sobi. To je prva stvar, ki jo pogleda v tisti sobi. Jaz pa sem kupila uno čudežno pumpico za nosek, ki se namontira na sesalec in ki scuza vse smrklje z noska. user posted image  Upam, da bo čim kasneje prvič prehlajen.

A Moj_moj ste že priklicale?! Kaj res štrajka? Naj ga neha biksat!!! Naj odpre nov nick moj_moj1 in potem ima spte 1500 postov fore. user posted image

Mi smo pa udarili orto varianto pri spanju. Ga pustimo jokat in ne hodimo v sobo prve tri ure, ko zaspi. Ni šlo več drugače. Ne bom še nič govorila, kako je, bom raje čez kak teden.

Sigurno sem pozabila še kaj napisat, bom pa kasneje.

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
13.9.2007 8:21:40   
Strawberrie Cherrie
Da ne pozabim - r1ta ->
user posted image

user posted image

user posted image

Vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
13.9.2007 9:26:08   
TanjaS
Evo, mi smo spali bolje, sicer samo do 6, ampak ok.

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
13.9.2007 9:39:53   
TanjaS
user posted image user posted image user posted image Moj_moj, kar od Vilme nasvet upoštevaj. Ampak vsaj toliko, da R1ta čestitaš za RD se pa moraš javiti user posted image user posted image user posted image  Pa nas vse zanima, kaj ga kar Nejc biksa.

Mi2 sva že s sprehoda, Maks spi, kosilo je prištimano.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
13.9.2007 9:53:12   
frufru
TanjaS gremo ta vikend gor, ma sestra od R rojstni dan.
A pri vas otroke tudi nagce tehtajo in samo v plenički testirajo? Sem mela s sabo brisačo, da sem ga zavila, ampak mali je danes šmrkav. Včeraj je bilo vse PB, tako da se je očitno na sistematskem prehladil. Je bila cela noč v stilu jok, pucanje nosa, dremanje 15-30 min jok
Slavljenkam, pa vse naj naj za RD

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
13.9.2007 10:00:47   
Strawberrie Cherrie
Frufru, misliš v posvetovalnici? Pri nas tehtajo brez pleničke z bodyem, potem odšteje 100g za body. Sicer se pa meni zdi tam not ful vroče? Vsaj pri nas.

Mi smo imeli boljšo noč. Zvečer so ga nekaj zobki matrali, pa sem mu dala 1/žličke calpola, pa je lepo spal in to menda v svoji posteljici tam nekje do 12h ponoči? kar je že luksuz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
13.9.2007 10:10:41   
crci06
Draga Ritka user posted image
zate bom pa pokurila pred-predzadnji bonusek, da ti lahko voščim VSE NAJBOLJŠE user posted image !!!!
In kot smo se pred dnevi z nekaterimi menile: da bi tvoj J imel manj pogoste cikluse kot vidve z Ano. user posted image user posted image user posted image

Jah, možakarji... no, danes se jaz ne bom pritoževala ne čez velikega, ne čez najinega malega...
Ker spet kolnem majstre user posted image
Včeraj se nama je pokvaril najin ljubi hladilnik za 1000 EUR. In zdaj sem morala dokončno prekinit dieto, da sem lahko ob 11h zvečer jedla čevape, Nejc je pa dan začel z bučkami.... user posted image  vse, akr je bilo zmrznjeno, ni več zmrznjeno user posted image user posted image

Skratka, kličem 2 serviserja, pa sta: ali zasedena, ali se ne oglašata, ali sta pa nedosegljiva.
In zdaj grem na sprehod, pa v vsako roko en telefon, da ju prikličem. Grr...user posted image

Nejc je pa še vedno isti zlati Nejc, le včeraj smo imeli play-date, pa je bil revež totalno utrujen in je delal take šobice, ko mu kaj ni bilo prav, da sem prav gledala, če je to sploh moj Nejc.

Ja, saj jaz tudi delam šobice, kadar mi kaj ni prav user posted image user posted image user posted image
ampak nimam RR pavze zaradi tega. Ni mi niti všeč, da me vabite nazaj, ker me premamljate s skušnjavo: sem že Naji pisla, da je to, kot, da bi bili pijančki za šankom, pa en ne bi hotel več piti, pa bi ga drugi silili.

Saj ste super družba, zelo, zelo vas pogrešam, če vas berem le na 2-3 dni KONČNO napišete tolk, kolikor si jaz želim brati in klepetati, ampak kar sem rekla, sem rekla. Res rabim pavzo.

Sem pa enkrat ponoči sanjala, da vam nekaj pišem: totalna abstinenčna kriza user posted image

Zdaj moram pa še raziskat, kaj so te bele pikice v Nejčevih ustih - kot neke obloge. Se mi zdi, da ste nekatere to že imele med dojenjem, pa da vidim, ali lahko grem po kaj v lekarno, ali nič, ali kličem P. ...

Spet sem se izkašljala za 2 strani.

Če bo katera na bazarju, me lahko ZS-ja, pa se dobimo na kofektu.

Ostale se pa vidimo v ZOO, ane?
Če mi bo uspelo, bom jaz tam že ob 9h, in bom šla kar notri, pa se že dobimo nekje na začetku... tam, ko se bo kar kadilo od kokodakanja user posted image ... isto, če bo tako, kot ponavadi, da bom zamudila user posted image  - vas bom tudi poiskala.

Imamo že kakšen osvežen seznamček ZOOjevčkov?

Lp vsem!

BABE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brisali so poste iz Čvekanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še imam fore user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj moram pa biti bolj varčna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4623
13.9.2007 10:15:10   
Strawberrie Cherrie
M oj_moj, kupi daktarin gel. ga dobiš v lekarni brez recepta.

Te ZSjam, če pridem v nedeljo na bazar. Moj ima sicer v soboto tekmo, pa upam, da ne bodo žvalili alkohola user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
13.9.2007 11:05:11   
pika30
Moj moj lepo da si se javila,pa nikar nas ne zapusti spet,te je tako fajn brat.user posted image user posted image
Že dve noči nič ne spimouser posted image Ajda se zbuja vsako uro s stokanjem al pa s kričanjemuser posted image  ko pa ji grem dat dudo pa jo najdem v sedečem položaju user posted image
Čelo je imela rahlo vroče,danes sem preverjala dlesni,če bi bili za to krivi zobki, pa ni sledu o njih,pomislila sem še na prehlad,ker je ponoči mal smrkala,samo danes pa nič več.user posted image
Zjutraj sva bili na dolgem sončnem sprehodu,prejle je sadno kašo pojedla in že spi tudi.
Mene pa čaka en kup dela,pa najboljše da se kar lotim dokler še spi.

Tanja- hojice še nima,mi jo pa kolegica ponuja,pa bom šla naslednji teden v Maribor ponjo,si bom kar olajšala vsaj sesanje,da me mala nadzornica ne bo več na tleh kontrolirala.user posted image
Frufru pri nas otroke tehtajo samo v bodiju in odštejejo od teže 100g,tako kot pri L_P.

Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?