|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SE JE TEST ZMOTIL??
17.12.2006 22:08:16   
Anonimen
Tule gor sem že brala, da je tudi Clear blu nezanesljiv. Najbolj zanesljiv je krvi test, ki se naredi v porodnišnici. Kako priti do tega, da ti ga naredijo, pa res ne vem. Pokličita sestre v sprejemni pisarni in jih vprašajta. Ali pa kar G. Saj vama bo verjetno tudi to najrej svetoval, namreč krvni test.
Izkušenj pa nimam. Ko sem jaz delala Clear blo, mi je M zaostajala po moje že vsaj en mesec in sem itak vedela, da sem noseča. Me je pa ravno tako bolel trebuh vsake toliko časa, kot pred M. Posebno ob kakšnih sprehodih ali čem takšnem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
17.12.2006 22:33:15   
upica
Maša in Tiana,
naj vaju ne bo strah, ker kaj hudega ne more biti. Ali ste imele bolj pozno ovulacijo in še sedaj ni 14 dni od tega, da bi dobile menstruacijo, ali pa ste srečke nosečke, pa je še prezgodaj, da bi test pokazal pozitivno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
18.12.2006 13:51:32   
Fargesia
Sam men je tolk čuden, ker mi je ginekolog 28.11. rekel da imam ovulacijo oziroma po sluzi sodeč sem jo imela. pol mi je pa še na ultrazvoku pogledal in rekel da je folikel dozorel...KAJ ZDAJ?! včeraj in danes mepa prsa bolijo...možno, da tud mal od telovadbe (sem doma malo telovadila zvečer ob filmu Srečno Kekec!)
user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu upica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
18.12.2006 17:59:31   
mehurčica
Ena moja kolegica je imela vse teste negativne, tudi krvne, ker je imela tako malo vrednost tistega hormona. So pač preko UZ-ja komaj videli, da je noseča. Ampak to je zelooooo majhna verjetnost.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 29
18.12.2006 20:47:17   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: manda_rina

tianna
pojdi na krvni test. ta ti bo sigurno pokazal pravilno. Če si blizu ljubljane doma imaš možnost za to v AdriaLab na Parmovi. Če ne pa pokliči tja, pa jih vprašaj kam bi šla preverit.

srečnouser posted image

Živijo! koliko pa stane ta pregled  oziroma test? In po kolikem času izveš rezultate? Hvala vsem (komurkoli) za odgovor!

(odgovor članu manda_rina)
Neposredna povezava do sporočila: 30
19.12.2006 16:16:39   
Anonimen
No, da vam povem razplet.
Včeraj sem šla spati in so me prsa tako bolela, da se nisem mogla niti uleči na trebuh, v trebuhu pa me je tako ščipalo. Toda ob 4h zjutraj so me zbudile bolečine. Prišla je user posted image . Z zamudo, vendar vseeno. Torej noseča nisem in test se ni zmotil.user posted image
Ampak nisva obupala. S fantom bova že veselo nadaljevala.
Hvala vsem za odgovore v teh dneh.
Še nekaj me zanima. Prejšnji mesec sem dobila user posted image  9.11. (in pred tem redno 9.10.,9.09 itd), ta mesec pa 18.12. Torej z 10-dnevno zamudo. Kako bo januarja? Zdaj si ne morem nič več izračunati, al kako??

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
19.12.2006 19:09:00   
Fargesia
Živijo!
...in še moje nadaljevanje zgodbe...Sem šla danes v Adria Lab, so mi vzeli kri in po eni uri sem vedela....da nisem noseča.user posted image
in me je še enkrat ruknilo, čeprav sem vedela (99,9%), da nisem noseča- trije negativni testi. Tak da sem šla v lekarno z receptom in imam doma tablete za sprožitev user posted image (Dabroston) in Klomifen. jutri začnem z Dabrostonom, potem pa sledi nadaljevanje...Ne smemo obupat, saj smo še mlade!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.12.2006 15:39:09   
andreja2000
Maša82,
tako se govori,ja.Nič obupat,korajžno nadaljevat in zmaga bo nekega dne tudi tvoja.
      user posted image                  user posted image user posted image user posted image
                user posted image     Srečno v nov boj !!!user posted image user posted image user posted image
 user posted image user posted image user posted image                           user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 33
27.12.2006 17:47:52   
Anonimen
Maša, ja žal kajne?
Pridno user posted image user posted image user posted image ? Midva ja, upam, da nama bo uspelo.
Srečno, pa oglasi se še kaj.

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
28.12.2006 19:27:48   
Fargesia
Tianna sem ti napisala ZS.
Drugače pa sva dva dni nazaj user posted image (včeraj je bila že na poti) danes pa neusmiljeno teče, špikauser posted image , skratka kot bi imela mesarsko klanje tam spodaj...ampka za user posted image vse! Hvalabogu da je prišla, da lahko začnem Klomifen papcat...Kmalu pa spet v nove boje!user posted image

< Sporočilo je popravil maša82 -- 28.12.2006 19:29:02 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
28.12.2006 22:49:04   
klaja
Tianna - kako bo s tvojo user posted image januarja težko rečem, lahko ti povem samo, da se je to meni dogajalo vsako leto enkrat. Tako da mi je zamujala od 70 do 90 dni, ponavadi v poletnem času in to se je ponavljalo kar 5 let zaporedoma. Naslednji mesec pa sem jo dobila čisto normalno. Sem pa nekje prebrala, da to ni nič narobe.

Drugače pa ti želim, da čim prej zagledaš dve črtici, enako želim tudi tebi Maša82!

< Sporočilo je popravil klaja -- 28.12.2006 22:50:08 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 36
29.12.2006 1:25:17   
PikaNogavicka
Punce, a si kaj merite temperaturo?

Temperaturna karta ti precej natancno pove, kdaj je bila ovulacija.

Ce mi pokazes svojo temperaturn karto, potem bomo videli, kaj se dogaja. ce ne pa lahko samo ugibamo.

Tukaj lahko vnasas in spremljas temperaturno karto brezplacno: http://www.fertilityfriend.com

Morda ta mesec nisi imela ovulacije. Vsaka zenska ima kdaj pa kdaj kaksen anovulatorni cikel. Ce ni ovulacije, potem ni progesterona - ravno drop progesterona, ko tvoje telo ugotovi, da nisi noseca, povzroci menstruacijo.

Torej, ce nisi noseca, bos dobila progesteron, ki ga jemljes nekaj dni, potem pa nehas, in s tem sprozis menstruacijo. To ni nic posebno hud poseg v tvoj naravni cikel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.