Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: SE JE TEST ZMOTIL?? 17.12.2006 22:08:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Tule gor sem že brala, da je tudi Clear blu nezanesljiv. Najbolj zanesljiv je krvi test, ki se naredi v porodnišnici. Kako priti do tega, da ti ga naredijo, pa res ne vem. Pokličita sestre v sprejemni pisarni in jih vprašajta. Ali pa kar G. Saj vama bo verjetno tudi to najrej svetoval, namreč krvni test. Izkušenj pa nimam. Ko sem jaz delala Clear blo, mi je M zaostajala po moje že vsaj en mesec in sem itak vedela, da sem noseča. Me je pa ravno tako bolel trebuh vsake toliko časa, kot pred M. Posebno ob kakšnih sprehodih ali čem takšnem.
|
|
|
|
RE: SE JE TEST ZMOTIL?? 17.12.2006 22:33:15
|
|
|
|
upica
|
Maša in Tiana, naj vaju ne bo strah, ker kaj hudega ne more biti. Ali ste imele bolj pozno ovulacijo in še sedaj ni 14 dni od tega, da bi dobile menstruacijo, ali pa ste srečke nosečke, pa je še prezgodaj, da bi test pokazal pozitivno.
|
|
|
|
RE: SE JE TEST ZMOTIL?? 18.12.2006 13:51:32
|
|
|
|
Fargesia
|
Sam men je tolk čuden, ker mi je ginekolog 28.11. rekel da imam ovulacijo oziroma po sluzi sodeč sem jo imela. pol mi je pa še na ultrazvoku pogledal in rekel da je folikel dozorel...KAJ ZDAJ?! včeraj in danes mepa prsa bolijo...možno, da tud mal od telovadbe (sem doma malo telovadila zvečer ob filmu Srečno Kekec!)
|
|
RE: SE JE TEST ZMOTIL?? 18.12.2006 17:59:31
|
|
|
|
mehurčica
|
Ena moja kolegica je imela vse teste negativne, tudi krvne, ker je imela tako malo vrednost tistega hormona. So pač preko UZ-ja komaj videli, da je noseča. Ampak to je zelooooo majhna verjetnost.
|
|
|
|
RE: SE JE TEST ZMOTIL?? 18.12.2006 20:47:17
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: manda_rina tianna pojdi na krvni test. ta ti bo sigurno pokazal pravilno. Če si blizu ljubljane doma imaš možnost za to v AdriaLab na Parmovi. Če ne pa pokliči tja, pa jih vprašaj kam bi šla preverit. srečno Živijo! koliko pa stane ta pregled oziroma test? In po kolikem času izveš rezultate? Hvala vsem (komurkoli) za odgovor!
|
|
RE: SE JE TEST ZMOTIL?? 19.12.2006 16:16:39
|
|
|
|
Anonimen
|
No, da vam povem razplet. Včeraj sem šla spati in so me prsa tako bolela, da se nisem mogla niti uleči na trebuh, v trebuhu pa me je tako ščipalo. Toda ob 4h zjutraj so me zbudile bolečine. Prišla je . Z zamudo, vendar vseeno. Torej noseča nisem in test se ni zmotil. Ampak nisva obupala. S fantom bova že veselo nadaljevala. Hvala vsem za odgovore v teh dneh. Še nekaj me zanima. Prejšnji mesec sem dobila 9.11. (in pred tem redno 9.10.,9.09 itd), ta mesec pa 18.12. Torej z 10-dnevno zamudo. Kako bo januarja? Zdaj si ne morem nič več izračunati, al kako??
|
|
|
|
RE: SE JE TEST ZMOTIL?? 19.12.2006 19:09:00
|
|
|
|
Fargesia
|
Živijo! ...in še moje nadaljevanje zgodbe...Sem šla danes v Adria Lab, so mi vzeli kri in po eni uri sem vedela....da nisem noseča. in me je še enkrat ruknilo, čeprav sem vedela (99,9%), da nisem noseča- trije negativni testi. Tak da sem šla v lekarno z receptom in imam doma tablete za sprožitev (Dabroston) in Klomifen. jutri začnem z Dabrostonom, potem pa sledi nadaljevanje...Ne smemo obupat, saj smo še mlade!!!!
|
|
RE: SE JE TEST ZMOTIL?? 20.12.2006 15:39:09
|
|
|
|
andreja2000
|
Maša82, tako se govori,ja.Nič obupat,korajžno nadaljevat in zmaga bo nekega dne tudi tvoja. Srečno v nov boj !!!
|
|
RE: SE JE TEST ZMOTIL?? 27.12.2006 17:47:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Maša, ja žal kajne? Pridno ? Midva ja, upam, da nama bo uspelo. Srečno, pa oglasi se še kaj.
|
|
|
|
RE: SE JE TEST ZMOTIL?? 28.12.2006 19:27:48
|
|
|
|
Fargesia
|
Tianna sem ti napisala ZS. Drugače pa sva dva dni nazaj (včeraj je bila že na poti) danes pa neusmiljeno teče, špika , skratka kot bi imela mesarsko klanje tam spodaj...ampka za vse! Hvalabogu da je prišla, da lahko začnem Klomifen papcat...Kmalu pa spet v nove boje!
< Sporočilo je popravil maša82 -- 28.12.2006 19:29:02 >
|
|
RE: SE JE TEST ZMOTIL?? 28.12.2006 22:49:04
|
|
|
|
klaja
|
Tianna - kako bo s tvojo januarja težko rečem, lahko ti povem samo, da se je to meni dogajalo vsako leto enkrat. Tako da mi je zamujala od 70 do 90 dni, ponavadi v poletnem času in to se je ponavljalo kar 5 let zaporedoma. Naslednji mesec pa sem jo dobila čisto normalno. Sem pa nekje prebrala, da to ni nič narobe. Drugače pa ti želim, da čim prej zagledaš dve črtici, enako želim tudi tebi Maša82!
< Sporočilo je popravil klaja -- 28.12.2006 22:50:08 >
|
|
|
|
RE: SE JE TEST ZMOTIL?? 29.12.2006 1:25:17
|
|
|
|
PikaNogavicka
|
Punce, a si kaj merite temperaturo? Temperaturna karta ti precej natancno pove, kdaj je bila ovulacija. Ce mi pokazes svojo temperaturn karto, potem bomo videli, kaj se dogaja. ce ne pa lahko samo ugibamo. Tukaj lahko vnasas in spremljas temperaturno karto brezplacno: http://www.fertilityfriend.com Morda ta mesec nisi imela ovulacije. Vsaka zenska ima kdaj pa kdaj kaksen anovulatorni cikel. Ce ni ovulacije, potem ni progesterona - ravno drop progesterona, ko tvoje telo ugotovi, da nisi noseca, povzroci menstruacijo. Torej, ce nisi noseca, bos dobila progesteron, ki ga jemljes nekaj dni, potem pa nehas, in s tem sprozis menstruacijo. To ni nic posebno hud poseg v tvoj naravni cikel.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.