|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SE JE TEST ZMOTIL??
15.12.2006 18:26:25   
Anonimen
Pozdravljene dame!
Prosila bi vas za kakšen nasvet, ker jaz nisem več pametna kar se tiče tega. Naj vam povem svojo zgodbo.
Ne jemljem KT ne nič, tako da imam zelo redne menstruacije. Le ta mesec ne. 09.12. bi morala priti ta user posted image , pa je ni bilo. In še danes je ni! Pred tem sva seveda s fantom imela nezaščitene spolne odnose, tako da sva že mislila, da nama je uspelo. Toda žal.. user posted image  Naredila sem dva testa. First Sign in Clear blue; toda oba sta bila žal negativna. user posted image user posted image  Me pa je v spodnjem delu malo bolelo, kot da bom dobila user posted image , toda zdaj ne več.
In ne vem kaj naj. Ali naj čakam ali kaj??? Ne vem zakaj mi zamuja, nisem na pod stresom ne nič.
Ima mogoče katera tu kakšen nasvet kaj naj?

Hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SE JE TEST ZMOTIL??
15.12.2006 18:31:27   
Taula
Glede na to da delaš na user posted image  je možno da ti zamuja user posted image tudi zaradi stresa in prevelike želje. Sama sem to doživela že dvakrat in vem da psiha dela marsikaj. Glede testa ti pa težko rečem..test naj bi pokazal zaostanek od prvega dne dalje, če nisi noseča ti ne pokaže. Če ne dobiš user posted image  in je test negativen tudi čez kaki teden boš pa mogla po tablete iti.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.12.2006 18:37:18   
florita
Lani je bilo podobno z mano (poroka, nova služba) ko misliš da nisi pod stresom pa dejansko si mi je zamujala 48 dni......psiha dela svoje to je res!

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.12.2006 18:37:32   
Anonimen
Taula, kakšne pa so te tablete? Za sprožitev user posted image  al kaj? Bom morala k G al mi jih lahko predpiše osebni zdravnik? So na recept?
Tebi se je to zgodilo že 2x, praviš? Škoda a?user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.12.2006 18:46:02   
kanarka
Tianna, verjamem, da bi rajši slišala kakšen drug odgovor, vendar mislim, da nas je že veliko to doživelo. Meni je lani zamujala en mesec 52 dni, čeprav se mi ni zdelo, da sem pod kakšnim hudim stresom. In sem se že videla kot user posted image . Vendar žal mi ni bilo namenjeno še do danes.
Sem pa brala odgovor dr. Pušenjaka, da če user posted image 14 dni po zadnjem odnosu ni, potem je 99,9% da noseča nisi.
Upam, da vama čimprej uspe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.12.2006 18:54:51   
Anonimen
Hvala za odgovor. Ja, očitno je res tako. Žal. No, pa saj ne bova obupala. 22 let imam in še dosti časa. Si pa res želiva user posted image . Se bova še trudila. Hvala za želje.
Veš kaj bi te še vprašala? Torej, če 14 dni user posted image  ni, nisem noseča, pravi dr. Pušenjak. In kaj naj jaz zdaj? Čakam? Grem po tiste tablete za sprožitev? Kako izgledajo? Niso na recept?

(odgovor članu kanarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.12.2006 18:56:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Hvala za odgovor. Ja, očitno je res tako. Žal. No, pa saj ne bova obupala. 22 let imam in še dosti časa. Si pa res želiva user posted image . Se bova še trudila. Hvala za želje.
Veš kaj bi te še vprašala? Torej, če 14 dni user posted image  ni, nisem noseča, pravi dr. Pušenjak. In kaj naj jaz zdaj? Čakam? Grem po tiste tablete za sprožitev? Kako izgledajo? Niso na recept?

Srečno tudi Kanarka, upam, da vama bo uspelo! 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
15.12.2006 19:01:20   
upica
Če sta po predvideni ovulaciji s partnerjem imela spolne odnose, so še možnosti, da si zanosila, lahko pa tudi da ne. Na temo Ovulacija? sem napisala, kako se obnaša naše telo v ciklusu. Mogoče ti bo uspelo razvozlati, kaj se ti dogaja.user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.12.2006 19:03:23   
kanarka
Tianna, jaz na tvojem mestu ne bi kar tako skakala po kakšne tablete. Pusti naravi in telesu, da sama vzpostavi ravnovesje. Če M res ne bi bilo več kot 2 meseca, pa bi šla do G in naj ona strokovno naredi svoje. Vem, da je slaba tolažba, če ti rečem, da se rajši sprosti in uživaj vsak dan. Boš pa mogoče bolje razumela ta stavek, če ti rečem, da nas je zelo veliko ki smo več kot 10 let starejši od tebe in žal še brez naših pikic. Zato samo z optimizmom in brez strahu naprej.  
Pa velik sreče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.12.2006 19:03:49   
Anonimen
Hvala, Kolibri. Mogoče pa mi bo res uspelo razvozlati kaj se dogaja z mano.
Še zdaj ne vem kaj in kako s tistimi tabletami za sprožitev user posted image ??

(odgovor članu upica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
15.12.2006 19:06:25   
Anonimen
Hvala za odgovor Kanarka!
Torej naj čakam.. Ja težko bo. Me je kar malo strah, da ne bo kaj narobe, če user posted image  ne bo in nisem noseča.
Verjemi, da ti iskreno privoščim user posted image . Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
15.12.2006 19:15:08   
upica
Jaz se glede tablet in tudi ostalega popolnoma strinjam s kanarko in ti jih prav tako odsvetujem. Tisto, kar s silo narediš ponavadi ne obrodi dobrih rezultatov, ti si pa še premlada, da bi morala tvegati. Prepusti se življenju, kar ti bo prineslo in upam, da vse najlepše. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.12.2006 23:36:53   
katipi
Kanarka, mislim, da si se malo zmotila.user posted image  Dr. Pušenjak je napisal, da če test štirinajst dni po zadnjem odnosu ne pokažeuser posted image user posted image , skoraj zagotovo nisi noseča.

(odgovor članu upica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.12.2006 23:59:45   
Anonimen
Pojdi v porodnišnico, pa naj ti tam nosečnostni test naredijo. Mene je tudi bolelo kot pred M, pa sem bila noseča.

(odgovor članu katipi)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
16.12.2006 12:01:09   
Taula
Tablete ti da ginekolog, samo ponavadi raje malo počakajo da se to samo uredi. Če pa čakaš na user posted image  in si jo zelo želiš, ti pa še stres nagaja in zavlačuje.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.12.2006 16:56:42   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Pojdi v porodnišnico, pa naj ti tam nosečnostni test naredijo. Mene je tudi bolelo kot pred M, pa sem bila noseča.

Živijo! S Tianno imava treutno enake težave. Zanima me, če ti "domači" testi niso pokazali da si noseča?
jaz še vedno nimam menstruacije, testi so pa negativni!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.12.2006 20:15:07   
manda_rina
tianna
pojdi na krvni test. ta ti bo sigurno pokazal pravilno. Če si blizu ljubljane doma imaš možnost za to v AdriaLab na Parmovi. Če ne pa pokliči tja, pa jih vprašaj kam bi šla preverit.

srečnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.12.2006 20:40:41   
Anonimen
Hvala vsem za odgovor, ampak jaz sploh ne vem kaj naj. Strah me je, da je kaj drugega, da je kaj narobe tam doli. Joj, upam, da ne.
user posted image  še vedno ni. In jaz čakam. Jutri bom poklicala G in bomo videli kaj bo rekel. Me pa večkrat na dan tam spodaj boli. Kot da bo user posted image ; in potem tečem na WC, tam pa ni nič.

Manda_rina, kje pa je ta AdriaLab? Koliko stane ta test? Kri ti vzamejo al kako? Ne, nisem iz Lj, ampak za takšno zadevo mi ni težko narediti niti 1000 km. 

(odgovor članu manda_rina)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
17.12.2006 21:00:42   
Marogica
Tianna, ti se v vsakem primeru najavi pri ginekologu, potem pa bo on dalje urgiral. Po moje gre za kakšne hormonske motenje, če test ni pokazal pozitivno. To ima lahko različne vzroke, ni pa nič nevarnega, tako, da se ne preveč sekirat in bat. Lahko, da je samo stres.

Vso srečo jutri

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.12.2006 21:01:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Šla bi ja. Ma, kaj moram prej z G govoriti, da me pošlje tja? Pa, če mi bo rekel naj čaaakam?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
17.12.2006 21:14:01   
Anonimen
Aha Marogica, ok; hvala za odgovor. Saj jaz imam tako ali pa drugače jutri namen poklicati G, pa bomo videli kaj bo rekel. Ne vem zakaj, ma zdi se mi, da bo rekel naj čakam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
17.12.2006 21:20:12   
Fargesia
Živijo Tianna!
Še vedno niuser posted image ?! Pri meni tudi ne. Danes me bolijo prsa na dotik...user posted image od nikoder, testi pa negativni...user posted image user posted image user posted image
Sporoči kaj bo rekel ginekolog...jaz svojega kličem v torek!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.12.2006 21:26:14   
Anonimen
Maša82, pozdravljena!
Ma ne, user posted image  ni in ni. Očitno sva na istem. Tudi mene prsi bolijo na dotik, toda.. Ne verjamem, da to kaj pomeni, če je test žal negativen.
A ti v torek kličeš G? In če bo rekel, da čakaj?

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
17.12.2006 21:39:34   
Fargesia
Pomoje da ne bo, ker imam doma že recept za tablete za sprožitev user posted image in Klomifen...ga bom pa prašala, e je možno še kak test za ziher narest...sej veš, da z umetno sproženo user posted image ne storimo kaj hudega (beri splav)...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.12.2006 21:43:59   
Anonimen
Javi mi/nam kaj in kako. Jaz se bom zagotovo že oglasila.

Držim pesti zate!

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Zgodbe malih junakov: Moj IVF čudež
photo
V UKC Maribor so mi naredili vse mogoče kontrole, dali injekcije, tablete, naredili histeroskopijo in laparoskopijo, pos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.