Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.1.2007 17:28:09
|
|
|
|
SM10
|
Ja jaz sem spet danes začela tečt novi krog, se je tečka prikazala. Upam, da mine teh novih 28-30 dni čimprej. Upam, da katera zaključi zadnji krog in sporoči veselo novičko. Pa obilo užitkov v snežnem vikendu in toplih objemov, ko boste na samem s svojim dragim.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.1.2007 17:40:55
|
|
|
|
citrončica
|
Mojca9000, ti kar pozabi čez vikend na nas, pa izkoristi priložnost, da bosta čimbolj uživala, me pa bomo držale pesti.... Tale tvoja pošta pa se je res mogla prav izgubit, no,malo jim spet zateži in pokliči,izgubit itak nimaš kaj... Lep vikend ti želim!!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.1.2007 17:45:59
|
|
|
|
Sulfinija
|
Citrončica! Ne še šaliti no,da se je resno tole kje zgubilo no.Pa tole ni res no,jaz si sploh ne upam klicati in težiti kajti na moj mail sploh ni bilo odgovora. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.1.2007 17:52:26
|
|
|
|
andreja2000
|
mojca9000,joj,tvoje pošte pa res dolgo ni.Upam,da jo kmalu dobiš. SM10 držim pesti,da bo ta krog uspešen in se zaključil z Pri nas pa smo v fazi čakanja in bo še potrebno kar nekaj časa čakati na ali pa na prekrasni Vsem lep vikend in čim prej
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.1.2007 21:24:15
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Pa tole ni res no,jaz si sploh ne upam klicati in težiti kajti na moj mail sploh ni bilo odgovora. Mojca česa pa se bojiš? Veš, da so sestre zelo prijazne, zato se kar opogumi in zavrti telefon Nič čakat............hitro srečko kupit! Saj veš, da ti vsak zamujen dan, teden, mesec samo veča bolečino Kar pogumno, pa poročaj - nam radovednicam Tudi jaz komaj čakam naslednjega četrtka, ker upam, da bom dana na seznam za operacijo, ker sem ta teden skoz padla stiskam pestke, da boš kmalu na vrsti
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 27.1.2007 9:14:18
|
|
|
|
sonček33
|
Ojla! Nekaj časa me ni bilo, avam zagotavljam , da še vedno tečem. Tudi nama leto 2006 ni bilo naklonjeno. Ampak čutim, da bo tole pravljično in bondovsko 007 zagotovo naše NAJSREČNEJŠE leto. Stiskam pestke za vse nas. Da ne bo več žalosti, ampak sreče. In tejle nagajivi bomo morale napovedati vojno. Tako res ne gre naprej, da nas vsak mesec postavlja v tako težke situacije. Jaz navadno kar sedim v koplanici na kadi in se derem - jokam kot dež. Sploh je ne znam več mirno sprejeti. Radi se imejte. Papa
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 27.1.2007 9:48:41
|
|
|
|
metuLJchy
|
evo še ena ki se pridružuje vam borkam! Jaz sem teh krogov pretekla tudi že kar nekaj, oziroma jih tečem od avgusta 2005! Vmes baje imela en zgoden ss, danes sem delala clear blue pa - tako da očitno bom tudi jaz še naprej tekala, samo zdaj moraj vsaj na štart spet pridet
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 27.1.2007 10:17:09
|
|
|
|
zorica
|
Jaz sem KT pustila oktobra 2005 - po osmih letih. V tem času sem bila zaradi bolezni na ful močnih zdravilih, zaradi katerih je telo spet rabilo svoj čas da se sčisti. Pa sem jaz koza vseeno vsak mesec čakala in molila da se ne bi prikazala.Sedaj sem že čisto cool, se več ne jezim, ne seštevam kdaj bo O ipd. Bil je čas ko sem mislila da moje O ni, saj nisem nikoli imela tiste značilne sluzi.BT pa si nisem merila. In ta teden ? Prvič ampak res prvič, sem dobila to sluz, podobno beljaku.Nisem je mogla spregledati.Najprej v sredo malo, potem pa včeraj redno porcijo.Tudi bradavice so me začele boleti, kar pomeni da se je O zgodila in midva z mojim sva veselo ....!!! In prvič sem dobila občutek da se je moje telo po dobrem letu dni res spucalo od KT in vseh tistih zdravil.Začela sem jesti tifil, ker enostavno čutim, da bom v kratkem, mogoče ne ta mesec, verjetno niti naslednji ne, zagledala magični +.Ful sem optimistična in vesela. Kdo ve, mogoče pa sva že ta teden kaj naredila Lepo vas pozdravljam sotrpinke,...
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 27.1.2007 11:09:03
|
|
|
|
citrončica
|
Mojca9000, ne šalim se s pošto, res spet pokliiči,kot ti je Tosja napisala,saj njim tudi če "zatežiš",čez 5min pozabijo, tebi pa nekaj pomeni!! Tosja, držim pesti do četrtka, da prideš končno na vrsto!! Sonček33,metuLJchy,zorica....držimo pesti, pa bomo skupaj tekle tele kroge, ne?!!? Pozdravček!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.1.2007 12:07:28
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Tosja, držim pesti do četrtka, da prideš končno na vrsto!! Hvala citrončica! Čeprav me je malce strah , komaj čakam da bo to za mano Boš videla, VSE bomo srečke Mojcaaaaaaaaaaaaaaa pokliči v Mb!!!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.1.2007 15:48:25
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Punce kako ste kaj?No novi teden je pred nami.Punce kok ste supetr vse mi svetujete naj pokličem jaz pa še vendo zbiram pogum,pa ne vem če ga bom zbrala.Sedaj sem prešla na eno foro in hecam možeka naj le on pokliče.In mi je obljubil ,samo ne vem resno ne vem.Ma zakaj me je tolk strah tega klica pa nimamm pojma?Če bi kdo poklical namesto mene mu častim eno veliko pizzo. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.1.2007 17:35:44
|
|
|
|
citrončica
|
Mojca9000, zdaj pa se vzemi malo v roke, tel.slušalka ni še nikogar ugriznila, tudi tebe ne bo ,lepo, če se je možek ponudil, da pokliče, če ne bo nič izvedel, pa le pokliči še ti !! Prej, ko boš, prej bodo mimo dvomi....če so ti obljubili postopek začetek leta, povprašaj, da veš kako in kaj,pa povej, da si sitna, ker moraš uskladit tako svojo kot moževo službo.....daj, saj znaš, no!!! Premalo zavijam po štajersko, da bi poklicala jaz !!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.1.2007 17:48:32
|
|
|
|
Sulfinija
|
Citončica zdaj pa si me nasmejala do solz no. Si prava prijateljica no. Ja bomo videli v tem tednu ki prihaja bo počilo. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.1.2007 20:24:55
|
|
|
|
stunfek
|
Mojca9000 ta ponedeljek moraš res poklicati! To se že predolgo vleče...če se ne upaš naj pokliče kdo drug! Organiziraj ta klic in potem ti bo tako odleglo!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.1.2007 20:43:53
|
|
|
|
andreja2000
|
Da se še jaz malo javim in vas pozdravim. mojca9000,tudi jaz ti svetujem,pokliči!!!!!!!!! Pri nas ni nič novega in smo v nečakanju na Vsem lep večer in lahko noč
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.1.2007 20:46:24
|
|
|
|
yaris
|
Jaz in moj dragi greva tudi v nov krog. V drugi krog. Sva pridno slončkala ta mecec, pa je prišla . To pomeni, da gremo v novi krog z polnim gasssom.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 29.1.2007 19:11:07
|
|
|
|
tosja
|
Mojcaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a si klicala???????????????????????????
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.1.2007 17:31:10
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Punce moje pošte ni,danes je točno 10.mesec,ko sem bila dana ponovno na čakalno listo.Sedaj pa resno jutri jih bo pa moj možek poklical in jim rekel kaj sploh delajo.Upma,le da ga bodo resno vzeli. In še nekaj vidim da bom spadala med aprile in marčice kajti drugi teden se bo ziher prikazala in sem 99% da priprave pri februarski M odpadejo. In še neo vprašanje.Drugi teden gre osebna zdravnica na dopsut in je ne bo kaj če bo slučajno mož rabil za nov postopek novo napotnico mi jo lahko mogoče napiše zdravnik,ki bo njo nadomeščal? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.1.2007 17:31:52
|
|
|
|
Sulfinija
|
In še nekaj ker se mi tole vse skupaj zdi malce čudno je mogoče možno,da te sploh ne dajo ponovno na listo? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.1.2007 17:40:27
|
|
|
|
citrončica
|
Mojca9000, BREZ PANIKE!! Na čakalni listi menda si, saj si že klicala, ne?(mislim prej), napotnico ti bo dal tudi zdravnik, ki nadomešča, seveda! Le če rabiš izvide krvi na spolno prenosljive bolezni,(če so zadnji starejši od leta dni),si pejta po napotnice,ker jaz sem čakala na izvide par dni, zdaj pa dobro voljo v roke ,malo res še pokličita, pa le sporoči, kaj ti bodo povedali!! Pozdravček.....vsem seveda.....
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.1.2007 17:48:58
|
|
|
|
Sulfinija
|
Citrončica! Če se prav spomnim sma dala kri za te spolne bolezni že julija 2005. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.1.2007 19:18:07
|
|
|
|
citrončica
|
Mojca9000, jaz sem mogla imet sveže izvide, tudi midva sva že enkret dala, pa sva mogla zdaj še enkrat...to je v Lj.,saj veš, da pa je različno!?! Meni je že v pošti pisalo, da to rabim, ne starejše od 1 leta, pa svež bris.... Boš videla, kaj boš rabla,bodo že povedal, ne? Upam, da čimpreje!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.1.2007 19:22:02
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ja točno.Glej meni G je prvič napisala na napotnico izvide brisa,pa ne vem če ne bom mogla sedaj nove met ne vem kolk je bil on star no.Po mojem bo tkole oba na razgovor,podpis papirjev in nato odvzem krvi,ter femodene bom začela pei svoji prvi M ta čas pa bodo že izvidi,ko se bo vse skupaj začelo. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.1.2007 19:24:18
|
|
|
|
citrončica
|
No, vidiš, saj imaš vse splanirano!! Zdaj pa naj ti končno še datum povejo, pa si na konju!!! lp
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 30.1.2007 19:51:30
|
|
|
|
Sulfinija
|
Citrončica! Ja točno vse je lep planirano sedajle pa komaj čkam jutri da bo kaj lpega zvedel.M ne čakam med 7.2-9.02 in nato sedmi dan bi začela z jemanjem tabletk torej še ni nič izgubljeno,da ne bom začela februarja. LP Mojca
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?