Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvič z žensko...... 11.12.2006 20:35:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj,groza...kakšne pregrešne misli Za tole svetujem najmanj mesec dni osamitve,pa vsak dan najmanj 10 rožnih vencev,pa k spovedi takoj,da bojo še gospod župnik svoje povedal. Ne vem,kako si sploh upate pomislit na sex...to se dela samo takrat,ko hočete otroke.
|
|
|
|
RE: Prvič z žensko...... 11.12.2006 20:47:50
|
|
|
|
koala
|
Se strinjam z Kalbom!!!!!! Tebi Anonimana pa tako, če sta se skupaj odločila tako le uživajta, samo me res zanima kje sta našla to damo, ki se vama je pripravljena pridružit. Midva bi tudi kaj takega preizkusila, pa ni kandidatke.
|
|
|
|
RE: Prvič z žensko...... 12.12.2006 7:30:50
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Ah..ko pa vem,da me samo dražiš...potem pa iz vsega skupaj ne bo nič ! Probaj pa boš vidla
|
|
RE: Prvič z žensko...... 12.12.2006 8:10:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko sem bila prvič in zadnjič z žensko je bilo božansko, pravzaprav me še zdej rajca, če vidim dve skupaj bolj kot moškega in žensko, se pa ne bi odločila za trojčka MMF ali FFM ker nama je zaradi tega veza skoraj razpadla, ker se o tem prej nisva posvetovala drug z drugim in tudi če bi se, jaz pravim, : živemu človeku se lahko pripeti vse. Pa tudi kak preobrat v vezi po tem, garancije tako ali tako ni nobene, no pa v izogib temu ne bova tega storila. Sva si dovolj!
|
|
|
|
RE: Prvič z žensko...... 12.12.2006 8:39:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka ampak je po moje boljs enga 4some, kukr 3some udart Ja.. po moje tud..
|
|
|
|
RE: Prvič z žensko...... 12.12.2006 9:49:39
|
|
|
|
filipinka
|
Mislim, da to ni nič kaj takega, če si res želiš! Ampak mene bi bilo strah kaj bo, ko naslada mine! Bom imela moralnega mačka, ki se ga ne bom mogla zlahka znebiti??? Včasih je bolje ostati le pri fantaziji!
|
|
|
|
RE: Prvič z žensko...... 12.12.2006 10:39:53
|
|
|
|
Sita
|
Za to je potrebna: - čustvena in osebnostna zrelost vseh udeležencev - trden zakon in nesebična ljubezen ter popolna predanost med vama - odsotnost moralnih zadržkov, ki jih postavlja današnja družba - odsotnost ljubosumja, posesivnosti, zamerljivosti, občutka manjvrednosti - samozavest in samozaupanje ter vaše medsebojno zaupanje In potem ni več ovir. In kar se tiče moralnih zadržkov: tudi seks med dvema je lahko "nemoralen", saj ljubezen ni isto kot seks. Torej, kdor vidi v tem moralno nečistost, potem naj se zave, da je vsak seks "nečist", tudi tisti, ki je le med dvema in zanj ni drugega kot platonska ljubezen.
|
|
RE: Prvič z žensko...... 12.12.2006 10:43:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sita Za to je potrebna: - čustvena in osebnostna zrelost vseh udeležencev - trden zakon in nesebična ljubezen ter popolna predanost med vama - odsotnost moralnih zadržkov, ki jih postavlja današnja družba - odsotnost ljubosumja, posesivnosti, zamerljivosti, občutka manjvrednosti - samozavest in samozaupanje ter vaše medsebojno zaupanje In potem ni več ovir. tko bi bilo v teoriji.. V praksi.. pa obicjnao grejo zadeve cist drugace.. Manj ko se obremenjujes in razmisljas lepse je
|
|
|
|
RE: Prvič z žensko...... 12.12.2006 10:49:27
|
|
|
|
Sita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Manj ko se obremenjujes in razmisljas lepse je Ali pa tvegaš propad svojega zakona ali veze ....
< Sporočilo je popravil Sita -- 12.12.2006 10:54:39 >
|
|
RE: Prvič z žensko...... 12.12.2006 11:00:07
|
|
|
|
Anonimen
|
V vsakem primeru tvegas.. in to je cist ok.. Karkoli naredis tvegas.. in kaj potem.. vcasih proftiras.. vcasih tudi ne.. ampak ce ne tvegas ne bos nikoli vedel.. kako bi bilo ce bi bilo.. Samo po mojem konkretno pri tej zadevi ni kej velik tveganja zraven.. V bistvu ga ni nic..
|
|
|
|
RE: Prvič z žensko...... 12.12.2006 11:07:21
|
|
|
|
Sita
|
Ne, če se prijateljica ne bo zaljubila v moža ali obratno .... Saj to lahko sama oceni. Pa smo spet pri tem, koliko so zreli itd. Za marsikateri zakon bi bil to lahko propad .... odvisno od ljudi. Sicer sama nimam takšne izkušnje, mi je pa nek "stari maček" povedal, da je domišljija nekaj drugega kot praksa .... lahko je v redu, lahko pa tudi ne ....
< Sporočilo je popravil Sita -- 12.12.2006 11:21:13 >
|
|
RE: Prvič z žensko...... 12.12.2006 12:17:03
|
|
|
|
Taula
|
Ne draga anonimna, ne zdi se mi nič takega, ker bo tale ženska naredila to s privoljenjem svojega partnerja Ne vem kaj vas toliko briga in se toliko zgrožate kaj drugi delajo v spalnicah.Dokler se oba partnerja strinjata naj delata kar želita.. s eno žensko, ali pa z desetimi tipi. Kot je rekel nekdo naslov foruma je Spolnost, ni Moralno zgražanje.
|
|
RE: Prvič z žensko...... 12.12.2006 13:06:18
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka npr.: Prekleti kralji, pa zgodovina Medičejcev, da o družini Borgia niti ne govorim... Sem se še eno spomnila: Spolno življenje papežev.
|
|
|
|
RE: Prvič z žensko...... 12.12.2006 13:19:17
|
|
|
|
Anonimen
|
halooo...zakaj se pa eni tko zgrazate taksne stvari so se pocele, se pocnejo in se bodo pocele tud v prihodnosti...fora je samo v tem, da se danes lahko o tem bolj sprosceno govori (ceprav, glede na tukajsnje odzive, o tem nisem cist prepricana)
|
|
|
|
RE: Prvič z žensko...... 12.12.2006 13:22:29
|
|
|
|
Taula
|
ceprav, glede na tukajsnje odzive, o tem nisem cist prepricana) Če jih pa moti naj pa ne berejo tega.
|
|
RE: Prvič z žensko...... 12.12.2006 13:23:59
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Ah..ko pa vem,da me samo dražiš...potem pa iz vsega skupaj ne bo nič ! Probaj pa boš vidla O.k.....a se dobimo čez vikend?A?A?
|
|
|
|
RE: Prvič z žensko...... 12.12.2006 13:26:26
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo O.k.....a se dobimo čez vikend?A?A? Ja ljubica, pa saj mamo zmenjeno. Aj lavju tu.
|
|
RE: Prvič z žensko...... 12.12.2006 13:27:50
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka halooo...zakaj se pa eni tko zgrazate taksne stvari so se pocele, se pocnejo in se bodo pocele tud v prihodnosti...fora je samo v tem, da se danes lahko o tem bolj sprosceno govori (ceprav, glede na tukajsnje odzive, o tem nisem cist prepricana) Hja, mislim, da bo morala priti še ena seksualna revolucija. Naj se ponovijo 60-ta, pa bomo zopet pridobili kakega bolj svobodomiselnega človečka.
|
|
RE: Prvič z žensko...... 12.12.2006 13:33:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma halo folk??? Sej šo ne na herioglifih našli kamasutro naslikano!!!! Naj dela človek kar mu paše, posledice vseh dejanj pa itak nosi vsak posameznik! In ti anonimna, ko izpelješ akcijo, poročaj, da bomo imeli spet kaj zanimivega za glodat.
|
|
|
|
RE: Prvič z žensko...... 12.12.2006 13:33:56
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo O.k.....a se dobimo čez vikend?A?A? Ja ljubica, pa saj mamo zmenjeno. Aj lavju tu. joj...zdaj sem pa čisto v ekstazi...
|
|
|
|
RE: Prvič z žensko...... 12.12.2006 13:34:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Hja, mislim, da bo morala priti še ena seksualna revolucija. Naj se ponovijo 60-ta, pa bomo zopet pridobili kakega bolj svobodomiselnega človečka. no, sej ni tko kriticno...ce vzamemo za reprezentativen vzorec rr-jevce, k sodelujejo v teh "spolnih" debatah, loh vidmo, da jih je precej zlo open-minded...unih moralistov (beri anonimk) je pa zanemarljivo malo aja, Tanikaa, sej res...kaj se pa kej s tvojim harmom dogaja? matr se imena se vec ne spomnin
|
|
|
|
RE: Prvič z žensko...... 12.12.2006 13:47:34
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka aja, Tanikaa, sej res...kaj se pa kej s tvojim harmom dogaja? matr se imena se vec ne spomnin Saj se niti jaz več ne spomnim imena. Sem čist preč zaradi Njuškale, pa Kalbota.... Tak da ni časa za harem. Me čist zadovoljita, tak da ni potrebe.
|
|
RE: Prvič z žensko...... 12.12.2006 13:56:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka aja, Tanikaa, sej res...kaj se pa kej s tvojim harmom dogaja? matr se imena se vec ne spomnin Saj se niti jaz več ne spomnim imena. Sem čist preč zaradi Njuškale, pa Kalbota.... Tak da ni časa za harem. Me čist zadovoljita, tak da ni potrebe. tko je prov...clovk mora bit z malim zadovoljen
|
|
|
|
RE: Prvič z žensko...... 12.12.2006 13:59:49
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka malim zadovoljen Hmmm, srečkanosečka, če bi ti vedla..........
|
|
RE: Prvič z žensko...... 12.12.2006 14:23:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka malim zadovoljen Hmmm, srečkanosečka, če bi ti vedla.......... no jst sm mislila z majhnim stevilom potencialnih seks kandidatov...vcasih si ji mela...hmmm...100, zdej pa sam se 2
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?