Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvič z žensko...... 13.12.2006 9:54:07
|
|
|
|
kalbo
|
Punce, nič ne bo z blatno kopeljo. Deci gremo raj na pir, pa se tam intelektualno stepemo . Tanika, zate se pa z veseljem z blatom namažem, čeprav se mi zdi, da bi ti raje kaj drugega
|
|
|
|
RE: Prvič z žensko...... 13.12.2006 10:01:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Punce, nič ne bo z blatno kopeljo. Deci gremo raj na pir, pa se tam intelektualno stepemo . a dej, me smo pa zacele ze stave pobirat
|
|
|
|
RE: Prvič z žensko...... 13.12.2006 10:10:25
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Tanika, zate se pa z veseljem z blatom namažem, čeprav se mi zdi, da bi ti raje kaj drugega In kaj naj bi to bilo?
|
|
RE: Prvič z žensko...... 13.12.2006 10:14:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Hja, mogoče pa maš prav. Sam nikoli ne boš ugotovila, kateri je to. Tudi brez tega, da se vrzem v blato, se najde zenske.. ki bi me umile.. tko da s tem blatom nic ne pridobim.. Samo tanika.. ce pa s tem pridobim to, da bi me ti s svojo guzico umila.. pol pa bi mogoce se mal razmislu.. To pa ni kar tko...
|
|
|
|
RE: Prvič z žensko...... 13.12.2006 10:33:23
|
|
|
|
kalbo
|
In kaj naj bi to bilo? Srebrna radgonska
|
|
|
|
RE: Prvič z žensko...... 13.12.2006 11:16:55
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy guzico umila.. pol pa bi mogoce se mal razmislu Ritka, ne guzica.
|
|
RE: Prvič z žensko...... 13.12.2006 11:17:49
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo In kaj naj bi to bilo? Srebrna radgonska Pa si me. Točno to sem mela v mislih
|
|
RE: Prvič z žensko...... 13.12.2006 11:45:01
|
|
|
|
kalbo
|
Pa si me. Točno to sem mela v mislih Znam ja tebe tico
|
|
|
|
RE: Prvič z žensko...... 13.12.2006 11:59:25
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Pa si me. Točno to sem mela v mislih Znam ja tebe tico
|
|
RE: Prvič z žensko...... 16.12.2006 21:30:58
|
|
|
|
Jaganath
|
Tudi jaz sem nekoc prvic z zensko!
|
|
|
|
RE: Prvič z žensko...... 17.12.2006 16:39:15
|
|
|
|
Slončica
|
Ojej pa kaj če hoče probat, pač je vprašala, dobila na kupe nasvetov, neki lepih fotk in to je to.Se pa strinjam s Kalbom, da so anonimke reve in da ne znajo druzga ko blatit pa moralizirat. Anonimna št.1, če ste to izvedli svaka ti čast, marsikdo sanja o tem pa si ne prizna, ne sebi ne drugim.Pol pa se zbudiš star 60,70...pa si misliš, hudiča zakaj nisem.....
|
|
|
|
RE: Prvič z žensko...... 17.12.2006 19:35:02
|
|
|
|
molierka
|
takole ti povem na sexs še z eno žensko seveda je poleg mož pomojem pomisliš samo takrat, ko te ne zadovoljijo zadosti poleg tega pa jz sama nebi mogla gledat da moj mož natepava drugo jz pa poleg potem pa še mene ne hvala ali ni dovolj lepo če sta sama z možem ne pa da je poleg še ena haloooooooooooooo no to je seveda samo moje mnenje aja pa še nekaj kaj pa bolezni tudi obstajajo na svetu? tudi zaradi tega se je potrebno zamislti saj ne kateri možje nimajo radi zaščite ( kondomi) tako kot moj pravi da je kot da bi sladoled lizu skoz šipo
|
|
|
|
RE: Prvič z žensko...... 18.12.2006 5:26:47
|
|
|
|
dm#101
|
oh, dajte no moralizirat. anonimna, če ti je všeč, te mika, ste vsi za, kar. življenje je večplastno, pa dolgo, pa daje cel kup možnosti, da nekaj naredimo. všeč mi je, da si si žensko sama izbrala. res pa je, da nikoli ne veš, kako bo v resnici. ideja sama rajca, resničnost je čisto nekaj drugega. lahko ti bo grozno, lahko se boš počutila grozno. lahko se bo pa grozno počutil tvoju mož. čisto možno je, da se boste pa vsi trije imeli fino. izživet svoje fantazije (pod pogojem, da to počneš varno), pri tem pa ne škoditi nobenemu in ob konsenzu vseh vpletenih ni čisto nič narobe. nasprotno. spodbuja domišljijo. in če ti bo všeč, lahko ponoviš. ali pa tudi ne. stvar svodobne volje. sicer pa, včasih ugotovimo, da smo sposobni narediti marsikaj, kar nam še pred leti ne bi padlo na pamet. in dovolj zreli, da toleriramo drugačnost in da v nas prebiva tudi "hudiček" me zanima, kako se bo izteklo.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?