Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Postavljanje smrečice 6.12.2006 12:26:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz momram it še smreko kupit. Morda danes, ampak okrasila je še ne bom, semi še ne bo dalo.
|
|
|
|
RE: Postavljanje smrečice 6.12.2006 20:40:23
|
|
|
|
smrka
|
Jest sem ze postavla smrekco, jaslce, lucka na vsa okna, adventni venec na vrata... mormo dat se cev na balkon da bo res vse svetilo haha.
|
|
|
|
RE: Postavljanje smrečice 7.12.2006 7:35:41
|
|
|
|
srki
|
Par dni pred božičem, prej ne, se mi zdi, da potem vse vzdušje zbledi, še predno pride božič.
|
|
|
|
RE: Postavljanje smrečice 7.12.2006 7:57:14
|
|
|
|
iva01
|
jaz jo postavljam 24.12, in komej že čakam, upam da bo zapadel sneg. Navadno je okraševanje hiše res tak lep dogodek, vsi se zberemo tud moja sestra pride iz Lj, nato pa si skupaj okrašujemo hišo delamo smrekico, seveda ob delu poslušamo božične pesmi Za našo družino je božič edini praznik ki ga praznujemo skupaj in to čisto vsi, komej že čakam, na koncu pa nas za nagrado čaka odlična večerja
|
|
|
|
RE: Postavljanje smrečice 7.12.2006 9:55:12
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Rija: kje kupiš tole 'skandinavsko' vrsto smerekce???
|
|
|
|
RE: Postavljanje smrečice 7.12.2006 18:36:33
|
|
|
|
ona
|
Mene je pa sin malo zafrknil,kot že lani in smo jo postavili včeraj,na Miklavža! pa saj so povsod okrog tudi že jelkice postavljene,predvsem v trgovinah
|
|
|
|
RE: Postavljanje smrečice 7.12.2006 21:11:59
|
|
|
|
soncek&luna
|
mi2 jo tudi imava ze postavljeno.... od nedelje.... .mi je tamalcek pomagal okrasevat.. je kr ploskal
|
|
RE: Postavljanje smrečice 11.12.2006 12:53:38
|
|
|
|
katis
|
Midva sva prejšnji vikend dala venček na mizo in prižgala prvo adventno svečo. Včeraj pa sva postavila še smrekico in prižgala 2.svečko. Pa verjetno bova počasi še kakšno malenkost okrasila do Božiča.... LP = lepe praznike
|
|
RE: Postavljanje smrečice 11.12.2006 13:15:02
|
|
|
|
Rok_LM
|
Mi jo bomo postavili 24.12.
|
|
RE: Postavljanje smrečice 11.12.2006 22:51:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsako leto od Miklavža (oz. dan prej, 05.12.) do Sv. treh kraljev (oz. dan kasneje, 07.01.).
|
|
|
|
RE: Postavljanje smrečice 12.12.2006 9:56:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas pa že dva dini stoji okrašena jelka Timi je kar vriskal in z veseljem krasil,jaz pa na skrivaj popravljala,drugače bi bili okraski le na dveh vejah,nizko spodaj,no tam do koder lahko seže
|
|
|
|
RE: Postavljanje smrečice 18.1.2007 10:45:29
|
|
|
|
srki
|
No, pri nas pa še sedaj stoji, kljub temu da smo že krepko čez božič in novo leto. Je umetna in se mi je sploh ne da podret, sem že študirala, da bi jo kar na podstrešje dala-okrašeno, pa pokrila s kakšno rjuho, da se ne bi tako prašilo. A je še kje kakšna, ki je še ni pospravila. Sicer imajo pri nas eni navado, da pustijo smrekco do svečnice-2. februarja.
|
|
|
|
RE: Postavljanje smrečice 18.1.2007 10:47:50
|
|
|
|
CUKRČEK
|
ja, tudi pri nas imamo še vse postavljeno(smreko in jaslice). Do svečnice bo bojda bilo na svojem mestu. Red mora bit , pa čeprav slab.
|
|
RE: Postavljanje smrečice 18.1.2007 10:50:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, midva sva jo pa že takoj 1. al 2. pospravila.
|
|
|
|
RE: Postavljanje smrečice 18.1.2007 10:59:36
|
|
|
|
soncece24
|
Dobre ste Midva sva jo pospravila 7.1, ker do treh kraljev mora stat Jo je pa moj prav zmasakriral revico - jo je razsekal na koščke in odnesel na vrt, da bomo meli spomladi kaj za kurit v kaminu
|
|
RE: Postavljanje smrečice 18.1.2007 22:01:52
|
|
|
|
eya
|
Mi jo tudi še imamo postavljeno, še lučke smo danes in včeraj malo prižgali, ker so malemu ful všeč-so dobra animacija med njegovim hranjenjem, ker ko jih zagleda, kar pozabi, da se je malo pred tem odločil, da ne bo jedel
|
|
RE: Postavljanje smrečice 19.1.2007 9:25:54
|
|
|
|
srki
|
Na, včeraj pišem, da imam še postavljeno, pa sem jo še isti dan podrla. Ni nekako več zanimiva, pa še čas sem imela, sem si rekla, če ne zdaj, pol vprašanje, kdaj . Cukrček, pri nas je bilo v štalci vse kaj drugega, kot Jezus in Marija in Jožef. Včasih je bil kak Dedek mraz, včasih samo ovce, včasih nič. Pri tašči pa je ubogemu Jožefu glavo odtrgal
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?