Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
jaz jo postavljam 24.12, in komej že čakam, upam da bo zapadel sneg. Navadno je okraševanje hiše res tak lep dogodek, vsi se zberemo tud moja sestra pride iz Lj, nato pa si skupaj okrašujemo hišo delamo smrekico, seveda ob delu poslušamo božične pesmi Za našo družino je božič edini praznik ki ga praznujemo skupaj in to čisto vsi, komej že čakam, na koncu pa nas za nagrado čaka odlična večerja
Mene je pa sin malo zafrknil,kot že lani in smo jo postavili včeraj,na Miklavža! pa saj so povsod okrog tudi že jelkice postavljene,predvsem v trgovinah
Pri nas pa že dva dini stoji okrašena jelka Timi je kar vriskal in z veseljem krasil,jaz pa na skrivaj popravljala,drugače bi bili okraski le na dveh vejah,nizko spodaj,no tam do koder lahko seže
No, pri nas pa še sedaj stoji, kljub temu da smo že krepko čez božič in novo leto. Je umetna in se mi je sploh ne da podret, sem že študirala, da bi jo kar na podstrešje dala-okrašeno, pa pokrila s kakšno rjuho, da se ne bi tako prašilo. A je še kje kakšna, ki je še ni pospravila.
Sicer imajo pri nas eni navado, da pustijo smrekco do svečnice-2. februarja.
Dobre ste Midva sva jo pospravila 7.1, ker do treh kraljev mora stat Jo je pa moj prav zmasakriral revico - jo je razsekal na koščke in odnesel na vrt, da bomo meli spomladi kaj za kurit v kaminu
Mi jo tudi še imamo postavljeno, še lučke smo danes in včeraj malo prižgali, ker so malemu ful všeč-so dobra animacija med njegovim hranjenjem, ker ko jih zagleda, kar pozabi, da se je malo pred tem odločil, da ne bo jedel