|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Postavljanje smrečice
6.12.2006 12:26:33   
Anonimen
Jaz momram it še smreko kupit. Morda danes, ampak okrasila je še ne bom, semi še ne bo dalo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
6.12.2006 20:40:23   
smrka
Jest sem ze postavla smrekco, jaslce, lucka na vsa okna, adventni venec na vrata... mormo dat se cev na balkon da bo res vse svetilo haha.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
7.12.2006 7:35:41   
srki
Par dni pred božičem, prej ne, se mi zdi, da potem vse vzdušje zbledi, še predno pride božič.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 28
7.12.2006 7:57:14   
iva01
user posted image jaz jo postavljam 24.12, in komej že čakam, upam da bo zapadel sneg.
Navadno je okraševanje hiše res tak lep dogodek, vsi se zberemo tud moja sestra pride iz Lj, nato pa si skupaj okrašujemo hišo delamo smrekico, seveda ob delu poslušamo božične pesmiuser posted image
Za našo družino je božič edini praznik ki ga praznujemo skupaj in to čisto vsi, komej že čakam, na koncu pa nas za nagrado čaka odlična večerja

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 29
7.12.2006 9:55:12   
Strawberrie Cherrie
Rija: kje kupiš tole 'skandinavsko' vrsto smerekce???

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 30
7.12.2006 18:36:33   
ona
Mene je pa sin malo zafrknil,kot že lani in smo jo postavili včeraj,na Miklavža!
pa saj so povsod okrog tudi že jelkice postavljene,predvsem v trgovinahuser posted image

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 31
7.12.2006 21:11:59   
soncek&luna
mi2 jo tudi imava ze postavljeno.... od nedelje.... .mi je tamalcek pomagal okrasevat.. je kr ploskal user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
11.12.2006 12:53:38   
katis
Midva sva prejšnji vikend dala venček na mizo in prižgala prvo adventno svečo.
Včeraj pa sva postavila še smrekico in prižgala 2.svečko.

Pa verjetno bova počasi še kakšno malenkost okrasila do Božiča....
LP = lepe praznike user posted image

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 33
11.12.2006 13:15:02   
Rok_LM
Mi jo bomo postavili 24.12.

Prvo polovico življenja ti uničijo starši, drugo polovico pa otroci.

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 34
11.12.2006 22:51:49   
Anonimen
Vsako leto od Miklavža (oz. dan prej, 05.12.) do Sv. treh kraljev (oz. dan kasneje, 07.01.). user posted image

(odgovor članu Rok_LM)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
12.12.2006 9:56:29   
Anonimen
Pri nas pa že dva dini stoji okrašena jelkauser posted image Timi je kar vriskal in z veseljem krasil,jaz pa na skrivaj popravljala,drugače bi bili okraski le na dveh vejah,nizko spodaj,no tam do koder lahko sežeuser posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
18.1.2007 10:45:29   
srki
No, pri nas pa še sedaj stoji, kljub temu da smo že krepko čez božič in novo leto. Je umetna in se mi je sploh ne da podret, sem že študirala, da bi jo kar na podstrešje dala-okrašeno, pa pokrila s kakšno rjuho, da se ne bi tako prašilo. A je še kje kakšna, ki je še ni pospravila.

Sicer imajo pri nas eni navado, da pustijo smrekco do svečnice-2. februarja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
18.1.2007 10:47:50   
CUKRČEK
ja, tudi pri nas imamo še vse postavljeno(smreko in jaslice). Do svečnice bo bojda bilo na svojem mestu. Red mora bituser posted image , pa čeprav slab.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 38
18.1.2007 10:50:57   
Anonimen
Uf, midva sva jo pa že takoj 1. al 2. pospravila. user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
18.1.2007 10:59:36   
soncece24
Dobre ste user posted image user posted image Midva sva jo pospravila 7.1, ker do treh kraljev mora stat user posted image Jo je pa moj prav zmasakriral revico - jo je razsekal na koščke in odnesel na vrt, da bomo meli spomladi kaj za kurit v kaminu user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
18.1.2007 22:01:52   
eya
Mi jo tudi še imamo postavljeno, še lučke smo danes in včeraj malo prižgali, ker so malemu ful všeč-so dobra animacija med njegovim hranjenjem, ker ko jih zagleda, kar pozabi, da se je malo pred tem odločil, da ne bo jedel user posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 41
19.1.2007 9:25:54   
srki
Na, včeraj pišem, da imam še postavljeno, pa sem jo še isti dan podrla. Ni nekako več zanimiva, pa še čas sem imela, sem si rekla, če ne zdaj, pol vprašanje, kdajuser posted image .

Cukrček, pri nas je bilo v štalci vse kaj drugega, kot Jezus in Marija in Jožef. Včasih je bil kak Dedek mraz, včasih samo ovce, včasih nič.

Pri tašči pa je ubogemu Jožefu glavo odtrgaluser posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?