|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Postavljanje smrečice
5.12.2006 16:29:50   
ribica.

Mene pa zanima, kdaj doma postavite in okrasite smrečico? Sicer je v meni še vedno navada da jo postavljamo 24., ampak zdaj smo na svojem, božič pa še vedno praznujemo skupaj pri starših in nekak ne morem na ta dan postavljat smrečice v svojem stanovanju.

Kaj pa vi ostali? Kdaj okrasite drevce?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Postavljanje smrečice
5.12.2006 16:34:28   
Anonimen
midva sva se ravno preselila na svoje, to bo najin prvi božič. Smrekico bova postavljala zjutraj 24.12 ker sem tudi od doma tako navajena.
sama ne vem, kje bova za božič, bi pa najraje videla da sva pri nama doma, saj je le to najin prvi božič.

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.12.2006 16:35:59   
Anonimen
Tudi midva bova praznovala prvi božič na svojem. Smrekice verjetno ne bo(mava 2 mlada muca!) bova pa drugač probala okrasit. Zvečer pa itak doma-sama.user posted image  Komej čakam!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.12.2006 16:41:24   
rija
Jaz jo bom postavila tak hitro, kak hitro jo bom dobila! Bo pa to nekje okrog 15. decembra.
Samo enkrat sem jo šla delat na 24 zvečer in potem nič imela od celega večera....mamo namreč gromozansko smrečico, s katero je ohoho dela.

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.12.2006 16:56:06   
total
En teden pred božičem.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.12.2006 17:35:13   
soncece24
Midva tudi prvi božič na svojem user posted image user posted image user posted image postavla jo bova tisti teden pred božičem, kdaj ne vem točno, enkrat ko se bo mojemu dalo jo it kupit user posted image user posted image user posted image Za božični večer bova pa doma - pride familija k nama, letos sva se ful grebla, da bova midva organizirala božično večerjo in so nama valda z veseljem ustregli user posted image user posted image komaj čakam!

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.12.2006 18:14:46   
Anonimen
Ta teden jo nameravava postavit. Sva nora na smrekco in lučke in v bistvu že zamujava, sva jo hotela že na začetku decembra. Rada cel mesec uživava v tej lepoti.user posted image

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.12.2006 18:37:35   
Anonimen
Okrašujemo hišo (lučke, dekoracije, ...) že kak teden prej, smrekico pa vedno na večer pred Božičem, 24.12, sledi božična večerja in nato obisk polnočnice. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.12.2006 19:07:30   
tinica
Mi jo bomo postavili tudi ta teden če bo čas, če ne pa naslednji teden in sicer zato, ker nas potem od 23.12 pa do 30.12 ni doma. Naš tamali pa ima itak full rad lučke tako, da se jih bomo mogli prej nagledati.

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.12.2006 20:25:39   
Katrin
Dan ali dva pred božičem user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.12.2006 20:31:29   
Anonimen
Mi imamo že postavljeno!user posted image user posted image user posted image  Lučke že svetijo!user posted image user posted image user posted image  Na oknu se že sveti Božiček!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
5.12.2006 20:37:00   
lelaval
Smrečico vedno okrašujemo 24.12. Začnemo že zjutraj, ker je velika in dolgo traja. Ampak lučke po celi hiši in zunaj pa že svetijo. user posted image user posted image  In sproti še vesimo "kamo" po oknih in stanovanju.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.12.2006 20:42:17   
soncece24
Predvidevam, da imate tiste, ki ful hitro jelko postavljate umetne smrekice? Ker če jo jaz grem zdaj postavljat, jo lahko do božiča še ene 2x menjam, bo že posušena user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.12.2006 20:48:33   
rija
ne, imamo neko skandinavsko vrsto, ki ne odvže nobene iglice....še ko jo pospravljamo, je kot novauser posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 14
5.12.2006 21:35:45   
viv_
Mi jo postavimo 23.12. Ker imamo tapravo in to tako do stropa, pa stropove imamo malo višje, 270 cm user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.12.2006 21:40:39   
polona2
Mi smo jo že postavili in okrasili!!!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.12.2006 22:25:43   
Anonimen
Midva jo ponavadi postaviva po Milavžu, torej bo to ta vikend najbrž.

(odgovor članu polona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
5.12.2006 22:26:40   
Bubamaraa
Ta vikend jo bomo vsi trije skupaj postavili.....user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.12.2006 23:19:22   
kofetek2010
ko bo čas... upam, da še letos user posted image  

danes sem jo kupila, prvič v življenju umetno in veselo čaka v škatli, za okraske pa tud vem kje so (so se lani čudežno izgubili) user posted image  

upam, da bo naslednji teden kaj časa, da pričaramo decembrsko vzdušje user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.12.2006 23:28:29   
Anonimen
Midva s tamalčkom jo bova postavila v petek user posted image ! Sej ne vem kdo se bolj veseli, jaz ali tamalček?!user posted image
Nekaj božičkov imamo že polepljenih na oknih, v petek mu dam še snežaka na okno-tisti, ki sveti, pa lučke. Joj komaj čakam! Ker ljubim kič user posted image user posted image user posted image user posted image !

P.s. Splišni a bomo mel v Šorlijevem najlepš okrašen? Se bo vse svetil!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
6.12.2006 7:51:19   
Strawberrie Cherrie
Juhu, to bo tut najin prvi skupni božič v skupnem domekuuser posted image user posted image ; pa bova imela zvečer tako lepo večerjo, naslednji dan pa po darila k mojim in dol k njegovimuser posted image user posted image
Upam seveda, da mi bo stanje dopuščalo, drugače pa lahko vsi pridejo k nama in nama prinesejo darila (vsekakor ne smejo pozabit na user posted image )user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
6.12.2006 8:09:14   
soncece24
IZVIRNO SPOROČILO: rija

ne, imamo neko skandinavsko vrsto, ki ne odvže nobene iglice....še ko jo pospravljamo, je kot novauser posted image

Hitro povej kje to kupiš? user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 22
6.12.2006 11:53:33   
Moyca_
na božični večer

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

Neposredna povezava do sporočila: 23
6.12.2006 12:13:27   
Jančika_
Pojmam nimam, ko se nam bo dalo. Če splohuser posted image

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 24
6.12.2006 12:18:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NUR

P.s. Splišni a bomo mel v Šorlijevem najlepš okrašen? Se bo vse svetil!user posted image user posted image user posted image

A ti si tudi s Šorlijevega naselja? No, pri nas se Božiček že sveti z okna, na balkonu imamo pa itak vedno "požar".user posted image  Nas res ne moreš falit. Samo to nas letos še čaka, ker tiste cevi pa  res še nisem upala napeljati.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?