|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prosim za nasvet
5.12.2006 13:14:30   
malecka_mateja
ojla!
te malo potolažim da hitro obriši solzice in naredi test čez en teden ali 10 dni šeenkrat ker lahko da si zanosila kasneje in še niamš tako močnega tega hormona!
tudi pri meni je bilo isto in potem sem čez 14 dni ponovila in prikazali sta se user posted image .tako da če nedobiš user posted image  sasmo ponovi test čez nekaj dni in boš videla!ne takoj  obupati! pa hitro skrij solze ker škodiš user posted image !
držim pesti!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu karolina025)
Neposredna povezava do sporočila: 26
5.12.2006 13:36:11   
malecka_mateja
kaj je zaj to vidim da si nekaj odpisala odpre pa mi ne!
sem že jezna kot user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 27
5.12.2006 18:47:36   
Katrin
Ne obupaj tako hitro! Bo pa naslednji mesec user posted image

Če pa user posted image  ne dobiš, ponovi test čez nekaj dni.

Srečno!

lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
5.12.2006 19:38:21   
smotka lonib
Karolina025! Ne user posted image user posted image user posted image . če še vedno nisi dobila menstruacije, pa čez nekaj dni spet probaj test. Če bo spet negativen, pa ne obupaj, saj boš tudi ti nekega dne postala user posted image . Držim pesti, da čimprej uspe in zagledaš user posted image .

Lep pozdrav!

Neposredna povezava do sporočila: 29
5.12.2006 20:11:33   
katipi
Karolina, ne jokaj! Strinjam se z vsemi, ki te poskušajo potolažiti; čez nekaj dni ponovi test, če ne bo nič ta mesec, bo pa naslednji. Glavo gor, punca!user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 30
5.12.2006 20:33:30   
karolina025
Ljube moje deklice!

Zal vam moram sporociti, da me je pred eno uro obiskala user posted image  in tako ubila se zadnje kancke upanja, da bom ze ta mesec user posted image !user posted image user posted image user posted image

Trudim se ostati mocna in s svetlimi ockami zrem v cas cez 4 tedne, ko vam bom, upam, sporocila, da mi je Bozicek prinesel  user posted image ...iskreno zelim vsem vam, ki ste mi stale in mi se vedno stojite ob strani, VSE NAJLEPSE!

RES HVALA!

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 31
5.12.2006 21:47:31   
katipi
Je že v redu...Malo pobrskaj po temah na "zanositev-želimo si novega člana" in videla boš, da so take "drame" precej pogoste. Zato pa smo tukaj, da druga za drugo držimo pesti, skupaj jokamo, se smejemo, predvsem pa čvekamo v upanju, da zagledamo čarobniuser posted image user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 32
6.12.2006 7:56:30   
Strawberrie Cherrie
Karolina, tko kot so ti že ostale punce napisale - ne obupaj! Slej kot prej boš tudi ti zagledala user posted image user posted image

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 33
6.12.2006 18:12:53   
Anonimen
Tudi jaz ti želim,da ti test pokaže pozitivno.Javi,kako in kaj.

Jaz sem prvi test naredila na 1.april in nisem vedela ali naj možu povem ali ne,ker ne vem če bi mi verjel.

Sva pa tudi začela prejšni mesec delati na drugem otroku,pa bomo videli kako bo drugi teden,ko bi morala dobiti men.Dobila sem sicer nekoliko zaotečen trebuh,na dotik boleč,nekaj me je v njem tudi špikalo,to je trajalo kakih pet dni,sedaj se je umirilo,imam pa malo čuden občutek v prsih,sicer me ne bolijo ,občutim pa občasno kot da me v bradavicah nekaj ščemi,pa ves dan me že dva dni zebe,pa imamo toplo v stanovanju,bomo videli.
Prvič nisem imela nobenih znakov,dokler mi ni postalo slabo za 3 mes.,ne vem pa ali ti znaki,ki jih imam sedaj kaj pomenijo !

LP

Neposredna povezava do sporočila: 34
6.12.2006 18:19:30   
Anonimen
Se opravičujem,sem ti pisala pa sploh nisem prebrala vsega do konca,tudi jaz ti povem ne obupaj,glavo pokonci in ne sekiraj se,ker to tudi vpliva,jaz sem za prvrga potrebovala 7 mes.ko pa sem se vdala,da mi očitno ni usojeno pa je takoj ratalo.
Torej držim pesti,da ti bo kmalo uspelo.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
6.12.2006 21:40:01   
Eca
Anonimna - tvoji znaki so pa enaki kot pri meni, pri drugi nosečnosti. Držim pesti, da ti je uspelo user posted image

Lp, Eca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
15.12.2006 9:26:00   
Anonimen
Ponovno se javljam:

Danes je že 6 dan kar zamujam z men.pa še vedno nič,sicer se mi je včeraj dopoldan pojavil rahel rjavkast izcedek,potem pa nič več,danes pa sem naredila test(SERATEC DIRECT) pa je žal pokazal samo eno črtico,sicer sem navajena,da mi men.zamuja 2-4 dni,ampak očitno tokrat zamuja še bolj.
Poskušam pozabiti svojo žalost in upat,da bo pač ratalo drugič,tretjič...

LP

(odgovor članu Eca)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?