|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim za nasvet
3.12.2006 20:58:55   
karolina025
Drage moje!

2.11.sem imela zadnjo menstruacijo (prvi dan), ciklus pri meni ponavadi traja med 28-30 dnevi in danes se nimam menzisa.user posted image
Zanima me, kdaj mislite (cimpreje), da je najbolje, ce opravim test, da ne bo prezgodaj in bo pokazal dejansko stanje - preveckrat sem bila ze razocarana in me je kar malo strah. Prosim svetujte!

Hvala vam ze vnaprej in leeeepoooo prosim drzite pesti, da bom srecka noseckauser posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim za nasvet
3.12.2006 21:06:43   
Katrin
Držim pesti!!! user posted image

Meni je test pokazal nosečnost drugi dan izostanka.

Srečno!

katrin

< Sporočilo je popravil katrin -- 3.12.2006 21:15:38 >

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu karolina025)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.12.2006 21:13:30   
karolina025
IZVIRNO SPOROČILO: katrin

Držim pesti!!! user posted image

Meni je test pokazal nosečnost drudi dan izostanka.

Srečno!

katrin

Joj, Katrinica, hvala ti!!! Te obvestim o rezultatu, ko zberem pogum, ceprav bi test najraje opravila ze kar takoj sedaj.user posted image
Tako zeeeloooo upam, da me prej ne preseneti user posted image ...

Hvala se enkrat

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.12.2006 21:16:41   
lukec
Tisti, ki sem ga jaz uporabila naj bi pokazal rezultat že prvi dan po izostanku user posted image . Po mojem, če počakaš tja do torka bo že pravi čas, seveda, če lahko zdržiš do takrat.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.12.2006 21:23:20   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: karolina025
... čeprav bi test najraje opravila ze kar takoj sedaj.user posted image

Hvala se enkrat

Popolnoma te razumem. Nikoli ne bom pozabila "najine" nedelje user posted image  Ko sem delala test, je bila namreč nedelja in z možem sva šla po test v dežurno lekarno user posted image

Srečno !!!

Neposredna povezava do sporočila: 5
3.12.2006 21:25:59   
karolina025
IZVIRNO SPOROČILO: lukec

Tisti, ki sem ga jaz uporabila naj bi pokazal rezultat že prvi dan po izostanku user posted image . Po mojem, če počakaš tja do torka bo že pravi čas, seveda, če lahko zdržiš do takrat.

Ja, saj se trudim in cakam - sedaj vsak dan znova upam, da se ne prikaze user posted image ! Sicer me v jajcnikih ze kar kak teden hoce malo boleti in grozen apetit imam, vendar imam take simptome obicajno tudi pred user posted image , a se vedno upam, da je tokrat vzrok uresnicenje moje najvecje zeljeuser posted image .

Hvala hvala hvalauser posted image

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.12.2006 8:40:20   
Pikca
Meni je test (Clearblue) pokazal že 1. dan izostanka menstruacije in to obakratuser posted image . Sem tudi bolj nestrpne sorte in nisem mogla čakat, sploh prvič, ko sva dolgo čakala na user posted image . Prvič sem delala test že na dan, ko naj bi dobila M, pa je bila črtica bolj bleda, naslednji dan sem pač skurila še en test, ampak tokrat ni bilo dileme.
Drugič, ko je uspelo v prvo, pa se mi je že par dni pred pričakovano M zdelo, da sem noseča in res je bilo tako. Srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 7
4.12.2006 9:06:04   
zima07
Pozdravljena!
Predlagam ti, da greš v lekarno, kupiš 2 testa in enega narediš takoj (po moje bi že lahko pokazal user posted image user posted image !!), če ne, narediš čez kak dan ali dva še enkrat... Držim pesti zate in verjamem, da je tokrat uspelo user posted image ..POROČAJ nam!!!

LP

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.12.2006 9:41:07   
frufru
Jaz sem že pred testom vedla, da bo +, ker sem mela že teden pred predvideno M občutek napetega trebuha pa občutljive bubise, česar ponavadi ni bilo. Pol sem pa dan pred predvideno M naredila test in sta se takoj še pred minuto pokazali 2 črtici.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.12.2006 10:28:26   
petraz
Tudi jaz držim pesti zate in upam, da si postala srečna user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 10
4.12.2006 10:30:57   
karolina025
Deklice moje!

Danes se ni user posted image , tako, da se trudim zdrzati vsaj do jutri, ko bom sla v lekarno, kupila test in vam....uuuuupam....sporocila cudovito novicko!!!user posted image
Sicer me pa kar konkretno boli spodaj, le prsa ostajajo neobcutljiva:( - bomo videli, ostajam optimistkauser posted image ...jooooooj, kako si zelim, da bi postala user posted image !

Hvala, ker ste ob meni pikiceuser posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.12.2006 12:19:55   
lunca2
Tudi jaz ti želim da zagledaš user posted image in da se ti želja, da postaneš user posted image uresniči.
Držim pesti zate!
Pa čimprej sporoči ko opraviš testuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 12
4.12.2006 12:28:31   
karolina025
Joj, HVALA...res HVALA!!!user posted image

Ce mi uspe, bom res NAJSRECNEJSA deklica na svetu.user posted image

Sporocim takoj, ko bom vedela!!!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.12.2006 14:55:28   
smotka lonib
Karolina025! Tudi jaz držim pesti, da bi se ti prikazaliuser posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav!

Neposredna povezava do sporočila: 14
4.12.2006 15:07:04   
janapan
Karolina025...kar se tičeprsi...pri meni ni bilo na začetku na prsih prav nobenih sprememb vsaj do 7 tedna..no zdaj opa so za celo in konkretno številko večje in občutljive kot hudič : )

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.12.2006 15:14:35   
karolina025
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

Karolina025! Tudi jaz držim pesti, da bi se ti prikazaliuser posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav!

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiijooooooooooooj, HVALA VAM!!!! Res HVALA!!!! Tako sem nestrpna, da sem ze cisto iz sebe.user posted image

Danes sem doma in me res kar fino boli spodaj, poleg tega se mi na trenutke tako vrti, da se mi zdi, da bom kar omedlela...jooooj, saj ne vem kako bom zdrzala do jutri, ampak bom ze nekako, MORAM!user posted image  Potem pa vas povabim na tortico, deklice mojeuser posted image .

Res HVALA, ker pricakujete z mano...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.12.2006 15:18:16   
karolina025
IZVIRNO SPOROČILO: janapan

Karolina025...kar se tičeprsi...pri meni ni bilo na začetku na prsih prav nobenih sprememb vsaj do 7 tedna..no zdaj opa so za celo in konkretno številko večje in občutljive kot hudič : )

Joj, najapancica, ti ne morem povedati kako lepo je bilo prebrati te tvoje besediceuser posted image user posted image user posted image ! HVALA TI!!!! Koliko je pa ze stara tvoja pikica? Te bo ze kmalu razveselila s svojim prihodom?

Kako si zelim, da ti bom lahko sporocila, da se ti pridruzujem, kot user posted image !user posted image

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.12.2006 16:41:11   
draja
Midva sva delala test približno 3. dan izostanka in je lepo pokazal dve črtici. Jaz nisem imela nobenih posebnih znamenj nosečnosti še takrat, tudi nič kaj preveč občutljivih prsi ne, tako da je pri vsaki malo drugače. Se je pa začelo v 7. tednu s slabostmi in to konkretno user posted image .

Držim pesti in komaj čakam da preberem tvoje sporočilo jutriuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18
4.12.2006 16:54:28   
crci06
uf, kako si nestrpna... tako, kot smo bile vse...
Je pa res hudo, če se preveč napsihiraš in pol nič ni...

Zakaj ne bi namesto ClearBluja, ki je dražji kupila Baby Check mini, ki se je meni zdel cenejši (pa se cen ne spomnim), pa sta 2 v kompletu?  (isto v lekarni)
Tako lahko test narediš danes in če slučajno (še) ne bi bilo user posted image , ponoviš čez par dni.,
Če pa bodo user posted image , pa ponoviš, da spet doživiš tisti blažen občutek user posted image

Pa fajn mi je, ker user posted image  ne izginejo po parih minutah!!user posted image

Držimo pesti!
Najbolje, da nam že kar poveš, kdaj misliš it po test... dopoldan ali popoldan...
hahaha, nestrpnost pred user posted image  je res lep občutek!
Srečno!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.12.2006 23:03:45   
katipi
Karolina, obljubi, da boš test naredila že zjutraj, saj bom prav zaradi tebe že dopoldne prečekirala forumuser posted image ! Držim pesti!user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.12.2006 8:39:25   
Strawberrie Cherrie
Kaj zaj, je že ali ni??????user posted image

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
5.12.2006 9:05:51   
karolina025
Drage moje pikice!
Ko sem prebirala vasa sporocilca, so se mi zarosile oci. HVALA vam za vso podporo in vzpodbudo!!!!!user posted image  Ne morem vam povedati koliko mi vse to pomeni.

Sedajle se odpravljam od doma, ker imam nekaj obveznosti (glavna med njimi je obisk lekarne) in potem, ko se vrnem domov...vam TAKOJ sporocim novicko!
Joj kako si zelim user posted image ....user posted image ....user posted image !!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Prosim drzite pesti.user posted image  HVALA VAM, deklice moje!!!!!!!!!!

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.12.2006 9:19:16   
Katrin
Držim pesti in mislim nate!

Srečno!

lp, katrin

Neposredna povezava do sporočila: 23
5.12.2006 9:46:26   
lunca2
Tudi jaz držim pesti, da zagledaš user posted image in čimprej pridi domov in opravi test.Tu na forumu smo vse firbčne.
Sporoči!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 24
5.12.2006 13:10:43   
karolina025
Drage moje...

...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

HVALA za vso podporo in tople besede...zal se je prikazala le ena crtica...komaj se pisem te besede...user posted image user posted image user posted image

HVALA vam se enkrat...iz srca

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?