|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nikamor mi ne pusti!
7.12.2006 14:19:02   
kalbo
dej, tanikaa, zameni že slikco, mater ej. mam dost te riti, enkrat manjše od moje.

Nema ništa, ta ritka naj ostane, ker meni vsakič ko jo vidim polepša danuser posted image

(odgovor članu žužu)
Neposredna povezava do sporočila: 76
7.12.2006 14:19:10   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

In keri dve sta bli to?

Lubi Kalbo, veš da se več ne spomnim. Daj malo počekiraj kje si včeraj vse pisal pa tam sem ti tudi takoj napisala, da si brcnil v temo. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 77
7.12.2006 14:19:47   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Nema ništa, ta ritka naj ostane, ker meni vsakič ko jo vidim polepša danuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 78
7.12.2006 14:21:44   
žužu
eh, nima smisla, se vdam. pa naj rit ostaneuser posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 79
7.12.2006 14:22:38   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: žužu

eh, nima smisla, se vdam. pa naj rit ostaneuser posted image

user posted image  Kalbo kaj ti delaš s temi ženskami? 

(odgovor članu žužu)
Neposredna povezava do sporočila: 80
7.12.2006 14:25:54   
Sita
IZVIRNO SPOROČILO: žužu

sito sem pa označila, no, ne njo, ampak njene besede, kot nekoga, ki je najbrž dal kar nekaj skozi in si zatiska oči pred problemi. ala drnovšek stil mi ne potegne in mislim, da presvetljenost oz. dohovnost nima nobene veze s tem, da okrog problema posujemo rožice. in ga ni, ni zakona na tem svetu, kjer bi bila dva tako popolna, tako uskajajoča, da bi sejala okrog sebe samo pozitivno energijo. in je ni matere na tem svetu, ki bi samo na nežen način znala vzgajati svoje otroke. zato me taki ekstremi motijo, ker so skregani z logiko. ja.

No, iz vsega, kar ste pisali, ko me ni bilo, me je edino BaguSka razumela. Samo ona je vedela, o čem pišem. In kaj ta pravljica pomeni.

Ravno jaz si pred problemi ne zatiskam oči in jih poskušam zmeraj sproti reševati. Pa pri tem ne rabim nobene agresije.
Ja, dala sem kar nekaj skozi, zato vem, o čem govorim. Iz prakse.
Nekdo zgoraj je napisal, da udariti po mizi ni na višji duhovni ravni.
A nisem že velikokrat napisala, da se je treba postaviti zase? A to ni udariti po mizi? Seveda ni treba fizično udariti po mizi in nikogar zmerjati z raznimi živalskimi ali kakšnimi drugimi poniževalnimi izrazi. S tem pokažemo le svojo šibkost in prizadetost. Kdor ponižuje, se v resnici čuti ponižanega.
Kdo pa se bo postavil za nas, če ne sami? Kako pa lahko ljubite druge, če ne ljubite sami sebe? Enako je s spoštovanjem.
Lahko pa nekomu na lep način, brez kakršne koli jeze ali užaljenosti povemo, da nam nekaj ni prav. Ampak takoj. Ne pa, da pustimo, da se stvari nabirajo in nabirajo, potem pa, ko je mera polna, eksplodiramo. Če pa izražamo, kaj želimo, to jasno povemo, pa sploh ne pride do krega. Lahko pride izključno do razprave in problem je rešen. Še nastal ni. Ker če bi si zatiskala oči pred problemi, bi jih sedaj imela že kup in ne vem, kakšen bi bil potem moj zakon. In ravno o tem sem zgoraj govorila. To je isto kot študij. Če se učimo sproti in se znamo organizirati, nimamo nobenih problemov. In vse stvari opravimo z levo roko tako rekoč.
Pa še o duhovnosti: kaj pa je duhovnost? Zame to ni nič abstraktnega, kar nima opraviti s tem življenjem. Duhovnost je življenje samo. To ni pravljica, kar nima veze s prakso. To je delo na sebi, zmeraj znova. To je delo na odnosu s partnerjem, prijatelji, znanci, vsemi.
Nikoli se ni dobro istovetit s katerim postom tule in Tanikaa sploh nič ni letelo nate osebno. Vse, kar napišem, ne leti na nobenega osebno. Gre izključno za mojo lastno analizo - kaj bi pa sama naredila, če bi imela tak in tak problem. Zakaj? Da spoznavam samo sebe! Če koga boli kar napišem, ne morem biti odgovorna. Vsak je sam odgovoren. Pač predstavim svoj vidik, drugi pa svojega.
In če vam odgovarja, da se razkurite nad partnerjem, nič hudega. Je to čisto prav za vas. Midva imava pač drugačen način, da se mirno o vsem pomeniva. In nama je tako prav in zato nimava problemov. In ne vem, zakaj koga boli, da nisva taka, kot se vam zdi, da bi morala biti? Nikomur ni treba biti tak kot od njega družba pričakuje. In nikomur tak, kot jaz napišem. Vsak je sam svoje sreče kovač in kdor je srečen ima prav. Nikdar ne silim drugih, naj delajo tako in nič drugače. Pokažem le eno pot, eno držo, en način, po katerem se tudi da priti do usklajenosti med dvema, ki pa ni nujno, da vsem odgovarja.
Saj smo si različni! In prav je tako.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu žužu)
Neposredna povezava do sporočila: 81
7.12.2006 14:26:36   
kalbo
Kalbo kaj ti delaš s temi ženskami?
user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 82
7.12.2006 14:34:16   
žužu
user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 83
7.12.2006 15:52:35   
Sita
Pa še mimogrede o pozitivnem mišljenju, o katerem tako govori tako imenovana novodobna duhovnost.
Samo pozitivno mišljenje je čisto brez haska (in to bi bilo zatikanje oči pred problemi!- če sanjaš le o pozitivnem izidu!), če sam nič ne narediš in čakaš, da se bo vse dobro izteklo. Ja, potem pa rata problem, ja.

Moj pokojni dedek mi je že kot majhni punčki zmeraj govori: "Čič ne da nič, stojal pa prov mal." Moja mami pa : "Brez muje se še čevelj ne obuje."
Oboje isto pomeni. Torej je treba "zavihat rokave" in delat. Nič se ne opravi samo. In če delamo prav, pozorno, problem ne more nastati. Če znamo poslušati in se vživeti v druge, hkrati pa jasno postaviti svoje meje, ne more priti do problema. lahko pride do nesoglasij, ki se lahko takoj rešijo. Zakaj bi čakali na problem?
In še huje - zakaj si ljudje tako radi sami delajo(mo) probleme? Zato, da bi jih potem reševali? Po možnosti s kričanjem, ko bi eksplodirali in se tako olajšali? Hkrati s tem pa bi dobili neizogibno nov problem - občutek krivde in obžalovanja. Je to O.K.?

To je isto kot to: predvčerajšnjem zvečer me je začel rahlo boleti zob. Drug dan zjutraj pa še malo bolj - skelelo me je ob pitju toplega ali mrzlega in bolelo ob dotiku. Lahko bi počakala in vzela Aspirin. Tako bi odložila reševanje problema. Bolečina bi popustila, morda celo za dlje časa. Pa nisem. Klicala sem svojega zobozdravnika in se naročila. Danes sem bila pri njem. In popravil mi je zob. Tako ni prišlo sploh do problema - da bi me zob tako bolel, da bi rabila Aspirine, ampak sem takoj ukrepala. In tako poskušam živeti in delati z vsako stvarjo.
Prav tako je s partnerstvom, otroci, prijatelji .... In potem ljudem ni jasno, da nimam ne vem kakšnih problemov. Saj imam včasih - takrat, ko kakšno stvar "odložim" za pozneje. Tako je bilo z mojim prvim otrokom. Ves čas odlična, potem se je pa poslabšala in ker sem ji nekako zaupala, da bo že sama rešila svoje probleme, ima sedaj še večji problem. Učiti se mora še za nazaj - kar je prej "prešpricala" in včasih nima volje. No, samo še ni nič prepozno in nama gre že na bolje (jasno je, da ji pomagam).

Če pa pustiš, da gredo stvari svojo pot - to pomeni zatiskanje oči pred problemi in neko posipanje rožic, ali kaj ste rekli.

Je treba delat. Povsod. In v delu uživat. Med delom in duhovnostjo ni razlike. Ker duhovnost ne pomeni sanjarjenje o nekem Razsvetljenju, ki pride samo. O, ne. Upam, da sem zdaj razložila tako, da ne bo več napačnih predstav o Sitinem razglabljanju. In Sita se bori, ker je življenje borba, Sita pa Škorpijon. user posted image  Hkrati pa spoštuje vsakogar in mišljenje vsakega. Le napačne sodbe jo motijo in tu se ne pusti! user posted image   

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu žužu)
Neposredna povezava do sporočila: 84
7.12.2006 16:50:52   
domci
Jaz bi se takoj ločila...
Da bi mi dec skoz težil, pa še otroci bi bili bolj sproščeni ker bi bila tudi ti

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 85
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?