|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za PINKYCO in KNIČI, pa tudi vse ostale d...
1.12.2006 9:56:47   
Pupa*
user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem že bolj vesela!!! Sem vedela, da si močna punca in da razmišljaš tko kot je treba. Telo te samo opozarja, da je treba malo izprežt in počivat.

Tale je pa dobra, da tvoj pravi, da si potem že nekaj let noseča... sem se prav nasmejala... user posted image  Najbrž sem potem jaz tudi. user posted image

Glede pregleda je pa očitno tako, da imajo pri vsakem G. svoj red... na žalost... pri enih je lahko partner zraven že na prvem pregledu, večina jih pa pravi, da ne, ker je pregled vaginalni... meni je tud to čudno, saj je ja vajin otroček, a ne... jaz bom na pregledu vprašala, če pride lahko noter, če bo rekla ne, pač ne... ravno kregala se ne bom tam zaradi tega... je pa nama ful žal, če to ne bo možno... user posted image

Danes zjutraj je bil moj prvi stavek, da komaj čakam jutri, ko bom lahko doooooolgo spala... user posted image  

Res hvala tudi tebi - bom sigurno počela vse to... user posted image

Lep vikend, božajta bušija in miren vikend vsem trem! user posted image


_____________________________

Vsakemu človeku je usojeno, da bo našel zaklad. A le tisti, ki posluša svoje srce, bo zaklad v resnici tudi našel.

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Za PINKYCO in KNIČI, pa tudi vse ostale d...
1.12.2006 11:34:02   
Kniči
ojla, da se še Kniči malo javiuser posted image ... jah, jaz sem pa še kar tako kot sem bila. danes sem napolnila 6 tednov in prvič mi je bilo danes tudi malo slabo-še zdaleč ne za bruhat, je pa neprijetno. komaj čakam na pregled v sredo, ko bom noseča 6t 5/7! bojim se samo, da se še nič ne bi videlo. no, zadnjih nekaj dni se vsaj počutim kot user posted image , kar se prej nisem, pa za nosečnost vem že skoraj 2 tedna.

lp, Kniči!

_____________________________

LP
Kniči
**********
PDP:28.7.2007

(odgovor članu Pupa*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Za PINKYCO in KNIČI, pa tudi vse ostale d...
4.12.2006 9:26:11   
Pinkyca
Jutro PUPA,

kako je šel viend?

Jaz sem se v petek odpravila kar na urgenco. V roke me je dobila ena mlada G, ki je bila sprva najprej malo osorna, potem pa se je omehčala in se mi res posvetila. Vse sva predebatirali. In sicer: izcedki pač niso ok v nosečnosti. To so zdaj najbolj kritični tedni. Ponavadi se SS začne z izcedkom, menstrualnimi krči in nato pade ven vse skupaj v obliki krvave kepe. Ničesar se ne more narediti, da se to prepreči. Če je plod bolan bo šel naprej.

V glavnem pregledala me je, ugotovila, da je plod v maternici (tam kjer mora biti), da je velik (glede na moje izračunane tedne) in da zgleda ok. Je pa rekla da vidi da je izcedek notri. Potem je pa rekla takole: izcedek mora prenehati v parih dneh, sicer naj se najavim še ta teden na pregled pri moji G (ne glede na to, da imam datum UZ 14.12.), če pride do krčev in krvavitve naj pridem nazaj na urgenco na čiščenje.

Vikend sem preživela v počivanju, spanju in lenarjenju. Izcedek je malo ponehal in se potem spet pojavil. Konstantno isti - take rozkasto rjave barve. Ni ga veliko, a je prisoten.

Vseskozi me dol nekaj špika (a G je rekla da je to normalno, nevarni so krči). Tudi slabost se mi pojavi - ampak mi ni slabo, bolj tako mučno mi je - mogoče je pa to od skrbi in živciranja kaj bo zdaj.

Držim se ok, pripravljena sem na vse.

Aja pa slikico imam. Ena pika v jajcu je. G je rekla, da je celo zaznati že utripanje ploda.

Ma bomo videli.

Potem se premišljevala čez vikend in sem prejle zjutraj sodelavki povedala za moje stanje, ker jo ne bi rada klicala iz urgence in ji po telefonu razlagala zakaj bom na bolniški, če pride do najhujšega. Sva tudi dobri prijateljici in si vse zaupava - itak je rekla, da je že pošteno sumila da se mi nekaj dogaja.

No tako vidiš je minil vikend. Povej kako je s tabo! Kakšni novi znaki?

Nabavila sem si knjigico od Pušenjaka - dobra zadevica.

Se tipkava!!!user posted image   

(odgovor članu Pupa*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Za PINKYCO in KNIČI, pa tudi vse ostale d...
4.12.2006 11:15:40   
Pupa*
O, Pinkyca, živjo!!

Si se le oglasila... sem pogledala takoj zjutraj na forum, pa sem si mislila, menda ja ni kaj hujšega narobe in si ostala doma.

Mi je kar malo hudo, ko tole berem... user posted image  res prav, da si se odločila in šla na urgenco... vsaj veš pri čem si in stvari so ti sedaj bolj jasne. Čeprav je težko sedaj takole razmišljati, ampak vse se zgodi z razlogom, tako da če se bo zgodilo najhujše, bo tako edino prav. Vendar upam s tabo in držim pesti za nasprotno!!

Saj je prav, da si povedala sodelavki, še sploh če se tako dobro razumeta, je prav, da ve... a boš sedaj vseeno hodila v službo, glede na tvoje stanje? A misliš, da ne bi bilo boljše, da bi doma počivala...

Pri meni nobenih novih znakov... se mi pa zdi, da sem z vsakim dnem bolj utrujena in zaspana... danes sem se ponoči večkrat zbudila (ne vem zakaj se mi to vedno dogaja takrat, ko je treba v službo, med vikendom pa nikoli), tako da danes bolj slabo funkcioniram... komaj čakam, da bom šla lahko domov, pa koliko je šele ura... user posted image  Sem pa imela malo prebavnih motenj, verjetno zaradi včerajšnje hrane, sem zmešala stvari, ki ravno ne pašejo skupaj... in še danes čutim, da mi ni prav dobro v želodcu...

Drugače sem pa veeeliko spala med vikendom, tako kot si mi naročila... user posted image  In večkrat sem se spomnila nate, kako si kaj.

Kaj naj ti rečem, ko ne vem, če ti besede sedaj kaj pomagajo. Drži se tako še naprej in iz srca ti želim vse najboljše! user posted image


(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Za PINKYCO in KNIČI, pa tudi vse ostale d...
4.12.2006 11:45:55   
hejdi
Živjo, Pinkyca in ostale!

Oprosti, ker sem se kar vštulila v vas pogovor, vendar vas, punce, spremljam ze nekaj casa...
Tudi jaz sem imela rok okoli 25. julija in se pocutila odlicno - vse do petka. Zjutraj sem opazila izcedek, podobno kot si ga ti opisala. Potem sem pa sla gledat na drug forum in nasla tudi tvoje vprasanje, ki mi je se prav prislo. Precekirala sem vse kar sem nasla, od Pusenjaka, drugih mamic, upala da sem med tistih 50% ki se jim dobro iztece... a upanje je prehajalo v negotovost, ko se je pojavila še sveža kri in krči... Zvečer me je mož peljal na urgenco in od svoje pikice sem se poslovila. ..
ne znam opisat, kako mi je bilo hudo, ko sem na monitorju iskala kak utrip, znak zivljenja... Hudo, hudo, hudo...
Zvedela sem, da nas je bilo ta dan vec takih v sestem tednu na urgenci.
Mislila sem nate in na tvojega levcka in cakala, da se oglasis. Vesela sem, da se dobro drzita!  Cuvaj se, pocivaj in dobro jej, zdaj se najhitreje razvijajo vsi organi. Navijam za vas, punce in za vase trebuscke. Se vedno vas bom spremljala, sama pa upala na nov zacetek!

Punce, hvala, da sem lahko to izlila iz sebe! Je sicer moja tretja nosecnost (dve zdravi in divji deklici me tolazita) vendar prav tako boli.

Zelim vam lepo user posted image  in se enkrat hvala!  user posted image

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Za PINKYCO in KNIČI, pa tudi vse ostale d...
4.12.2006 12:45:40   
Pupa*
Pozdravljena Hejdi,

lepo, da si se oglasila med nas, čeprav sem pričakovala kakšno lepo novičko... user posted image  Pa kaj je bilo to v petek??!! user posted image

Žal mi je za tebe in za vajino pikico, da se je morala posloviti... čez nekaj časa bo spet posijal sonček in prebudilo se bo novo upanje...

Hvala, ker boš navijala za nas, me pa bomo upale naprej s tabo! user posted image user posted image

(odgovor članu hejdi)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Za PINKYCO in KNIČI, pa tudi vse ostale d...
4.12.2006 13:24:58   
Pinkyca
Hejdi in Pupa,

joj HEJDI resnično mi je hudo, saj te popolnoma razumem. Negotovost, upanje potem pa na koncu takole ... Očitno je bil petek zaklet. Veš mene je tista mlada doktorica Koželjeva lepo potolažila, da če je s plodom nekaj narobe potem ga ni načina, da bi se obdržal, tudi če bi ležala negibno doma. Probaj se potolažit s tem, da ji pač ni bilo usojeno priti v tvojo prijetno družinico. Nekje čaka ena zvezdica nate in čaka da pride ravno k tebi in tvojima dvema srčoma doma. Tale praznični december se boš zamotila in začela novo leto polna optimizma in obrnila nov list. Tvoja pikica je zdaj med ostalimi angelčki in naj ti ne bo preveč hudo ... Tudi mene moj dragi tolaži, da naj se neham sekirat in če pride do najhujšega bomo šli v nove boje. Važno je da ne obupaš, ker če si res želiš novega srčka, potem kar pogumno naprej in drži se.

PUPA sem se ti hotla oglasit že prej pa sem imela takoj zjutraj en sestanek, pa sem vedela da me čakaš .... hehehe ... Veš kaj doma bi znorela od živciranja. V službi se zamotim in tudi počutim se bolje kot doma. Tam vedno hodim gledat slikico, ki sem jo zdaj kar skrila in spravila ker je ne morem več gledat. Itak pa je rekla G da če mora it naprej potem nimamo kaj. Mislim da me je skušala pripraviti na najhujše. V čekalnici sem pa res videla eno punco pred mano in še eno za mano. Vse iste zgodbe. Pa zaskrblejni obrazi in tihi pogovori pa stiskanje rok. Mučno ... Važno, da si vsaj ti OK in super. Pa še brez slabosti. Tudi meni se spi nenormalno. V nedeljo sem šla 2x spat čez dan pa še zvečer zelo zgodaj. Sem vesela, da so znaki ker potem vem da se še borimo - tudi če bo najhujše - se ne damo kar tako ... Kot rečeno: če si kaj po mamici se boš borila kot lev ... 

pa pa

ps
sadje se mi je pa totalno uprlo ker sem pretiravala z njim

(odgovor članu hejdi)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Za PINKYCO in KNIČI, pa tudi vse ostale d...
5.12.2006 9:01:04   
Pupa*
Dobro jutro Pinkyca,

spet nov dan in novi boji... kako se držiš?? Meni se je počutje majčkeno poslabšalo, glede na prej, ko je bilo vse bp. Včeraj me je cel dan tko tiščalo v želodcu, v grlu pa občutek, kot da imam eno kepo... user posted image  In sem samo čakala, da mi bo ratalo ful slabo, obenem pa si govorila, da je vse v redu, samo da ne bom šla bruhat... no, pa sem zdržala... za zdaj...
Ja, saj te razumem, tud jaz se v službi zamotim in nekako čudežno dobim toliko energije, da funkcioniram 8 ur... je pa čisto druga pesem potem, ko pridem domov... včeraj mi je bilo res mučno, tako da sem šla takoj ležat, v glavi pa še tok načrtov, kaj vse bi rada naredila, pa zdaj kar vse stoji... novoletne voščilnice se spravljam delat že en teden... user posted image  In potem, ko je treba kaj jest, najprej pomislim, če bo to v redu, a mi sploh paše... in potem mi ta trenutek paše, naslednji že ne več... tko malo mešano je trenutno... user posted image  zdajle celo belo kavo pijem, pa mi ful paše, najprej sem jo pa mislila že stran zlit... user posted image

Aja, zjutraj sem se zbudila še z dvema roza flekoma na obrazu... nimam pojma od česa, ampak še nista zginila...

Sadje mi še vedno paše, posebej tko za vmes, za malico... zjutraj pa ne morem več pit soka iz grenivke in pomaranče... user posted image  imam občutek, da se mi bo dvignilo od kisline... tako sem to sedaj prestavila na popoldan...

Za malega/ malo user posted image  močno stiskam pesti... a to pomeni, da je tud mamica lev? user posted image

Pozdravček!

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Za PINKYCO in KNIČI, pa tudi vse ostale d...
5.12.2006 9:13:54   
Pinkyca
Jutro PUPA,

madonca potem si imela pa slab dan včeraj - tole s slabostjo. Mogoče bo vse spet zginilo. Jaz sem se pa včeraj počutila prav super - tako kot, da ne bi bila user posted image (joj upam, da sem še ...). Prav normalno sem funkcionirala doma popoldan. Nabavila novoletne aranžmaje - na voščilnice pa pozabila - še dobro, da si me spomnila. Izcedek je še - nič manj nič več. Ne vem, če sem ti rekla, da sem se naročila pri svoji G za ta četrtek. Da vidimo kako kaže.

Tisti tvoji fleki na obrazu so normalni, ker sem o tem brala zdaj pa ne vem ali v Pušenjakovi knjigi ali tukaj na netu kje. Mislim, da si v pravem tednu za te fleke, ki ti bojo izginili. Pa strije se znajo pojaviti, pa potemnijo kolobarji okrog bradavic in splovilo baje tudi. Mislim to so zdaj intimni detajli samo to se spomnim, da sem brala. Tako, da vse je ok user posted image . Meni se tudi zdi, da imam v ustih tak čuden okus - pa ne po kovini ampak kaj jaz vem po čem - tko čudno.

Ne mamica ni user posted image , mamica je nekaj bolj zaguljenega - devica, pa ti?

pa pa, pa brez slabosti 


(odgovor članu Pupa*)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Za PINKYCO in KNIČI, pa tudi vse ostale d...
5.12.2006 10:46:03   
Pupa*
Čao PINKYCA,

evo mene spet. No, se moram takoj pohvalit (pa obenem trkam, da ne bom prehitra), da mi je trenutno čist ok. Sem ravnokar pojedla en sendvič in sem se očitno potešila. user posted image  
No, kljub vsemu se mi zdi tole dobra novica... da izcedka nimaš kaj več kot do sedaj. Seveda razmišljam laično, ampak nekako logično se mi zdi, ker ti je G. na urgenci rekla, da vidi še izcedek notri, da je prav, da gre ven... torej še par dni takole, potem pa naj neha... ne, nisi mi še rekla, da si naročena pri svoji G... potem bo pa ravno prav nekje do četrtka... bom mislila na tebe...

O, fino, potem sem lahko vesela flekov... user posted image  dobro, da imam tebe, da si mi povedala... jaz sem že razmišljala, kaj takšnega sem pojedla, da se mi je zdaj to pojavilo... user posted image

Okus sem pa jaz imela včeraj takšen čuden, pa tud ne znam povedat po čem... ampak tko neprijetno, da sem mela še večji občutek, da mi hoče bit slabo...

Ampak device pa res niso zaguljene... takšne mirne in prijazne... user posted image  Midva sva malo računala, da bi bil otroček devica... user posted image  oz. potem od tam naprej proti zimi... user posted image  ker si nisva mislila, da bo uspelo kar v prvo... user posted image  
Jaz sem pa kozoroginja, v ascendentu pa levinja... se sliši ubijalska kombinacija, a? user posted image

Še naprej ti želim normalno funkcioniranje, z malo znaki (tok da vemo, da je vse ok), pa seveda brez slabosti.

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Za PINKYCO in KNIČI, pa tudi vse ostale d...
5.12.2006 12:49:19   
Pinkyca
Čau PUPA,
super, da si ok. Za fleke se ne sekiraj prav nič.

Tudi jaz sem mogla do kosila it že po neke štruklje, ki pa jih ponavadi sploh ne maram. Zdaja sem ravno s kosila in sem super.

Ja še do četrtka zdržim potem bomo pa videli kako naprej.

Veš da sem jaz pa v ascendentu kozoroginja!!! Zdiš se mi fina kombinacija - to ima moja mami s katero se super razumeva. Zato sva se tako ujeli hahahaaa ... Sem vedla da mora biti nekaj na tem.

Hvala za dobre želje o malo znakih, želim ti kontra !!!

Sadja pa tudi jaz ne morem več - čeprav sem zjutraj 3 mandarine že pojedla.

pa pa 

(odgovor članu Pupa*)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Za PINKYCO in KNIČI, pa tudi vse ostale d...
6.12.2006 9:44:22   
Pinkyca
Jutro PUPA, kje si?

Meni se stanje malo izboljšuje, izcedka je manj se mi zdi. Pa veš kaj še, že ene dva dni se počutim fenomenalno. Ne vem kaj to pomeni. Tko se počutim, da bi gore lahko premikala. Kaj hudiča zdaj to pomeni?

Na pamet mi padajo najrazličnejše jedi, ki smo jih včasih doma jedli. Kličem mami vsak dan, če mi skuha to in to jed. Ona pa ali je vljudna ali pa res nič še ne sumi. Še boljše je tako.

Veselim se jutrišnjega pregleda, da zvem na čem sem. Čeprav me je malo strah ampak raje vidim, da vem kaj me čaka.

Kako je z liso na obrazu? Pa slabost? Ne vem ali se tebi tudi zgodi, da v trenutku rataš krvoločno lačna - potem pa pojem samo en krhelj od mandarine npr. pa izgine. To se meni dogaja večkrat na dan. Probam ne jest preveč.

Veš kaj me je včeraj sodelavka spomnila? Da bi bil idealni datum 2007 2007 = 20 julij 2007. A ni dobr? To je blizu tvoj rok a ni?

A nima danes Kniči pregled? Se mi zdi, da je miklavža omenjala.

Javi se mi, da me ne skrbi zate!

pa pauser posted image

(odgovor članu Pupa*)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Za PINKYCO in KNIČI, pa tudi vse ostale d...
6.12.2006 11:45:02   
Pupa*
Čao Pinkyca,

že cel dopoldan mislim na tebe, pa imamo tako norijo v službi, da se nimam časa javit.
V glavnem sem ok, pa se oglasim kasneje in kaj več napišem.

Pa pa!

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Za PINKYCO in KNIČI, pa tudi vse ostale d...
6.12.2006 13:01:15   
Pinkyca
OK sej ni panike važn, da si se javla, da ne skrbnim!
pa pa user posted image

(odgovor članu Pupa*)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Za PINKYCO in KNIČI, pa tudi vse ostale d...
6.12.2006 13:30:18   
Kniči
o, pinkyca, ti si si pa dobr zapomnila-lepo da si še pomislila name:)
ja, danes sem imela pregled UZ, bejbi je ravno prav velik glede na starost, pa srček tako hiti  utripati , kot da se mu nekam mudi ;)  user posted image user posted image user posted image , dobila sem dve slikci, kjer se naš fižolčekuser posted image prav lepo vidi. no zaenkrat je važno to, da je nosečnost v maternici in da srček utripa.
punce, sej sem si mal predstavljala, kako naj bi vse to zgledalo, ampak take sreče, ko sem zvedela da je vse tak k mora bit, si pa res nisem mogla... :)  so mi kar solze stople v oči. pol sm pa mojga klicala (je v službi) pa sem mu povedala da srček bije pa bejbi raste, se mu je začel kar glas trest kar na jok mu je šlo, sm že po glasu slišala...
no, pa sej boste kmalu vse to doživele, pa upam, da bo tudi vam tko superuser posted image user posted image user posted image


_____________________________

LP
Kniči
**********
PDP:28.7.2007

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Za PINKYCO in KNIČI, pa tudi vse ostale d...
6.12.2006 13:35:38   
Pinkyca
Kniči, super novička !!! user posted image

Mi je kar cmok ratal, ko si opisala kako se počutiš, mora bit res lepo.
Jaz sem mojo rozinico že vidla, ko sem bla na urgenci zadnjič in je res nenavadno, ko jo prvič vidiš.
Koliko točno je danes stara tvojauser posted image ?
Sigurno boš danes pa še cel teden gledala slikice neprestano ... user posted image
Sem vesela, da sta obe ok !!! Za kdaj te je naročila zdaj in kaj sta se kaj pogovarjali? Si jo uspela kaj vprašat?

pa pa

(odgovor članu Kniči)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Za PINKYCO in KNIČI, pa tudi vse ostale d...
6.12.2006 13:52:25   
Pupa*
Evo mene PINKYCA, končno...

Da zdaj malo pokomentiram vso zadevo... saj ne morem verjet, da si kozoroginja v ascendentu user posted image  Pa kakšno naključje je to, da se takole najdemo preko nekega foruma... super, no... jaz sem se že spraševala kaj je to, da sva se tako na hitro ujeli... user posted image  pa tvoja mami z enako kombinacijo... user posted image  res nobenega ne poznam, da bi bil enako kot jaz... ali pa ne vem, kaj so v ascendentu... Sem pa prav vesela, res...

Včeraj je bilo že boljše kot predvčerajšnjim... vendar je bil na momente prisoten tak čuden občutek, da mi v želodcu nekaj ne paše. Danes sem pa spet super, bp user posted image  Sem pa zdej še nekaj ugotovila, da mi ni v redu, če jem preveč pozno zvečer... moram kar zaključit tam okrog sedmih, da se očitno vse prebavi preden grem spat, pa je ok.

Ma, super, da se tako počutiš! user posted image  Ti kar premikaj gore kolikor se da. Jaz mislim, da pomeni samo dobro... če bi bilo kaj narobe, ne verjamem, da bi se počutila tako super... verjetno si se dovolj sprostila, da sedaj nisi obremenjena in telo funkcionira odlično.

Joj, meni je mami tud tko sumljiva... se mi zdi, da me tko čudno opazuje... pa nič ne reče... no, sej še ene dva tedna, pa bo zvedela... user posted image

Bom jutri mislila na tebe, da se vse dobro izteče. Kdaj pa imaš pregled, dopoldan ali popoldan? Da malo vem, kdaj lahko pričakujem novice. user posted image

Lise na obrazu včeraj zvečer nisem imela več, za slabost pa tud nočem več slišat. Sem si dopovedala, da mi je super in fino in da se počutim odlično in danes to deluje. Upam, da tako ostane. user posted image  Glede hrane pa sedaj opažam, da moram jesti po malem. Ni mi v redu, če se preveč najem, kar me nekaj dni nazaj še ni motilo. Se mi je pa malo uprla solata... meni, ki sem jo pojedla celo skledo... zdaj samo parkrat piknem in to je to... pa vonj kisa mi ne paše kaj preveč... user posted image

Tole je pa res super datum!! user posted image  Sploh nisem pomislila na to... jaz sem gledala 17.07.2007 ali 27.07.2007 - tko, da so bolj sedmice na kupu, pa dobro zgleda. No, potem bomo pa videli kakšen **** datum bo res na koncu. user posted image

Ja, Kniči ima danes pregled, ampak ne vem kdaj... se mi zdi, da je ona omenjala, da ne ve, kaj se bo zmislila doma, ampak da bo že... nisem čisto sigurna, če je ona to napisala... potem ima verjetno popoldan... upam, da bo kmalu poročala, kako je bilo. user posted image

Še enkrat se opravičujem za zamudo, ker so me čist okupirali. Lep dan ti želim, pa pa!

P.S. Pikici pa danes povej, da naj se jutri na pregledu dobro drži. user posted image

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Za PINKYCO in KNIČI, pa tudi vse ostale d...
6.12.2006 14:10:29   
Pupa*
O, Kniči, živjo!!

Si se pa javila ravno, ko sem jaz odpisovala Pinkyci. user posted image  Super za tebe in za vajin fižolček user posted image
Joj, zdej si me čist raznežila in komaj čakam na svoj pregled. Zdej jo samo jaz še nisem videla user posted image  Pa saj bo hitro, se pa res že ful, ful veselim...
Jaz sem danes že zadnji dan 7. tedna user posted image  Se mi zdi že tok veliko user posted image

(odgovor članu Kniči)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Za PINKYCO in KNIČI, pa tudi vse ostale d...
6.12.2006 14:17:04   
Pinkyca
Hahahaha, kako si me nasmejala.

Se čisto strinjam s tabo, da se da malo odmisliti tele slabosti - no vsaj pri nama ko res niso hude (vsaj za1x tako kaže). Imaš tudi prav za tole prehranjevanje. Malo in večkrat je tudi moj moto. Zjutraj moram že v avtu na poti do službe (z eno roko volan, z drugo se pa stegujem v torbo) kaj dat v usta - sploh ni važno kaj, samo da je nek kos hrane. Potem v službi spijem kavo, potem kos sadja, potem grem na kosilo, kjer sploh več ne morem pojest svoje običajne porcije ampak pol pustim. Predenj pridem nazaj sem čisto preveč žejna. Zdaj pa že pogledujem proti vsem dobrotam, ki so mi jih sodelavci in sodelavke podarile za Miklavža - jabolka, čokolada, bonbončki, ... preveč

Sem si kar uvedla disciplino. Sem dala vse v omaro in v predale, da ne gledam skos te hrane in potem ko me v želodcu stisne in se mi zdi da bom omedlela, če takoj ne dobim v usta kos hrane. Potem nekaj ugriznem.

Me veseli, da ti je lisa izginila - sem šla preverit - v dr. P. knjigi piše za 7. teden se mi zdi o teh madežih.

Veš kaj, jaz po 7 uri zvečer ne jem več ker se že prej najem, ker ne zdržim da ne bi prej. Včeraj sem si mogla narest pražen krompir - sploh ne vem od kje ta ideja. Še predenj je moj dragi prišel iz službe, sem vse sama pojedla. Brez vsega, samo krompir pražen - tko lepo zapečen na čebulici.

Potem sem klicala mami, da mi mora pa nujno narest segedin. Mislim sploh ne vem od kje te želje.

Res je hecno.

Aja pa veš kaj še. Vsa medena sem doma. Kot en puter, vse se mi zdi tko fino in lepo, vse tko pozitivno. Če bi mi eden reku da me bo po buči mahnil bi mu najbrž rekla ja lepo prosim kar dajte. Kot da bi bila malo zadela od pozitivne droge.

Res je hecno tole. Pa še zdaj se mi zdi da se še nisva čisto navadila na idejo. Je tako močno, da prav komaj oba čakava praznike, da v misru vse skupaj lahko premisliva kako bo naslednje leto (in vsa naprej očitno) izgledalo. Toliko planov ...

Jutri imam pregled popoldan po službi. Tako, da ti poročam v petek zjutraj takoj. Zdaj sem se spomnila, da bi lahko dala slikico od UZ na album. Bom naštudirala pa to izvedla jutri.

No moja virtualna kozoroginjalevinja drži se in ne se preveč pustiti motit v službi - da ne boš delala preveč, daj malo na izi, če se da, ker rabiš moč zase in svojo pikico.

pa pa user posted image

(odgovor članu Pupa*)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Za PINKYCO in KNIČI, pa tudi vse ostale d...
7.12.2006 9:16:30   
Pupa*
Še eno dobro jutro PINKYCA,

spet je nov dan, danes še prav poseben. Že držim pesti in mislim na vaju. Kako kaj počutje, v redu, še vedno naspidirano? user posted image

Kniči je dobila pa zelo lepo darilo za Miklavža, a ne user posted image  Jaz sem mu pa rekla za sneg, pa me nič ne upošteva. user posted image

Tole pa je manevriranje, z eno roko volan, z drugo se steguješ v torbo... upam, da pri tem gledaš na cesto. user posted image

Jaz tudi jem zdaj večkrat po malem in sproti ugotavljam, ali mi določena hrana tisti trenutek sploh paše ali ne. Se kar poslušam in zaenkrat mi telo pravilno sporoča kaj mu odgovarja.

Ja, sem šla tudi jaz takoj gledat v knjigo dr. P. - pa piše o nekakšnih rjavih lisah, a ne... no, pri meni je bla takšna roza, ampak glavno da je izginila.

Sej tudi jaz ne jem kakšnih velikih obrokov pozno zvečer, ampak sem pa pojedla kakšen jogurt ali redek čokolino recimo. Pa je bilo potem preveč, glede na vse kar že prej pojem. Me je pa res minila tista volčja lakota, ki sem jo imela prve tedne in jem bolj tko, kot sem prej preden sem zanosila.

Zgleda, da bo vsako obdobje prineslo svoje posebne stvari.

Je bil segedin dober? user posted image

A veš, da mene pa občasno malo panika zagrabi, da naju bo prehitel čas... da ne bova uspela pripravit vsega, kar imava v načrtu... ko pa tako hitro teče čas... user posted image

V službi je bilo včeraj res pestro. A veš, problem je, ker delam s strankami in si potem ne morem sama razporejati dela... če je gužva, je gužva... včeraj sem bila kot cunja in sem potem prav premišljevala, da ne vem, kako bom takšen tempo zdržala do konca. Ah, pa bo že, a ne.

Vse dobro na pregledu vama želim, jutri pričakujem same lepe novičke. Pa še user posted image  za srečo.

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Za PINKYCO in KNIČI, pa tudi vse ostale d...
7.12.2006 9:46:27   
Pinkyca
Jutro PUPA user posted image ,

ne se preveč sekirat - sigurna sem, da bosta vse lepo speljala še pravočasno. Mislim pa, da je čisto normalno in zdravo, da premišljuješ o tem kaj vse bo potrebno še urediti. Tudi za službo se ne sekirat. Če ti bo postalo preveč naporno boš takoj šla v bolniško, katero mislim, da ni težko dobiti v času user posted image .  

Hvala za lepe misli za moj današnji popoldanski obisk pri G. Čeprav gre bolj za kontrolo. Pa še glede na to, da sem 1 teden prej kot napovedana, ne vem koliko se bo sploh videlo user posted image .

Segedina še nisem uspela dobiti, ker vsak dan popoldan kam letam in do mami sploh ne pridem.

Bova pa po pregledu se zmenila, če bi mogoče kar povedala domačim (če bodo novice dobre).

Opažam, da izcedek pojenjuje. Skoraj, da ga ni več - ampak si ne upam pohvalit. Počutim se fenomenalno in upam, da tako čimdalj ostane.

Mogoče pa pride tvoj sneg na dan, ko boš prvič zagledala svojo pikico - ali pa na dan, ko bosta oznanila novičko, ki jo že vsi vajini nestrpno čakajo. To bi bilo super.

Drži se in pa pa user posted image

(odgovor članu Pupa*)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Za PINKYCO in KNIČI, pa tudi vse ostale d...
8.12.2006 7:36:51   
Pinkyca
Jutro PUPA,

včeraj sem pa imela popoldan ti rečem ... Najprej sem čakala kot nora tam v čakalnici, opazila sem neko punco, ki je imela tudi iste težave kot jaz po moje in je hotla nujno do G, pa je ni hotla vzet češ, da ni naročena. V glavnem pridem končno do nje, ji razložim situacijo, me da na vaginalni UZ, gleda full dolgo časa, nič ne reče, vsa resna ... user posted image

Potem pa reče, da je s plodom vse ok, mi pokaže srček kako bije user posted image , videle so se samo neke črte pa nek utrip. Rekla je, da ni videti nobenih krvavitev okrog ploda, niti ni videti nobenih miomov ali polipov, ki bi krvaveli. Potem konča, mi reče naj se oblečem in začne streljat: v bolniško do 8.1., ko se vidiva na 1. sistematskem pregledu, jutri nesite napotnico k svoji splošni dr., da vam odpre bolniško, pojdite v lekarno po Dabroston, kupite si magnezij, jejte Tifol, stogo počivanje v pižami, nič delat, nič dvigovat, ... sploh je nisem več dohajala. Sem ji razložila, da imam super službo, brez naporov in stresa, pa je rekla, če hočem plod obdržat jo bom ubogala in da je stres lahko že vožnja do službe.

Ti povem, da me je čist sesula, sploh nisem več dojela kaj moram, kam moram, ... Šok. Resnično sem mislila, da bo rekla, da je vse ok pa pika.

Vseeno ji zaupam in jo bom poslušala, kaj pa naj? Čeprav si ne predstavljam december doma v pižami.

Zdaj sem sodelavcu povedala, da imam neke ginekološke probleme in da bom doma do konca leta. V soboto bova pa staršem šla povedat. Nama ne preostane drugega. Itak pa sem željna nasvetov izkušenih mam (obeh).

No vidiš takole sem imela včeraj. Dostikrat sem se nate spomnila. Ja kako bova zdaj čvekali? Doma imam sicer internet, a je počasen in primitiven, se ti bom pa vseeno vsake toliko oglasila, da ti poročam stanje in da vidim kako si ti !!!


Že danes bi mogla it v bolniško - pa sem vseeno prišla, da vsaj približno uredim vse zadeve. Popoldan imam še neka predavanja (delam 2. letnik mag. podipli.) čeprav je rekla G, da zame ni več predavanj letos.

Drži se - še dobro, da nimaš istih težav ti rečem, da je zoprno, čeprav se je izcedek skoraj popolnoma umiril - ni niti hotla poslušat o tem.

Bom mislila nate !!! user posted image pa pa



(odgovor članu Pupa*)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Za PINKYCO in KNIČI, pa tudi vse ostale d...
8.12.2006 9:29:44   
Pupa*
PINKYCA,

user posted image user posted image user posted image user posted image  Takšne novice sem si želela in jo pričakovala! Da je z malim user posted image  vse v redu. Super!! Sem ful mislila na vaju včeraj.

Takoj nato pa user posted image  Kaj pa bom zdaj brez tebe... vseeno se probaj kaj javit, ker te bom res pogrešala. Seveda pa ni za riskirat, čeprav verjamem, da je vse tole za tebe šok... sploh ker nisi tega pričakovala... no, že včeraj sem ti hotela rečt, če ti ni na urgenci nič rekla za Dabroston, ker sem brala, da ga punce ves čas omenjajo v zvezi s krvavitvijo... pa sem pozabila... no, ti je pa zdaj tvoja G. rekla...

O, to bo pa pravi praznik v soboto. user posted image  Poročaj potem kako je bilo, kakšni so bili odzivi... Ti povem, da jaz že tudi komaj čakam, da poveva doma... pa bom še malo potrpela, ker ima moja mami ravno tisti vikend po mojem pregledu rojstni dan... in bi rada povedala na praznovanju... user posted image

Si pa res ful pridna, da še šolo delaš. Jaz bi pa mogla dokončati faks, pa se mi je vse ustavilo... še posebej sedaj sem brez volje in motivacije... pa ravno danes se mi je spet nekaj sanjalo o tem, da mi je nekdo govoril, kdaj mislim to končati... user posted image  Bi mi prav prišlo malo tvoje vzpodbude in kakšen recept glede tega, če ga imaš na zalogi.

Glede snega pa, mogoče me pa res preseneti na kakšen od najinih posebnih dni, ki se počasi bližajo. user posted image

Tako, res sem vesela, da je s tabo vse v redu... lepo počivaj in pazi nase... izkoristi ta čas za kakšne tvoje posebne stvari, za katere ti ponavadi zmanjkuje časa in pri katerih ni potreben kakšen napor. V glavnem, držita se, jaz pa te bom kar obveščala, če bo kaj posebnega.

Čeprav bolj neaktiven, vama s tvojim dragim želim lep praznični december. Pa božajta bušija.

Pa pa! user posted image

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Za PINKYCO in KNIČI, pa tudi vse ostale d...
8.12.2006 9:45:27   
Pinkyca
Zlata si, hvala za te vzpodbudeuser posted image !!! Bova na vezi, nujno mi poročaj vse, ker bom čekirala pošto - kaj pa naj delam doma!? Boš moja povezava s svetom.

Če se počutiš dobro, potem je zdaj čas, da gore premikaš, ker imaš ogromno dodatne energije. Če imaš kakšen plan ali načrt - potem samo gas ... začeti je treba, potem pa kar samo od sebe nekako gre. Sodelavka je rekla, da je imela njena sestra že pred davnimi leti zelo rizično nosečnost pa je v tem času naredila več kot celo življenje, kočnala šole, naredila šoferskega, pa neke tečaje za ne vem kaj že ... tako, da kar pogumno ...

Meni je najbolj hecno, ker nimam niti enega razloga za slabo počutje - res se počutim fenomenalno, brez vsake slabosti, zdaj pa domov za 1 mesec. Sploh mi ne gre iz glave. Sicer sem malo koledar gledala - tile prazniki bodo mimogrede - potem pa že prvi pregledi ... Vse bo še ok!

Tudi tebi želim lep lep lep vikend v troje - zdaj še uživajte, da samo vi veste eden za drugega !!! Potem se ti pa že bliža pregled.

Pa pa, ti poročam vse v ponedeljek kako bo šlo z domačimi.


(odgovor članu Pupa*)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Za PINKYCO in KNIČI, pa tudi vse ostale d...
11.12.2006 10:11:19   
Pupa*
Živjo PINKYCA,

evo mene, se kar javljam. Kako si kaj, kako je šlo v soboto? Sem mislila na tebe... sem rekla, zdele pa imajo veselje pri hiši. Upam, da je s tabo vse ok, da pa vseeno počivaš.

Moj vikend je minil pretežno v počivanju... mi je kar malo mučno zadnje čase, minil me je apetit - totalno... user posted image  včeraj za kosilo sem vase spravila tri žlice, potem pa konec. Mi je smrdelo že, ko se je kuhalo... tako da je moja prehrana potem zgledala takole - pojedla sem eno banano namesto kosila, čez eno uro dve mandarini, še čez eno uro en navaden jogurt... bolj takšne stvari mi grejo zaenkrat... ko pomislim, kaj mi sploh paše, da bi jedla, se ne spomnim nič... zdajle, ko pišem, jem zraven jabolko, pa mi je ok... drugače pa tko čudno, no, sploh ti ne znam opisat, ni mi zares slabo, ampak tko mučno... cmok v grlu, malo boli želodec, pa brez energije. Komaj čakam, da tole mine. Aja, glede na moj neapetit, sem šla 1 kilo in še malo dol...

Prav želim si tole dodatno energijo, ki si jo opisala... pa je zaenkrat čisto obratno... user posted image  sem pa zasledila v eni knjigi, da se nekje po 12. tednu nosečnica počuti prepolna energije in upam, da bom takrat uspela uresničiti moje načrte.

Zdaj pa že vztrajno odštevam, še en teden do mojega pregleda. user posted image  A je tebi dala G. kaj pregledat kri in vodo? Za naročiti za nuhalno ti je kaj omenila? Si že kaj razmišljala o tem, že veš kam boš šla? Jaz še malo pregledujem, pa gledam kaj punce pišejo, kdo je v redu... bom pa še svojo G. malo vprašala, potem se bom pa naročila po pregledu.

Danes sem ti pa kar malo fovš, ko lahko pančkaš. user posted image  Lepo se imej, pa kaj se oglasi, pa pa!


(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




meso
čevap

katero meso va je bolše

na žaru (66%)

v pečici (10%)

k kotličku (3%)

v ponvi (4%)

na ražnju (8%)

pohane (9%)


Število vseh glasov: 77

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!