|
RE: Za PINKYCO in KNIČI, pa tudi vse ostale d... 29.11.2006 8:33:54
|
|
|
|
Pupa*
|
Dobro jutro Pinkyca!! Najprej ti moram povedat, da sem te tok vesela... nasmejala si me že navsezgodaj (me je sodelavka kar pogledala kaj se smejim ), polepšala današnji dan in sploh bo lažje danes v službi... Madonca, jaz sem se bala, da ne boš kaj dvojnega videla, ti pa kar trojno!! Ampak si res faca!! No, sedaj pa razmišljam, kaj bi to pomenilo... točno v zvezi z dojenčkom ne bi vedela, razen tega, če so res trije... ampak potem imam preveč idealno nosečnost za tri... ne vem, to je moja prva nosečnost, se pravi spet nič... se pa okrog naju z vrti življenje okrog 3, to je pa res... če je možna ta povezava, to boš pa ti povedala... v datumih pomembnih dogodkov je vedno 3, se pravi 30. ali 3. ... npr., ko sva začela hodit, ko sva se poročila, ko sva se preselila... Če je , sem ful vesela, ker za njo že imava ime nekaj let... za pa skoz neki menjava in nama nič ni tok zelo všeč, da bi rekla, evo, to je to. Mi je pa nekaj let nazaj ena gospa šlogala, tko ornk zadela stvari za nazaj in ona mi je rekla, da bova imela par, da pa ne more rečt, kaj bo najprej ali . Jaz res kar verjamem v to, si bila tud zelo prepričljiva in se ti najlepše zahvaljujem, da si si vzela čas za mene. Drugače pa res ja, samo da bo otroček zdrav in da bo vse ok tudi z nama, a ne, pa smo vsi skupaj na konju. Pri nas v službi so punce zelo različno povedale za nosečnost... ene so bile prisiljene kmalu, če so imele rizično in so ostale doma, ene pa tudi dost pozno, no, po 12-ih tednih... jaz bom prestavila to verjetno na januar... Moje slabosti ni nikjer! Pojaviti bi se morala že kar nekaj časa nazaj... sem kupila knjigo od dr. Pušenjaka, pa je noter nosečnost opisana po tednih in zdaj bi mogle midve bit že nekaj časa bolj boge... jaz mislim, da bo šlo mimo... piše tudi, da veliko nosečnic preživi prvo tromesečje, ne da bi se lahko zavedale, da so noseče... očitno spadava med te srečke... Aja, a je možno, da se porod malo zakasni in rodim 3. avgusta??? Mogoče je to ta 3.
|