Anonimen -> ideje za "home made" novoletna/božična darila (23.11.2006 15:26:46)
|
Ker sama zelo cenim drobcena darila od "made in domaspacano", še rajši pa jih sama podarjam, mi počasi zmanjkuje idej. Prejšnja leta sem imela: - angelčki iz slanega testa (kot obeski za jelko - ameriški običaj) zraven pa čokoladni pralineji - čokolade zavite v darilni papir, namesto pentlje pa glineni "Rudolfki"-jelenčki (iz modela) - domač regratov med v poslikanih kozarčkih, zraven pa vrečica čaja iz domačih nabranih zelišč (to imam v planu za letos, ampak so količine omejene in ne bo dovolj za vse) - Domači liker v poslikanih steklenicah z glinenimi dodatki, ki so lahko kot okraski ali obeski) -domači piškoti (cimetove zvezdice) na poslikanih malih krožnikih - domač zeliščni čaj in košarica dišečega sadja (limone, pomaranče in grenivke prešpikane z nageljnovimi žbicami-klinčki = zelo diši!) - za otroke: vedno otroško poslikan ali v snežaka oblikovan velik kozarec poln domačih piškotkov, pralinejev, rumovih kroglic, rafaelo kroglic,... - "welcome" tablice - tiste, ki imajo figure angelčkov, božičkov, jelenčkov in na katerih piše "welcome" in se obesijo na vrata. Se na veliko prodajajo v trgovinah, jaz pa sem jih izdelala sama in namesto "welcome" napisala "dobrodošli" - čisto navadni copati iz blaga (199 sit shop) z narisanimi ali prilepljenimi božičnimi motivi (iz flisa) No, evo, letos pa mi je zmanjkalo idej! Ima mogoče še katera kak predlog kako čim ceneje in karseda izvirno obdariti prijatelje, sorodnike, otroke,.... Prosim!
|
|
|
|