Anonimen -> RE: ideje za "home made" novoletna/božična darila (18.12.2007 16:19:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINŠČICA Kaj menite o tem darilu: knjiga iz doma narejenega papirja s 365 stranmi, kamor obdarjenec vsak dan zapiše 5 lepih stvari, ki so se mu čez dan zgodile. Verjetno bi imela težave z izdelavo tolikih strani papirja, pa še zvezati bi ga bilo težko, zato razmišljam o kaki kupljeni varianti. Sama misel mi je pa zeloooo všeč, ker človek potem kar išče, kaj bo lahko napisal v knjigo in nekako pozitivno deluje nanj. sem se spomnila, kako bi tole lahko naredila. vzameš navaden A4 list in ga prepogneš....še prej pa recimo v kakšnem programu (word, photoshop, corel) narediš tako razpredelnico, ki razledi list na 8 delov (spredaj in zadaj)...pa imaš en list za en teden....pa jih imaš potem samo 52, jih lepo preluknjaš, zvežeš s kakšnim svilenim trakcem, dodaš spredaj in zadaj malo trši papir in to je to. Edino printanja imaš 104 strani, ker moraš prinatat obojestransko. A sem zakomplicirala? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|