Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prišla sem na poslano 24.11.2006 21:57:32
|
|
|
|
ronja
|
Hm, po pravici povedano, meni v tvojem primeru ne bi na pamet prišlo, da bi hotela, da kaj name prepiše! Če bi si pa on to želel v obratnem primeru, pa mogoče bi prepisala nanj - če bi se bal, da ga bo kdo ven metal, če se meni kaj zgodi - ampak se tega noben ne boji. Če umrem, lahko on ostane v tem stanovanju, čeprav živiva skupaj komaj 1 leto, moji ne bojo hoteli tega nazaj, to vem, sploh ne, če bi se to zgodilo čez par mesecev, ko bi mu poleg stanovanja pustila še ... Pa tudi prej ne. Se strinjam, da lahko namesto kredita plačuješ varčevanje, pa boš še na boljšem, ker so obresti tvoje, ne pa da jih plačuješ. Je pa lepo, če mu to poveš. Midva oba varčujeva, saj bova verjetno nekoč rabila malo večje stanovanje, če se nama načrti o več otrocih uresničijo (zaenkrat dobro kaže, hehe:)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2006 22:45:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Prišla sem na poslano 25.11.2006 11:23:13
|
|
|
|
asimina
|
Ne obremenjuj se z razmišljanjem, od koga je stanovanje. Če nimaš kam z denarjem, ga vloži v sklad, življensko zavarovanje,.... varčuj. Kdo pravi, da bosta čez dvajset let še skupaj. Ti poskrbi zase in za boljšo prihodnost svojih otrok. Če bi bila jaz v moževi situaciji bi naredila isto, saj če bi prišlo do ločitve mu nebi dala svojega stanovanja.
|
|
|
|
RE: Prišla sem na postlano 28.11.2006 15:47:21
|
|
|
|
Katarina-5
|
tudi jaz bom prišla v podobno situacijo kot ti. ko se bo njegova mama odselila, bo on dobil stanovanje. glede na to, da sama še nimam osebnih dohodkov (študiram) še niti ne čutim te potrebe. niti ne vem kak naj začnem to temo.
|
|
|
|
RE: Prišla sem na postlano 28.11.2006 15:58:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz nisem pršla na poslano. Sva si kupila stanovanje. Skupaj. On plačuje kredit in položnice, jaz vse ostalo. Pol denarja za stanovanje in opremo (skupaj) je mojega. Pa ni nič pisan name! Če bi šla narazen mam pri notarju overjeno kolk je mojga(pol). Sam mi pa na konc pameti neb padl da bi prišla v njegovo stanovanje za katerega nebi nič prispevala in hotela da je kaj mojga. Halo? Zakaj že Odprite si varčevanje! Pa ne pričakujte da boste kaj dobile samo zato k ste tko prijazne in živite z njimi. A pol vas morjo pa izplačat al kaj čeprav ni nč vašga Če pa boste kdaj kaj vložile v to stanovanje pa dajte pač na papir "za zihr"! Prej pa ne vem kako lahko sploh pomislte na kej tacga Da vam nekdo podari stanovanje zato k boste z njim mele otroka
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?