Gina -> RE: Prišla sem na poslano (23.11.2006 18:44:28)
|
Najprej se nehaj žret, ker si prišla na postlano. Raje boga zahvali, da nimaš na tem področju sranja, ampak ti je usoda naklonjena. Te pa razumem, da potrebuješ materialno varnost. Marsikdo to rabi kot kruh in vodo. Drugi pač ne. Različni smo in nič ni narobe s tem. Če to rabiš, pač delaj na tem, da boš to imela. Varčuj, malo se pozanimaj in vlagaj tam, kjer se splača. Če je človek iznajdljiv in se za te reči zanima, lahko prišpara več, kot če varčuje v banki. Ko pa imaš malo več denarja, pa vložiš v kako bolj "poceni" nepremičnino, pa boš prec bolj "varna". Drugače pa ni za zamerit tvojemu, da tako ravna. V današnjih časih je pravzaprav težko prepisati nepremičnino - celo partnerju. Jaz sem zelo darežljive sorte, pa nisem mahnjena na materialne reči, pa ti povem, da danes ne bi tako lahko prepisala nepremičnine, kot bi pred svojim 30. letom, ko nisem imela tako slabih izkušenj za sabo. Enostavno si v določeni fazi ne želiš nikoli več imeti bivanjskih problemov. Če še tako ljubiš partnerja, bolj ljubiš svojo varnost in varnost svojih otrok.
|
|
|
|