|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvič noseča
20.11.2006 11:11:39   
bačko
Najprej en lep pozdrav.Sem prvič noseča in imam nekaj vprašanj.
Pri ginekologu še nisem bila sem pa naročena decembra.Zanima me na koga naj se obrnem ker se vedno slabi počutim.Pač tisto vsakdanje kar nosečnine doživljajo.Slabost, utrujenost...Ampak jaz imam tak občutek kot da bom vsak trenutek skupaj padla.Problem pa je v tem da delam s strankami.Ali naj pokličem ginekologa in povem kako se počutim, ali naj grem k svoji osebni zdravnici?
Hvala za pomoč!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvič noseča
20.11.2006 11:17:08   
Petraa
To je možno da je pritisk,ampak tu ti nima niti zdravnica niti G nič za pomagat

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.11.2006 11:24:48   
FruityTango
Če ti slabo počutje onemogoča delo v službi je najbolje da pokličeš svojo splošno zdravnico, ji obrazložiš kakšna je stvar in ti napiše bolniško za nekaj časa. Mogoče do pregleda pri G.
Jej zdravo, gibaj se na svežem zraku in veliko pij.

Srečno!

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.11.2006 11:26:44   
TONČI.
Najprej čestitke! Sedaj uživaj, ker si v najlepših trenutkih življenja. No, še lepši bodo, ko boš dobila user posted image .
Če ti je res zelo slabo, pokliči svojo zdravnico in ji povej kako in kaj. Če delaš s strankami in po možnosti še stojiš, res ni fino, če bi te kar naenkrat zmanjkal. Povej da si v začetku nosečnosti in če ti lahko kako pomaga. Drugače pa veliko, ampak res veliko pij vode ali nesladkanga čaja. Mogoče imaš le slabo prekrvavitev. V nosečnosti ti tudi pomaga, če piješ magnezijeve tablete. Meni so bile najboljše tiste iz lekarne, 20 jih je skupaj. Eno na dan pa moraš spiti.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.11.2006 11:32:10   
miki6
Jaz bi ti pa vseeno predlagala da pokličeš G in glede na tvoje slabo počutje prosiš za pregled malo prej. Če se pa ne bo dalo nič uredit pa pojasni tvojemu zdravniku da ti da bolniško.

13. 01. 2007 je na svet pokukal najin sinček Noel

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.11.2006 13:33:40   
maja07
bačko, tudi jaz sem bila kot ti: bruhanje, slabosti, slabo počutje, spala bi 16 ur dnevno ... Še preden sem bila prvič pri ginekologinji, sem šla k svoji zdravnici in ji povedala za težave in me je dala kr v bolniško. Delam z otroki in taka res nisem hotela strašiti med njimi.
Želim ti lepo nosečnost in zdravega otročka.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.11.2006 7:46:21   
bačko
Najlepša hvala za odgovore.Odkrito povedano delam na pošti.Ali skok sediš ali pa stojiš.Nisem pa pod nobenim pritiskom.Če ko že vstanem bruham čeprav nič nisem še pojedla.Bom poklicala zdravnico in bom videla kaj bo rekla.Hvala še enkrat!

(odgovor članu maja07)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?