prvič noseča (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

bačko -> prvič noseča (20.11.2006 11:11:39)

Najprej en lep pozdrav.Sem prvič noseča in imam nekaj vprašanj.
Pri ginekologu še nisem bila sem pa naročena decembra.Zanima me na koga naj se obrnem ker se vedno slabi počutim.Pač tisto vsakdanje kar nosečnine doživljajo.Slabost, utrujenost...Ampak jaz imam tak občutek kot da bom vsak trenutek skupaj padla.Problem pa je v tem da delam s strankami.Ali naj pokličem ginekologa in povem kako se počutim, ali naj grem k svoji osebni zdravnici?
Hvala za pomoč!

Petraa -> RE: prvič noseča (20.11.2006 11:17:08)

To je možno da je pritisk,ampak tu ti nima niti zdravnica niti G nič za pomagat

FruityTango -> RE: prvič noseča (20.11.2006 11:24:48)

Če ti slabo počutje onemogoča delo v službi je najbolje da pokličeš svojo splošno zdravnico, ji obrazložiš kakšna je stvar in ti napiše bolniško za nekaj časa. Mogoče do pregleda pri G.
Jej zdravo, gibaj se na svežem zraku in veliko pij.

Srečno!

TONČI. -> RE: prvič noseča (20.11.2006 11:26:44)

Najprej čestitke! Sedaj uživaj, ker si v najlepših trenutkih življenja. No, še lepši bodo, ko boš dobila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].
Če ti je res zelo slabo, pokliči svojo zdravnico in ji povej kako in kaj. Če delaš s strankami in po možnosti še stojiš, res ni fino, če bi te kar naenkrat zmanjkal. Povej da si v začetku nosečnosti in če ti lahko kako pomaga. Drugače pa veliko, ampak res veliko pij vode ali nesladkanga čaja. Mogoče imaš le slabo prekrvavitev. V nosečnosti ti tudi pomaga, če piješ magnezijeve tablete. Meni so bile najboljše tiste iz lekarne, 20 jih je skupaj. Eno na dan pa moraš spiti.

miki6 -> RE: prvič noseča (20.11.2006 11:32:10)

Jaz bi ti pa vseeno predlagala da pokličeš G in glede na tvoje slabo počutje prosiš za pregled malo prej. Če se pa ne bo dalo nič uredit pa pojasni tvojemu zdravniku da ti da bolniško.

maja07 -> RE: prvič noseča (20.11.2006 13:33:40)

bačko, tudi jaz sem bila kot ti: bruhanje, slabosti, slabo počutje, spala bi 16 ur dnevno ... Še preden sem bila prvič pri ginekologinji, sem šla k svoji zdravnici in ji povedala za težave in me je dala kr v bolniško. Delam z otroki in taka res nisem hotela strašiti med njimi.
Želim ti lepo nosečnost in zdravega otročka.

bačko -> RE: prvič noseča (21.11.2006 7:46:21)

Najlepša hvala za odgovore.Odkrito povedano delam na pošti.Ali skok sediš ali pa stojiš.Nisem pa pod nobenim pritiskom.Če ko že vstanem bruham čeprav nič nisem še pojedla.Bom poklicala zdravnico in bom videla kaj bo rekla.Hvala še enkrat!

Stran: [1]