Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Stanovanja na Gorenskem 23.11.2006 21:56:08
|
|
|
|
darja72
|
Anonimna, sem pa tja se da dobit kaj ugodnega. Moj brat je cca 2 meseca nazaj kupil stanovanje na Planini 1 v stolpnici in je zanj odštel 26mio, kvadratura pa je slabih 80m2. Ker so bila okna že zamenjana, je v obnovo vložil še okoli 2,5mio. Pa še lušten flat je, z fajn razgledom .lp
|
|
|
|
RE: Stanovanja na Gorenskem 25.11.2006 18:26:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakor sem jaz slišala je Planina nekaj takega kot Fužine v LJ. Sem slišala, da na Planini ljudje raje pustijo avte kar odklenjen, da jim ne bi šipe razbili, ko jim vlamljajo. Torej je posledično zaradi teh govoric in zaradi prenatrpanosti naselja nizka cena teh stanovanj. Tudi Fužine v LJ imajo znantno nižjo ceno stanovanja, kot npr. Šiška, ki ima dejansko starejša naselja.
|
|
|
|
RE: Stanovanja na Gorenskem 25.11.2006 18:43:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Za primerjavo - moja tašča je pred dobrim letom stanovanje malo manj kot 90 kvadratov z atrijem (večjim kot 15 m2, kakšnih 40 kvadratov), precej nov blok, kakšnih 10 let star mogoče, prodala v Kranju za 27 mio SIT. Ja no, tole vajino stanovanje res ni poceni. Splišni, kje pa je tvoja tašča v Kranju prodajala stanovanje, da ga je za tako ceno???? Ker kar jaz gledam Kranj, so cene za dvosobno stanovanje tam nekje 25 mio., kvadrature pa max. 50 m2! Da pa ne govorim o Šorlijevem naselju, tam so pa cene da te kap zadane! Na Planini ... mi pa smo v Šorlijevem naselju.
|
|
|
|
RE: Stanovanja na Gorenskem 14.12.2006 13:30:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimna, meni se zdijo ta novi bloki na Tavčarjevi dragi. Sploh zato, ker so jih začeli prodajati že januarja letos in takrat bi za 36mio v Medvodah (Preska) dobila 95m2 oz. svoj štuk v 3-stanovanjski hiši oz. bloku. Tudi v Kamniku (vila dvojcka, blok perovo,...) so bile januarja cene na m2 bistveno nižje kot v Šk. Loki. To pa zato, ker se v Loki ne gradi praktično nič in Tehnik nima nobene konkurence in navija cene v nebo (halo župan, zakaj ni investitorjev?!?) Lega je zaenkrat še lepa, ampak tudi sosednji bloki so imeli lepo lego, dokler niso zgradili teh in travnik tam zadaj bodo pozidali prej ali slej. Šola in ZD je blizu, vrtec tudi. Najbljižji ornk šoping pa šele v Kranju ali LJ. V Loki lahko o tem samo sanjamo... No sem mal zašla s teme... Se pa strinjam, da je bolje kupit novogradnjo za 40 mio kot 30 let staro (v Loki so večinoma toliko stara stanovanja) za 34 mio in 6 mio vložiti v obnovo in adaptacijo. Tudi povsem razumem, zakaj sta se odločila za stanovanje in ne hiško... Čeprav na Trati nasprot Peksa prodajajo dvojčka v III. podaljšani fazi za cca 35 mio - če te mika .
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?