ronja
|
filipinka, mogoče te bo to potolažilo: jaz mam dva zelo dobra prijatelja, z enim se veliko videvava v službi, greva na vročo čokolado ali na sladoled, veliko visiva skup, poveva si, če mava kak problem, mi pa ni POPOLNOMA NIČ PRIVLAČEN! Pa mislim, da jaz tudi njemu ne, čeprav moj lubi misli drugače (kar se njega tiče, zame ve, da mi prijatelj ni všeč). Ni šans, da bi kaj mela z njim, tudi če ne bi bila s svojim ljubim. Fant ga pozna, mu tudi povem, kaj se pogovarjava (razen kadar je kaj, kar mi prijatelj zaupa, da ne bom govorila naprej) - v glavnem itak iščeva kako punco zanj, hihi;) Tako da ni vedno tako kot izgleda. Ta moj prijatelj sicer ni nek lepotec, ampak tudi drugi prijatelj, ki zgleda objektivno zelo ok, mi res ne potegne v tem smislu, zaljubljena sem v svojega fanta, z njim bi rada ostala, z njim bova mela otročka... To mi je jasno, pa verjetno je tvojemu možu tudi... mogoče pa celo vidi, da te to moti, pa te malo draži, ker mu to godi - hoče videt, kako zelo ti je do njega, to bi sklepala po tem, ko te je hecal Sicer jaz nisem ljubosumno bitje in mam zelo hecen odnos do tega: vedno rečem, da naj se punce kar vesijo po njem, če ga katera lahko spelje, tako ni bil zame... Mu zaupam skratka. Res pa je, da mi še nikoli ni dal takega občutka, da bi se morala bat, tako da ne bom preveč pametna. Ampak vseeno preprečevala mu jaz ne bi - če je ženska trapasta, tvoj lubi pa ni, potem bo to prej ali slej ugotovil in takrat bo gotovo zmanjšal tele obiske... Zase vem, da ko kakega fanta bolj spoznam, sem vsakič samo še bolj zaljubljena v svojega lubija! Na začetku kdo naredi vtis, pa se ti zdi zanimiv, ko ga pa boljše spoznaš, pa vidiš, da tisto, kar imaš doma je ZAAAKOOOON, ostali so vsi zanič, hehe A sem te kaj potolažila?
|