|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.11.2006 20:22:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu david)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Vsiljivka
15.11.2006 21:11:17   
Vesna
klin se z klinom zbija,jaz bi na tvoejm mestu tudi šla na pijačo s kakim"prijateljem".ponavadi to moškim ni ravno všeč,in prepovedat ti ne bi mogel dokler on hodi na kavico z "priajteljico".

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
15.11.2006 21:12:47   
eupat
Strah me je, da se ne bi iz teh pijačk kaj razvilo On sicer pravi, da ne. Ampak čustev ni moč nadzorovati!
Kaj mislite ve, je moje ljubosumje opravičeno? Ali naj mu preprečim, na fini način, to kofetkanje!

Filipinka mislim, da razmišljaš v pravi smeri. Ni nujno, da se karkoli zgodi, lahko pa se. Včasih iz malega zraste veliko. Mislim, da moraš biti pozorna kaj se dogaja s tvojim kajti kaj hitro se lahko zgodi nekaj kar ti ne bo všeč. Sicer pa ga sama najbolje poznaš.

Neposredna povezava do sporočila: 28
15.11.2006 21:14:55   
eupat
IZVIRNO SPOROČILO: Vesna

klin se z klinom zbija,jaz bi na tvoejm mestu tudi šla na pijačo s kakim"prijateljem".ponavadi to moškim ni ravno všeč,in prepovedat ti ne bi mogel dokler on hodi na kavico z "priajteljico".

Oprosti Vesna ampak me firbec matra. A si ti moški ali kaj?

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 29
15.11.2006 22:02:40   
Anonimen
Ja jaz bi tudi kar enega na kavo "naročila" pa da pride enkrat na teden, pa da vidimo kako bo to sprejel.

Zanima me pa kako to da ti ne moreš ven, ona gre pa lahko???? In ali je to bitje pristalo vajini firmi- lastniški???? Al kako je noter vpadla?

Drugače je pa tako, sem hodila nakavos kom ravno in samo na kavo, ker mi res ni bilo do ničesar. Pa sem hodila z nekom na kavo, k mije
e fino prhutalo po trebuhu, a v tvojo tolažbo povem, da je on stal trdno na tleh in še mene pribil na tla. Pa hdoiva še vedno na kavo :-) pa sem hladna glede tega, da bi kdaj kaj več iz kave  nastalo.
V glavnem vse ostale niti ima tvoj partner. Prepovedat mu ne moreš- ker bo potem še slabše. Skrival bo, ti boš pa še bolj besna. No edino kakšnega prjatlčka iz fitnesa si lahko omislišuser posted image user posted image

(odgovor članu eupat)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
15.11.2006 22:23:08   
viv_
Kakšen halo zaradi kofeta... user posted image

A poznate tisti pregovor:"Samo svinja misli svinjsko!". Jaz sem šla že večkrat s kakšnim tipom na kavo, pa je mož običajno vedel, pa ni nikoli blo nobene galame.

Pa tudi če bi šel on s kakšno na kofe mu ne bi težila. Jao bože...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
15.11.2006 22:25:43   
Anonimen
Jaz sem ena tistih, ki zelo rada pije kavo, tudi v službi.

Včasih s sodelavkami, včasih z moškimi. Na kavo hodim z ljudmi, ki so mi na nek način všeč in s katerimi kavo z veseljem spijem. Tudi moškimi. Prijetnega pitja kave si prav gotovo ne bom pokvarila z družbo nezanimivega moškega. Ali ženske.

In priznam, da nisem še nikoli mislila, da bi bil partner zato ljubosumen....dokler pri njem dobim, kar pričakujem, ni bojazni.

Neposredna povezava do sporočila: 32
15.11.2006 22:28:11   
Anonimen
Ali naj mu preprečim, na fini način, to kofetkanje!

Kofetkanje vsem na očeh, tudi tebi, ni nič kaj fini način...

Neposredna povezava do sporočila: 33
16.11.2006 7:57:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

No ti lahko kar jaz povem namesto njega...

Tako kot je prišla, tak bo odšla....prej se bosta nehala videvat, prej bo odšla in obratnouser posted image

Ja tko ja.. user posted image user posted image user posted image  Kot je prisla.. bo tudi odskla.. Dokler bo nova.. bo atraktivna.. ko bo stara.. ne bo vec atraktivna..
Seveda je tudi seksualnost prisotna.. ker je moski.. ker pravis, da je dobra.. ker jo povabi na pijaco.. ziher pomisli tudi na seks.. ce se to sprasujes.. in od misli do dejanja.. ni zelo dolga razdalja.. ampak po mojem ti absolutno nimas razloga za preplah.. glede na to, da ti pove, da gre z njo na pijaco.. pa se tolk manj.. Brez panike..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
16.11.2006 9:32:32   
Klarita
Filipinka probaj obratno naredit, če pogovor s tvojim nič ne zaleže. Ko bo prišla v lokal, kar reči partneju, da ti rabiš sedaj eno kavico in da boš ti šla z njo. Njej pa povej kako je fajn, da je prišla, ker ti rabiš ženski čvek. Ko boš pa šla z njo (čeprav vem, da ti bo šlo na bruhanje) pa probaj malo iz nje potegnit kako živi in če ima ona partnerja. Jaz bi jo probala na svojo stran potegnit, da jo od partnerja obrnem. Vsakič bi se "prerinla", da grem jaz na kavo, mogoče pa bi potem nehala hodit tam okrog.

(odgovor članu david)
Neposredna povezava do sporočila: 35
16.11.2006 9:48:10   
filipinka
Hvala vsem za nasvete!user posted image  No, snoči sva res mela debato pozno v noč in sva se lepo pogovorila. Hvala Bogu, da ga poznam in vem, da kaj govori misli resno!
A vseeno mi ne verjame, da ni treba imeti nobenih namenov, da smo ljudje čustvena bitja in da se lahko kaj v nas premakne, ko se niti ne zavedamo! On pravi, da ma pri meni čisto vse, da ne išče nič drugega...skaratka, da zanj boljša ženska ne obstaja! Kako lepo nee....user posted image  Sklenila sva tudi, da še tu in tam mogoče bo spil kakšen sokec z njo, če me res to tako boli!
Upam, da bo vse O.K., če pa se bo zgodba odvijala v čudne konce, pa vam kaj napišem!
Zdi se mi, da včasih ljudje nočemo biti srečni in nam prav godi, če se nekaj dogaja-delamo iz muhe slona-da je življenje bolj adrenalinsko!
Čao in lep dan!
V.

(odgovor članu david)
Neposredna povezava do sporočila: 36
16.11.2006 10:09:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: filipinka

Sklenila sva tudi, da še tu in tam mogoče bo spil kakšen sokec z njo, če me res to tako boli!

Tega ne razumem najbolj...razlago prosim.

Neposredna povezava do sporočila: 37
16.11.2006 10:22:54   
filipinka
To pomeni, da še bo šel z njo na pijačo, ampak redko, da ne bi bila jaz užaljena ali ljubosumna!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
16.11.2006 10:37:35   
Anonimen

To pomeni, da še bo šel z njo na pijačo, ampak redko, da ne bi bila jaz užaljena ali ljubosumna!

Vem da sem tečna, ampak vseeno .....kako sta se to zmenila redko? redko kot-1x na teden, mesec, 6 mesecev,leto...če praviš da bo zdaj šel tu pa tam....kaj do včeraj pa je hodil redno, vsak dan?

Neposredna povezava do sporočila: 39
16.11.2006 10:42:31   
Rožica I
Zdaj bom grdo rekla, zato bom rajši anonimna user posted image .
To, da bo skočil tu in tam na sokec, da tebe ne bi bolelo..?! Kaj pa takrat ko bo na sokcu z njo, bo vedel da te boli, pa bo vseeno šel z njo?!
Meni se to zdi kot "saj ne bom sexal z njo, sam malo mi ga bo obdelala" user posted image  !

No, pa vseeno ne bom anonimna user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
16.11.2006 10:56:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

To, da bo skočil tu in tam na sokec, da tebe ne bi bolelo..?! Kaj pa takrat ko bo na sokcu z njo, bo vedel da te boli, pa bo vseeno šel z njo?!
Meni se to zdi kot "saj ne bom sexal z njo, sam malo mi ga bo obdelala" user posted image  !

user posted image   user posted image

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
16.11.2006 11:06:29   
Taula
Zdaj bom grdo rekla, zato bom rajši anonimna .
Meni se to zdi kot "saj ne bom sexal z njo, sam malo mi ga bo obdelala" !

No, pa vseeno ne bom anonimna !

user posted image   user posted image

Vsaj ena, ki ni anonimna! user posted image Zadnje čas je poplava anonimnosti....nekateri imajo take hude probleme  da je nujno da se tako logirajo, nekateri ne. Predlog...še vas že skrbi da vas bo kdo prepoznal si ustvarite novo uporabniško ime in se pod tem logirajte. Ni težko to narediti in vsaj lažje se bere, ne pa da se javljajo anonimna 1, 2, 3...in na koncu je zmešnjava in se kregate že kateri anonimnež je kaj rekel.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
16.11.2006 11:07:07   
Naja31
Mah, meni se cel debata zdi itak popolnoma zgrešena.
Moj lahko hodi na kavo s komerkoli hoče, dokler jaz njemu zaupam, me ne skrbi. Če mu pa ne bi zaupala, mi potem tudi to, da malo bolj čudno pogleda prodajalko na tržnici, ne bi bilo všeč. In tu je tvoj problem. Ti njemu ne zaupaš.

Jaz si sigurno ne bi pustila diktirati od mojega moža s kom grem lahko na kavo. Pa če je njemu ta oseba všeč ali ne.  
Vsekakor pa hodim na kavo z ljudmi s katerimi sem rada, ki so mi všeč, simpatični, tudi moški. Kaj naj hodim z ljudmi ki mi niso všeč?  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
17.11.2006 14:21:39   
tanikaa

ja, mnenje pravega dedca!

Saj se hecaš, a neuser posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

Neposredna povezava do sporočila: 44
17.11.2006 16:56:04   
Nixxon

Hočeš reči da bom manjkrat užaljena in ljubosumna.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 45
17.11.2006 18:26:34   
NENAJANI
IZVIRNO SPOROČILO: lutka

Uf, neprijetna zadevauser posted image . Jaz vem, da nebi bila kar tiho. Takšen karakter sem in mislim , da bi mu resno zatežila s temi njegovimi kavicami........

Zakaj pa ti ne greš s kakšnim kolegom ,na kavico? Malo zlobe še nikomur ni škodilo user posted image .....user posted image

lp

Hvala enako!!!!!!

Po mojem, bi bilo treba zadevo čimprej ustavit!!!  Še preden se v kaj razvija(kar se po mojem bo)user posted image user posted image user posted image user posted image   Sovražim take babe, ko za zasedenimi moškimi lazijo user posted image user posted image user posted image   Bi jih trebauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MATI RAZUME, ČESAR OTROK NE POVE.

judovski pregovor

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 46
17.11.2006 21:06:30   
ronja
filipinka, mogoče te bo to potolažilo: jaz mam dva zelo dobra prijatelja, z enim se veliko videvava v službi, greva na vročo čokolado ali na sladoled, veliko visiva skup, poveva si, če mava kak problem, mi pa ni POPOLNOMA NIČ PRIVLAČEN!  Pa mislim, da jaz tudi njemu ne, čeprav moj lubi misli drugače (kar se njega tiče, zame ve, da mi prijatelj ni všeč). Ni šans, da bi kaj mela z njim, tudi če ne bi bila s svojim ljubim. Fant ga pozna, mu tudi povem, kaj se pogovarjava (razen kadar je kaj, kar mi prijatelj zaupa, da ne bom govorila naprej) - v glavnem itak iščeva kako punco zanj, hihi;) Tako da ni vedno tako kot izgleda.
Ta moj prijatelj sicer ni nek lepotec, ampak tudi drugi prijatelj, ki zgleda objektivno zelo ok, mi res ne potegne v tem smislu, zaljubljena sem v svojega fanta, z njim bi rada ostala, z njim bova mela otročka... To mi je jasno, pa verjetno je tvojemu možu tudi... mogoče pa celo vidi, da te to moti, pa te malo draži, ker mu to godi - hoče videt, kako zelo ti je do njega, to bi sklepala po tem, ko te je hecaluser posted image

Sicer jaz nisem ljubosumno bitje in mam zelo hecen odnos do tega: vedno rečem, da naj se punce kar vesijo po njem, če ga katera lahko spelje, tako ni bil zame... Mu zaupam skratka. Res pa je, da mi še nikoli ni dal takega občutka, da bi se morala bat, tako da ne bom preveč pametna.
Ampak vseeno preprečevala mu jaz ne bi - če je ženska trapasta, tvoj lubi pa ni, potem bo to prej ali slej ugotovil in takrat bo gotovo zmanjšal tele obiske...

Zase vem, da ko kakega fanta bolj spoznam, sem vsakič samo še bolj zaljubljena v svojega lubija! Na začetku kdo naredi vtis, pa se ti zdi zanimiv, ko ga pa boljše spoznaš, pa vidiš, da tisto, kar imaš doma je ZAAAKOOOON, ostali so vsi zanič, heheuser posted image

A sem te kaj potolažila?user posted image

(odgovor članu david)
Neposredna povezava do sporočila: 47
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?