|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vsiljivka
15.11.2006 11:17:55   
filipinka
Pozdravljene!
Mojo situacijo bom opisala na kratko, ker sem jo že na dolgo pa mi nišlo poslat!
Skratka: S partnerjem imav lep odnos, se kar štekava, sedaj tudi delava skupaj, kar ni najboljše, ugotavljam. No in na del. mestu se pojavlja ženska, ki ga že dolgo pozna, on pa nje niti ne. In tako sedaj moj včasih skoči do nje, da greta skupaj na kavo.user posted image Moram povedat, da je res dobra baba- na jaz nisem zakompleksana, sem kar zadovoljna s sabo. Meni moti, da hodi z neko iks babo na pijačo, še celo za svoj rosjstni dan jo je povabil k mizi, ko sta pila s frendom. Ja očitno, sta rabla maskoto, da sta vredu zgledala.
Strah me je, da se ne bi iz teh pijačk kaj razvilouser posted image  On sicer pravi, da ne. Ampak čustev ni moč nadzorovati!
Kaj mislite ve, je moje ljubosumje opravičeno? Ali naj mu preprečim, na fini način, to kofetkanje!
Kaj menite?
ČAO
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vsiljivka
15.11.2006 11:22:24   
Anonimen
Uhhhh, nehvaležna situacija...bom počakala kaj bo kaj Tjazy povedal...

(odgovor članu filipinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.11.2006 11:23:54   
filipinka
ja, mnenje pravega dedca, bi res parv prišlo! Da vidimo kakšno je pristno razmišljanje o takih zadevah!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.11.2006 11:26:16   
Naja31
Preprečiti mu ne moreš. Saj verjetno ne bo kar tako sprejel če mu boš ti rekla, da ne sme z njo na kavo? Saj ni otrok, ampak odrasel človek. Jaz vem, da pri mojemu prepoved ne bi nič zalegla, tako kot on meni ne more nič prepovedati.
Odnos temelji na zaupanju. Če mu zaupaš, potem te kavice ne bi smele motiti. Če mu ne zaupaš, pa ni problem v teh kavicah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.11.2006 11:26:23   
Laubica
UFFF jaz bi to preprečla da ne bi pol lečla(kot se temu reče),in ti verjamem da ti ni lušno ,poskusi mu na fin način povedat da misliš da njemu tudi to nebi pasalo če bi ti hodila z enim lušnim na kavice

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.11.2006 11:27:25   
Anonimen
Če se žreš ali se ne žreš, rezultat bo isti.

Neposredna povezava do sporočila: 6
15.11.2006 11:28:01   
Anonimen
No ti lahko kar jaz povem namesto njega...

Tako kot je prišla, tak bo odšla....prej se bosta nehala videvat, prej bo odšla in obratnouser posted image

Čeprav vem da tebi ni niti malo smešno, ampak...saj si boljša baba od nje a?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
15.11.2006 11:30:02   
filipinka
Moram povedati, da sama s sabo nimam težav-samopodoba in ostalo, sem kar zadovoljna. A mislim, da me je vseeno strah!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.11.2006 11:31:29   
filipinka
No, Nivess, ne vem če bi si upala trdit, da sem boljša baba od nje? Veš kaj to moram njega vprašat!

Neposredna povezava do sporočila: 9
15.11.2006 11:38:57   
BarbaraO
Jaz priznam, da bi mi to šlo pošteno na živce in bi svojemu zagotovo povedala. Tudi če je zaenkrat vse skupaj še zelo nedolžno, je možno, da začne komu od njiju srce hitreje biti. Še posebno, če tudi bejba kaže interes zanj. Kako pa bi tvoj dragi reagiral, če bi ti hodila na kofetke s kakšnim sodelavcem, prijateljem, ob katerem bi se on počutil ogroženega? Zame to ne pomeni pomanjkanje samozavesti, ker so me izkušnje naučile, da je zvestoba le pomanjkanje priložnosti. In če priložnost je ... se slej ko prej (lahko) zgodi.

Če imaš 3 sončke, dan ni nikoli oblačen :-)))

Neposredna povezava do sporočila: 10
15.11.2006 11:42:38   
Nixxon
Kako lahko ona njega že dolgo pozna, on pa nje ne? To je tko kot da bi rekel da je moaj žena z mano poročena že 5 let, jaz pa z njo 3 mesece. user posted image

(odgovor članu BarbaraO)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.11.2006 11:49:37   
filipinka
Baje sta bla sošolca v paralelki in si ga je ZAPOMNILA!!! On pa nje ne!
ja Barbara jaz razmišljam ravno tako, lahko jima začen srce hitreje bit, še bolj, če začutita, da se ne privlačita samo vizualno ampak tudi pogovor lepo teče. Joj malo sem že zmedena! Pa kako ne, če je ravno kar prišel in je šel nekam gor v trgovino in sem ga vprašala kam še greš. Ja k ....., je rekel, hvala da si me spomnila! Ej, malo me že zeza!

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.11.2006 12:15:57   
darjatimci
Kako lahko ona njega že dolgo pozna, on pa nje ne?
.
To sem imela tudi jaz namen vprašati.
No in vidim,da si dobila tudi že odgovor na vprašanje, ženska si ga je zapomnila in verjetno z njim imela določene načrte,lahko bi temu rekli neporavnani računiuser posted image .No stvar sploh ni smešna,jaz sem prepričana,da marsikatera-ri v podobni situaciji tudi ne bi bil-a ravnodušna.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
15.11.2006 12:37:40   
srki
Nič kaj fina situacija, jaz bi bila tudi malo v dvomih in bi me razjedalo, priznam. Ja a pa se ne moreš zraven prislinit, ko gresta onadva na kavo? Zakaj pravzaprav sama hodita na kavice in podobne čveke?

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.11.2006 12:46:00   
lutka
Uf, neprijetna zadevauser posted image . Jaz vem, da nebi bila kar tiho. Takšen karakter sem in mislim , da bi mu resno zatežila s temi njegovimi kavicami........

Zakaj pa ti ne greš s kakšnim kolegom ,na kavico? Malo zlobe še nikomur ni škodilo user posted image .....user posted image

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.11.2006 12:57:48   
filipinka
Ja sem že bla tudi z njo na kavi, ampak mi ni prijetno. Danes sem jo vidla! Ej, tako frizuro ma kot da bi se mislila ženit! Mater, da mi že res vse gre na jetra!user posted image
Vsi skupaj pa ne moremo na kavo, ker eden od naju vedno more biti v našem lokalu!
Saj danes sem mu tudi že rekla, da najbrž tudi njemu ne bi bilo všeč, če bi jaz z nekim tipčkom hodla na kavo. Je rekel, joj miš, kaj si ti že vse delala! Pa sem mu povedala, da je blo to prej, ko še nismo bili družina!
Saj ne smem rečti, da je moj pokvarjen, ampak nikoli ne veš!user posted image

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.11.2006 13:06:17   
fricka
Moj mož vedno pravi, da prijateljstvo med moškim in žensko ni mogoče. Tudi medva  sva mislila kako dobra prijatejlja sva, zdaj pa sva poročena in imava otroka.
Da gre s prijateljico na kavo? Jaz mojemu tega ne dovolim niti v sanjah. Mogoče ker ga predobro poznam in tudi njegov zgoraj omenjeni način razmišljanja.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.11.2006 13:20:05   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: filipinka

Saj danes sem mu tudi že rekla, da najbrž tudi njemu ne bi bilo všeč, če bi jaz z nekim tipčkom hodla na kavo. Je rekel, joj miš, kaj si ti že vse delala! Pa sem mu povedala, da je blo to prej, ko še nismo bili družina!

ne vem sicer kaj si ti prej delala, da si je on to tako zapomnuuser posted image

sicer pa mu ni treba nič "grozit", z nekom se zmeni, da parkrat pride v trgovino in se okol tebe smuka, bo tvoj najhitreje zakapiral, da najbrž partnerju ni prijetno ob taki situaciji. razen, če on tebi ne dela točno tega (vrni se na prvi stavek).

sicer sem jaz totalno proti takim "igricam", ampak včasih isceniran dogodek pove več kot 1000 besed. po pravici povedano, meni bi tudi šlo na živce, da bi ga ena skoz obletavala. če bi jih bilo 100, nič ne rečem, če je pa samo ena, pa to ni OKuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 18
15.11.2006 13:24:32   
filipinka
Kaj sem jaz delala? Na eni ali dveh zabavah sem malo bolj perverzno ( pa nisem se slačla, le z ritko fejst migalauser posted image )plesala! Pa ponovadi z vsemi govorila. Nič drugega! Baje mi sploh ne oponaša! le spominja me, da baje ne bi delala nepotrebnih scen!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.11.2006 13:30:56   
Magi*
OK, torej to ni nič takega. vsekakor je miganje z ritjo in namigovanje na žurki veliko manj pomenljivo kot kofetkanje in zaupno pomenkovanje dveh individuumov. za moje pojme pač.

in še to slednje je zopet odvisno od situacije in udeležencev. ampak, če tebe to moti, je to dovoljšen razlog, da se o tem lepo pomenita ali pa, da mu "odčitaš lekcijo"user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 20
15.11.2006 13:38:28   
Taula
Pogovori se z njim in mu lepo povej da te moti. Če si ga je ženska zapomnila ji je verjetno bil všeč nekoč. Če mu je pa še sedaj všeč, pa ni nujno. Kaj pa drugače, je ona samska, poročena?
Tipi so pa na čase tudi tolk smotani da jim prija da se kaka zanima za njih-njihov ego.user posted image
Mene vem da bi motilo če bi se družil z kako hudo bejbo, ki bi ga po možnosti še osvajala ker sme ljubosumna glede tega.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
15.11.2006 13:40:33   
Taula
Če mu je pa še sedaj všeč, pa ni nujno. Kaj pa drugače, je ona samska,

Sorry, zatipkala sem se.user posted image Pravilno je...če ji je pa še sedaj všeč, pa ni nujno.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 22
15.11.2006 13:46:38   
didi1
Ja na tvojem mestu bi se z njim pogovorila in mu povedala da te moti to kar dela, sploh zdaj ko imata družino.Jaz vem da bi mu dala lekcijo, da bi šel brez mene ven s kakšno punco?!Ja bi potem doma vidu kaj se to pravi hodit na kofetke s kako babo!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
15.11.2006 14:32:39   
Gina
Jaz verjamem v eno dejstvo, da sta moški in ženska lakho zgolj prijatelja samo pod pogojem, da pri nobenem od njiju ni nobene kemije do drugega. A pri tema dvema ni nobene kemije?

Moj bivši je tako hodil na kavice z eno bejbo. Ta bejba je zdaj mačeha mojim otrokom. In bilo je logično, da do tega pride, kot je skoraj logično pri vsakem kafetkanju, kjer je med dvema kaka kemija. Zato jaz na to več ne pristajam. Niti slučajno. Ja, če ni kemije. Ne, če je kemija. To pa začutiš. Ne rabiš kakih mašin za to. Vidiš ju skupaj in veš. No, jaz vem. Zato nikoli ne kompliciram, ker itak vem, pri čem sem. Mi pa ni bilo fajn, ko sem pri bivšem tudi vedela, pri čem sem, pa ni nehal kafetkat. Če mu boš težila, bo samo skrivat začel. No, je pa še druga možnost, če mu ni dosti do nje, bo v resnici nehal, saj ga ne bo nevidna kemijska sila vabila k njej. Vidiš, vse je v kemiji.

(odgovor članu didi1)
Neposredna povezava do sporočila: 24
15.11.2006 17:41:40   
david
IZVIRNO SPOROČILO: filipinka
Strah me je, da se ne bi iz teh pijačk kaj razvilouser posted image  On sicer pravi, da ne. Ampak čustev ni moč nadzorovati!
Kaj mislite ve, je moje ljubosumje opravičeno? Ali naj mu preprečim, na fini način, to kofetkanje!
Kaj menite?

Ha, ha, seveda bo on rekel da se iz tega ne more nič razviti. Me prav zanima koliko moških bi v taki situaciji reklo: "da draga, obstaja možnost, da bo kaj več iz tega.". Si pa ne predstavljam, kaj bi lahko naredila v tem primeru. Nimaš kaj. Še najbolj pametno je, da jo ignoriraš, da je več ne omenjaš, da se obnašaš do njega tako kot da se nič ni zgodilo. Brez obtoževanja, namigovanja, čisto ignoriraj vse skupaj. Tako mu ne boš dala možnosti, da tvoje obnašanje uporabi kot izgovor, če se bo kaj zgodilo. In si ne boš imela kaj očitati. Pa še moram se strinjati z Gino, čeprav sem moški: kava v takem primeru ni cilj, kava je sredstvo za dosego cilja. user posted image

d.

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?