|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako se spet zaljubiti v moža?
14.11.2006 19:39:07   
Anonimen
Zdravo, punce!
Za vas imam eno vprašanje! Ne vem, kaj naj storim, saj sem se zaljubila v nekoga, ki nikoli ne bo z njim nič. Sem poročena in sem bila srečna z možem, nikoli si nisem mislila, da bom pogledala koga drugega, saj sem videla in živela le za svojega moža! Bil mi je vse in edini razlog za to, da se mi je zdelo vredno živeti. Komaj sem čakala, da pride domov, da bova skupaj, ni bilo stvari, ki je nebi počela skupaj, kar nisem se ga mogla nasititi, kar naprej sem se ga želela dotikati in ga gledati.
Potem pa kot iz lufta, sem se zaljubila v nekoga, ki je precej starejši od mene, ima svoje življenje urejeno in vse, vidiva se parkrat na teden in sedaj živim samo še za to, da ga vidim. Vse pri možu mi gre na živce, prav bežim od njega, razmišljam, da bi si poiskala še eno službo, da bi bila še manj skupaj, pa se že sedaj ne vidiva veliko. Njemu ni jasno, kaj je z mano in kar naprej hodi za mano in se me dotika, meni pa gre kar na bruhanje, ker si želim biti sama. Vem da ni prav, da je vse narobe, ampak ne znam najti poti iz tega. kot za piko na i se z njegovimi sploh ne zastopimo več in imajo ful slabo mnenje o meni glede nekaterih stvari, ki niso fer in mi je še toliko težje, ker vem da bom mogla to prenašati skoz, saj živimo skupaj.
Vem, da se vam zdim smotana in vse to, vendar rabim nasvet!
Hvala vam
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako se spet zaljubiti v moža?
14.11.2006 19:43:05   
Anonimen
mislim da je tvoja dolžnost da omogočiš sebi in možu da sta spet srečna pa čeprav en brez drugega!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.11.2006 19:43:36   
Anonimen
To, da se mu sama izmikaš, pove marsikaj. Smili se mi on, ker tako delaš z njim. Nisi sicer napisala, če imata družino, pa vendar. Tako dejanje mi je podlo, zelo podlo, ko pa pišeš, da se z njegovimi ne razumeš, to nima vpliva pri tem, kar delaš ti. Vidva sta zase, oni zase.
Zamisli se nad življenjem, pomisli mogoče samo malo, kako se počuti on, ko se mu tako izmikaš, brez razloga, nič ne ve, kaj se tebi plete po glavi, kakšne namene imaš. Take ljudi ti čisto odkrito povem zelo zelo preziram!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.11.2006 19:45:22   
Anonimen
mislim da je tvoja dolžnost da omogočiš sebi in možu da sta spet srečna pa čeprav en brez drugega!

In pod to se absolutno podpišem. Ti si dolžna to narediti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.11.2006 19:53:34   
Anonimen
user posted image  Ne razumem tega.Če imaš nekoga tako rad,kot si imela ti moža,se ne more čez noč zgoditi,da ne preneseš več njegovih dotikov,besed,dejanj,,,,,.To ni bila prava ljubezen ,ampak nekaj drugega,kar morda še sama sebi ne priznaš.Mož zasluži,da mu poveš,da ne čutiš nič do njega,sebično bi bilo,če bi še naprej živela z njim s takimi občutki do njega.Če vaju ne vežejo otroci,je najbolje,da gresta vsak svojo pot.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.11.2006 20:19:28   
Anonimen
Z vsem, kar ste rekle se strinjam! Vem, da ni prav, da sem grda do njega in mu tega n eželim početi in ne vem, kaj je z mano, ker ponavadi nisem taka in še sama sebe ne prepoznam. Najhujši od vsega pa mi je to, da čeprav vem, da ne bo nikoli nič s tistim drugim, si po svoje želim, da bi se z možem ločila in bi zaživela svoje življenje čisto od začetka. Vem da je narobe in tega še nisem povedala na glas, niti se nisem s kom o tem pogovarjala, ker nimam nikogar, saj sva bila vedno le mož in jaz in sem vse prijateljice izgubila. Sedaj pa se niamm s kom pogovorit in nosim to v sebi in premišljujem in se trudim nekako spet nazaj v prejšnjo stanje spravit stvari, pa ne gre, ker sem z mislimi čisto drugje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.11.2006 21:13:44   
nuala
V zakonu lepo piše, da ima vsak od zakoncev pravico zahtevati razvez zakonske zveze, če je ta nevzdržna.
Mislim, da je to tvoja možnost.
Ne verjamem, da se lahko ponovno zaljubiš v svojega moža.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.11.2006 21:24:32   
Anonimen
Ne želim tako na 1,2,3 narediti križ čez vse. Po drugi strani a si sedaj sploh ne znam predstavljati, da bi spet kdaj tako čutila do njega kot sem prej. Za njega sem si želela dati ves svet. Sedaj pa .............Vse me moti, vse se mi zdi neumno, .......
Problem pa je tudi, ker sem z domačimi  ista. Vedno sem morala biti dobre volje in vse požreti, kar so mi rekli in so vsi mi jamrali pa sem urejala odnose, sedaj pa se ne ubadam z njimi in prvič v vsem življenju nimam slabe vesti, ker sem jim povedala kar mislim. Seveda sem najslabša, ker se ne smejim skoz in  ne razumejo, da lahko imam probleme. So seveda užaljeni. Pa mi je vseeno. Prav ne razumem kaj se doagaj z mano.
Vedno sem se ukvarjala z drugimi, jim bila na voljo, jih poslušala in jim pomagala, jih nasmejala in spravljala v dobro voljo, za moža sem se vedno trudila, ga ljubila, se ukvarjala z nama, mu puščala sporočila povsod,.........
Sedaj pa živim v enem svojem svetu, se zasanjam, da sploh ne vem več, kaj je res in kaj ne, do vseh pa sem hladna in se ne pustim več tlačit in jim ne gre v glavo, kaj je z mano!

(odgovor članu nuala)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
14.11.2006 21:36:40   
Anonimen
Vedno sem se ukvarjala z drugimi, jim bila na voljo,

Enkrat za spremembo se ukvarjajo s sabo, s svojimi potrebami, željami, cilji, čutenji,...

Če si boš priznala, da si pomembna tudi ti, ti bo težko dvakrat. Prvič, ker sama sebe nisi navajena takšne in drugič, ker te takšne ne vidi in ne doživlja okolica. Tvoje vprašanje ni, kako se spet zaljubiti, tvoje vprašanje je, ali poslušati sebi ali ne.

Odloči se, kako naprej. Ali boš še vedno vozila po poti, ki jo rišejo drugi, ali boš šla po svoji lastni. Druga je mnogo težja in če se boš odločila zanjo, dobro premisli, če si pripravljena na njej vztrajati. Težko je, ker si bila toliko časa navajena poslušati druge, navade, četudi slabe, pa znajo biti zelo zoprna reč, ko jih želimo spremeniti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
14.11.2006 21:46:38   
taras1
user posted image Res škoda takšne ljubezni do moža. Ampak ljubezen je takšna ko ti udari v glavo udari kar močno, a ne amonimen?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.11.2006 21:55:34   
Anonimen
Problem pa je tudi, ker sem z domačimi ista. Vedno sem morala biti dobre volje in vse požreti, kar so mi rekli in so vsi mi jamrali pa sem urejala odnose, sedaj pa se ne ubadam z njimi in prvič v vsem življenju nimam slabe vesti, ker sem jim povedala kar mislim.

Očitno je problem tudi nekje drugje. Očitno nate ne vpliva le odnos s tvojim partnerjem, pač pa tudi z njegovimi.
Povej mu, da te motijo njegovi. Vem da je težko. Jaz sem jim te dni po 3 letih prvič povedala, kaj čutim.In to zelo kratko.V 2 stavkih.Zelo lepo, brez žaljenja, kletvic. Pač da ne želim njihovega vmešavanja. Seveda je bil ogenj v streh. Iz tašče se je usul plaz..pa kaj!Jaz imam čisto vest.
Drugače pa mislim, da se na nov ne moreš zaljubiti v isega človeka...samo mnenje...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
14.11.2006 22:15:13   
Marogica
ANonimna, ne vem, kaj naj ti napišem,  kako se zopet zaljubiti v lastnega možauser posted image . Vem samo, da si v ful bedasti situaciji, ki je za vse udeležene grozna.
Zaenkrat počakaj, da boš videla, kaj se bo iz tega izcimilo-s tem mislim predvsem v tvoji glavi in srcu. Če bo šlo tako, dalje, boš morala nekaj narediti, za volji vseh. Upam pa, da ti je jasno, da s tem drugim moškim ne bo nikoli nič, razen dobrega sexa. Torej se vprašaj, kje se vidiš v prihodnosti.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.11.2006 22:22:41   
rija
Ko boš tik pred tem, da ga boš izgubila in se boš tega tudi zavedela, se boš zbudila in se začela ponovno boritiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.11.2006 23:35:02   
lelaval
Sedaj živiš le za čas, ko se z dugim dobita. Ker si zaljubljna, ne razmišljaš s trezno glavo. Ko pa te bo zaljubljenost minila, pa mogoče poti nazaj več ne bo. Če veš, da s tem dugim nikoli ne bosta skupaj več kot le tiste urice, ki si jih ukradeta za sex, je škoda, da sama sebe tako žrtvuješ. Morda pa bo njega minila zaljubljenost in bo hitro katera druga v igri (iz tvojega posta sklepam, da je tak tip človeka). Poskusi razmislit kot odrasla oseba (ki ni zaljubljena) in pretehtaj ter ugotovi, kaj ti pinese, če se odločiš za ločitev in, kaj, če ostaneta skupaj. Če želiš z možem popavit odnos, potem je najbolje, da z lubčekom takoj pretrgaš vse stike (ampak res vse - da prideš k sebi), pa boš videla, ali si še vedno sposobna ljubit svojega moža. Če ne, pa ti ostane ločitev. Kar pa se tiče njegovih ali tvojih domačih- v vajini vezi naj nimajo nič dugega kot le to, da se vam po žilah  petaka ista kri. Svoje pobleme naj sami rešujejo, vidva pa bosta vajine sama.  

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.11.2006 6:50:18   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: mekeke

user posted image  Ne razumem tega.Če imaš nekoga tako rad,kot si imela ti moža,se ne more čez noč zgoditi,da ne preneseš več njegovih dotikov,besed,dejanj,,,,,.To ni bila prava ljubezen ,ampak nekaj drugega,kar morda še sama sebi ne priznaš.Mož zasluži,da mu poveš,da ne čutiš nič do njega,sebično bi bilo,če bi še naprej živela z njim s takimi občutki do njega.Če vaju ne vežejo otroci,je najbolje,da gresta vsak svojo pot.

user posted image user posted image user posted image

In res povej možu, kaj se dogaja s tabo. Najbolj sovražim neka prikrivanja in laži. In upam, da če ga boš zapustila zaradi "trenutne" zaljubljenosti, da se NIKOLI ne boš kesala in da ne boš potem spoznala, da ljubiš svojega moža, ko bo že prepozno in te on ne bo več hotel nazaj!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.11.2006 7:53:59   
didi1
Mogoče bi bilo pa dobro, da bi šla samo vidva z možem na kakšen daljši dopust in se lepo v miru pogovrila.Mogoče bi pa tam spoznala da moža še ljubiš, ko bi bila sama?Moraš pa biti odkrita do njega in mu vse svoje občutke povedat.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.11.2006 8:03:55   
paris
Zdaj je še čas, da se strezniš in si pošteno priznaš, kaj bi rada. Če še vedno želiš ostati z možem, je skrajni čas, da se skuliraš, ko bo sam pogruntal za kaj gre, bo lahko prepozno.
Če, pa z možem ne želiš več biti, mu moraš to pošteno povedati, ni pošteno do njega, da ga vlečeš za nos!
Dobro razmisli, kajti posledice svojih odločitev vedno nosimo sami!

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu didi1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.11.2006 8:26:59   
Anonimen
user posted image  Anonimna!
Morda bi bilo dobro,če bi obiskala kakšnega psihologa ali psihiatra,da bi ti pomagal razščistiti,kaj se s tabo dogaja.Iz ljubeče žene in dobrega človeka se ne moreš tako hitro spremeniti v to,kar si zdaj.Če imaš zadrške do takšnih zdravnikov,lahko gresta z možem v zakonsko posvetovalnico,da ugotovita,če je za vaju sploh še kaj upanja.
Če bi se sama znašla v taki situaciji,bi se umaknila za nekaj časa od moža,ljubčka in nasploh iz okolja,kjer si zdaj.Morda čutiš preveč pritiskov od vseh,potem si pa še bolj zmešana.Če si imela moža res rada,mu pa odkrito povej vse,brez okolišavanja,saj ga bo to manj bolelo,kot če bi mu še naprej lagala in bi to zvedel od drugih virov.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
15.11.2006 9:05:06   
karmy
zakaj postavite moža v središče vašega življenja? četudi sta poročena, je dobro da obdržita svoje življenje in svoj jaz, in da ne izključiš sebe in ne skrbiš za sebe. ker kukr sem prebrala je bilo to da se je vse vrtelo okoli njega, in zdaj naenkrat ne več. vsakem rabi čas zase... vzami si ga ti tudi. in razmisli kaj bi rada, in se ne zaletavaj s glavo skozi zid

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.11.2006 9:25:12   
FERBEC
Enkrat sem že podobno napisal ampak v razmislek …..   Osebno mislim, da je najbolj razdiralna oblika zakonske zveze začasna zameglitev razuma z zaljubljenostjo v drugega. To se zgodi, ko posameznik meni, da je srečal čudovito osebo, ali pa gre skozi težjo življenjsko krizo in ne more nadaljevati z normalnim življenjem. Ljudje imajo romantične afere največkrat v času življenjskih prelomnic: ko njihovi otroci odrastejo, če trpijo za zdravstvenimi krizami ali so pod pritiskom zaradi kake odvisnosti, ko dosežejo nepričakovano raven poslovnega uspeha/neuspeha ... v vsaki situaciji torej, ko se morajo soočiti z realnostjo in odrasti. Afera v tvojem primeru zaljubljenost z drugo osebo, denimo z desetletja mlajšo ali starejšo - je tako poživljajoča, da učinkuje kot droga, ki človeka potegne iz depresije in ga naredi spet "živega". Seveda je človek med trenutki ekstaze še bolj depresiven, čedalje bolj sam, odtujen iz svojega življenja in vse bolj navezan na skrivnostno ljubezen.

Romantične afere ali zaljubljenosti vodijo k številnim ločitvam, ne pa tudi k številnim uspešnim novim zakonom. Kajti kmalu sledi soočenje - ne le z opustošenjem, ki ga je človek pustil za sabo, in s škodo, ki jo je povzročil partnerju in otrokom, temveč tudi z začetno depresijo, ki je bila vzrok za pobeg v obliki afere.

Predlagam ti, da si vzameš čas zase, temeljito premisliš in možu ter sebi daš še eno šanso (kako že pravijo v slabem in dobrem) …. Ampak pogoj je popolna iskrenost do njega ….. povej mu kaj doživljaš ….. mislim, da ima pravico vedeti kaj se dogaja in samo pogovor in sprejemanje stanja kot je lahko reši vajino zvezo.
Veliko sreče

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.11.2006 10:38:17   
Nixxon
Tako je.

(odgovor članu FERBEC)
Neposredna povezava do sporočila: 21
15.11.2006 10:38:51   
Anonimen

vse tole je cist preprosto.. zlo enostavno razumljivo..  in se ti skor ni treba ukvarjat z anlizo vsega tega, in na veliko razpredat..

Ampak preprosto malo pocakaj in vse bo reseno.. Ce se se dobivas s tem novim, pol bo malo dlje trajalo, da se spet vse to uredi.. ce pa sta prekinila.. pol bo slo hitreje.. ampak brez panike..
Tako kot je to prislo, da ti gre moz na zivce.. enako bo tudi odslo..

To se zgodi, ker se dva zacneta posedovati.. in zdaj lahko pocakas.. in ce se ne bosta nehala posedovati se bo cez nekaj casa to spet zgodilo.. in tako se krog vrti, dokler se ne nehata posedovat..

Pac tale organizacija druzin ni najbolj posrecena.. ampak vsi to hocjo.. pa ne ker bi res tocno to hotli, ampak kar je sistem tak..

Sej pocas se bo to spremenilo in pol ne bo vec teh tezav.. user posted image user posted image

(odgovor članu FERBEC)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
15.11.2006 11:05:43   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
...vidiva se parkrat na teden in sedaj živim samo še za to, da ga vidim. Vse pri možu mi gre na živce, .....vendar rabim nasvet!

Čas ko si potrebovala nasvet pa ga nisi želela slišati je mimo. Sedaj je čas plačevanja. In plačala boš veliko, žalostno pa je edino to, da bodo morali plačati tudi drugi.

Če pa si resnično želiš nasvet. Evo ga. Samo poslušala ga ne boš, ker je tak, ki ti ne paše.

Takoj prekini zvezo.  Ta trenutek. Dvigni telefon in končaj. Vrni se k možu in počakaj da mine čas bolečine. To je edina pot. Samo ni za tebe. A ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
15.11.2006 11:22:05   
filipinka
Ej, to je pa to, da ljudje ne moremo nadzorovati svojih čustev. Mislim, da je včasih posredi kar user posted image , da nas vleče nekam kjer nimamo kaj iskati!
Zavedaj se, da je družina največja vrednota in da moški itak sčasoma postanejo pač samo možje, ki jim je treba vse k riti in od nje, ampak če te ma rad, to vse odtehta!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
15.11.2006 13:12:15   
Anonimen
Tu gor nekateri govorite kot da mora biti z možem, ker je pač njen mož. Jaz mislim, da če zdaj nič ne čutiš do njega oz. ti je čisto odveč tudi prej ni bila neka velika ljubezen. Pomoje prej navezanost in tisti občutek, da imaš nekoga in da nisi sama. In zdaj ko si spoznala drugega si začela sanjarit o njemu in ti je mož čisto odveč. Sploh njegovi dotiki.
Tu moraš čisto sama razrešit. Pomisli kaj je najboljše za tebe. Ali si srečna z možem ali ne. Če nisi in si z njim samo zato, ker je tvoj mož je bolje da greš stran in poiščeš srečo sama drugje. Če pa je bila to prej res velika ljubezen in je samo neka zaljubljenost in sprememba prišla vmes pa raje počakaj, ker bo minila. Ampak če ni ljubezni bo prišla nova ljubezen, nova sanjarjenja. Ampak to preprosto zato, ker si želiš drugačno življenje, drugačno osebo poleg sebe. In nisi zadovoljna s tem kar imaš.

(odgovor članu filipinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?