katjandraž -> RE: Vztrajne 2 (90 dnevna dieta) (26.11.2006 16:37:33)
|
Rozarozica, sem vesela, da si se javila. Vem, težko je tole dieto držat, tudi jaz že skoraj vsak dan grešim. Jutri se bom tehtala in kar upam, da mi ni šlo kaj dosti dol, da se spet v roke vzamem. Sarazan ti je super napisala! Jaz sicer nisem toliko karakter kot ona in se ne sekiram, če malo manj zdtravo jem, tako da mi pomaga to, da vidim, da grejo kg dol, če se držim diete. Pri odvajanju kajenja sem tudi potrebovala "višji" cilj, da sem nehala, kot je bilo zdravje (želen otroček). Je pa res, da grejo meni kg dol hitreje kot tebi zato, ker jih imam še enkrat več preveč kot ti. Pa na porodniški sem, tako da imam več časa za kuhanje kot ti. Resnično ti privoščim, da ti čimpej uspe spraviti dol te presnete kg. Moji današnji grehi so piškoti ob kavi. Za kosilo sem jedla korenčkov pire in solato s koruzo. Mi niti slučajno ni bilo všeč, ga ne bom več jedla. Kot se mi je že včeraj zdelo, je to en živ dolgčas. Mislim, da bom ob Š dnevih jedla v glavnem rižoto. Še tiste paprike, ki jih imam v skrinji, pojem, potem pa res rižota. A, ja, pa še večerjat moram ta korenčkov pire[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Uspešen začetek tedna vsem.
|
|
|
|