katjandraž
|
Čer! Zdele se mi je uspelo šele usest za računalnik, je blo ves dan neki. Danes sem imela OH dan, sem hotela jest pco, pa sem bla dopoldne z marčicami na čveku, tko da sem si kar špagete naredila. Pa še to nisem mogla čakat, da prideva z malim iz vrtca in sem prej malo sirovih raviolov, k so od včeraj ostali pojedla; za večerjo sem si pa kupila jagodno skutino torto. Njami, še bi, mami . Jutri je sadni dan, pojma nimam, kaj bom jedla. Mislim, da bodo za kosilo pečene banane, ker to je pa res dobro. Lianna, meni grejo kile tako hitro dol, ker sem jih imela toliko preveč. Sem štartala s 76,4 pri 170 cm višine. Moje prehrajevalne navade so bil pa itak . Vsak dan za zajtrk 2 toasta s sirom in ketcupom, nato kava z mlekom, zraven pa kar nekaj piškotov, kosilo po možnosti kakšna pizza, špageti ipd, popoldne spet kava in piškoti, pa malemu sem velikokrat bombone kradla. Zdej veš, v čem je fora, ne ? Drugače sem pa ful srečna, ker sm oblekla svoje stare kavbojke. Dopoldne na srečanju mi je Ana polila edine kavbojke, k so mi bile prav (sm si jih pred dobrim mesecem kupila, zdej so mi pa čist prevelike!), tako da sem popoldne pogledala, če so mi katere stare prav in yes!!! Včeri sem si tud poročni prstan uspela nataknit po več kot enem letu. Samo, ko mi je malo vroče, me kar tišči, tako da bom še kakšen teden počakala, potem ga pa ne dam več dol. Grem se zrihtat, jutr zjutraj se po treh tednih vrne in moram biti lepa. Upam, da bo opazil, kok sem shujšala, če ne bom kar malo užaljena. Lahko noč.
|