|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
22.3.2007 16:59:01   
Aja1
Ema, lepo, da sta bili z Julijo malo na počitnicah pri mami...zdaj vaju full rabi in sigurno ji je bilo vsaj malo lažje in tebi verjetno tudi. Bodite močni user posted image

A je rekla, da ma Julija premalo kg? Za mojo vsi rečejo (kakšne stare tete), da je debela...bi jih kar user posted image   Pa ni nič debela.

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
22.3.2007 17:05:53   
Nogavica
Zamima, res se moramo tudi Mariborčanke končno dobit, ko bo spet toplo.

A vas vaši malčki tudi ful gledajo, ko jeste? Živa se prav zastrmi vame. Baje naj bi to bil eden od pokazateljev, da so pripravljeni na GH. Bom vprašala naslednji teden, ker na zadnji posvetovalnici so mi rekli, naj počakam do 6. meseca, če polno dojim.

Strigli se pa mi še lep čas ne bomo, ker so Živi komaj zdaj začeli laski rast user posted image user posted image user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
22.3.2007 17:12:08   
Aja1
Naša tudi full gleda in se nama smeji, ko jeva. Ji pa tudi jaz ne bom nič dala GH še cca 1 mesec.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
22.3.2007 17:17:08   
MALINČICA
Ja, sem tudi za to, da se dobimo na čveku!
Aja1, mislim, da je ema mislila da ima premalo kil za 6mesečnega otroka, ker po centimetrih je za 6mesečnika. Vsaj jaz sem tako razumelauser posted image

Moj žkratek pa se še ne zmeni za hrano, ko jemo nas mirno ignorira. Zgleda, da mu še ni. Pa nič hudega, čeprav nam je pediatrinja rekla, da se uvajanje začne po 4. mesecu, ker naj bi bil prehod na GH težek, prav obroki pa naj bi bili po 6. mesecu. Do takrat pa tu in tam lih za kakšno žličko GH. Ampak jaz mu še nič nisem dala, zadnjič sem mu probala samo malo banane na jeziček, aampak ni vedel kaj naj z njo, pa je res bila čisto mala pikica, me je tako čukasto gledal, kot da sem iz lune!user posted image

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
22.3.2007 17:23:35   
Aja1
No, jaz sem ji tudi dala en košček banane (kot en rižek), pa je imela pol ure v ustih, na koncu pa ven pljunila. Revca ni vedela, kaj naj z njim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
22.3.2007 18:01:13   
MALINČICA
user posted image

Evo ga, našega dobrovoljčka!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
22.3.2007 18:56:07   
majas
No, in smo se končno uspele spoznati ,... lepo je bilo, čeprav samo na hitro,...

Ja res konjčno nama je uspelo da sve se srečale. user posted image  in je bilo res fajn, sem bila prav vesela...zdaj pa so še na vrsti druge Mariborčanke da se spoznamo.

Evo midve sve pa komaj zdaj prišle domov, sva tasta nafehtale, ker moj pride komaj ob 22ih domov.  

nič grem kajo skopat in spat pa se oglasim

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
22.3.2007 20:08:34   
melita73
Joj, sem se namucila, preden sem se prijavila. Meni tudi ni vsec, da kar naprej nekaj spreminjajo.user posted image
Ker Zara ze eno uro spi se vam jaz tudi v njenem imenu zahvaljujem za cestitke.  user posted image  Joj, kako cas bezi. Se malo, pa bo pol leta za njimi.
Midve sva pa zaceli malo z gosto hrano, no ja, vceraj sva probale jabolko, danes pa banano, pa je kar lepo odpirala usta in jedla. Sicer sva pojedle malo, eno malo zlicko vsega skupaj.
Tudi nasa gleda ko jemo in se mi prav smili, ker ne morem ji dat.

Sem pa pozabila vceraj na oddajo o dojenju, sem pa prebrala vase komentarje.

Nic, grem malo pred TV. lahko noc vam zelim.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
22.3.2007 20:21:35   
viv_
Živjo punce!

Uf, smo imeli pestro tele dni... Vsa organizacija za krst, pa mož je imel včeraj rd. V soboto sva bili s kolegico na shoppingu v Celovcu in sem si zvila nogo user posted image . Počasi berem za nazaj...

Oddaja o dojenju - babe prfuknene, ne morem drugega napisat.

Čestitke -  vsem za obmesečnice in diplomske ...

Nogavica - ful je luštkan vaš tamauček.

Naša Zarja je tudi zelo čustvena, včasih se smeji za umret, ampak tudi jokat zna glasno.

A kaj gledate BB? Meni kar nekako ne znese... Sicer imam kupljeno kartico, pa vseeno... Ma, saj bo še nekaj časa trajalo!

Punci obe spita, jaz grem pa s kolegicami na eno pijačko, čeprav bi šla najraje kar spat!

Nočko vsem!

Ema, tebi pa user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
22.3.2007 20:24:53   
majas
Ah nič ne bo z čvekanjem je prišel moj prej domov pa že mora igrice igrati, otrok user posted image  ...
Kaja že spančka,,, tako da grem tudi jaz pod tuš malo pred tv in spat.
Moram dobiti SVOJ računalnik!!!!

Ja pa tudi jaz ta mesec nisme dobila M, samo nek izcedek tako da se mi isto dogaja kot tebi MALINČICA... sem jo že imela 2X ta mesec pa grrr... mislim samo-dojenje je krivo user posted image  UPAM

TAKO ČVEKICE SE SLIŠIMO JUTRI DOPOLDAN,PAPAuser posted image

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
22.3.2007 21:28:24   
Aja1
Kako luštkan smejko je Maj user posted image

BB pa jaz gledam po tv (nimam kartice) in mije kar zanimiv. Zdaj je Robert dobil dobr nlogo...me prav zanima, če mu o uspelo vse pokurit in nobenemu povedat zakaj user posted image  

Zdej pa čakam, da moj pride iz službe...Neja pa spančka.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
22.3.2007 22:40:03   
Nogavica
Moj dragi je pa šel delat - ima zdaj tri dni zapored nočno, meni je pa dolgčas user posted image . Grem malo fotke urejat, da še kako dodam v album, potem bom pa gledala ponovitev oddaje o dojenju, ker sem včeraj zamudila. Upam, da bom še budna. Je dvignila toliko prahu, da je skoraj ne smem zamuditi.
Sem se odločila, da probam jutri Živi ponudit malo banane, ker me ful zanima, kako se bo odzvala.

Ema79, user posted image , drži se.

Mogoče se še kaj javim...

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
22.3.2007 23:39:01   
Nogavica
Nobene več ni...

No, v albumu je nekaj novih fotk, ki so zaključile 4. mesec.

Mirno noč vsem user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
23.3.2007 8:18:58   
Aja1
jutro, spet sem prva user posted image  ...no, Malinčica je tudi že gor user posted image
Nogavica, luštne slikice. No, moj bo imel zdaj tudi dva dni nočno, pa bomo skup čvekale, če ne bomo šle spat user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
23.3.2007 8:28:37   
atanja
Dobro juto!!!
Kako ste spale?
JAz kar vredi sam ker se po ta novem zbujamo ob pol sedmih mi pa nič neodgovarja..  Pa saj bi bilo vse vredi če bi ustala jaz takrat-ampak ga preložim v svojo pojsteljo in potem dremam dokler ne začne protestirat.Bom kar začela z njim spat hodit. pol pa bo fajn.user posted image

drugače mam pa jaz menstruacijo od januarja. jem tabletke tako da je kar redna.

PAPA

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
23.3.2007 9:33:35   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
No, moj bo imel zdaj tudi dva dni nočno, pa bomo skup čvekale, če ne bomo šle spat user posted image

Zmenjeno user posted image .

Živa pa se je danes zbudila že ob 4.30, pa sploh nisem mogla bit nejevoljna, ko me je v posteljici pričakal tak lep nasmešek in pozdravček. Vsako jutro, ko prvič pogledam k njej, se nasmehne in spusti nek glasek, ki zveni kot heeeej (e je ful dolg in v različnih tonih user posted image ). Potem se je najedla in ker je bilo še ful zgodaj in sem hotela še spat, sem jo dala nazaj v njeno posteljico in je bila ful pridna. Najprej se je malo pogovarjala, potem pa je zaspala okrog pol šestih, ravno ko je dragi prišel domov.
Ob 7.30 se je zbudila, dvakrat je usekalo v plenico, sem vstala in jo vzela ven - pokakana je bila do vratu user posted image user posted image user posted image . Je prav malo prišlo še skozi na rjuho. Zdaj pa oba spita v najini postelji, tako da za mene ni več prostora.

Včeraj sem gledala ponovitev one oddaje in zaspala zraven. Ah, saj nisem nič pametnega zamudila...

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
23.3.2007 9:54:48   
MALINČICA
Evo naju, sva se zbudila prej, sem malo po rr-ju poškilila, pol pa sva nazaj zaspala do zdaj!user posted image Se še brihtam, ko sem še čisto off.

Mi pa gremo danes najbrž malo po europarku pokukat, ko je ati doma, jeeeej!!
Sem pa jaz tud ponoči sama čez vikend, tako da....se tipkamo, če me ne bo prej storpediralo v posteljo.
Če pa taaako rada spim. Zadnje čase sva okoli 22ih že ziher v postelji.

Sem predvčeraj v hofferju kupila hruškovo marmelado, maaauser posted image user posted image , ful nagravžno. Tak, zdaj pa grem perilo obesit, ker zunaj tak lepo veter piha, pa še s sosednjega bloka so neki radovedni pogledi v našo dnevno dobo, pa jih raje zakrijem s perilomuser posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
23.3.2007 9:58:21   
Aja1
Kaj, a bomo vse ponoči same doma?....bomo imele žur na RR user posted image

Čez ene pol urce gremo pa malo ven na sončka. Prav pogrešam kakšno vozičkarico za zraven. Če grem sama, mi je pav dolgčas user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
23.3.2007 10:02:23   
majas
Jutro! Sem tudi jaz že od 8ih budna a se z Kajo še vedno cartave in pogovarjave v pojstli, pa da se zrihtave pa ura mine user posted image  tudi meni so najlepša jutra. Ko se zbudi in se pogovarja, ter na veliko smeji...ah tako so zlati kaj.
Smo pa spali od 20-4ih potem pa je morala jesti, je ati ob 6ih preveč ropotal ko je šel v službo se je zbudila in potem sem jo vzela k sebi. Da se je ona potem naprej cartala user posted image

Zdaj pa leži v žealniku in me gleda-kako dolgo? Zdaj je njena ura da bo spet kako urico zaspančkala.

Kaj boste kuhale? Jaz sem šla včeraj zvečer ričet skuhat, sem imela že vse namočeno in sem danes lepo prosta hehe

zunaj bi še samo sonček moral biti, a bome šle vseeno malo na zrak

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
23.3.2007 10:14:24   
majas
Prav pogrešam kakšno vozičkarico za zraven. Če grem sama, mi je pav dolgčas

tudi jaz Aja1

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
23.3.2007 10:20:47   
Aja1
joj, ko smo tako iz različnih koncev Slovenije user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
23.3.2007 10:23:44   
Nogavica
Meni je tudi fajn, če imam družbo pri vozičkanju. Danes je ravno "odpovedala" kolegica - sošolka s faksa, ki ima 11 mesečno punčko, z njo večkrat šetava. Z eno pa samo ob vikendih, ker pride k staršem na obisk, pa se takrat vidiva. Ima njen 2 mesečni sinček ful krčke. V nedeljo je tako jokal na sprehodu, potem so se pa vsi stari, ki so hodili mimo nekaj zgražali, češ "ubogi otrok - lačen je" pa take. Mater so vsi pametni user posted image .

Jaz tudi počakam, da se mala zbudi, potem pa greva ven. Menda kar močno veter piha, ko rolete tako ropotajo. Upam, da je sneg že popadal s streh, da ne bo spet kake nezgode.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
23.3.2007 10:46:00   
majas
Kaja mi je tudi zdaj zaspala tak da bom šle kasneje na sprehod. Vetra pa še tukaj za enkrat ni. Niti nevem če je mrzlo še nisme uspela priti ven. Sedim za rač. in sem lena ko hudiček user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
23.3.2007 10:55:31   
max81
dan, naša pikica je bila proti večeru taka tečka da je blo groza, ni bla lačna sam zaspana da je joj. Od joška se je kr stran obračala pa tulila kt da jo iz kože dajemo, samo v naročjo je blo ok.....pol sm jo pa kr šla zrihtat skopat pa mi je že v naročju zaspala in sem jo samo položila v posteljico in je ajala do zjutriuser posted image user posted image ......zjutri pa me je čakala plenička presenečenja, kekca drekca tolk da sem jo kr u čebriček postavla in sva se lepo umiliuser posted image , zdej pa spet lepo diši moja miškauser posted image  ja valda zdej jo je pa zmankal in veselo pančka

na sončka greva pa mal kasnej, da jo ne prehladim k sva se kopali, sva zopet sami, ati je šel službeno v Planico in pride šele pozno popoldan
za kosilo bo pa danes pizzo, pa kuža morm it še vn spustit in zrihtat

lp

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
23.3.2007 11:06:52   
Anonimen
Najprej se moram lepo zahvaliti Moniki79 za poslane recepte o GH!
Hvala, hvala, hvala. user posted image

Mi smo se imeli včeraj na izletu super ( šli smo skoraj do Nove Gorice ), Ana je večino poti prespala oziroma opazovala okolico skozi okno avtomobila. Dedi je nabavil par stvari za bazen, pa še dosti bolj poceni kot tu pri nas na Štajerskem, takoj, ko se vreme spet malo popravi nadaljujemo z gradnjo bazena! user posted image  
Vmes smo še šli na kosilo, Ana je lepo ajala v lupinici in se igrala, tako da res je pridna moja mala šjora. user posted image  Previjanje in dojenje kar v avtu tudi ni ne vem kak bav bav, tako da ja potovanje je uspelo. Je bila mini generalka pred odhodom na NL konec aprila. No tisto bo kar konkreten zalogaj km, pa sej bomo vmes veliko počivali, pa itak se počasi daleč pride.

Pri nas se je zjutraj pokazal sočnek, zdaj je pa bolj tako tako, ne vem, če bo kaj iz našega sprehoda.

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.