|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
21.3.2007 21:29:31   
Aja1
Ubogi otrok user posted image  Ji je silila joško, pa na vsak način njeno mleko....ja, tut user posted image ...in to pri dveh letih.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
21.3.2007 23:02:55   
majas
Čer,,,verjetno že vse spančkate...seveda toliko je že ura. Jaz sem pa čakala da posodobijo stran na RR,,,
Sem pozabila gledati oddajo...ampak vidim vaše komentarje tako da nisem čisto nič zamudila... groza

Boga moja pikica je bila že tako zaspana pa sem vseeno se še malo igrala da je pol ure počakala da ji e ati dal lupčka ko je prišel domov...in potem jo ima v naročju, gleda tv...in tamala mu zaspi kar sede, ji je kar glavico oddneslo...bogica, sem jo takoj odnesla ajat. Se je zbudila takoj in spet na veliko razpravljala... user posted image ter cvilila...

zdaj pa  grem tudi jaz spat

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
22.3.2007 8:35:38   
Anonimen
Nov pomladni look na RR! user posted image  Zelo osvežujoče mi deluje. user posted image

Midve greva pa danes na izlet z dedijem, jo bomo mahnili proti Novi Gorici. Upam, da bo Ana uživala in da se bova dobro imele.

Lep dan vsem!

< Sporočilo je popravil MucaMaca -- 22.3.2007 8:36:01 >

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 2203
22.3.2007 8:49:21   
Aja1
Jutro!

Meni pa novi look ni tako zelo všeč. Sem bila navajena na sterega. No, se bomo že privadili. user posted image

Mucamaca, uživajte na izletu.

Kje ste pa ostale?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
22.3.2007 9:01:04   
majas
EVO ME DOBRO JUTRO 

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
22.3.2007 9:03:21   
majas
naju je dragi zbudil ker je šel službeno na Ptuj p je hitro skočil po lupčka in na kavico. Zdaj pa kaja na veliko cvili v postelci. Prej pa sem jo snemala pa je utihnila. user posted image mali točno ve kdaj mami kamero vzame.

Sem včeraj zvečer šla pogledat k oktoberkam malo so res čveke od čevk. Kje so pa naše novemberke??? Kar nobene ni

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
22.3.2007 9:14:00   
max81
dobro jutro punce, kako ste? Mi smo super,mala prespala celo noč, jest sm se pa že ob 23.30  spravla spat ker nism mogla več....sem zaspala zraven tamale ko sva bile ravno priklopljene....joj tale nova RR me še mal zajebava no upam da se jo bom kmalu navadla, ne vem če mi ni bila prejšna bl všeč....drgač pa sm učeri slučajno šaltala po programih in ujela tisto o dojenju, mislm user posted image user posted image , se mi je skor dojenje zameru, jest ne vem če je tale oddaja glih za v javnost, men bi blo user posted image , še moj je reku da pa tole ni za nikamor.......sm mela občutek da je materi od te punce pasal da tamala še kr vleče, joj bom raj nehala da nam slučajnouser posted image  tegala user posted image  ki sm ga ravno zlila vase

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
22.3.2007 9:23:27   
Zamima
jutro user posted image ,...

lepa nova podoba RR svaka čast, tako pozitivna user posted image ... jaz sem se pa jezila, včeraj sem hotla napisat komentar in mi je pisalo, da se strani posodabljajo, sem bila jezna kot user posted image . No, pa da se danes pofrajrišim malo  user posted image  včeraj sem dala na pregled prvih 9 strani diplome - no toliko sem jih do zdaj tudi napisala, ampak nima veze sem zelo vesela, da sem se nekam premaknila in da imam spet voljo.

Danes bova šli spet malo ven, ker se kaže sonček,... upam, da se obdrži do poldneva user posted image .

Lepo se mejte ... 

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
22.3.2007 9:25:07   
max81
ku kuc kam ste se poskrile? Mi2 bova šle malo ven sam morava malo počakat ker imamo šele dobri 2 stopinji, no mala trenutno spi

aja pa še to ideje za kosilo

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
22.3.2007 9:27:02   
max81
o Zamima dobro  jutro, pri nas je sonček že od ene 7 ure sam kaj ko je tako hladno

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
22.3.2007 9:37:35   
Aja1
Evo, jst sm nazaj...sem šla podojit user posted image ...ups, da ne bo pomote - Nejo user posted image user posted image user posted image  Midve bova šli tudi kmalu malo ven, morava po pošto (smo začasno odprli poštni predal, ker ne najdemo kjuča od nabiralnika user posted image ...hodijo pa tudi že en mesec menjat ključavnico).

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
22.3.2007 9:40:07   
krfjolca
Dobro jutro.
Meni je sicer všeč novi Look RRja, samo kaj, ko dela samo v IEju, v Mozzili pa ne user posted image Upam, da bodo popravili, ker je meni IE res user posted image . No, nova verzija je kul, ker ima zavihke, ampak kaj, ko ne dela v nelegalnih oknih user posted image .

Sem pa zdajle vsa user posted image naspidirana, ko gledam spletno stran od Toysrusa! Pa faaaaaak no, kaj vse to imajo za mularijo!!!!!! Midva greva drug teden malo do Ikee pa do Toysa. Pa kar malo razmišljam, da NE SMEM VZET S SABO KREDITNE KARTICE! Ja to bi pa lahko brez težav kak miljonček tam pustil. Pejte malo pogledat na splet: http://www.toysrus.com/shop/index.jsp?categoryId=2255957,
priporočam, da si ogledate pripomočke za kopanje dojenčka user posted image . Jaz sem samo gledala ...

Wiiii, komaj čakam user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
22.3.2007 9:41:07   
krfjolca
Ah ja, Zamima, jaz sem tudi včeraj poslala diplomsko mentorici. Kaj sva midve na isti valovni dolžini user posted image . Samo da imam jaz 60 strani user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
22.3.2007 9:46:30   
Nogavica
Dobro jutro!

Meni je tudi všeč nova podoba RR, samo sem se prav malo lovila na prvi strani user posted image .
Ne vem, zakaj ne morem videt imen uporabnic nad avatarjem - ve tudi?

Živa se je danes zbudila že ob 5.30, potem je jedla in zaspala do 6.30. Do 9h je norela in cvilila, zdaj pa spet "počiva".

Včeraj po kopanju ji je bilo ful smešno, ko je bila nagica v atijevem naročju, jaz sem pa skakala okrog in pripravljala. Vsakič, ko sem stopila za njiju, ja utihnila, ko pa sem se prikazala, pa v glasen smeh. Kako je bila posrečena. Sem hitro letela po fotoaparat in snemala kaki 2 minuti, dokler se ni naveličala. Bo dragi nesel danes tašči v bolnico pokazat.

Tisto oddajo o dojenju pa sem zamudila, ker sem ravno v spalnici dojila user posted image . Sem pa videla ono, ki se ji občasno tudi mož priklopi user posted image . Adijo pamet! Saj vem, da je bila oddaja neokusna, ampak vseeno mi je žal, da je nisem videla.

Zamima, bravo za diplomo user posted image .

Pred 4 meseci sem točno ob tem času imela redne popadke na 7 minut (sem si shranila listek, kamor sem si zapisovala uro).

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
22.3.2007 9:49:55   
Nogavica
krfjolca, tudi tebi bravo za diplomo - kako ste pridne user posted image !

Ful me jezi, ker ne vidim vaših imen user posted image ! Še dobro, da vas poznam po avatarjih (upam, da vse).

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
22.3.2007 9:56:08   
Nogavica
Sem že ugotovila!!!
Na vrhu strani sem imela neko krico-kraco in ko sem nanjo položila kurzor, so se nad avatarji pojavila imena. So bila v tisti kraci imena kar eno preko drugega napisanauser posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
22.3.2007 10:33:56   
MALINČICA
Meni pa ni prav preveč všeč tale nova podoba rr-ja. Tud meni ni kazalo imen (hvala Nogavicauser posted image )1
Sem bolj taka, da ne maram preveč sprememb, če deluje, pol ni treba spreminjat, hehe!
Čestitam, za opravljene korake proti diplomi, obema!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joooj, sem tolk srečna, da moj mišek spet je normalno. Prav nanovo se je zaljubil v zizljanje. Sem se res že ustrašila, da ne bo več zizal. Pol pa je vseeno ostal na joški, upam da še čimdlje, čeprav ne tako dolgo, kot so včeraj v tisti oddaji. Jaoo! Je bilo pa res bljak!
Ampak je pa mojuser posted image tud probal moje mleko, je rekel, da mora probat kaj dojenček pije, pa je rekel, da ni slabega okusa, da je sladko. Ampak je probal izbrizgano.Potem pa je ful drisko dobil, hehe!user posted image user posted image  Meni pa je še moje mleko ogabno in ga ne bi mogla piti. Pa čeprav, ko si izčrpam, pa ima moje mleko isti vonj, kot moj dojenček, pa mi je vseeno bljak.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
22.3.2007 10:34:57   
majas
Nisem vedela da je tako prenovljena RR, sem zdaj odprla IE,,,ki ga jaz tudi ne uporabljam, sem navajena na Mozzilo, tak da upam da res popravijo.

Sem imela obiske, kaja je zaspala tako da imam malo mira in namesto da bi pospravljala bom malo čvekala.

Nogavica tudi jaz nisem gledala oddaje in mi po nei strani prav ni žal...je pa dane sponovitev samo full pozno ob 23.40, tak da bom takrat jaz spala.
Si ravno iščem prevoz do MB da greve z svakinjo malo na sprehod in po trgovinah.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
22.3.2007 10:37:00   
Nogavica
MALINČICA, tudi moj user posted image  je poskusil moje mleko in mi je to čisto normalno, saj sem ga sama tudi. Ampak oni tip se pa redno prikljaplja, če sem prav razumela user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
22.3.2007 10:46:57   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Ah ja, Zamima, jaz sem tudi včeraj poslala diplomsko mentorici. Kaj sva midve na isti valovni dolžini user posted image . Samo da imam jaz 60 strani user posted image .

user posted image  jaz rabim samo polovico tvoje pa bom gotova user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
22.3.2007 10:47:58   
majas
Tudi moj je probal mleko ampak samo kapljico... Meni čisto nič ne diši. Sem tudi jaz poskusila in je res fuuulll sladko, sem tudi si dala samo kapljico na prst, bek bek...ni dobro. Prav zanimivo kaj. Mi je mleko iz hladilnika dosti boljše user posted image
user posted image  za diplome punce. pridne pridne... Tudi mene nekaj mika da bi se začela kaj učit a kaj ko rabim denar še za šolo to pa ta trenutek ne gre

Tako zdaj pa ne morem več čvekati ker grem v MB malo na okoli, sept kaj zapravit user posted image  ah joj...
krfjolca res lepe stvari na oni strani, joj jaz še iz otroških trgovin komaj pobegnem... samo nekaj gledam in gledam..

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
22.3.2007 10:49:04   
majas
Ampak oni tip se pa redno prikljaplja, če sem prav razumela .

Ja točno tako, to mi pa na kraj pameti ne pride,haloo

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
22.3.2007 10:50:09   
majas
prav malo šteka ta novi RR kaj? user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
22.3.2007 10:53:32   
Zamima
majas kdaj boš v mestu?
jaz bom okoli 12.00 moram na pošto user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
22.3.2007 10:54:44   
majas
Tudi jaz nekje tam, pride svakinja po mene pa kaja se še mora zbuditi...
Neveve pa kam jo bomo šibnile, jaz bi prav rada šla malo v center, pa v H&M še tudi nisem bila...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.