|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
3.3.2007 20:06:57   
viv_
Ojla!

Evo, še ena v klubu PL. Že dva dni neki sitnarka... Sicer lepo spi, od pol 8h do 7h, vmes ena malica, ampak čez dan je pa kr neki... Upam, da bo popustilo počasi...

Jutri bo bojda sonček... Bomo spokali nekam na izlet. Pa tako fajn smo že okol hodili, nobene krame, če smo pa kje prespali pa isto, Mirna eno torbo zase in je bilo, zdaj se pa spet vozimo okrog kot tovornjak user posted image user posted image

Naši punci že dva dni spita skupaj v sobici user posted image . Sta prav pridni. Jaz imam pa v spalnici babyphone prižgan, da slišim, kaj dogaja.

Danes sem imela pa malo čistilne akcije. Kuhinjo in hodnik sem že zglancala, ostalo pride zdejle na vrsto, ko še ta druga zaspi. Pa z Mirno sva poštimali ložo pred vhodom, mal popucali, nove rožice nasadili in tako, da imamo malo pomladnega vzdušja...

Ajaaaaaaaaaaaaa... včerej smo šle pa "matere" žurat. 6 nas je šlo - skupaj imamo pa 10 otrok user posted image . Bile smo v LJ, v Cutty Sarku so vrteli ful dobro muziko, za našo starostno skupino... Najprej smo šle pa še z vzpenjačo na grad. Na gradu pa ob 8 zvečer mesto duhov. No, domov sem prišla ob 2 zjutraj, ha ha... Je bilo pa super!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
3.3.2007 20:09:19   
Aja1
Viv, sem ti kar fovš...jst bi šla tut nekam malo žurat. Zaenkrat mi žure ponoči dela Neja...mi ni nikoli dolgčas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
3.3.2007 21:26:08   
kaja11
Končno mal mira.....

Pri nas je vpliv PL že cel teden. Po moje se kvalificirava za častna članauser posted image . Drugače je tale moj fant čist OK, sam tele noči me bodo pa uničle.

Urška.... v ponedeljek se bova prijavila. V tvojo skupino... če bo plac.

Kje je joškaaaaaa.... že kriči iz spalniceuser posted image

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
3.3.2007 23:10:33   
SIBI
Ja zgleda, da ima ta polna luna res velik vpliv na user posted image !!!

Ura je že 23.00 pa naš mali še kar ne spi (se zdaj ati z njim ukvarja, da imam jaz malo časa za sebe). Siten je pa tudi že 3 dni skupaj.

Ja jutri je napovedan sonček user posted image , hvala bogu, da lahko gremo ven in imamo vsaj takrat malo mira.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
4.3.2007 7:17:34   
MALINČICA
Prva danes! Na Maja pa zgleda ta polna luna deluje kontra, že tretji dan sem ga ful hitro dala spat, pa je spal 12ur z enim podojem. Kar ob osmih ga spanček pokliče. Pred tem se skopava, namaževa in mogoče tudi to malo pripomore k zaspanosti. Prej pa je bil do enajstih buden ko čukec.
Sicer pa ga je dragi zbudil že ob pol sedmih zjutraj, ko je prišel domov spat. Malo smo se še pocartali v postelji, zdaj pa sva že oba čisto budna, dragi pa spančka.

Jeeeej, zunaj pa je sonček, komaj čakam, da pojemo kosilo in gremo malo ven na sprehod.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
4.3.2007 8:30:29   
max81
En lep pozdravček še iz gornjesavskega konca imamo lep sonček tako da z miškico komi čakava da pride ati iz šihta da gremo mal na špancir, zopet se mal oglašam po resssss dolgem času, tole pisanje mi res ne gre in ne gre od rok....oblubm da bom bl pridna, preberem pa vsak dan vse sprotiuser posted image
vidim, da ste že ogromno napisale, da ste res pridne čvekeuser posted image .....drugače pa moja pikica je pridna 100/h, spi vse noči le danes jo je premagala lakota in me je že vrgla ob 4 v luft, ampak sva kmalu zaspale nazaj, se še polno dojiva in upam, da se bova vsaj še 2 meseca, pol bomo pa probal počas že kej na žličko dat, drugače pa pridno čvekamo reglamo, se smejimo, cvilimo....mami pa bo počas že rabla kšne štoflčke za ušesauser posted image user posted image user posted image

lp n&n

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
4.3.2007 8:58:41   
Aja1
jutro.... LUNA....ne bom komentirala...upam, da ne bo vsako polno luna tako user posted image user posted image user posted image

max81, ti se le večkrat oglasi in kaj napiši.

Danes je pa tak lep sonček, a bom kmalu Nejo zrihala in greva malo ven, potem pa k tašči na kosilo.

Sem včerej pozabila komentirat...full lepi otročki so til naši novembrčki... Pa tista slika dveh največjih novembrčkov je tudi super. Bravo Anže in Tim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
4.3.2007 11:11:53   
Zamima
Naša Zala pa očitno ni mesečnik user posted image  - nič ni vplivalo na njo - na mene je pa pred dnevi vplival PMS, sem misla, da je tudi luna.
Včeraj smo kupili potovalno posteljico v Euro Spinu. user posted image  z blazino in mrežo proti komarjem,... je super zadeva user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
4.3.2007 11:30:08   
max81
sem opazila da mas ma velik doma bombažka, mi gremo jutr u nabavo k ati dobi dinarčke user posted image user posted image user posted image user posted image , me pa zanima kašne so pa kej cene

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
4.3.2007 11:42:30   
krfjolca
Seveda, ko sem pa jaz tako reklamo naredila user posted image
Bi si res zaslužila kake procente od prodaje user posted image

Naš je šel pa danes "služit" v Kranj k mojima dvema. Ga bo imela do 1ih, da se bom jaz vsaj malo naučila za izpit. (Saj se učim, samo zdajle imam pavzo za kosilo pred računalnikom) Ob enih gre najdražji po mulčka (zdajle spi, ker je celo noč služil dinarčke), jaz pa delat user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
4.3.2007 11:56:43   
max81
ja krfjolca res bi si zaslužla %%%%%, vidim da prov veselo in vztrajno študirašuser posted image user posted image user posted image  pridna..................ja tudi moj je služil dinarčke ponoči tko da tudi sedaj  mojuser posted image spi, mala pa cvili in se pogovarja sama s seboj

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
4.3.2007 12:13:07   
Aja1
Moj je bil tudi ponoči v službi in zdaj spi. Ampak zadnje čase ima okrog polne lune vedno nočne user posted image .

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
4.3.2007 14:07:42   
krfjolca
Koooolk se meni ne ljubi delat zdele ... Zunaj tak lep sonček, jaz pa v tem temnem studiu user posted image  ... No ja, gremo pa z mojima fantoma (in mogoče še punco, če se bo hotla stiskat v prtljažniku z vozičkom user posted image ) takoj po 16i na Zbilje na en špancirček. Komaj čakam.
Da se malo sprostim pred ponedeljkovim izpitom ... Imam ustnega, pa sploh ne upam it, ker tokrat res nimam blage ... Pa se mu nočem zamerit, ker potem še kako leto ne bom upala na naslednji rok user posted image . Sovražim sodobno slovensko dramatiko user posted image

Sem se odločila, da se ostrižem. Na kratko. Sem sita teh štren. Pa če se ne bom prav kmalu ostrigla, ne bo več kaj strič. Kar mi ne izpade, mi pa Anže izpuli user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
4.3.2007 14:45:39   
Zamima
krfjolca, ti se strižeš, jaz pa čakam, da mi zrastejo moji kodri user posted image ,...sem ugotovila, da dedci padajo na moje kodre user posted image user posted image user posted image user posted image  - ne šalim se,.... da si ne bo katera mislila kaj čudnega user posted image .

Sicer pa sem trenutno nekam sitna user posted image  ne da se mi ama ništa!

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
4.3.2007 18:01:50   
Nogavica
Jaz sem se tudi pred enim mesecem postrigla in nazaj na blond pobarvala. Zdaj sem spet "stara" Nogavica ... no, z odvečnimi kilogrami user posted image .

Mi smo pa bili danes večino dneva zunaj - pred kosilom uro in pol, pa zdaj tri ure user posted image user posted image user posted image . Kako je pasalo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
4.3.2007 18:20:35   
majas
kaj nas daje že spomladanska utrujenost user posted image
tudi midve bile na sončku je kaja ajala 4ure zdaj v vozičku. zdaj pa mi takoooo kaka v naročju in tako smrdi da moram iti previt rito-joj pa ravno zdaj ko sem si izburila malo računalnik. kaj je spet mami jedla da tak smrdi user posted image
anja tomažin je na TLP kot gostja, jo je lepo vidit

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
4.3.2007 18:42:23   
Aja1
majas, a je Anja kej rekla, če pride nazaj na TLP? Jaz nisem gledala.

Zdej sva z Nejo pa spet sami doma...je šel user posted image  v nočno (12 ur). Zjutraj bomo naredili pa smeno, ker greva z Nejo na eno srečanje Dolenjk (mama forum in RR).

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
4.3.2007 19:37:08   
Aja1
Ja kje pa ste vse? Nič...zdaj grem pa Nejo zrihtat za spat, potem pa se še oglasim (ko bova malo počivali ob uspavanju).

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
4.3.2007 20:01:19   
krfjolca
Evo, mi smo zaspali.
Sem se mu morala smejat, mulcu. Menda je bil celo dopoldne ful priden, tudi popoldne ni bilo nobenih težav, pravi cuker menda. Jaz sem prišla domov ob 16ih, pa sta se z atijem ravno sprehajala po stanovanju. Pa me mali debelo gleda, ga vzamem v naročje, mu dam lupčka, on pa nabere šobo in začne na ves glas tulit (nič ni cmihal, samo zatulil je) in je tulil dobre pol ure, dokler ga nisem napokala v voziček in ga šla prešejkat na makedam user posted image . Prav užaljen je bil zgleda, ko sem ga zapustila za celo dopoldne!
No, ko sva prišla s sprehoda, je bilo pa kul, je očitno že pozabil na krivico, ki se mu je zgodila. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
4.3.2007 20:16:49   
SIBI
Tudi mi smo cel dan preživeli zunaj na sončku user posted image user posted image user posted image !

Jutri pa posvetovalnico in cepljenje in srčno upam, da ne bo kake hude reakcije!

Punce a ste včeraj gledale lunin mrk??

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
4.3.2007 20:31:49   
melita73
Tudi mi smo bili skoraj cel dan zunaj na soncku, je ze prava pomlad, sedaj pa že skoraj eno uro spimo.
Me pa nekaj zanima. Ima se katera tak problem? In sicer, ze ene parkrat je moja mama pazila Zaro, medtem ko sva midva sla ven za 1 - 2  uri, ta pa v jok. Baje da se dere pol ure, potem pa omaga in zaspi. Ko pa sva midve same, je pridna kot bubica, nikoli se ne dere. Mislite, da tako majhni otroci ze vejo, da mi mame doma. Ni mi jasno, zakaj to dela, saj je moje mame navajena in jo vidi skoraj vsak dan. Mogoce je zaspana, ... nimam pojma.
Upam, da se bo kaj popravila, da bom lahko sama kdaj sla kam.user posted image
Kakak pa nasa sedaj zelo poredko, na 1 teden. Sicer se samo dojiva, tako da je to baje OK, ampak meni je kar malo cudno. Se bo ze uredilo upam.
Nic, toliko za danes. Lepo spite. 

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
4.3.2007 20:54:43   
Aja1
Melita, moja tudi redko kaka, ampak ker nima problemov (se nič ne napenja), me ne skrbi...pa malo manj zapravimo za plenice user posted image user posted image user posted image

Kako zdaj oblačite user posted image , ko je tako lepo vreme?

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
4.3.2007 21:06:13   
Nogavica
Je zanimiv ta nenaden jok pri naših user posted image , ja. Tudi Živa se je enih parkrat kar naenkrat kot strela z jasnega začela ful jokat, da sva jo komaj potolažila.
Včeraj, na primer, smo šli v spodnjo etažo na obisk k babici, ki se nas je ful razveselila, Živa pa takoj, ko smo vstopili, šobo in začela na vse grlo tulit. Smo se popokali gor in je takoj spet bila vesela in razigrana user posted image . Pa vidi babico vsak dan.
Isto je že naredila tastu, prababici in atiju.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
4.3.2007 21:12:23   
urška76
Čer!

IZVIRNO SPOROČILO: marella1
: kdaj se začne plavanje? .

v Lj se začne zadni teden v marcu. Od 26.3. dalje. Nas sicer na prvi vaji ne bo, ampak jo bomo pa toliko bolj navadili na vodo tisti teden v toplicah user posted image . Komi čakam. Kaja upam, da bo še prostor in bomo soplavalci.

Drugače smo pa mi že skoraj zdravi, upam da taki ostanemo do konca tedna. Miha je že Ok, danes je tud mal kakal in ni bila driska, tako da gre jutri v vrtec. Mene še neki šravfa, ampak ni panike, me je sam mal prepucal. Špela in moj sta jo pa odnesla brez problemov.
Komaj čakam četrtek, pa baje ne bo nič s sprehodom, je dež napovedan. Tako, da mamice s fantalini obvezno na srečanje, da preženemo dež. K če bomo same babe, pol bo šele ulival user posted image
Našemu Mihcu pa petica raste, tako da smo ugotovili zakaj juho tako z veseljem poje, vse ostalo mu gre pa težko po grlu. Ga boli, je danes pri umivanju zobkov pojamral. Mi smo pa virus krivil, da ni jedel user posted image , no sej prva dva dni je bil verjetno tud virus kriv, da mu ni hrana pasala.
Aja jest pri mali pazim, da jo ne pregrejem. Za ven jo imam oblečeno v bodi, majčko in termo jopico, spodaj pa žabice in nogavičke pa v zimsko vrečo in na voziček. Notri imao pa tko skoz enak toplo. Za v lupinico je pa imela čez žabice še trenirkico, pa z dekico pokrita pa ji je bilo glih prav.
lepo in mirno noč mamicam in user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
4.3.2007 21:15:10   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Kako zdaj oblačite user posted image , ko je tako lepo vreme?

Danes, ko je bilo res toplo, je imela na sebi bodi z dolgimi rokavi, žabe, zokenčke, copatke, plišasto jopico, tanko jaknico in kapico. Po nogicah sem jo malo pokrila z dekico, leži pa v zimski torbi, ki je itak ful topla (če je zelo toplo in sije sonček na njo, jo pribl. do polovice odkrijem - torbo). Po treh urah je bila ful topla, ko sem jo vzela ven.

Če je malo hladneje, ji pa dam čez majčko bundico, spodaj pa preko še ene plišaste hlače.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.